Zenészek közötti barátság: igazi vagy reklámfogás?
2013. március 24. 18:27
Jajj, a 1D-vel ilyen tragédia nem történhet meg! Ők maguk a megtestesült harmónia. Még mit nem... Amint öntudatra ébrendnek, hogy ők csak marionett bábok, és szólókarrierre fognak vágyni, végük lesz mint a botnak. Közös lónak túros a háta. Jó cikk lett.
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Beyla
2013. március 24. 18:32
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Csak a 1D ügyhöz tudok hozzászólni, mert abban jóval jártasabb vagyok, mint a többi együttesében. Azt hiszem ellentétek minden barátnál előfordulnak, én is gyakran veszekszem a legjobb barátnőmmel, sokszor mondok olyanokat neki, amiket később megbánok satöbbi. Fiúknál is ugyanúgy vannak apróbb viták, de nem hiszem, hogy különösebben nagy ellentét lenne Niall és Louis között. Az itt felemlegetett invázió esetes dolog nem most történt, valamint az X Factor időszak sem most volt. Eleinte természetes, hogy nem alakul ki köztük összhang, hiszen ha egyberaknak 5 tök ismeretlen embert, hogy ezentúl együtt kell versenyezniük, az azért nem kis súlyt helyez a vállukra. Ebben az esetben ugyanis már nem csak magadért vagy felelős, hanem a társaidért is. Ha te elszúrsz valamit, ők fogják először leharapni a fejedet. Mindezt megnehezíti, ha nem volt időtök összeszokni, persze, hogy nagyobb rajtuk a nyomás. Ha volt is kettejük között nézeteltérés, én úgy gondolom ennyi idő után ők is meg tudták oldani. Sőt elmondom, azóta rengetegszer mutatták a barátságuk jeleit, itt a turnéidőszak, ilyenkor mindig szórakoznak egymással, ökörködnek a színpadon és jelen pillanatban is kettejük közös pillanataival van tele a tumblr. Mikor fetrengenek egymáson és közben sírva röhögnek, az nekem nem tűnik megjátszottnak, de ki hogy gondolja. Még annyit tudok hozzáfűzni, hogy aki keresi a hibát másban, az úgyis talál. Mindenbe lehetséges belekötni, ha nagyon igyekszünk. És még mielőtt valaki a torkomnak ugrana, elmondanám, hogy nem vagyok elfogult rajongó. Tudom, hogy képesek belemenni a reklámfogásba is és sokszor nem vagyok benne biztos, hogy a menedzsment nyaggatására, példaként nem is kell messzire mennünk, a itt van a Harry Styles & Taylor Swift féle kapcsolat. Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy hírverés volt az egész, de ebben a Louis & Niall ellentétben nem hiszek. Annyira azért nem jó színészek.
2013. március 24. 18:33
LittleAngel26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 198597 offline |
Amit Louis a videóban mondott azt csak viccnek szánta. És szerintem arról az állítólagos interjúról ahol Niall beszél a Louisszal való kapcsolatáról biztos hogy a directionerek tudnának. Amúgy jó cikk lett!
2013. március 24. 18:36
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (Sofy98 @ 2013.03.24. 18:17)
Gratulálok a cikk írójának, ekkora hülyeséget még sehol sem olvastam a One Direction-ról. Mond már meg légyszíves, hogy ezeket honnan szedted??!!
Az idő úgyis a cikk íróját fogja igazolni, és azokat, akik egyet értenek a fent leírtakkal. Itt nem arról van szó, hogy valaki csak azért ír rosszat az 1D-ről, mert utálja őket, hanem azért, mert tudja, hogy milyen sorsa jutott az összes többi válogatón összekerült együttes, akár a 90-es évek végén, akár a 2000-res évek elején. Egyszerűen ez a sorsuk. Összevesznek azon, hogy ki énekelje a legtöbb szólót, vagy ki legyen a "bandavezér". Most még lehet, hogy tudják tartani ezt a tesók vagyunk látszatot, de 2-3 év múlva ők is belefásulnak, beleunnak, és talán már akaratlanul is elszólják majd magukat, hogy amúgy én már nem tudom elviselni a többi tagot. Ekkor jön az, hogy a szívszerelmeitek feloszlanak, megpróbálkoznak a szólókarrierrel, ami csúfos bukás lesz (szintén a korábbi együttesek mintájára), majd rá öt év múlva megpróbálkoznak újra összeállni a pénz és a régi csillogás emlékére, de akkor meg már a kutya sem lesz rájuk kíváncsi. Így múlik el a világ dicsősége. Most hiába jönnétek azzal, hogy ti örökkön-örökké directionerek vagytok, mindenki tudja, hogy ez sem igaz, mert egy év múlva jön majd egy menőbb. Nem utálatból, de ez a pár mondat, amit itt leírtam, szinte minden együttes biójában benne van, és amíg lesznek összerakott bandák, addig ez mindig így lesz.
