Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. szeptember 21. 19:55 #13741
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Alice Through The Looking Glass/ Alice Tükörországban

Jobban tetszett mint az első része, pedig az is nagy kedvenc, de ezzel az időutazós témával megvettek kilóra. Angolul néztem hál'Istennek, így az Idővel kapcsolatos szóviccek még jobban kijöttek. biggrin.gif Majd szinkronnal is meglesem kíváncsiságból, hogy mennyire tudták visszaadni a poénokat.
10/9
https://67.media.tumblr.com/96f8076ad2a5553ece413666a534aa31/tumblr_o9lhlxJH0o1rty05po4_r1_250.gif


Friend Request

Izé... a zenéje jó volt. Nah jó, amúgy a jumpscare részek is ijesztőek szerintem, meg a sztori se volt talán annyira sablon. A vége viszont nagyon tetszett, nem számítottam rá.
10/7

Stephen King's Nightmares & Dreamscapes

King egyik novelláskötetéből készült 8 részes minisorozat. Imádtam mindegyik részt, talán csak egy volt, ami kicsit untatott, de csak azért, mert abban nem volt semmi természetfeletti. biggrin.gif
10/9
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Lady Suzy, baisée
2016. szeptember 21. 23:53 #13742
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Végjáték (Ender's Game - 2013)

Kellemes időtöltés volt, hogy őszinte legyek. Rengeteget hallottam erről a műről, ám valahogy mindig elodáztam a megnézését. Asa Butterfieldről pedig még mindig az a véleményem, hogy iszonyúan jó színész, egyszerűen imádom! Évekkel ezelőtt a Merlinben is megfogott, de mostanában egyre több filmjét látom, és kezdek afelé hajlani, hogy évtizedekkel később hatalmas név lesz a szakmában. Enderként hatalmasat alakított, és az ő könnyeiről el tudtam hinni azt, hogy valóságos fájdalom. Manapság rengeteg műsírást látni sorozatokban, filmekben, amiktől konkrétan nevethetnékje támad az embernek, annyira gáz. Az alaptörténet teljesen magába szippantott, sőt mi több, annyira bejött, hogy valószínűleg a prózai változatára is rászánom magamat, amint lesz egy kis időm. Ender hatalmas jellemfejlődéseken megy keresztül, s a jó, illetve a sötétségre hajlamos énje kezd el csatát vívni. Mi a helyes, és mi nem? Megölhetek csak úgy ezer embert, hogy közben megmentek vele milliárdokat? Helyes lépés vajon kiirtani egy fajt, csak azért, hogy megvédjük magunkat? Effektíve ez egy sci-fi, mégis olyan erkölcsi kérdéseket boncolgat, amelyből kifolyólag képes a nézőt elgondolkodtatni. Tetszett, hogy a karakterek nem billentek át egyik oldalra sem. Nincsen benne túlzóan negatív karakter, míg Ender sem maga a megtestesült superhero. Vannak erősségei, emberi gyarlóságra utaló tulajdonságai, és még ezek mellett is képes volt a gyilkolásra, agresszivitásra. A CGI gyönyörű, kár, hogy nem moziban láttam, mert még laptopon keresztül is teljesen elámultam a látványon, ami elém tárult a két óra játékidő alatt. Sajnálom, hogy csak évekkel később szántam rá magamat, hiszen fantasztikus alkotás, ami látványos, szórakoztató és elgondolkodtató.

10/10 - Brutális egy film, nekem nagyon bejött, és totál többször nézős kategória.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. szeptember 24. 20:28 #13743
- törölt felhasználó -    
Ego (2013)
Igazából Martin Wallström miatt kezdtem el nézni, csúnya gonosz szokásom ilyen dolgok alapján filmeket választani. De ha nem ismertem volna őt korábbról, a film akkor is tetszett volna. Ez a film nekem kellemes kikapcsolódás volt, és még többször is megnézném.
2016. szeptember 25. 11:45 #13744
Gureka10
Gureka10
queen of clubs
 
StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.13.
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Offline offline
Bridget Jone's Baby/ Bridget Jones Babát Vár
Mikor az egyik haverom felajánlotta, hogy menjünk el erre a filmre egyből úgy voltam vele, hogy okés, de menjünk éjszakaira, mert legalább tudok egy jót aludni. És mekkora pozitív csalódás ért! A film eszméletlen jó lett. Azt hittem, hogy majd végig csak majd a romantikáról és a szerelemről fog szólni az egész film, de nem. Az egészet végig nevettem. Nagyon tetszett az összes poén benne, és az is, hogy nagyon jól adták elő a színészek a nekik szánt szöveget. Élvezetes volt minden perce, örülök neki, hogy nem volt pénz és időpocsékolás. Azóta is örülök, hogy rávettem magam, és elmentem, mert totál megérte. Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg, és ne a régi Bridget Jones filmekre számítson. Ez azoknál 10x jobb volt.
10/10*
(Már az Idegpálya című filmet várom nagyon.)
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2016. szeptember 25. 17:50 #13745
Lady Suzy
Lady Suzy
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.06.11.
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349935
Azonosító: 98426
Offline offline
The Magnificent Seven / A hét mesterlövész (2016)
Megmondom őszintén, sokkal rosszabbra számítottam. Naaagyon sok negatív kritikába futottam bele és szinte mindegyik azért támadta a filmet, mert az eredetihez képest elég gyenge, szóval bár nem láttam az eredetit, de még én is félve ültem be a moziba. Végül is kellemesen csalódtam, mert egyáltalán nem olyan rossz, mint ahogy azt beállítják. Szórakoztatónak szórakoztató, vannak benne jó poénok, az akciójelenetek példásak, a színészi játék pedig rendben volt. Chris Pratt ismét tökéletesen alakította önmagát. biggrin.gif Egy ponton picit vontatottnak éreztem, de számomra ez nem sokat rontott az élményen. Amit talán hibaként tudnék kiemelni, az Ethan Hawke karaktere, aki olyan, mint valami drámakirálynő, de igazából nem derül ki, hogy miért is, vagy hogy egyáltalán minek csatlakozott a csapathoz, ha tudta magáról, hogy ő nem akar senkit megölni. Mit gondolt, hogy ő majd majd a háttérből küldi az energiát a többieknek vagy mi? biggrin.gif Szerintem az egyedüli probléma ezzel a filmmel az, hogy akárhogy is erőlködik, nem tud kilépni a régi nagy klasszikus árnyékából. Lehet, hogy az eredetihez képest gyenge, nem tudom, erről nem tudok véleményt alkotni, de ha valaki nem látta az eredetit szerintem simán el tud szórakozni rajta.
10/9

The Handmaiden / A szobalány (2016)
Nagyon ritkán merek ilyet kijelenteni, de ez nagyjából az egyik legjobb film, amit valaha láttam. Bár ki tudnám ezt bővebben fejteni, de még mindig teljesen a hatása alatt vagyok, pedig már vagy egy hete megnéztem. Egy rövid történetet mesél el a film, egy mondatban össze tudnám foglalni a lényegét, mégis két és fél órán keresztül szórakoztató, egy percig sem unalmas és mindig tud valami újat, valami pluszt felmutatni. A két főszereplő szemszögéből láthatjuk az eseményeket, Sook-Hee nézőpontjából csak felületesen, majd elérkezünk Hideko szemszögéhez és onnantól kezdve folyamatosan osztogatja a pofonokat a film. Engem teljesen elvarászolt, bár több ilyenbe botlanék bele.
10/10
2 felhasználónak tetszik: baisée, House Of Wax
2016. szeptember 26. 13:54 #13746
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Orvlövész (Shooter - 2007)

Ez a film még mindig "djkwadhsjahdjksakda", csakhogy tisztázzuk, mennyire imádom még ilyen sok év elteltével is. laugh.gif Azt biztosra tudom mondani, hogy rengetegszer láttam már, és még mindig ugyanannyira tudtam élvezni. Számomra a létező legjobb akciófilm, amit valaha láttam. Már kamasz korom kezdetekor is vonzottak a fegyverek, ám ténylegesen akkor kezdtem el beleásni magamat a témába, amikor is megnéztem ezt a filmet. Látszik, hogy az utóbbi pár évben rengeteg szakirodalmat olvastam el, ugyanis néhány jelenet, mondat megértéséhez, nem árt, ha tisztában vagyunk néhány alapvető fogalommal. Az a Cheytac puska még mindig a szerelmem, egyszerűen gyönyörű. heart.gif Dögnehéz (14 kiló), de ami a legvonzóbb benne azaz, hogy 2000 yardnyi (durván két kilométer) hatótávra fejlesztették, ami azért nem semmi. Mark Wahlberg még mindig iszonyú jó pasi ebben a filmben, pláne úgy, hogy közben páncéltörő puskával, no meg stukikkal lövöldözik a két órás játékidő alatt. wub.gif Tudom, mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más tetszik, de kajak nem vágom a mai kamasz lányokat, hogy miért a feminin fiúkat preferálják, mikor vannak férfias férfiak is a világon. wub.gif Nick Memphis még most is elég nyomi, bár tény, a végére egész f*szán kikupálódik, míg Danny Glover istenien játszott. A sztori nagyon f*sza - hihetetlenül jó a felvezetése, és a végére sem sikerül ellaposodni. Végig tartja a feszültséget, és két órán keresztül szó szerint képes lebilincselni a nézőt.

10/1000 - Lehet, hogy az elfogultság beszél belőlem, de számomra abszolút number one. Az évszázad legjobb akciófilmje, ráadásul hiteles szakirodalmat vonultat fel, nem f*szságokkal akarja teletömni a laikus néző fejét. Mindenkinek látnia kell legalább egyszer, annyira jó.
2016. szeptember 26. 14:03 #13747
- törölt felhasználó -    
Apád-anyád idejöjjön


Az Apád-anyád idejöjjön 1998-ban bemutatott amerikai családi filmvígjáték. A film az 1961-es azonos című film feldolgozása. Erich Kästner: A két Lotti című könyvéhez csak lazán kapcsolódik
2016. szeptember 26. 22:08 #13748
Barb
Barb
új tag
 
Státuszkisírt szemekkel őszíntén nevetni
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.09.26.
Hozzászólás: 76
Csatolások: 12
Azonosító: 259967
Offline offline
The Age of Adaline / Adaline varázslatos élete (2015)
Számomra kicsit érthetetlen, hogy hol volt ez a film eddig elveszve. huh.gif Imádom a főhősnőt megformáló Blake Lively-t, és hihetetlen, hogy nem hallottam még erről a filmről. De végre sikerült megnéznem, és ismételten maximálisan megvagyok elégedve vele. Kiváló választás, mutatós, tehetséges színésznő. Ki is hozza a karakterből a benne rejlő lehetőségeket. Eleve nagyon tetszett a film alaptörténete mikor utánaolvastam , még anno a Benjamin Button különös élete is eléggé magához láncolt, aminek tudniillik elég hasonló sztorija van. Ami különösen tetszett még, az Adaline kosztümjei, hajviselete ami abszolút megmarad az emberben, mintha már a XXI. századba csöppenve is megmaradt volna múlt századi nőnek, már ami a külsejét illeti. A film férfi főszereplője is jó választás volt szerintem. Sármos, kissé visszafogott stílusa, jól illik Blake Livley-hoz, jól is játszik. wub3.gif A kémia abszolút működik közöttük. Én személy szerint mindenkinek ajánlom, érdemes megnézni! yes.gif
10/10 egyértelműen!
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, idone, Barbus87
2016. szeptember 26. 23:37 #13749
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.03.22.
Hozzászólás: 115
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
Offline offline
Vaksötét
Nekem nagyon tetszett, az elejétől a végéig hihetetlenül izgalmas és feszült az égész film! Rég csináltak már ilyen jó horror-Thrillert!
9/10

Idegpálya
Jó film érdekes alapötletből csak a végét sajnos elrontották az nagyon nem tetszett!
7/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2016. október 01. 00:04 #13750
- törölt felhasználó -    
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children / Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei (2016)

