OMG O.O oké, én tuürelmes vagyok, most is még várom az online feliratot... de eez *-*
amúgy elnézést az idepofátlankodásért D
The Secret Circle (2011-2012)
2012. május 04. 22:42
Ginminátorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 174775 offline |
2012. május 04. 23:09
kissbella10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 168866 offline |
Idézet (LULUPeas @ 2012.05.04. 15:05)
úristenúristenúristenúristenúristen. És én még azt hittem hogy a mosatni epizód volt a legjobb...
ez a rész nagyon kemény lesz és nem hiszem el h ez lesz az évad utolsó része olyan gyorsan elszálltak a részek, kivéve mikor szünet volt
2012. május 04. 23:11
kissbella10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 168866 offline |
Idézet (Brittany @ 2012.05.04. 17:06)
Sneek Peak - BIG LIKE
áááá annyira tetszik h Jake ennyire aggódik Faye-ért én mondjuk abszolút Cadam párti vagyok, de imádom a Jake/Faye párost is
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
2012. május 05. 21:52
tothferi5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 159 Csatolások: 207 Azonosító: 150941 offline |
Egyébként a finálé képeiből kiderül hogy Faye-ék (vagy legalábbis Faye) kikerül a vadászok markából
pink_bunny
2012. május 07. 00:57
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Mikor derül ki, hogy lesz-e 2. évad?
Komolyan mondom, ha a CW eltörli a sorozatot, én igen kiakadok... Már az egyik kedvencemmé nőtte ki magát. Sosem lapos és mindig tudnak mutatni valami újat és érdekeset. Imádkozok, hogy legyen 2. évad, mert megérdemelné ez a sorozat, nagyon is... Én belebetegedek, ha nem rendelnek be új évadot...
Komolyan mondom, ha a CW eltörli a sorozatot, én igen kiakadok... Már az egyik kedvencemmé nőtte ki magát. Sosem lapos és mindig tudnak mutatni valami újat és érdekeset. Imádkozok, hogy legyen 2. évad, mert megérdemelné ez a sorozat, nagyon is... Én belebetegedek, ha nem rendelnek be új évadot...
7 felhasználónak tetszik:
Beba13,
Bessie,
Barbygirl95,
Lady Suzy,
Blackheart.com,
pink_bunny,
Nina1122
2012. május 07. 15:33
Idézet (allyangel @ 2012.05.07. 00:57)
Mikor derül ki, hogy lesz-e 2. évad?
Elvileg most valamikor májusban. Szerintem nem törlik el. Nő a nézettsége ahogy hallom habár nem sokkal de akkor is. Plusz most hogy a promoba arról van szó hogy felbontják a kört így mindenkinek lesz saját ereje én őszintén szólva szívesebben nézem majd, de szerintem nem csak én leszek vele így.
2012. május 07. 15:41
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Nem lett volna ez így sem rossz. Jó,néha talán tényleg "laposabb" ez a sorozat egyik-másik sorozattól, de attól még mindig jó. Engem például jobban érdekel, mint a VD. Kövezzetek meg, de így van. Unom már Elena állandó nyavalygását, és hogy ennyi embert megölnek.
Hiába lehetne ez a sorozat jobb, még akkor is jobban szeretem.
Második évadot pedig akarok! Adjanak neki második esélyt, ha elcseszik, akkor meg menjen a levesbe. (De reménykedek, hogy maradni fog. )
Hiába lehetne ez a sorozat jobb, még akkor is jobban szeretem.
Második évadot pedig akarok! Adjanak neki második esélyt, ha elcseszik, akkor meg menjen a levesbe. (De reménykedek, hogy maradni fog. )
2012. május 07. 20:21
simoleonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.14. Hozzászólás: 65 Csatolások: 133 Azonosító: 122786 offline |
Május 17-én tartja a CW az Upfronts ("Újdonságok/Hírek" - talán így fordítanám) nevű eseményt, ahol bejelentik, hogy mely sorozatok kaptak megújítást új évadra, melyeket kaszálnak el, melyeket rendelnek be jövőre.
2012. május 07. 21:36
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Azért azért szemétség ez is. Két sorozatról már biztosan tudni, hogy lesz következő évad (Supernatural, Vampire Diaries), tudjuk, hogy kaszát kap a Ringer (félig-meddig hivatalos), egyedül a Secret Circle-ről nincs semmi? Bullshit!
2012. május 08. 15:53
Idézet (Bessie @ 2012.05.07. 21:36)
Azért azért szemétség ez is. Két sorozatról már biztosan tudni, hogy lesz következő évad (Supernatural, Vampire Diaries), tudjuk, hogy kaszát kap a Ringer (félig-meddig hivatalos), egyedül a Secret Circle-ről nincs semmi? Bullshit!
