Starity

Hayley Kiyoko adatlap-pályázat

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 27. 08:54 #1
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus
 
StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 05.03.01.
Hozzászólás: 12493
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Offline offline
Ide jöhetnek az életrajzok szombat estig.
1 felhasználónak tetszik: kurrek
2013. szeptember 27. 16:25 #2
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ
 
Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 10.11.13.
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Offline offline
Szeretnék jelentkezni! blush.gif Köszönöm a lehetőséget! beer.gif

Amit tudni kell róla: Hayley Kiyoko egy amerikai színész és énekesnő. A 22 éves lány legismertebb szerepe a híres Varázslók a Waverly Helyből való, ahol Steviet alakította. A színészet mellett szeret énekelni, volt egy bandája is a The Stunners. A Disneynél olyan nagy filmekben szerepelt, mint a Limonádé, ahol szintén megmutathatta énektudását is.

Kezdetek: Hayley Kiyoko Alcroft 1991. április 3-án látta meg a napvilágot az amerikai Los Angelesben. Szülei által a vérében van japán, skót és angol is. Édesapja Jamie Alcroft, édesanyja pedig Sarah Kawahara. nagyon fiatalon kezdte a színészkedést. Először főleg reklámokban kapott szerepet. 6 éves korában dobolni kezdett, majd 11 évesen dalokat kezdett írni, amit a közeli lemezboltba is beadott. Ennek is meg volt a gyümölcse, ugyanis miután leérettségizett, megkapta élete első lemezszerződését. Ő koreografálta akkoriban a The Agoura High Step Team-et, ami azt jelenti, hogy nem csak a színészethez és a zenéhez ért, hanem remek táncos is. 2005-ben a csapat 3. lett egy rangos versenyen.
Később beiratkozott a New York University-re, ahol nagy meglepetésre zenét tanult.

Karrier: Hayleyt 5 éves korában fedezte fel egy reklámügynökség. Az iskola után megkapta első lemezszerződését, illetve első nagyon filmes szerepét is. A Scooby-Doo! - Az első rejtély című filmben megkapta Vilma szerepét, ami meghozta neki a sikert. Majd 2010-ben 4 rész erejéig szerepet kapott a Wizards of Waverly Place című Disney sorozatban, ahol együtt játszott Selena Gomezzel és Jake T. Austinnal is. Karaktere, Stevie, egy varázsló, aki elég merész varázslatokat követ el és az amúgy is elég rossz Alexet még rosszabb útra tereli.
Még ugyanebben az évben a Scooby Doo folytatásában ismét megkpat Vilma szerepét. Scooby-Doo és a tavi szörny átka egy újabb Scobbys történet, amit nem kevesebb, mint 3,4 millióan láttak a premieren az USA-ban.
2011-ben jött az igazi nagy siker, amikor Hayley a Limonádéban kapott főszerepet. Stella karaktere imád énekelni és gitározni is egyaránt, így a filmben megmutathatta énekesnői adottságait is. A filmet több, mint 5,7 millióan láttak a premieren.
2011-ben vendégszerepelt a szintén Disney Zeke és Luther című sorozatban.
2012-ben a Blue Lagoon: The Awakening című filmben szerepelt, ami a Kék lagúna egy modernebb változata, de mégsem annyira elrontott film. Helen a főszereplő egyik barátnőjét alakította. Itt játszott együtt a H2O-s Indiana Evanssel.
2013-ban együtt játszik majd a másik két H2O-s szereplővel, Phoebe Tonkinnal és Claire Holttal, ugyanis szerepet kapott a Vámpírnaplók 5. évadának nyitányában. Megan karakteréről nem sokat tudni eddig.
2014-re is van már szerepe, ugyanis Alisa szerepét játssza a Hello, My Name Is Frank-ben.