http://www.kephost.com/images/2016/09/30/MissPeregrine.jpg

Érdekes egy film az tuti laugh.gif A könyveket nem olvastam, így kizárólag az előzetesre hagyatkozva tudom elmondani, hogy nem egészen erre számítottam.
A sztorija középpontjában álló különleges képességű gyerekek egy elszigetelt tanintézetben nem egyedi téma már a mozitörténelemben, hisz ott van például az X-Men sorozat. Viszont a mozi ideje alatt eszembe nem jutott párhuzamokat vonni a két regény/film között, mert szerintem a fent említett téma nagyjából az egyetlen hasonlóság köztük. Éppen ezért nem éreztem elcsépeltnek vagy unalmasnak az alaptörténetet, sőt sokkal inkább egyedinek.
A szereplők egytől egyig szerethető karakterek (nyilván itt nem Barronra és a bandájára gondolok rohog.gif ). Eva Green remekül hozza a karakterét, de a gyerekszereplők játékára sem lehet panasz (Bronwyn az első pillanattól a szívem csücske lett smileeee.gif ). A szerelmi szál viszont nem győzött meg. Lehet, hogy a könyvekben ez frappánsan meg van írva, de a filmben feleslegesnek éreztem. Semmi szikra nem volt Jake és Emma között, de lehet inkább úgy kéne írnom, hogy Asa és Ella közt. Azt sajnálom, hogy Judi Dench csak egy pár perc erejéig tűnt fel a színen.
A képi világa tetszett; az a walesi táj, amit elénk varászoltak pazar volt. Plusz pont, hogy a CGI szörnyek nem keltettek gagyi hatást.
Összeségében remek kikapcsolódás volt, a moziból kifelé jövet még el is gondolkodtatott egy picit a történet. Viszont soknak éreztem a 2 órás játékidőt, szerintem elég lett volna az a 80-90 perces filmhossz, ugyanis voltak benne felesleges részek, gondolok itt például a két walesi rapper suhanc vonalra, amit valószínű a "poénok" kedvéért tettek bele, de számomra unalmas és erőltetett volt. 10/8
2 felhasználónak tetszik: Christo, Alison Lerman
2016. október 01. 02:00 #13751
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 05.05.09.
Hozzászólás: 36078
Csatolások: 1849867
Azonosító: 6038
Offline offline
Idézet (Glorita @ 2016.10.01. 00:04)
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children / Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei (2016)
...Semmi szikra nem volt Jake és Emma között, de lehet inkább úgy kéne írnom, hogy Asa és Ella közt. ...

Húúh, pedig ők a való életben is együtt vannak. rohog.gif Kicsit érdekes akkor ez így.
2016. október 01. 08:48 #13752
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2016.10.01. 02:00)
Húúh, pedig ők a való életben is együtt vannak.  rohog.gif Kicsit érdekes akkor ez így.

Komolyan? ohmy.gif Ezt nem tudtam, de ennek ellenére is fenntartom a véleményem. Számomra ez a szerelmi szál nem volt hiteles. Nem a forgatás során ismerkedtek meg és később lettek egy pár? Mert az még magyarázat lehet rá, vagy csak szimplán nem tudtak mit kezdeni a helyzettel rolleyes.gif
2016. október 01. 11:03 #13753
Kaysa
Kaysa
 
StátuszI love games that turn people aganinst each other
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.06.27.
Hozzászólás: 15332
Csatolások: 6247
Azonosító: 257420
Offline offline
Blue Lagoon: The Awakening - Kék lagúna: Ébredés / 10/10
Egy gimnáziumi tanulmányi kirándulás alkalmával egy hajó balesetet szenved. Két tinédzser a közeli szigetre úszik, viszont itt magukra maradnak. A lógós Dean és az eminens tanuló Emmaline kénytelenek összebarátkozni, hiszen e lakatlan helyen egymásra számíthatnak csak. Sokat tanulnak magukról és egymásról, s végül szerelembe is esnek.
2016. október 02. 09:44 #13754
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.11.
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Offline offline
A hét mesterlövész * The Magnificent Seven (2016)
Az idei év egyik kedvenc filmje lett számomra. Chris Pratt testhezálló karaktert kapott, ami nem is baj, mert nagyon jó abban amit csinál. Denzel Washington remekelt, mint mindig, róla nem sok mondani valóm van, az egyik kedvenc színészem. Ethan Hawke-ot is nagyon jó volt látni, ő is örök kedvencem, habár a karakterével azért voltak gondjaim. Peter Sarsgaard pedig fantasztikus volt, olyan nagyon jól állt neki ez a karakter, csak azt sajnálom, hogy ennyire keveset szerepelt.
Az eredeti filmet én sem láttam még (be fogom pótolni ezt a lemaradásomat) de annyit mondhatok, hogy ez a film remek lett. Jók voltak a poénok, az akciójelenetek, tanulságos és érzelmes volt. Minden megvolt benne ami nekem kellett!

