Csalódás A burok
2013. április 06. 12:33
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Én még nem láttam, de akik igen azok azt mondták, hogy jó. De tuti meg fogom nézni minél hamarabb, mert amibe Jake Abel benne van, az rossz nem lehet.
2013. április 06. 21:56
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 692 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline |
Őszintén szólva, mivel én nem olvastam a könyvet és semmihez sem tudtam hasonlítani, összességében, 1-2 dolgot leszámítva, nekem elnyerte tetszésem ez a film. A látvány szerintem kellőképpen ott van, a színészek alakításaival sincsen baj, talán még a szinkronnal sem volt bajom. Szóval részemről ennyi.
2013. április 21. 22:41
eperke519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 356 Csatolások: 2 Azonosító: 191561 offline |
En olvastam a konyvet imadtam alig 6 nap alatt kiolvastam mert annyira tetszett !!!!! Es meg most is hatasa alatt allok ! A konyvben voltak izgalmak de a film egyszeruen POCSEK lett!!! Semmi izgalom a konyvet alig tettem le mert annyira szupi volt de afilmet annyira nehezen tudtam megnezni hogy az mar fajt!! Az en fantaziamban ezerszer jobb filmet csinltam volna!! Szoval csak annyit akarok kihozni ebbol hogy a fil sz*r lett viszont a konyv eszmeletlen jo es varom a folytatasat de ha azt is meg akarjak filmesiteni akkor surgosen szerezzenek egy jo fogatokonyv irot, aki megtudja ugy irni a forgatokonyvet hogy nem vesz ki semmilyen fontos reszt, es jobban megtervezi a diszletet anelkul hogybp elterne a konyvtol!!! koszonom aki elolvassa a pnaszomat
2013. július 18. 19:10
szabózsófikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 142928 offline |
én most olvasom a könyvet és nagyon tetszik
szerintem a film is nagyon jó
szerintem a film is nagyon jó
2013. augusztus 15. 00:21
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
nos a kritikusok mehetnek a francba.. csak nagyon ritkán van jó ízlésük a filmek terén ... szerintem a film rohadtjó..és remélem megondolják magukat arról,hogy a kővetkező kőnyveknek ne legyen film verziójuk ..mert nagyon jo a könyv is
a mozikban meg... nemgondolnak bele ,hogy manapság az internet a fő tevékenysége a fiataloknak? .. mivan ha több millióan is megnézték..csak éppen nem egy moziban..hanem otthon szépen akár--en is leültek és megnézték egy notebook segítségével? ..szerintem ebbe belegondolhatnának
a mozikban meg... nemgondolnak bele ,hogy manapság az internet a fő tevékenysége a fiataloknak? .. mivan ha több millióan is megnézték..csak éppen nem egy moziban..hanem otthon szépen akár--en is leültek és megnézték egy notebook segítségével? ..szerintem ebbe belegondolhatnának
2013. szeptember 19. 18:35
hát tény hogy a könyv utolérhetetlen volt de kövezzetek meg nekem a film is tetszett. persze a könyv után már nem tudok más könyvekre még csak rá nézni sem annyira jó volt. kibőgtem a szemem, és szerintem elmehetnek a kritikusok "melegebb tájakra" mert ez a film bár a könyv nyomába sem érhet még mindig nagyon jó és a KEDVENCEM♥♥♥♥
2013. október 29. 09:36
beckie15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.02. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 212851 offline |
Én sajnos előbb láttam a filmet mint ahogy olvastam így először nem is értettem miért szólják le mert nekem baromira tetszett.Aztán elolvastam és rájöttem.Tény hogy a könyv jobb volt de nekem a film is tetszett.
2013. november 07. 21:03
sztem jó a film, bár mi a barátnőmmel a premierjén végigröhögtük az egészet
2013. november 10. 17:56
Nekem midenhogy tetszett a könyv is meg a film is iszonyat jó az egyik kedvencem imádom =D:D<3
2013. november 12. 18:52
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline |
Én szeretem nem tartom olyan rossznak.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.