Vasárnap lezajlott az éves MTV-díjátadó, ahol ezúttal Az éhezők viadala és az Alkonyat volt a legnagyobb győztes.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kihirdették az MTV Movie Awards nyerteseit
2012. június 04. 11:19
2012. június 04. 11:26
![]() |
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 ![]() |
Gratulálok a győzteseknek!

2012. június 04. 11:32
Gratula mindenkinek.THG, Jennifer Lawrence,Josh Hutcherson

2012. június 04. 11:39
Nem hiszem el, hogy az Alkonyat még mindig elég rajongótáborral rendelkezik ahhoz, hogy nyerjen a díjátadón. Meg mi az, hogy az LMFAO leveri a drive-os filmzenét? Ugyan. Valahogy már megint többet vártam.
2012. június 04. 12:28
![]() |
Arvenitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.06. Hozzászólás: 229 Csatolások: 192 Azonosító: 148769 ![]() |
Még hogy legnagyobb győztes az Alkonyat??Ugyan már!!2 díjat nyert összesen,ugyan annyit mint a HP DH/2.Ennyi erővel azt is ki lehetett volna emelni!!A cikk szerkesztője kicsit sem elfogult..-.-
Emma,Dan,Rupert,Tom:tényleg ti vagytok a legjobb stáb,nagyon megérdemeltéteka díjat!!
D
Emma,Dan,Rupert,Tom:tényleg ti vagytok a legjobb stáb,nagyon megérdemeltéteka díjat!!

2012. június 04. 12:34
![]() |
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1237 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 ![]() |
Gratulálok ^^
Én több díjat adtam volna a Harry Potternek, ennyi év után tényleg megérdemelték volna :/
Bánt, hogy a legjobb csókot megint Kristen és Robert nyerték meg, én Emmanak és Rupertnek adtam volna ♥
Én több díjat adtam volna a Harry Potternek, ennyi év után tényleg megérdemelték volna :/
Bánt, hogy a legjobb csókot megint Kristen és Robert nyerték meg, én Emmanak és Rupertnek adtam volna ♥
2012. június 04. 12:43
![]() |
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 ![]() |
Gratula mindenkinek főleg Johnny Deppnek

2012. június 04. 12:44
![]() |
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 ![]() |
Harmatgyenge tinidíjátadó. Szinte semmilyen díjazottal nem értek egyet. Gratulálok minden szavazónak, aki ész nélkül nyomogatta a VOTE ikont, tökéletesen tükrözi a közízlést.

2012. június 04. 12:55
![]() |
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 ![]() |
Gratulálok nekik

2012. június 04. 12:59
![]() |
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 ![]() |
Kristen Stewart örülhet. Láttam amikor azt mondja, hogy megőrül, ha nem ők kapják meg a legjobb film díjat.
oh, úgy tűnik én se szavaztam eleget
A Harry Potternek grat
Bár több díjat is kaphattak volna
Simán megérdemelték volna a legjobb film díjat. Ezeket egyszerű érvek támasztják alá:
1. Jobb a stáblista
2. Az egyes pontból kifolyólag jobbak a színészi tehetségek
3. Az effektus részek simán kenterbe verik az Alkonyatosat.
Egyébként azt se értem, hogy Robert és kristen miért nyerik meg állandóan a legjobb csók díjat. Minden évben ugyanazt adják elő

oh, úgy tűnik én se szavaztam eleget

A Harry Potternek grat

Simán megérdemelték volna a legjobb film díjat. Ezeket egyszerű érvek támasztják alá:
1. Jobb a stáblista
2. Az egyes pontból kifolyólag jobbak a színészi tehetségek
3. Az effektus részek simán kenterbe verik az Alkonyatosat.
Egyébként azt se értem, hogy Robert és kristen miért nyerik meg állandóan a legjobb csók díjat. Minden évben ugyanazt adják elő

2012. június 04. 13:04
A THG és a Harry Potter sikereinek örülök. Mindkettőt nagyon szeretem. Gratulálok nekik. Az, hogy a Twilight az év filmje kész vicc, egyáltalán nem tetszett az a rész. Vannak azért még érdekes nyertesek itt, de hát ehhez már hozzászokhattunk.
2012. június 04. 13:05
Nehogy már az Alkonyat legyen az év filmje.
A Harry Potter sokkal jobban megérdemelte. Na meg a Legjobb csóknak járó díjat is inkább Emmának és Rupertnek adtam volna.

2012. június 04. 13:13
![]() |
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 ![]() |
Még hogy a Twiligt az év filmje? Szerintem a Harry Potter jobban megérdemelte volna... Én egy díjat sem adtam volna nekik.
A Hunger Games sikereinek örülök, Jennifer megérdemelte a díjat
A Hunger Games sikereinek örülök, Jennifer megérdemelte a díjat

Kapcsolódó sztárok

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Nézd meg, kik vihették haza a díjat.

Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Még csak 13 éves, de valóságos díva!

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.