10*10

Anna Karenina (2012)
Ezt a filmet is nagyon szerettem, az egyik kedvenc kosztümös filmem lett. Keira Knightley nagyszerű ezekben a filmekben, nem csoda, hogy annyit elvállalt már, ez az ő igazi terepe szerintem. Aaron Taylor-Johnson is nagyon ügyes volt, mint mindig.
Egyedül a vége volt az ami nekem úgymond nem tetszett, mert nagyon sok minden Annán múlt, és sokszor én máshogy gondolkodtam, mint ő.

10*10

Idegpálya * Nerve (2016)

Tegnap sikerült moziban lássam, és nekem nagyon tetszett. Bírtam a karaktereket (kivéve Sydney-t), bírtam a színészeket (Emma Roberts és Dave Franco nagy kedvenceim) és a történet is nagyon tetszett. Igazából végtelen tanulságos egy film, sok embernek kellene látnia.
10*10

The Purge - Election Year (2016)
Hát, ennek a filmnek is csak az első része volt az igazi. Nekem ebben túl sok volt a politika. Azért Frank Grillo miatt egyszer megérte megnézni.
5*10

Egy egyedülálló férfi * A Single Man (2009)
Nagyon érdekes film volt. Igazából nekem egy picit talán túl elvont volt, habár ez részben az én hibám, mert nem olvastam el a film tartalmát a megnézése előtt. Igazából valahol nagyon szomorú film volt, talán csak annyi volt vele a bajom, hogy rosszkor néztem.
5*10

The Darkness (2016)
Ez sajnos szörnyen lapos film lett. Tele volt fölösleges dolgokkal, ijesztőnek egy hangyányit nem mondható, ráadásul elég "érdekes" karaktereket alkottak meg. Imádom Kevin Bacon-t, de ezt ő sem tudta megmenteni.
3*10

Neon démon * The Neon Demon (2016)
Én szeretem az elvont filmeket, de ez, hát, nálam kiverte a biztosítékot! Még egy ilyen undorító, bugyuta, beteg filmet ... nem tudom, hogy minek szenvedtem végig, de a világ egyik legrémesebb filmje! Fel sem fogom, hogy Keanu Reeves hogy vehetett részt ebben. A nevemet nem adnám egy ilyen förtelemhez, nemhogy még szerepeljek is benne. Senkinek nem ajánlom, ez a film a legalja, de szó szerint.
-1/10
3 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, SmileyZ, idone
2016. október 02. 14:51 #13755
- törölt felhasználó -    
Neon démon / The Neon Demon (2016)
A véleményemet szeretném is azzal kezdeni, hogy egy kicsit sem konyítok a divat vagy a modellek világához, mivel sosem érdekelt és soha nem is fog érdekelni ez a szakma annyira, hogy komolyabban elkezdjem követni az eseményeket. Sokkal inkább hoz lázba ezeknek a mélyebb bugyrai, amelyekben a modellek nem mint bábuk, hanem mint érző emberek kapnak szerepet. A Neon démon szépen felvezetni egy fiatal modell álmait és mindennapjait, amelyben természetesen, az elmaradhatatlan féltékeny és gonosz lányok is szerepelnek. Olyan sokszor láttuk már ezt, a fiatal, gyönyörű és ártatlan főszereplő, aki természetesen tehetséges és minden jó összejön neki elsőre fogságba kerül a gonosz nagylányok között, akik felett az uralmat a zöld szemű szörnyeteg teljesen átvette. Az alapsztoriban semmi egyediség nincs, csak a sokadjára elmesélt gyötrődő szűzkislány sztorija van a középpontban. Ahogyan a film egyre jobban kibontakozik ugyanannyira épül fel egy teljesen más, sötét és beteg elme segítségével született világ, ami véleményem szerint a divatvilágot csak eszközként használja fel az emberi gonoszság lefestéséhez. Láttam már sokkal betegebb, sokkal elvontabb és sokkal kiakasztóbb filmet vagy akár videót is (kellett nekem az elmúlt időszakban annyit foglalkozni a Dark Webbel closedeyes.gif), szóval egyáltalán nem tudtak annyira kiakasztani egyes jelenetek, mint amennyire - a véleményeket olvasva - más nézőket. Többre számítottam ebből a szempontból, mégsem érzem azt, hogy túlontúl kevés lett volna. A képi világot kötelesnek érzem kiemelni, mert nagyon rég láttam ilyen szép és látványos alkotást. A fények, a szimbólumok és a hozzá kapcsolódó olykor dark techno, olykor pedig hipnotikus hangok tökéletes harmóniát alkottak egymással, ez a filmben igazán jól el lett találva. Én alapból szeretem a sötétebb, komorabb képi világgal rendelkező filmeket, úgyhogy ez az én szememben egy hatalmas plusz pontot érdemel. Nagyon kedveltem Elle-t, szerintem remek úton halad afelé, hogy kikerüljön a testvére árnyékából és egy komolyabban elismert színésznővé válhasson. Jena Malone szintén nagyon tetszett a filmben, talán az ő alakítását tudnám a legerősebbként kiemelni mind közül. Remek választás volt Ruby, Elle pedig a szűzies Jesse karakterének megformálására.
10/8 - Ha eltekint az ember az alaptörténettől egy igazán jó elvont művészfilmet tud kapni, ami bizony nagyon meg tudja osztani az embereket. Én, mint egy olyan személy, aki ezeket preferálja leginkább, bátran ki merem jelenteni, hogy ez a film nem rossz a maga kategóriájába.
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2016. október 02. 15:05 #13756
- törölt felhasználó -    
21 Jump street