2013. március 24. 18:37
NewYorkGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187964 offline |
Nem tudhatjuk, de nyilván a szépet és a jót fogják mutatni, az jobban eladható. Szerintem nem az a lényeg, hogy soha ne legyenek konfliktusok - ez amúgy is lehetetlen, mert rengeteg időt töltenek együtt a munka miatt-,hanem az, hogy megfelelően tudják kezelni a problémákat.
2013. március 24. 18:41
Ekkora Baromságot Már régen olvastam A One Direction-ről...
2013. március 24. 18:41
NewYorkGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187964 offline |
szavy teljesen egyetértek veled!
2013. március 24. 18:43
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
Lady Suzy: a hozzászólásod nagy részével egyetértek.
Furcsa, én az x faktor óta figyelem a srácokat, és soha nem tűnt fel a Louis - Niall féle dolog. Ha lett is volna ilyen, mára már biztos megoldódott. A srácok szeretik egymást.
(negatív, féltékeny és irritáló utálkozók kíméljék meg billentyűzetüket a felesleges koptatásról és ne kommenteljék az utolsó mondatot. )
Furcsa, én az x faktor óta figyelem a srácokat, és soha nem tűnt fel a Louis - Niall féle dolog. Ha lett is volna ilyen, mára már biztos megoldódott. A srácok szeretik egymást.
(negatív, féltékeny és irritáló utálkozók kíméljék meg billentyűzetüket a felesleges koptatásról és ne kommenteljék az utolsó mondatot. )
2013. március 24. 18:43
DiaDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 195017 offline |
az One Direction-os xD csak röhögni tudok ekkora marhaságot!!! xD
2013. március 24. 18:46
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline |
Egyszóval: baromság amit a One Directionról lehet olvasni a fent írtakban! Szerintem..
2013. március 24. 18:47
Hát igen, az összes ilyen ötös-hatos-hetes akárhányas csapatra ez sajnos igaz. Az 1D is így fog járni, csak idő kérdése.
2013. március 24. 18:49
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
S Club 7, de szerettem őket régen!
Érdekes cikk lett!
Ne beszéljetek már úgy a 1D-ről, mintha személyesen ismernétek a őket!
Érdekes cikk lett!
Ne beszéljetek már úgy a 1D-ről, mintha személyesen ismernétek a őket!
2013. március 24. 18:49
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Itt most nem azon van a hangsúly, hogy most épp a 1D-t rakták bele a cikkbe. Hanem azon (ahogy már leírták előttem), hogy milyen sorsra jut szinte az összes létező híres banda. Tök mindegy, hogy fiú- vagy lánycsapatról beszélünk, mindig valahogyan szétválnak. Ez általában (sőt mindig) az összerakott bandákra igaz. Akiket a menedzserek meg a nem tudom kik összeraknak, azok egyszer úgyis különfognak válni, mert vagy nem bírják egymást, vagy vezető szerepbe akar jutni valamelyik, stb. Majd ezekből a bandákból egyszer valaki belekezd a szólókarrierbe, és áttörő sikert arat, a többi tag meg mehet közmunkát végezni. És nincs miért hisztiznie a sok 1D fannak, mert ez a banda is majd erre a sorsra fog jutni. Annyi kivétellel, hogy szerintem egyikőjük se fog tudni szólóban érvényesülni, ha netán belekezdenének az önálló karrierépítésbe.
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. március 24. 18:50
szavy: A Backstreet Boys is most állt újra össze. De nem hiszem, hogy sikeresek lesznek. A régi rajongóik felnőttek, a mostani kislányok meg nem rájuk kíváncsiak. A régi dicsőségből meg nem lehet megélni.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.