Háh, valahogy éreztem hogy elkaszálják a Ringert Én a GG-t nem értem miért nem törlik végre Oké oké, jó sorozat volt az elején, de a 6. évad megy éppen ha jól tudom és a nézettsége valami 0,96 millió volt, ennek ellenére folytatják TVD-nek is egyre jobban csökken a nézettsége - mondjuk az még így is elég jó - de rengetegen mondják ismerőseim közül is hogy a TSC már régen túlszárnyalta egy bizonyos ponton. A Nikitát azért hagynám had legyen belőle még egy-két évad, a HOD meg nem láttam szóval arról nem tudok véleményt nyilvánítani.
Na mindegy. egy újabb webclip
[http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4cbGjMiqkSU]
2012. május 08. 16:14
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline |
Idézet (LULUPeas @ 2012.05.08. 15:53)
Háh, valahogy éreztem hogy elkaszálják a Ringert Én a GG-t nem értem miért nem törlik végre Oké oké, jó sorozat volt az elején, de a 6. évad megy éppen ha jól tudom és a nézettsége valami 0,96 millió volt, ennek ellenére folytatják TVD-nek is egyre jobban csökken a nézettsége - mondjuk az még így is elég jó - de rengetegen mondják ismerőseim közül is hogy a TSC már régen túlszárnyalta egy bizonyos ponton. A Nikitát azért hagynám had legyen belőle még egy-két évad, a HOD meg nem láttam szóval arról nem tudok véleményt nyilvánítani.
GG-t azért nem törlik, mert már szinte biztos, hogy a 6. évaddal vége lesz, most az 5. megy
Ha a TSC-t nem folytatják, háború tör ki, legalábbis részemről. Így nem zárhatják le, még minimum egy évadot adjanak, ha már mindenképp be akarják fejezni, de ne hagyják így elvarratlanul a szálakat.
2012. május 08. 18:17
Idézet (Beba13 @ 2012.05.08. 16:14)
GG-t azért nem törlik, mert már szinte biztos, hogy a 6. évaddal vége lesz, most az 5. megy
Ha a TSC-t nem folytatják, háború tör ki, legalábbis részemről. Így nem zárhatják le, még minimum egy évadot adjanak, ha már mindenképp be akarják fejezni, de ne hagyják így elvarratlanul a szálakat.
Na akkor majdnem képben vagyok. A TSC-vel meg én is így vagyok. Habár szerintem ezért is fogják pont hogy folytatni.
2012. május 08. 19:40
Idézet (LULUPeas @ 2012.05.08. 18:17)
Na akkor majdnem képben vagyok. A TSC-vel meg én is így vagyok. Habár szerintem ezért is fogják pont hogy folytatni.
én már teljesen biztos vagyok a folytatásban, csak ne hogy meglepődjek a végén még ...de am biztosan nem hadják majd abba, gondolom nálunk sem azért vették meg hogy egy évadot leadjanak aztán ennyi, ők is tudják hogy túl jó ez a sorozat ahhoz hogy elkaszálják, na meg a 21. rész is eszméletlen jó volt, akkor mi lesz majd a fináléban...
LULUPeas
2012. május 08. 21:29
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
A SpoilerTv információ szerint a Ringer és a Secret Circle kasza lesz. Berendelést kap még a Nikita, Gossip Girl és a Hart of Dixie, valamint berendelik új sorozatnak a First Cut, Arrow, The Carrie Diaries, Beauty and the Beast, The Selection és a Cult című szériákat.
Forrás
Forrás
2012. május 09. 11:29
Idézet (benyaw93 @ 2012.05.08. 21:29)
A SpoilerTv információ szerint a Ringer és a Secret Circle kasza lesz. Berendelést kap még a Nikita, Gossip Girl és a Hart of Dixie, valamint berendelik új sorozatnak a First Cut, Arrow, The Carrie Diaries, Beauty and the Beast, The Selection és a Cult című szériákat.
Forrás
Forrás
ugye ez most nem komoly??? én akkor is bízok benne hogy nem így lesz, de am teljesen megőrűltek? hogy képesek elkaszálni egy ilyen sikeres sorozatot??
Barbygirl95
2012. május 09. 12:03
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Forrás
Forrás
Régebben még azt írták, hogy a Nikita, a Gossip girl és a Hart of Dixie is veszélyben van a TSC mellett. A sorozatok sorsa attól is függ/függött hány újoncot rendelnek be. Van még egy pici esély a TSC-nek, de nem ez lenne az első, hogy egy jó sorozatot csak azért törölnek, mert a (leg)sikerebb után nem tart meg annyi nézőt, amennyit akartak. A Ringer viszont tényleg biztos, hogy kasza lesz.
2012. május 09. 13:32
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.05.09. 11:29)
ugye ez most nem komoly??? én akkor is bízok benne hogy nem így lesz, de am teljesen megőrűltek? hogy képesek elkaszálni egy ilyen sikeres sorozatot??
Sikeresnek lehet, hogy sikeres, de hogy nézettségileg katasztrófa az biztos. A csatornának meg a nézettség számít. Ha nem nézik elegen, akkor kasza. Nekik a nézettségen múlik a bevételük és ha nem nézik annyian amennyinek kellene, akkor az a csatornának veszteség és nincs értelme fenttartani a sorozatot.
2012. május 09. 13:39
Forrás
Forrás
Hol van a dislike gomb?
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.