Mit gondolsz a sulis egyenruháról?
2015. október 27. 09:10
Nekünk is matrózblúzt kell viselni, de csak ünnepeken, hallelujah.
2015. október 31. 22:03
Styles1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 184 Azonosító: 250572 offline |
Nálunk sose volt semmi ilyen. Bár nekem mindenesetre tetszene:)
2015. október 31. 22:05
Kitti Mimi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 816 Csatolások: 20 Azonosító: 248600 offline |
Tiltsák be mindenhol!!!
2015. október 31. 22:08
Styles1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 184 Azonosító: 250572 offline |
Helyesbítve az előző hozzászólásomat , tetszene , de viszont csak akkor ha például egy sima fehér ing lenne vagy valami ilyesmi. A matróz ruha nekem sem lenne a kedvencem.
2015. október 31. 22:17
Imádtam azt a műszálas szart, amíg el nem hagytam valahol a BKV-n, pedig oltári romantikus közös múltunk volt ám azzal a huszármellénnyel. Ott volt velem első nap az iskolában, meg ilyenek, még hódítani is abban akartam a Zserbóban, szalagavató, szülőszoba, ilyesmi... bár az is lehet, hogy az angoltanárom nyúlta be.
asd
Mindegy, mint mondottam, kevesebbért is öltek már embert.
asd
Mindegy, mint mondottam, kevesebbért is öltek már embert.
1 felhasználónak tetszik:
MisakiHiroko
2016. május 29. 10:58
MisakiHirokoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.24. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 256596 offline |
Szerintem szép
Nálunk nincsen (sajnos)
Pedig manapság "a ruha teszi az embert"
De így meg lehetne ezt állítani
Elvégre iskolaköpenyben is lehet valaki egyéniség
Fel lehet dobni
Például kitűzőkkel meg ilyen mindenfélével xD
Én néha iskolaköpenyhez hasonló ruhaneműket is hordok
(Suliban és utcán is xD)
Megbámulnak, de nem zavar
Nekem ez annyira tetszik
Nálunk nincsen (sajnos)
Pedig manapság "a ruha teszi az embert"
De így meg lehetne ezt állítani
Elvégre iskolaköpenyben is lehet valaki egyéniség
Fel lehet dobni
Például kitűzőkkel meg ilyen mindenfélével xD
Én néha iskolaköpenyhez hasonló ruhaneműket is hordok
(Suliban és utcán is xD)
Megbámulnak, de nem zavar
Nekem ez annyira tetszik
2016. július 04. 13:34
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
Nekem tetszenek és szívesen viselnèm is.. Ha lenne, de nincs.
2016. július 04. 15:17
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 36500 Csatolások: 21012 Azonosító: 252965 offline |
Én örülnék neki, ha nálunk lenne ilyen, ugyanis akkor megszünnenének az ítélkezések affelől, hogy ki milyen márkájú ruhát hord, ki öltözködik divatosan és ki nem, stb. Igaz már szemptembertől új sulit kezdek, de még így is örülnék neki, mivel soha nem voltam valami nagy divatkövető.
2016. július 12. 15:12
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Nincs vele bajom, néhány kifejezetten tetszik, de támogatni egy kicsit sem támogatom. Nekem az öltözködés egy önkifejezés, mert nem mondhatod meg annak a lánynak, aki farmert szeret hordani, hogy hordjon kockás szoknyát vagy annak, aki a színes dolgokat helyezi előnybe, hogy fekete- fehér egyenruhát húzzon.
2016. július 20. 21:18
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline |
A sulinkban ünnepségeken kötelező volt. Alsó- és felsőszoknya, kötény, buggyos ujjú blúz és mellény. Nyáron a levegőtlen és emberekkel tömött tesiteremben az évzárón egy élmény volt viselni...
2016. október 31. 14:42
Iskolaköpenyt nem tartom jó ötletnek,de rendes egyenruhának örülnék,mint például ezek. De hát nem hiszem,hogy annyit költene az állam ezekre.Vagy nekünk kéne kifizetni,de nem mindenkinek lenne rá pénze. Mindenesetre jó ötletnek tartanám,mert nem az öltözködése alapján ítélnénk meg valakit és ilyen téren egyenrangúság lenne az iskolákban(mint ahogyan azt sokan teszik, kinézik az olyat,aki nem éppen a jómódúak közé tartozik és nem telik drága,"menő" ruhákra..persze tisztelet a kivételnek,de tudjátok milyen emberek vannak).
2016. október 31. 14:55
Nálunk nem volt, és nem tartom jó ötletnek. Egyesek szerint jó, mert eltörli a társadalmi különbségeket, viszont így az ember nem tudja kimutatni a stílusát, és senki nem érzi magát jól olyan ruhában, ami nem jellemzi őt.
2016. november 03. 19:00
Nálunk nincs. Nem is volt, és szerintem nem is lesz. Örülni se örülnék neki, mert állatlában a lányok egyenruhájához szoknya tartozik. Nem az, hogy nem szeretem a szoknyát, de kényelmesebben érzem magam nadrágban. Remélem nem kell egyenruhát hordani!!
2016. november 03. 20:14
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Valamelyest jó ötletnek tartom, de van, amiért sose hordanék egyenruhát.
Abból a szempontból örülnék neki, hogy így legalább nem látnék croptop-ban lévő hölgyeket, akiken egyáltalán nem áll jól ez a ruhadarab. Másfelől elnyomná a társadalmi hierarchiát, ezáltal mindenki egyforma lenne. Plusz nem lenne sok idő, amíg kiválasztanám a ruhámat.
Másfelől viszont azért nem hordanám, mert így nem tudnám (ahogyan mások se) kimutatni a stílusomat. Ráadásul egész álló nap ugyanabban a ruhában feszengeni.. Nem, szerintem megőrülnék..
Abból a szempontból örülnék neki, hogy így legalább nem látnék croptop-ban lévő hölgyeket, akiken egyáltalán nem áll jól ez a ruhadarab. Másfelől elnyomná a társadalmi hierarchiát, ezáltal mindenki egyforma lenne. Plusz nem lenne sok idő, amíg kiválasztanám a ruhámat.
Másfelől viszont azért nem hordanám, mert így nem tudnám (ahogyan mások se) kimutatni a stílusomat. Ráadásul egész álló nap ugyanabban a ruhában feszengeni.. Nem, szerintem megőrülnék..
2017. január 26. 13:55
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline |
Nekunk van, mindenunk sotetkek es ott van rajta a suli logo. Anyira nem lenne rosz ha nem mindenap kellene felvenni hanem csak rendezvenyeken vagy unnepeken. De vannak nonkonformistak mint en akik csak akkor veszik fel ha kenyszeritik oket.
2017. január 28. 18:02
Nekem nem tetszenek. Miért nem lehet mindenki olyan ruhában amilyenben szeretne ?? Szerencsére nekem nem kell ilyet csinálnom
2017. február 12. 10:39
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline |
Nekünk nincsen egyenruhánk, csak ugye a kötelező matrózblúz, amit ünnepeken kell felvennünk. Igazából erről a témáról az egyik angol tzben kifejtettem már a véleményem, de röviden és tömören: nekem tetszene, ha lenne egyenruhánk, de persze olyan, aminek legalább jó anyaga van és ki is néz valahogy
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.