6.nap
Az állatkínzás, a rasszizmus, amikor elveszítek valakit. Maga az emberi hülyeség. Ilyenkor olyanra kell gondolni, hogy azért háborúzunk, hogy béke legyen, vagy csupán vallási okokból, ami szerintem az egyik legnagyobb balgaság a világon. Az ártatlanok és tehetetlenek bántalmazását, a csúfolást. Egyik-másik emlékem, ami gyakran az eszembe jut. Ha a szeretteim veszekednek egymással.
29 napos kihívás
2012. július 19. 19:21
2012. július 19. 20:01
6.nap.
A kétszínűség és a hazugság. Ha valaki játsza az agyát , és ha valaki hülyét csinál magából. Ha lenéznek olyan embereket akik az átlagnál rosszabb munkahelyen dolgoznak , vagy nem éppen a legmárkásabb cuccokat hordják.Ha valaki sajnáltatja magát. Ha csalódok olyan emberbe aki nekem nagyon sokat jelentett. Ha elveszítek olyat akit szerettem. A szegénység és a gazdagság közötti óriási különbség.
A kétszínűség és a hazugság. Ha valaki játsza az agyát , és ha valaki hülyét csinál magából. Ha lenéznek olyan embereket akik az átlagnál rosszabb munkahelyen dolgoznak , vagy nem éppen a legmárkásabb cuccokat hordják.Ha valaki sajnáltatja magát. Ha csalódok olyan emberbe aki nekem nagyon sokat jelentett. Ha elveszítek olyat akit szerettem. A szegénység és a gazdagság közötti óriási különbség.
2012. július 19. 20:13
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
6. Az tesz szomorúvá, ha
- csalódok egy olyan emberben, akiben addig maximálisan megbíztam
- ha elárulnak
- ha látom, hogy más szomorkodik és nem tehetek semmit
- de van olyan eset is, amikor csak úgy ok nélkül rossz a kedvem!
- csalódok egy olyan emberben, akiben addig maximálisan megbíztam
- ha elárulnak
- ha látom, hogy más szomorkodik és nem tehetek semmit
- de van olyan eset is, amikor csak úgy ok nélkül rossz a kedvem!
2012. július 20. 00:36
7.nap
Persze, szinte napi szinten olvasok. Minden olyasmi a kedvencem, amiből film is készült, most például éppen a Bad Girl 4. részét olvasom, de a komolyabb könyveket sem vetem meg.
Persze, szinte napi szinten olvasok. Minden olyasmi a kedvencem, amiből film is készült, most például éppen a Bad Girl 4. részét olvasom, de a komolyabb könyveket sem vetem meg.
2012. július 20. 01:01
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
6. nap:Az állatkínzások, kísérletek és a családom anyai ága.
7. nap:Természetesen, imádom a könyveket, bár mostanában ritkábban olvasok. Kedvenc íróm Thomas Brezina, kedvenc írónőm Meg Cabot.
7. nap:Természetesen, imádom a könyveket, bár mostanában ritkábban olvasok. Kedvenc íróm Thomas Brezina, kedvenc írónőm Meg Cabot.
2012. július 20. 08:31
7. nap
Legutoljára fél éve olvastam, ugyanis nem nagyon volt rá időm, másrészt más elfoglaltságom is volt. Viszont nemsokára kezdem el Sara Shepardtól a Pretty Little Liarst.
Legutoljára fél éve olvastam, ugyanis nem nagyon volt rá időm, másrészt más elfoglaltságom is volt. Viszont nemsokára kezdem el Sara Shepardtól a Pretty Little Liarst.
2012. július 20. 08:45
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
7.nap
Hát nem mindig van rá idóm.Kedvenc írót úgy akitől sok könyvet szeretnék nem tudok mondani.De a kedvenc könyvem az Jay Asher-től a 13 okom volt...
Hát nem mindig van rá idóm.Kedvenc írót úgy akitől sok könyvet szeretnék nem tudok mondani.De a kedvenc könyvem az Jay Asher-től a 13 okom volt...
1 felhasználónak tetszik:
FüMá
2012. július 20. 09:19
7. nap
Természetesen szoktam olvasni. Igazából nincs kedvenc könyvem, nem tudnék választani közülük, de amit igazán megszerettem az Jay Asher-től a Tizenhárom okom volt.
Természetesen szoktam olvasni. Igazából nincs kedvenc könyvem, nem tudnék választani közülük, de amit igazán megszerettem az Jay Asher-től a Tizenhárom okom volt.
