Végre itt van a Skyscraper
2011. július 15. 11:00
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 582 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Imádom őt <3
2011. július 15. 11:01
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Nekem nagyon tetszik. A dal egyszerűen fantasztikus, főleg a szövege. Demi hangja gyönyörű
A klip is nagyon szép lett
Demi bámulatos egy lány. Ennyi mindenen keresztül ment, még is feltudott állni.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. július 15. 11:08
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
... nagyon jó ... szép szám
<3
2011. július 15. 11:15
|
|
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline
|
Imádom. énis sírtam
:'( csodálatos, ELKÉPESZTŐŐ!
2011. július 15. 11:24
Mindjárt felrobbanok.. olyan lassú a net, hogy nem bírom végignézni..
De a dalt már hallottam, és valami azt súgja, hogy a klipben sem fogok csalódni
2011. július 15. 11:31
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4421 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Én nagyon sokáig szinte már megszállott rajongója voltam Deminek, de ez idő közben valahogy elmúlt. (ne értsetek félre, nem a rehabos időszak miatt lankadt az érdeklődésem, hanem már a Here We Go Again után pár hónappal)
Ennek ellenére nagyon aggódtam miatta, hiszen ha egyszer már annyira szerettem, akkor csak nem fogom elfelejteni.
Nekem a videóban a sírós, az üvegen sétálós és a fekete kendős rész jelentette a legtöbbet. Ugyan nem sírtam a dalon és a videón sem, azért tényleg nagyon nagyra tartom Demit amiért ezt végigcsinálta.
RESPECT!
Ennek ellenére nagyon aggódtam miatta, hiszen ha egyszer már annyira szerettem, akkor csak nem fogom elfelejteni.
Nekem a videóban a sírós, az üvegen sétálós és a fekete kendős rész jelentette a legtöbbet. Ugyan nem sírtam a dalon és a videón sem, azért tényleg nagyon nagyra tartom Demit amiért ezt végigcsinálta.
RESPECT!
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. július 15. 11:31
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 829 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
tényleg többen is gratuláltak neki pl: jordin sparks, kelly clarkson, a veronicas, pete wentz, brittany snow, travis clark, all time low-os, timbaland sok sztárnak tetszett a dal.
Kapcsolódó sztárok
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben távozott a gyomra tartalma.
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
Továbbra sem érti a felháborodást.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.