Starity

Pár tipp, hogy hogyan kerüljük el a felelést.

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. március 02. 18:51 #1
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1451
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
Mostanában egy csomó kifogást találunk hogyan lehet elkerülni a felelést..én öszegyüjtöttem párat és ha tudtok még akkor osszátok meg. Hasznos lehet még. tongue.gif
1.Kölcsön adtam xy-nak a füzetem.
2.A szekrényemben maradt, és nem tudtam tanulni.
3.Nem voltam ezelőtti órán 110.gif
4.Ellopták a füzetem/könyvem.
5.Nemtalálom a füzetem/könyvem biggrin.gif
6.Én már feleltem, és meg kell adni a lehetőséget másnak is..
7.Elnézést elmehetek előtte wc-re? ( ha kienged ugyse várja meg amíg kimész elvégzed és viszajösz, szóval továbbmegy, és megúszod)
8.Még azelőtt kikéredzel wc-re, mielőtt mondja a nevet wink.gif
9.Fáj a hasam.
10.Roszul vagyok, lemehetnék az orvosiba?
11.Hányingerem van..és nem szeretnék ide okádni. biggrin.gif
12.Nem tudtam készülni, ugyanis..(költöztünk, korházban voltam, stb...)
Nefeldjétek csak akkor működik, ha ENGEDÉKENY a tanár, hanem csak az időt pazaroljátok.
Ha tudtok még akkor írjátok le..tongue.gif
17 felhasználónak tetszik: Aalyah, Anett vok, Twilight6, melasz12, riri17, Selena., marika1997, Fruzsyka11, TizzyHeart, MadHatter, katherine132, Mkb Veszprém, Blanka098, Nina 10, CandUs, Mitti, demi01
2011. március 03. 15:17 #2
eva tarko
eva tarko
єxpєc†o pα†ronum™
Hozzászólás: 2148
Csatolások: 7196
Azonosító: 114770
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.03.02. 18:51)
Mostanában egy csomó kifogást találunk hogyan lehet elkerülni a felelést..én öszegyüjtöttem párat és ha tudtok még akkor osszátok meg. Hasznos lehet még. tongue.gif
7.Elnézést elmehetek előtte wc-re? ( ha kienged ugyse várja meg amíg kimész elvégzed és viszajösz, szóval továbbmegy, és megúszod)
9.Fáj a hasam.
Nefeldjétek csak akkor működik, ha ENGEDÉKENY a tanár, hanem csak az időt pazaroljátok.

A mi osztalyunk mar mindent kiprobalt,de ezek tenyleg csak akkor valnak be ha a tanar engedekeny
2 felhasználónak tetszik: dave095, CandUs
2011. március 13. 10:58 #3
ciccmicc44
ciccmicc44
lucid dream(er).

Státuszthere is no Hell. do whatever you want
Hozzászólás: 3552
Csatolások: 162
Azonosító: 144878
hát ezek nálunk nem működnének, az biztos..xD
2011. március 13. 11:00 #4
- törölt felhasználó -    
11. éve koptatom az iskolapadot, szóval valszeg ha nagyon nem akarok felelni, akkor meg tudom oldani 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Riley13, CandUs
2011. március 13. 17:24 #5
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Nálunk az van, ha nincs leckéd, vagy füzeted, jöhetsz is a táblához. biggrin.gif
8 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning, Fanni00, NorPatch, MadHatter, nicol bellox, CandUs, Angel
2011. március 13. 20:59 #6
Mélodrame
Mélodrame
visszatérő vendég

Státusz„Lemegy a függöny, és az ember mehet vissza az életbe félni.”
Hozzászólás: 233
Csatolások: 795
Azonosító: 128466
velem eddig általános és gimi alatt 2x fordult elő, h egyáltalán nem készültem az adott feleltetős órára, mind2 alkalommal egyszerűen odamentem óra előtt a tanárhoz és közöltem vele, h elnézést, de nem tudtam készülni a mai órára... megértették, mondták, h semmi baj, pótoljam. ennyi.

szerintem ez a legkorrektebb módszer, sokkal jobb, mintha azután kezdenél el drámázni, h felszólított, nem függ a tanár engedékenységétől (elvégre nem hazudsz, nem villogtatod a színészi képességeidet...az őszinteséget azért a tanárok is értékelik:)), de persze csak akkor működik, ha amúgy rendszeresen készülsz minden órára (és nem játszod el hétről hétre) smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: chrisBrown14, Porcicca, Sally Sparrow, Riley13, Musegirl, Bella99, Empress, Angel
2011. október 16. 17:13 #7
- törölt felhasználó -    
9.Fáj a hasam.