Channing Tatum és Jonah Hill fantasztikus páros, a film nagyon jó, élvezetes. Estére tökéletes kikapcsolódás (többször is. smileeee.gif ).
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2016. október 03. 01:31 #13757
- törölt felhasználó -    
Egyik nap filmet akartam nézni, elkezdtem keresgélni ilyen komolyabbak között, már majdnem meg is találtam a megfelelőt, aztán hirtelen gondoltam egyet, á, hagyjuk, nézzünk inkább mesét.

Így neveld a sárkányod (2010)
Szégyellem, de csak most láttam először, habár már a megjelenéstől kezdve kíváncsi voltam rá, és tudtam, hogy biztos tetszene nekem, de én még mindig én vagyok, és a motivációmat még mindig egy zsák krumpliéval azonosítom.
Na mindegy, szóval igen, tényleg imádom az egészet. biggrin.gif Többször ki is rázott a hideg, a jó értelemben, főleg azoknál a jeleneteknél, mikor Hiccup és Toothless szép lassan elkezdett összebarátkozni.
Most megverném magam, amiért nem néztem meg sokkal előbb.
És életcélommá vált egy sárkány beszerzése háziállatnak. álmodozni lehet, jó?
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2016. október 05. 11:45 #13758
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦
 
Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.30.
Hozzászólás: 6376
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Offline offline
The Imitation Game

Zseniális! Alapvetően nagy történelmi film és rejtvényrajongó vagyok, a matekot már kevésbé kedvelem, de azért nem kell zseninek lenni az embernek, hogy követni tudja az eseményeket, eléggé szájbarágós amúgy is.
A szereplőgárdát királyul beválogatták, Matthew Goode és Allen Leech tipikus eyecandy pasik, akik értenek is a színészkedéshez, Keira is ott volt igen, de Benedich Cumberbatch!
Fantasztikusan hozta a zseni karaktert, minden egyes mimikájáért Oscart érdemelt volna. tongue.gif
Szegény ötödik kódfejtő srác, aki megmarad a kis babaarcú cukinak elég felejthető volt számomra, amikor utánaolvastam, a fejemhez kaptam, hogy valóban ő s benne volt, annyira megmaradt a háttérben. Charles Dance a komoly és szigorú atyai tekintetet sugárzó arcával került be a filmbe, Mark Stronghoz pedig abszolút közel állt a karakter.
És a zene, óóh a zene! Hamarabb ismertem, mint ahogy a filmet láttam, ha nem lenne Alexandre Desplat, nem is lenne max pontos számomra. wink.gif
10/10

