A What do you take me for? -ban nagyon jó haja volt.
Pixie Lott csillagokkal csókolózik
2012. január 11. 17:31
Ez nagyon nem az ő stílusa... Nekem valahogy nem tetszik, neki ez nem áll jól.
2012. január 11. 17:41
Nekem tetszik, de kezd átmenni tucatba. A Turn it up albuma nekem meg is van eredetibe és imádom. És egyetértek: VISSZA A RÉG PIXIT
2012. január 11. 17:45
Szerintem maga a szám nagyon jó,de a többiekkel egyetértésben vagyok,én is hiányolom a régi Pixie-t.
2012. január 11. 18:29
Én már az All about tonight c. számánál csalódtam benne.Valahogy éreztem, hogy ez is ilyen lesz….
2012. január 11. 18:43
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1496 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Tetszik ,de van ennél sokkal jobb száma és klipje is...
2012. január 11. 19:24
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Szörnyű! Pixie túl tehetséges ahoz, hogy beálljon a sorba. Annyira tucat lett ez a szám. A klip meg szörnyű. A kinézetétéről nem is beszélve. Annyira imádtam azt a Turn It Up-os stílust. Fantasztikus volt... de ez nagyon gáz.
2012. január 11. 19:29
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Mi lett veled, Pixie? 
Őszinte leszek: Ez borzasztó. A dal iszonyat gagyi, a klip pedig úgyszintén. Mintha a hatvanas évekből szabadult volna ide. Ez a lány itt a klipben felszínes, mint énekhangilag, mint viselkedésileg. Ez nem Pixie. Kérem őt vissza!
Őszinte leszek: Ez borzasztó. A dal iszonyat gagyi, a klip pedig úgyszintén. Mintha a hatvanas évekből szabadult volna ide. Ez a lány itt a klipben felszínes, mint énekhangilag, mint viselkedésileg. Ez nem Pixie. Kérem őt vissza!
2012. január 11. 19:37
|
|
Monster899új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 166216 offline
|
Szerintem elég közönséges lett.. Az eleje meg a vége teljesen olyan mint katy perry ET-je..
2012. január 11. 20:01
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1511 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Monster899 egyetértek...Én nem olyan régóta bírom Pixiet de most nagyot néztem. Többet vártam volna tőle de ez így sikerült. Lesz majd még jobb is
Kapcsolódó sztárok
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Hat meglepő érdekesség a Loki sztárjáról.
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears 19 éves fia, Jayden megszólalt a témában.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
Továbbra sem érti a felháborodást.
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Elmondta, hogyan érzett a szakítás után.

0 felhasználónak tetszik: