Végre itt van a Skyscraper
2011. július 15. 23:07
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
gyönyörű dal.
Demi ismét bebizonyította tehetségét.
2011. július 15. 23:11
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
nagyon szép szám
gyönyörűen megírta, szívhez szoló
de sírni még nem fogok tőle!
2011. július 15. 23:53
Ez a dal gyönyörű. Demi hihetetlen sok dolgon ment keresztül, de nem adta fel és újra zenél(aminek személy szerint nagyon örülök). Elképesztő, hogy mennyi erő és tehetség szorult ebbe a lányba. Nagyot nőtt a szememben azzal, hogy felvállalta a problémáit.
A dalszöveg tökéletes. Annyira érzelmes ez az egész dal. A mondanivalója lenyűgöző, annyira együtt tud érezni az ember Demivel mikor meghallja. Két szóval tudnám jellemezni ezt a dalt: lenyűgöző és gyönyörű.
A dalszöveg tökéletes. Annyira érzelmes ez az egész dal. A mondanivalója lenyűgöző, annyira együtt tud érezni az ember Demivel mikor meghallja. Két szóval tudnám jellemezni ezt a dalt: lenyűgöző és gyönyörű.
2011. július 16. 00:16
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Ahhoz hogy ilyen gyönyörű legyen nem elég csak a dal, ami tele van érzelemmel, de kell hozzá egy énekes is. Deminek elképesztő hangja van. Bezzeg Selenácska elé odatolhatnák a világ legszebb, legérzelemgazdagabb számot akkor is sz@rt csinálna belőle. Sose szerettem Demit, de most kezdek felnézni rá. Mert rá lehet. Fel tudott állni és le tudta írni mindazt amin keresztülment ebben a dalban, hogy erőt adjon mindenkinek aki hasonló problémákkal küzd és aki már végképp feladta. Csodaszép dal lett. Nem mondom, hogy sírtam,de megérintett.
2011. július 16. 00:51
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Idézet (zavodni @ 2011.07.16. 00:16)
Ahhoz hogy ilyen gyönyörű legyen nem elég csak a dal, ami tele van érzelemmel, de kell hozzá egy énekes is. Deminek elképesztő hangja van. Bezzeg Selenácska elé odatolhatnák a világ legszebb, legérzelemgazdagabb számot akkor is sz@rt csinálna belőle. Sose szerettem Demit, de most kezdek felnézni rá. Mert rá lehet. Fel tudott állni és le tudta írni mindazt amin keresztülment ebben a dalban, hogy erőt adjon mindenkinek aki hasonló problémákkal küzd és aki már végképp feladta. Csodaszép dal lett. Nem mondom, hogy sírtam,de megérintett.
Most miért kell ide keverni mindig Selenát?
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. július 16. 01:07
Szép dal, és dicséretes, hogy ő írta, és valós érzelmeken alapul. Bár nem sírtam rajta, megérintett, de még ez sem változtat azon, hogy ez számomra csak egy egyszer hallgatós szám.
2011. július 16. 07:59
|
|
dead.rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 129369 offline
|
imádom. : )
2011. július 16. 09:54
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
Nagyon de nagyon jóó lett!! Gyönyörű Demi, és a hangja egyszerűen elképesztő! Büszke lehet magára!
2011. július 16. 11:51
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Erre nincs szó... egyszerűen gyönyörű
Ha valaki azt fogja nekem mondani hogy Demi a példaképe, azt százszázalékosan megértem. Ugyanis rá fel lehet nézni. Csodálom őt, hiszen fel tudott állni.
Ha valaki azt fogja nekem mondani hogy Demi a példaképe, azt százszázalékosan megértem. Ugyanis rá fel lehet nézni. Csodálom őt, hiszen fel tudott állni.
2011. július 16. 14:10
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
Gyönyörű lett és nagyon megható gratulálok Demi!!!.
2011. július 16. 15:09
annyira szép ez a dal és a klipp is, most is sírok :') tényleg minden elismerésem Demié, nagyon nagyon szeretem Demi-t, ő az élő példája annak hogyha nem adod fel, akkor a legmélyebb pontról is van visszaút!
Köszönjük Demi, hogy inspirálod a világot :') Demi az egyik példaképem, és itt az ok hogy miért!! Stay Strong Demi, Love You 4ever♥
2011. július 16. 15:22
|
ninadobrevcentralúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 155623 offline
|
Én szerintem ez a szám csak azt nem érinti meg aki még nem volt ilyen helyzetben. Aki már érezte magát egyedül, rosszúl, kétségbeesetten azt 100 százalék, hogy megérinti ez a szám
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.