Végre itt van a Skyscraper
2011. július 15. 11:37
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4421 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Ja, és aki azt mondja, hogy "hamis" meg mittudomén, annak üzenem: nem lehetett semmi dolog egy ilyet stúdióban felvenni, valószínűleg nem csak a videoklipben sírt Demi (gondolok itt a stúdióra, otthon, dalírás közben).
Ha meg szerintetek a videó unalmas, akkor azt is hozzáteszem, hogy szerintem tökéletes videó ehhez a dalhoz. Az egyszerűsége miatt, és azért is, mert tökéletesen illik a hangvételhez.
Ha meg szerintetek a videó unalmas, akkor azt is hozzáteszem, hogy szerintem tökéletes videó ehhez a dalhoz. Az egyszerűsége miatt, és azért is, mert tökéletesen illik a hangvételhez.
2011. július 15. 11:44
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 552 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
nagyon nem szerettem a számait de ez nagyon tettszik
2011. július 15. 11:45
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (EszterLondon @ 2011.07.15. 11:37)
Ja, és aki azt mondja, hogy "hamis" meg mittudomén, annak üzenem: nem lehetett semmi dolog egy ilyet stúdióban felvenni, valószínűleg nem csak a videoklipben sírt Demi (gondolok itt a stúdióra, otthon, dalírás közben).

Igazad van. Csak kicsit érdekes, hogy pont egy Selena fanatikus mondja Demire, hogy hamiskás. Ez így elég hülyén jön ki. Mintha Szelikének szenzációs hangja lenne.
1 felhasználónak tetszik:
EszterLondon
2011. július 15. 11:45
|
|
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline
|
Nagyon kircsi lett, imádomm Ł
2011. július 15. 11:49
Nagyon szép szám! Ráz a hideg Demi hangjától (persze jó értelemben
) , sztem nagyon gyönyörű hangja van és jól áll neki, hogy egy kicsit rekedt!
2011. július 15. 11:51
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
Szerintem nagyon szép a szám is éls a klip is
Akinek nem tetszik, ne nézze.
2011. július 15. 11:54
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Úristeenn... olvassátok el a magyar dalszövegét. Annyira gyönyörű: a hangja, a klip, az egész mondanivalója. Imádom!!!
Ez aztán a nagy visszatérés! (Y) Gratula neki!
Ez aztán a nagy visszatérés! (Y) Gratula neki!
2011. július 15. 12:03
|
|
zsoka30visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 131507 offline
|
Ez naggyon jóóó! Rázottt a hideg és megkönyeztem és tényleg egy csoda ez a lány. I LOVE IT! Egyszerűen imádom!!! Szóval vigyázat szomszéfság nagyon hangos lesz a Skyscaper legalább 2 héten keresztül!
Kapcsolódó sztárok
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
Továbbra sem érti a felháborodást.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben távozott a gyomra tartalma.
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Elmondta, hogyan érzett a szakítás után.
Amy Winehouse anyja elárulta, hogy mi okozta a lánya vesztét
Amy Winehouse anyja elárulta, hogy mi okozta a lánya vesztét
15 éve halt meg az énekesnő.