Köszönöm hogy átraktátok Camilát
Esetleg még Laurenét is megkaphatnám? http://starity.hu/sztarok/lauren-jauregui/
Adatlapos topik
2014. április 26. 21:52
bogicica2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 215 Csatolások: 32 Azonosító: 158754 offline |
1 felhasználónak tetszik:
kara jiyoung
2014. április 26. 22:16
Idézet (malna90 @ 2014.04.26. 19:44)
Köszönöm a gyors csatolást Candee Sweet!
kara jiyoung
2014. április 26. 22:29
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline |
Szeretném elvállani Lacey Von Erich adatlapját.
A bemutató sorok furán vannak fogalmazva. Az életrajz pedig google fordítóval van fordítva és nem az ő életrajza hanem a családjáé. Az ő karrierje a TNA-ban volt jelentős amiről szó sincs. Szívesen elvállalnám!
A bemutató sorok furán vannak fogalmazva. Az életrajz pedig google fordítóval van fordítva és nem az ő életrajza hanem a családjáé. Az ő karrierje a TNA-ban volt jelentős amiről szó sincs. Szívesen elvállalnám!
kara jiyoung
2014. április 27. 00:32
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25036 Csatolások: 2326988 Azonosító: 180890 offline |
Kedves Bessie, CanDee Sweet és _ToTo_!
A következő lapjaimat kérlek tegyétek át a Starity profilra, mivel sajnos mostanság kevés időm van őket szerkesteni, és kedvem sem nagyon akad:
Andy García
Big Sean (kitöltöttem, minden rendbe lett téve)
Kenny Wormald (szintén fríss adatokkal szolgál)
Matthias Schoenaerts (ő nála is rendben van minden)
Tim Bendzko
Carlo Waibel
Ashley Taylor Dawson
Cameron Monaghan (ő sintén fríss adatokkal van ellátva)
Nick Lachey
David Wenham
Michael Landes
David Gandy
Scott Eastwood
Nagyon szépen köszönöm
A következő lapjaimat kérlek tegyétek át a Starity profilra, mivel sajnos mostanság kevés időm van őket szerkesteni, és kedvem sem nagyon akad:
Andy García
Big Sean (kitöltöttem, minden rendbe lett téve)
Kenny Wormald (szintén fríss adatokkal szolgál)
Matthias Schoenaerts (ő nála is rendben van minden)
Tim Bendzko
Carlo Waibel
Ashley Taylor Dawson
Cameron Monaghan (ő sintén fríss adatokkal van ellátva)
Nick Lachey
David Wenham
Michael Landes
David Gandy
Scott Eastwood
Nagyon szépen köszönöm
2014. április 27. 10:36
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 10295 Azonosító: 28189 offline |
http://starity.hu/sztarok/molnar-andrea/ - Ennél a lapnál nem stimmel valami. A profilkép és a csatolt témák a Szombat esti láz táncosnőjéhez kapcsolódnak , a hivatalos weblap és az életrajz viszont egy másik Molnár Andreáé.
2014. április 27. 10:52
Kedves moderátorok / tagok!
Ismét megszeretnélek kérni titeket,hogy ne vegyetek el tőlem lapot,mert mindegyiket próbálom időben javítani! Látom már Mike sikeresen elkért a moderátoroktól egy lapot,mikor a profilomban is leírtam és itt is,hogy legalább először nekem szóljatok ,de mindegy ,nem baj,hogy megkapta Mike Lacey lapját,evvel semmi gond nincs! Csak az,hogy ne a hátam mögött kérjetek el lapot,hanem írjátok meg nekem,mivel úgy tudom,hogy én vagyok a lapok tulajdonosa!
Szóval innentől kezdve ha megkérhetnélek titeket,akkor ne helyezzetek másoknak át a lapjaim közül,mert mindegyiket próbálom javítani, és legyetek szívesek megvárni míg készen lesznek a lapjaim! Mert most össze-vissza kutakodjak,hogy megint melyik lapomat vették el! Köszönöm!
Ismét megszeretnélek kérni titeket,hogy ne vegyetek el tőlem lapot,mert mindegyiket próbálom időben javítani! Látom már Mike sikeresen elkért a moderátoroktól egy lapot,mikor a profilomban is leírtam és itt is,hogy legalább először nekem szóljatok ,de mindegy ,nem baj,hogy megkapta Mike Lacey lapját,evvel semmi gond nincs! Csak az,hogy ne a hátam mögött kérjetek el lapot,hanem írjátok meg nekem,mivel úgy tudom,hogy én vagyok a lapok tulajdonosa!
Szóval innentől kezdve ha megkérhetnélek titeket,akkor ne helyezzetek másoknak át a lapjaim közül,mert mindegyiket próbálom javítani, és legyetek szívesek megvárni míg készen lesznek a lapjaim! Mert most össze-vissza kutakodjak,hogy megint melyik lapomat vették el! Köszönöm!
2014. április 27. 11:25
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline |
Sziasztok! Hogy végre teljes legyen a Beautiful People szeretném elkérni Angelina Love adatlapját. Az életrajza nem volt újjítva és a profilkép se a megfelelő. Köszi előre is.
2014. április 27. 11:32
Gyatra helyesírás, wikipédia, google-fordító, stb. Szeretném elkérni ennek a sztárnak a lapját és egy adott időpontra mindenét kijavítani!! Köszönöm!!
MrVelvetSky
2014. április 27. 11:35
Idézet (AngelJenna @ 2014.04.27. 11:32)
Gyatra helyesírás, wikipédia, google-fordító, stb. Szeretném elkérni ennek a sztárnak a lapját és egy adott időpontra mindenét kijavítani!! Köszönöm!!