Nem rossz ötletek, komolyan.XD Csak valahogy, ha akkor közlöd ezeket a dolgokat, amikor éppen felhívnak felelni, akkor 10 tanárból szinte 10 bevágja a kapát a naplóba.XD
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Angel
2011. október 16. 17:19 #8
- törölt felhasználó -    
Én biztosra megyek, és minden órára tanulok. Ha pedig mégis elfelejtem, az még óra előtt eszembe jut, és még annyi idő alatt gyorsan át tudom futni, hogy mekegjek-makogjak ott valamit. rohog.gif De hál'Istennek ilyen még egyszer sem történt velem.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, MadHatter
2011. október 16. 17:30 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mélodrame @ 2011.03.13. 20:59)
velem eddig általános és gimi alatt 2x fordult elő, h egyáltalán nem készültem az adott feleltetős órára, mind2 alkalommal egyszerűen odamentem óra előtt a tanárhoz és közöltem vele, h elnézést, de nem tudtam készülni a mai órára... megértették, mondták, h semmi baj, pótoljam. ennyi.
szerintem ez a legkorrektebb módszer, sokkal jobb, mintha azután kezdenél el drámázni, h felszólított, nem függ a tanár engedékenységétől (elvégre nem hazudsz, nem villogtatod a színészi képességeidet...az őszinteséget azért a tanárok is értékelik:)), de persze csak akkor működik, ha amúgy rendszeresen készülsz minden órára (és nem játszod el hétről hétre) smileeee.gif

Hát ha én ezt mondanám a tanáromnak megkérdezné,hogy pontosan miért nem tudtam.Azt csak nem felelhetem,hogy nem volt kedvem.Meg nálunk az van,hogyha nem készültél meg még be is vallod akkor alapból megy az egyes 110.gif
1 felhasználónak tetszik: arianagrande26
2011. október 16. 17:39 #10
Szecsó
Szecsó
visszatérő vendég

StátuszNon Timebo Mala.
Hozzászólás: 293
Csatolások: 827
Azonosító: 155344
Mi általánosba sok mindent kitaláltunk de semmi sem jött be.
Most középsuliba meg pláne nem jön be.:/
2011. október 16. 17:53 #11
Tilas
Tilas
új tag
Hozzászólás: 40
Csatolások: 0
Azonosító: 145604
9.Fáj a hasam.

Már nem azért, de a nagy része nem működik. Ha nem voltál bent az előző órán, akkor azt mondja a tanár, hogy el kellett volna kérned valakitől, és beírja az 1-est. Ha kölcsönadtad, az sem magyarázat rá, mert ott a könyv is, amiből lehet tanulni. A könyvet még oké hogy ellopták, de kinek kéne pont a te füzeted? Ha el akarsz előtte menni WC-re, akkor közli a tanár, hogy majd elmész utána. Ha mégis kienged előtte, akkor igaz, hogy továbbhalad, de mikor visszajössz, egyből közli, hogy maradj, és felelj is ha már visszajöttél. Attól, hogy a hasad fáj, még tudsz felelni, mert nem a szád fáj. A költözéses, kórházas és egyéb magyarázatokat, csak akkor fogadja el, ha a szülő beírta az ellenőrződbe. Ezzel kell igazolnod. Amúgy meg észreveszi, hogy kamu, ha előző nap voltál suliban, mert akkor miért voltál, ha állítólagosan költöztetek, vagy kórházban voltál, ha meg azt mondod, hogy pl. a hétvégén volt, akkor meg azóta volt rá időd tanulni, még ha csak egy nap is. Az, hogy le akarsz menni az orvosiba működhet, de azt meg nem lehet sokszor eljátszani. A hányingeresre annyit, hogy ugyan az mint az, ha le akarsz menni az orvosiba, mert úgyis leküld akkor.
Amit írtam, az mind tapasztalat. Attól, hogy ti hülyének nézitek a tanárokat, attól még nem azok. Sokkal egyszerűbb lenne, ha inkább tanulnátok, és nem kifogásokat keresnétek.
Egy dolog, viszont eléggé zavaró. Mi a fenéért kerülhetnek fel ilyen cikkek erre az oldalra? Ide nagyrészt gyerekek járnak. Inkább értéket kéne nekik mutatni, nem pedig a rosszra nevelni őket. Így is elég rossz példát látnak, nem kéne még itt is azt mutatni. Szomorú, hogy itt tart nem csak ez az oldal, de Magyarország.
14 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Grace Benning, Holly Keller, Fanni00, riri17, Riley13, Christinna, NorPatch, esszti, nicol bellox, minibogárka, CandUs, Angel, mogyi96
2011. október 16. 18:00 #12
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
A legjobban akkor jársz, ha a könnyű anyagoknál önként felelsz. Ha nehezebb témakörhöz jutsz, akkor nagy valószínűséggel a tanár nem téged fog feleltetni, hiszen neked már van jegyed. Nálam ez tökéletesen működik. cool.gif
9 felhasználónak tetszik: KathPierce., Fanni00, Christinna, NorPatch, TizzyHeart, MadHatter, nicol bellox, CandUs, mogyi96
2011. október 16. 18:02 #13
- törölt felhasználó -    
9.Fáj a hasam.

nálunk ezek nem működnek dry.gif
2011. október 16. 18:04 #14
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleVampire @ 2011.10.16. 18:00)
A legjobban akkor jársz, ha a könnyű anyagoknál önként felelsz. Ha nehezebb témakörhöz jutsz, akkor nagy valószínűséggel a tanár nem téged fog feleltetni, hiszen neked már van jegyed. Nálam ez tökéletesen működik.  cool.gif

ez nálam is működik biggrin.gif ez a Földrajznál meg a Fizikánál a legjobb
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. október 16. 18:04 #15
SokSzínű.
SokSzínű.
vampire ♥

Státusz♥ Instagramm: juhaszviki follow me:!:)
Hozzászólás: 1954
Csatolások: 2152
Azonosító: 162057
nálunk mindig az felel aki hangoskodik és igy igyekszem a többiekhet képest halk lenni laugh.gif
2011. október 16. 18:06 #16
SokSzínű.
SokSzínű.
vampire ♥

Státusz♥ Instagramm: juhaszviki follow me:!:)
Hozzászólás: 1954
Csatolások: 2152
Azonosító: 162057
Ja vagy még azt szoktam hogy keresgélek a tolltartómba igy látja a tanár hogy keresek az órájához megfelelö eszközt rohog.gif rohog.gif
2011. október 17. 08:24 #17
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
9.Fáj a hasam.

Ezeknél szánalmasabb magyarázatokat ritkán olvasni/hallani. Ezek már az én időmben sem működtek... mellow.gif
Például, hogy valaki nem volt előző órán... Na és? Attól még az egyel korábbin volt. Abból az anyagból is lehet felelni... Anno velem fordult ilyen elő, nem is egyszer. Hiányoztam, mondták, oké, semmi probléma. Mi volt az anyag, ahol utoljára voltam..? Válaszoltam, mire: jó, akkor arról mesélj. A rosszulléttel meg nem ajánlatos játszadozni, mert ha egyszer tényleg sz*rul leszel, majd nem hiszik el és az elég kellemetlen... Plusz ha valaki tényleg rosszul van, általában kiül az ábrázatára is. Elfehéredést színészkedni elég nehéz. A tanárok többsége pedig elég rutinos már mindenféle ilyen témában.
Az a legegyenesebb, ha készül az ember. Ha pedig esetleg mégsem tudott, akkor igen, tessék óra előtt odamenni és színt vallani, hogy elnézést, nem tudtam készülni. És ha a tanár nagyon akadékoskodna, tessék felajánlani, hogy felelünk egy korábbi anyagrészből...
7 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Fanni00, Riley13, rencsi95, NorPatch, CandUs, coke.
2011. október 17. 10:31 #18
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.17. 08:24)
Ezeknél szánalmasabb magyarázatokat ritkán olvasni/hallani. Ezek már az én időmben sem működtek... mellow.gif
Például, hogy valaki nem volt előző órán... Na és? Attól még az egyel korábbin volt. Abból az anyagból is lehet felelni... Anno velem fordult ilyen elő, nem is egyszer. Hiányoztam, mondták, oké, semmi probléma. Mi volt az anyag, ahol utoljára voltam..? Válaszoltam, mire: jó, akkor arról mesélj. A rosszulléttel meg nem ajánlatos játszadozni, mert ha egyszer tényleg sz*rul leszel, majd nem hiszik el és az elég kellemetlen... Plusz ha valaki tényleg rosszul van, általában kiül az ábrázatára is. Elfehéredést színészkedni elég nehéz. A tanárok többsége pedig elég rutinos már mindenféle ilyen témában.
Az a legegyenesebb, ha készül az ember. Ha pedig esetleg mégsem tudott, akkor igen, tessék óra előtt odamenni és színt vallani, hogy elnézést, nem tudtam készülni. És ha a tanár nagyon akadékoskodna, tessék felajánlani, hogy felelünk egy korábbi anyagrészből...

Van olyan tanár akit az sem érdekel ha sz*rul vagy (lsd. ofőm dry.gif ), de egyébként nálunk nem divat az, hogy korábbi anyagból felelj. Én speciel nem szoktam minden órára készülni, de ha esetleg kihívnak és tényleg lila gőzöm sincs, akkor vállalom azt, hogy karót kapok. Amúgy meg mindig próbálkozok egy kettest kipréselni magamból ha többre nem futja.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, CandUs
2011. október 17. 15:17 #19
- törölt felhasználó -    
Én mindig azt csináltam, hogy kitapasztaltam a tanár hóbortjait, az első pár órára még nagyon készültem, amolyan mi van ha alapon, és mikor már biztosra tudtam, mikor felelnék, valami indokom mindig volt / nagyon felkészültem smileeee.gif És nem szakadtam meg biggrin.gif
2011. október 18. 12:20 #20
Vampire Lady
Vampire Lady
kiss me or kill me.

Státuszfootball.
Hozzászólás: 2397
Csatolások: 151
Azonosító: 156029
Idézet (jasmine98_rock @ 2011.10.16. 18:02)
nálunk ezek nem működnek  dry.gif

nálunk sem :/ xdd
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!