True Grit - A félszemű

Na, a címbeíráskor majdnem elgépeltem féleszűre, _nevet.gif persze véletlenül. Nagyon vártam már, hogy megnézhessem a filmet, de valahogy nem azt kaptam, amit vártam. Lehet, hogy annyira vártam, (meg a trailer is túl soat mutatott, persze a legjobb jeleneteket tongue.gif ) hogy idő közben túl sokat képzeltem bele ezért csalódtam, de nem tudom eldönteni. A végkifejlet nekem kicsit snassz volt, inkább hatásvadász, egy ilyen hűűmost leesettazállamhogyaJÓkiscsajelvesztetteakezét így ettől a sztoritól most megspórolták a készítők a 10 perces befejezést, az epiógust megoldották egy 2 perces narrációval. Persze, nem lehet minden happy end, és ha nem vetik be ezt a módszert sokkal elcsépeltebb tucat befejezés lett volna, de nekem ez nem jött át.
Jeff Bridges sosem tartozott a legnagyobb kedvenceim közé, az összes filmjében valahogy ugyanazt a lenéző, az orra alá motyogó, morgó, fogpiszkálót a nyelvével egyensúlyozó akcentusos ürgét hozza. Ennek ellenére valahogy mégis egy kis részem által szerethetővé válik. Hailee pedig egész ügyes a kora ellenére, ezt meg kell hagyni.
Nem volt rossz, de ez egyszer nézős kategória.
10/7
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2016. október 05. 19:27 #13759
- törölt felhasználó -    
Most már elég!
Nem először látom ezt a filmet, de még mindig egy érzelmekkel teli, érdekes történetnek tartom. A férjet egy szadista állatnak tartom, aki nem csak, hogy undorító, de rendkívül intelligens is. Nem minden ember képes így lenyomozni a felesége életét. és nem mindegyik ilyen elkötelezett. Cingár egy roppant céltudatos, eleinte alárendelt nő, aki a végére felülkerekedik kegyetlen férje akaratán, és sikeresen megöli őt. A lánya iránti szeretete, és elhivatottsága számomra elárulja, hogy remek anya.

Nem szeretnék többet mondani, elég spoiler már, hogy elmondtam a végét, de a lényeg, hogy nagyon szeretem ezt a filmet, bár volt, amikor kissé eluntam magamat, és találtam jobb elfoglaltságot.
9/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2016. október 05. 19:57 #13760
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Nyomokban spoiler tartalmú hozzászólás!

Neon démon (The neon demon - 2016)

Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi volt ez a film és mi játszódott le a két óra játékidőben. Már a moziba kerülésekor is elég nagy visszhangot váltott ki, és abszolút megosztotta a közönséget. Rengeteg beteg dolgot raktak bele, pedig én aztán nem vagyok az a prűd, fintorgós fajta, ám néha azért én is azt mondtam, hogy igen, ez kib*szottul undorító. Az egy dolog, hogy a csaj a hullán maszturbált, végül is manapság amúgy is menő a szexuális deviancia (gondolok itt a fifthy shadesre), de amikor a legvégén rádöbbentem, hogy ezek a lányok kajak felzabálták a főszereplő csajt... hát néztem egy nagyot. De akkor kezdett el végleg forogni a gyomrom, amikor az egyik kiokádta a szemgolyót és a másik megette... rendesen rámtört a hányinger. Kifejezetten undorító volt, mit ne mondjak. Aztán volt egy rakás szimbólum, amit random bevágtak, és még ugyanennyi értelmetlen jelenet. A végén nem tudtam eldönteni, amikor a csaj meztelenül a padlóra feküdt széttárt lábakkal, hogy most éppen pisil vagy hasmenése van? unsure.gif Ez a film túl művészi akar lenni, és aki nem szereti az elvont művész filmeket az nem is fogja tudni élvezni. Számomra az egész olyan volt, mintha a film készítői toltak volna egy kis LSD-t mariskával. Érthetetlen, értelmetlen katyvasz az egész, míg a szkript egy rakás f*s. Felirat sem kellett, olyan keveset beszéltek, és azt is érthetően. Úgy gondolom, hogy ez egy görbe tükör a modellvilágról, de egyszerűen élvezhetetlen mocsok lett belőle. Elle Fanning színészi tudásában csalódtam, szerintem egy kalap szamócát sem ért. Az egyedüli értékelhető alakítást Jena Malone számlájára tudnám írni, sőt mi több, kifejezetten tetszett tőle az, amit láttam. Desmond Harringtontól pedig megijedtem, basszus, az a pasi milyen ijesztő soványan! ohmy.gif Pedig a Gossip girlben és a Dexterben egy igazán dekoratív, fantáziát megmozgató pasi, itt meg kajak megrémültem a beesett arcától.

10/3 - Voltak jelenetek, amik lekötöttek, de nekem összességében nem jött be. Nagy volt a hype, ezért is voltam rá annyira kíváncsi, de nem nekem készítették, így nem is tudom megfelelően értékelni. Többet nem szeretném megnézni.
3 felhasználónak tetszik: Brie, idone, House Of Wax
710 oldal 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!