Starity

Fát ültettek a lokálpatrióta sztárok

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 11. 13:27 #1
Celeron
Celeron
 
StátuszHa valakinek valami nem tetszik,az koccolhat!Köszi
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.09.23.
Hozzászólás: 1026
Csatolások: 147
Azonosító: 108403
Offline offline
A világhírű prímás, Mága Zoltán és Judy, a népszerű énekesnő valamint a görög származású énekes, Cozombolis is Szolnokon születtek és nagyon szeretik az otthonukat, ezért szívesen segítettek szülővárosuknak. Az elmúlt hetek esőzéseiben a főtéren álló fa sajnálatos módon megrongálódott.

A főtéren, azaz a Kossuth téren, ünnepi keretek között a hírességek a polgármester, Szalay Ferenc jelenlétében egy új facsemetét ültettek el. Az akció rendkívül jó hangulatban telt. Mága Zoltán, aki híres jótékonysági akcióiról, nevetve mesélte, hogy nagyon szívesen segít Szolnoknak, ahol tud, így még öltönyben is szívesen lapátol földet. A prímást egyébként a napokban avatták a város díszpolgárává.
Judy szintén Szolnokon született, édesapja és nagymamája a mai napig ebben a városban élnek. „Imádok hazajönni, itt mindig teljesen ki tudok kapcsolódni! Az én drága nagyim ma is itt él, az ő isteni főztjéért és süteményeiért bármikor rohanok haza!” mesélte az énekesnő. Judy ahogy meghallotta, hogy szükség van egy dolgos kézre a faültetésnél, rögvest felajánlotta a segítségét.[i][/i]
Cozombolis, a görög származású zenész most is Szolnokon él családjával és a város egyik lokálpatriótája. „A teljes családom itt él és nem is szeretnénk máshova költözni. Imádom ezt a várost és külön örülök, hogy ilyen tehetséges és elismert művészekkel együtt tudok segíteni a Szolnoknak! Ez nekem nagy megtiszteltetés!” - mondta Cozombolis
Az eseményen részt vevő sztárok remélik, hogy ez a kezdeményezés csak az első a sorban és megígérték, hogy Szolnok érdekében bármikor újra segítenek!
2010. október 13. 20:08 #2
- törölt felhasználó -    
rendes volt tőlük!
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Judy Judy 772.