Milyen jó,hogy leírtam az elöbb valamit! De azért még nyugodtan lehet folytatni! -.-
2014. április 27. 11:44
Wiaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 205110 offline |
szeretném elkérni Cameron Monaghan adatlapját, ugyanis idone volt olyan nagyon nagyon kedves hogy nekem adta, azonban nem tudom felvenni, ezért kérlek titeket hogy csatoljátok hozzám. köszönöm szépen.
idone
2014. április 27. 12:07
Kedves Moderátorok!
Kérlek, ha lesz időtök csatoljátok át hozzám, Jo Bo Ah lapját, mert megbeszéltük kara jiyoung -gal, hogy nekem adja.
Előre is köszönjük szépen!
Kérlek, ha lesz időtök csatoljátok át hozzám, Jo Bo Ah lapját, mert megbeszéltük kara jiyoung -gal, hogy nekem adja.
Előre is köszönjük szépen!
2 felhasználónak tetszik:
kara jiyoung,
Betti90
2014. április 27. 12:07
Kedves moderátorok!
Szeretnélek megkérni titeket, hogy csatoljátok Gregg Sulkin lapját kia08-hoz, mert neki adtam. Előre is nagyon szépen köszönjük!
Szeretnélek megkérni titeket, hogy csatoljátok Gregg Sulkin lapját kia08-hoz, mert neki adtam. Előre is nagyon szépen köszönjük!
2 felhasználónak tetszik:
kia08,
kara jiyoung
2014. április 27. 12:21
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok át Han Seung Yun lapját Do Hei Hwa-hoz, ugyanis neki adtam.
Valamint szeretném elkérni az Ő lapját, mivel hiába nyomott rá a szerkesztő a gombra a "szerkesztője" érdemi változás nem történt rajta ugyan olyan hiányos ráadásul a diszkográfiát erről a lapomról másolta át. Csak ha már másol lehetett volna annyi sütni valója, hogy az egyéni megjelenést nem másolja át mivel Sims-nek a szóló dalának címe "Hands Up".
Amúgy a többi lapján is inkább csak a gombot nyomkodja, több pedig ki sincs töltve.
Előre is nagyon szépen köszönöm, ha megkaphatom!
Kérlek csatoljátok át Han Seung Yun lapját Do Hei Hwa-hoz, ugyanis neki adtam.
Valamint szeretném elkérni az Ő lapját, mivel hiába nyomott rá a szerkesztő a gombra a "szerkesztője" érdemi változás nem történt rajta ugyan olyan hiányos ráadásul a diszkográfiát erről a lapomról másolta át. Csak ha már másol lehetett volna annyi sütni valója, hogy az egyéni megjelenést nem másolja át mivel Sims-nek a szóló dalának címe "Hands Up".
Amúgy a többi lapján is inkább csak a gombot nyomkodja, több pedig ki sincs töltve.
Előre is nagyon szépen köszönöm, ha megkaphatom!
2014. április 27. 12:25
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline |
Idézet (Gruck @ 2014.04.27. 01:27)
Kedves moderátorok!
Szó sincs arról, hogy cseréltem volna ezzel a taggal lapot...
A pofátlanság legteteje!
2014. április 27. 12:26
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.04.27. 11:25)
Sziasztok! Hogy végre teljes legyen a Beautiful People szeretném elkérni Angelina Love adatlapját. Az életrajza nem volt újjítva és a profilkép se a megfelelő. Köszi előre is.
Előbb inkább írj a szerkjének és (normális hangnemben) hívd fel a figyelmét a hiányosságaira. Ha nem javítja mondjuk 1-2 héten belül, átcsatolom.
2014. április 27. 12:30
Idézet (A.J.2013 @ 2014.04.27. 10:52)
Kedves moderátorok / tagok!
Idézet (A.J.2013 @ 2014.04.27. 11:35)
Milyen jó,hogy leírtam az elöbb valamit! De azért még nyugodtan lehet folytatni! -.-
Nos tehát ne legyünk eltévedve! Ha elvállalsz egy adatlapot az azt jelenti, hogy NORMÁLISAN megírod és időközönként FRISSÍTED. Ne te legyél felháborodva, hogy ha lejár a szerkesztési határidő elveszik tőled, mert neked nincs rá időd vagy éppen kedved. Az adatlapok ezzel járnak.
Ha tudod jól, hogy közbejön valami, akkor kérj határidőt, amit tiszteletben tartunk, de ha a lejárt idő után sem nyúlsz lapjaidhoz elcsatoljuk.
Ezeknek tudatában írj kérlek! Köszi!
2014. április 27. 12:32
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Gruck @ 2014.04.27. 01:27)
azért elég nagy pofátlanság a szerkesztő tudta nélkül ilyet kérni. Még egy és következményei lesznek a dolognak.
11 felhasználónak tetszik:
AmyVie,
idone,
Kazuo,
alltimelover,
lA-dONNA,
Lindsay019,
Szandi0820,
Beyla,
Betti90,
Ildikócska10,
kara jiyoung
2014. április 27. 12:33
Idézet (Bessie @ 2014.04.27. 12:32)
azért elég nagy pofátlanság a szerkesztő tudta nélkül ilyet kérni. Még egy és következményei lesznek a dolognak.
Most mi van? Szerintem pihenő lesz ebből, akkor!
8 felhasználónak tetszik:
idone,
Bessie,
alltimelover,
Beyla,
lA-dONNA,
Szandi0820,
Ildikócska10,
kara jiyoung
2014. április 27. 12:40
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline |
Örök hálám, hogy visszacsatolták a lapot.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.