2012. július 20. 09:20
7.nap: Természetesen szoktam olvasni. Könyvet nagyon ritkán, inkább híreket itt neten. Kedvenc írom illetve kedvenc könyvem sincs, de azért a szabadidőmben szoktam olvasni.;D
2012. július 20. 09:32
7. nap
Igen, eddig az elolvasott könyveim száma 156, de szerintem amióta nem írom, elég sokat olvastam még.. a kedvencem Jay Asher Tizenhárom okom volt-ja.
Igen, eddig az elolvasott könyveim száma 156, de szerintem amióta nem írom, elég sokat olvastam még.. a kedvencem Jay Asher Tizenhárom okom volt-ja.
2012. július 20. 09:34
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline |
7. nap
Nem kifejezés, mennyire szeretek olvasni. Kedvenc könyveim:
1. Beautiful Creatures/Beautiful Darkness (K. Garcia, M. Stohl)
2. Hush, hush/Crescendo (B. Fitzpatrick)
3. The Mortal Intrsuments (összes) (C. Clare)
és még rengeteg
Kedvenc íróm pedig Alyson Noel.
Nem kifejezés, mennyire szeretek olvasni. Kedvenc könyveim:
1. Beautiful Creatures/Beautiful Darkness (K. Garcia, M. Stohl)
2. Hush, hush/Crescendo (B. Fitzpatrick)
3. The Mortal Intrsuments (összes) (C. Clare)
és még rengeteg
Kedvenc íróm pedig Alyson Noel.
2012. július 20. 09:35
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2318 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline |
7. nap
Szoktam olvasni, bár mostanában elég ritkán érek rá, mert mindig mennem kell valahova. Kedvenc íróm nincs, kedvenc könyvem Jane Austen-tól a Büszkeség és balítélet.
Szoktam olvasni, bár mostanában elég ritkán érek rá, mert mindig mennem kell valahova. Kedvenc íróm nincs, kedvenc könyvem Jane Austen-tól a Büszkeség és balítélet.
2012. július 20. 09:40
itsStell |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 171691 offline |
7.nap:
mostanában egyre többet olvasok,a vámpírnaplókkal kezdtem,most pedig lovas könyveket olvasok.négy kedvenc könyvem van.:
~Diablo,álmaim lova
~Diablo,a viharban
~Diablo,a hős
~Vámpírnaplók
kedvenc íróm: Gabi Adam
mostanában egyre többet olvasok,a vámpírnaplókkal kezdtem,most pedig lovas könyveket olvasok.négy kedvenc könyvem van.:
~Diablo,álmaim lova
~Diablo,a viharban
~Diablo,a hős
~Vámpírnaplók
kedvenc íróm: Gabi Adam
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. július 20. 09:51
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
7. nap: Igen, én nagyon szeretek olvasni. Az egyik kedvencem a sokak által imádott Szent Johanna Gimi () Aztán nagyon szeretem még Meg Cabot könyveit, főleg a Neveletlen hercegnőt, aminek már az összes részét kiolvastam. És nagy kedvencem még a Vámpírnaplók. Ebből még nem olvastam ki az összes részt, még kettő hátra van, ugyanis utoljára az ötödik részt olvastam, ami pedig nagyon tetszett. De kedvenceim a Vörös pöttyös könyvek, már nagyon sokat elolvastam közülük, és majd még szeretnék is.
2012. július 20. 09:53
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
7.nap
Szoktam,most éppen nem olvasok,de majd el akarom kezdeni az egyik trilógia 2.részét^^ És nincs kedvenc könyvem,nem tudok dönteni
Szoktam,most éppen nem olvasok,de majd el akarom kezdeni az egyik trilógia 2.részét^^ És nincs kedvenc könyvem,nem tudok dönteni
2012. július 20. 09:57
7.nap:
Szoktam. Nagy kedvencem a Twilight Saga összes része (mellesleg könyvben sokkal jobb is, mint filmen), a Water for Elephants, L.A. Candy - Los Angeles Üdvöskéi. És egyenlőre körülbelül ennyi. Sok könyvet olvasok, de ezek a kedvencek.
Szoktam. Nagy kedvencem a Twilight Saga összes része (mellesleg könyvben sokkal jobb is, mint filmen), a Water for Elephants, L.A. Candy - Los Angeles Üdvöskéi. És egyenlőre körülbelül ennyi. Sok könyvet olvasok, de ezek a kedvencek.
2012. július 20. 09:58
Nagyon szeretek olvasni. Kedvenc könyvem sok van, de kiemekednek közülük Leiner Laura: Szent Johanna Gimi kötetei, de még nagy kedvenceim: Giovanni Del Ponte: A rontás könyve és Béatrice Bottet: A baglyok titka. Most olvasom Angie Sagetől a Szeptimusz mágia első kötetét, ami nagyon tetszik, valószínűleg ez is felkerül majd a kedvenc könyvek listájára.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.