Zenei karrier: 2008-ban megjelent az első lemeze, amin 5 dal volt hallható. 2009-ben az első klipjét is leforgatta, aminek a címe a Warehouse volt. 2007-ben csatlakozott a The Stunners nevű formációhoz, ahol együtt játszott olyan zenészekkel, mint Allie Gonino, Tinashe, Kelsey Sanders és Marisol Esparza. Allie Gonino a The Lying Game című sorozatban is szerepet kapott, így ő is egy olyan tagja volt a bandának, aki két műfajban is jelen volt. 2009. októberében egy ötdalos lemezük jelent meg. 2010. február 22-én jelent meg az első önálló kislemezük a We Got It. 2010-ben a Dancin' Around the Truth című daluk hozta nekik meg a sikert. Ez volt a banda történetének legsikeresebb klipje és dala is egyaránt. Justin Bieber 2010-es turnéján voltak a lányok a nyitózenekar, így még nagyobb közönség ismerhette meg őket. 2010-ben egy nagylemezük is megjelent, amiről az első dal a Heart Stops Beating volt. Bár a csapatnak egyre nagyobb sikerei voltak, 2011-ben feloszlottak.
Ekkor kezdett el Hayley az önálló karrierjére öszpontosítani. 2012. január 23-án megjelent az első önálló dal a banda feloszlása óta, ez volt a Hunting Man. 2013. március 12-én megjelent első nagylemeze a A Belle to Remember.

Érdekességek:
- Szeret korizni, táncolni és karaktézni is.
- 2013-ban egy epizód erejéig szerepelt a Vámpírnaplók című sorozatban.
- 2012-ben a Kék lagúna című filmben a H2O-ból híres Indiana Evanssel is együtt játszott.

Dalai:

2013 - A Belle to Remember (album)
2011 - Breakthrough (Lemonade soundtracks)
2010 - We Got It (single)
Spin the Bottle (single)
2009 - The Stunners (album)
2009 - Bubblegum (single)
Dancin' Around the Truth (single)
Santa Bring My Soldier Home (single)

Filmográfia:

2007 - Nincs mese
2009 - Scooby-Doo! - Az első rejtély
2010 - Varázslók a Waverly helyről
2010 - Scooby-Doo és a tavi szörny átka
2011 - Limonádé
2011 - Zeke and Luther
2012 - Blue Lagoon: The Awakening
2012 - Adrift
2013 - Vámpírnaplók
2014 - Hello, My Name Is Frank
2013. szeptember 28. 11:39 #3
- törölt felhasználó -    
Köszönöm a lehetőséget és sok sikert a többi pályázónak is. smileeee.gif

Amit tudni kell róla:

Hayley Kiyoko Alcroft ismertebb nevén Hayley Kiyoko amerikai színész és énekesnő. Legismertebb szerepei a híres Varázslók a Waverly Helyből, ahol Steviet alakította és még a Limonádé című filmből is sokan ismerhetik. A színészet mellett szeret énekel is, volt egy bandája a The Stunners néven.

Kezdetek:

Hayley Kiyoko 1991. április 3-án született az amerikai Los Angelesben. Szülei által a vérében van japán, skót és angol is. Édesanyja Sarah Kawahara,édesapja pedig Jamie Alcroft . Már nagyon fiatalon elkezdett színészkedni. Először főleg csak reklámokban kapott szerepet. 6 éves korában elkezdett dobolni, majd 11 évesen dalokat is elkezdett írni, amit a közeli lemezboltba be is adott. Ennek meg is lett a gyümölcse, mert miután leérettségizett, megkapta élete első lemezszerződését is. Ő koreografálta még a The Agoura High Step Team-et, Hayley nem csak remek színésznő és énekes,hanem nagyon jó táncos is.2005-ben a csapat 3. lett egy nagyon rangos versenyen. A későbbiekben beiratkozott a New York University-re, ahol nagy meglepetésre zenét tanult.

Karrier:

Színészi karrier:

Hayleyt nagyon fiatalon, 5 évesen fedezte fel egy reklámügynökség. Az iskola után megkapta első lemezszerződését, illetve első nagyobb filmes szerepét is. A Scooby-Doo! - Az első rejtély című filmben,ahol megkapta Vilma szerepét. Majd 2010-ben 4 rész erejéig láthattuk a nagysikerű Wizards of Waverly Place című Disney sorozatban, ahol együtt játszott a szintén akkori Disney sztár Selena Gomezzel és Jake T. Austinnal is. Karaktere, Stevie, egy varázsló lány, aki elég merész varázslatokat követ el és Alexet rossz útra akarja téríteni. Még ugyanebben az évben a Scooby Doo folytatásában ismét Vilma szerepát játszotta el,a Scooby-Doo és a tavi szörny átka egy újabb Scobbys történet, amit nem kevesebb, mint 3,4 millió embert nézett meg a premieren az USA-ban. 2011-ben jött az igazi áttörés, amikor Hayley a Limonádé című filmben megkapta az egyik főszerepet .Stella karaktere egy lázadó csaj ,aki szeret énekelni és gitározni is egyaránt, így a filmben megmutatta énekesi adottságait. A film több, mint 5,7 millió embert ültetett a Tv elé a premieren.2011-ben pedig vendégszereplőként láthattuk a szintén Disney Zeke és Luther című sorozatban. 2012-ben a Blue Lagoon: The Awakening című filmben láthattuk, ami a Kék lagúna egy modernebb változata. Helen a főszereplő egyik barátnőjét játszotta. Itt szereplet együtt a H2O-s Indiana Evanssel.
Ebben az évben Vámpírnaplók 5. évadának nyitásában kapott szerepet,mint Megan.A sorozatban együtt játszik majd a másik két H2O-s szereplővel, Phoebe Tonkinnal és Claire Holttal. Megan karakteréről nem sokat lehet eddig tudni. Jövőre is kapott egy szerepet, ugyanis Alisa szerepét játssza a Hello, My Name Is Frank-ben.

Zenei karrier:

2008-banjelent meg az első lemeze, amin 5 dal volt hallható. 2009-ben még az első klipjét is leforgatta, aminek a címe a Warehouse lett. Még 2007-ben csatlakozott a The Stunners nevű bandához, ahol együtt játszott olyan zenészekkel, mint Allie Gonino, Tinashe, Kelsey Sanders és Marisol Esparza. Allie Gonino a The Lying Game című sorozatban is szerepet kapott, így ő is egy olyan tagja volt a bandának, aki két szakmát kipróbálta. 2009. októberén egy ötdalos lemezük is megjelent. 2010. február 22-én megjelent az első önálló kislemezük a We Got It. 2010-ben a Dancin' Around the Truth című daluk hozta meg nekik nagy sikert. Ez volt a banda történetének legsikeresebb klipje és dala is . Justin Bieber 2010-es turnéján is részt vettek,mint nyitózenekar .2010-ben egy nagylemezük is megjelent, amiről az első dal a Heart Stops Beating lett. Bár a csapatnak egyre nagyobb sikere lett, 2011-ben mégis feloszlottak.
Ekkor Hayley elkezdett önálló karrierjére összpontosítani. 2012. január 23-án megjelent az első önálló dal,ami a banda feloszlása óta készült, ez volt a Hunting Man. 2013. március 12-én megjelent első nagylemeze a A Belle to Remember címen-

Érdekességek:
× Szeret korizni, táncolni és karaktézni is.
× 2013-ban egy epizód erejéig szerepelt a Vámpírnaplók című sorozatban.
× 2012-ben a Kék lagúna című filmben a H2O-ból híres Indiana Evanssel is együtt játszott.
× Kedvenc ruhadarabja a Topshop bőrdzsekije.
×Kiskorában beszédhibás volt, nem tudta az r hangot rendesen kimondani.
×Szereti Fiona Apple és Adele zenéjét.
×Egyik kedvenc sorozata a Grace klinika.
×Újévi fogadalma, hogy a kutyájával, Henryvel még többet foglalkozik.
×Gyűjti a pandákkal kapcsolatos dolgokat.
×A középiskolában a diáktanács elnöke is volt.

Diszkográfia:

2013 - A Belle to Remember (album)
2011 - Breakthrough (Lemonade soundtracks)
2010 - We Got It (single)
Spin the Bottle (single)
2009 - The Stunners (album)
2009 - Bubblegum (single)
Dancin' Around the Truth (single)
Santa Bring My Soldier Home (single)

Filmográfia:

2007 - Nincs mese
2009 - Scooby-Doo! - Az első rejtély -Vilma
2010 - Varázslók a Waverly helyről - Stevie
2010 - Scooby-Doo és a tavi szörny átka -Vilma
2011 - Limonádé - Stella
2011 - Zeke and Luther
2012 - Blue Lagoon: The Awakening
2012 - Adrift
2013 - Vámpírnaplók -Megan
2014 - Hello, My Name Is Frank -Alisa

http://static.starity.hu/images/profiles/1/8/9/1896341380361090.jpg
2013. szeptember 28. 12:41 #4
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ
 
Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 10.11.13.
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Offline offline
Idézet (Sztár Mániás @ 2013.09.28. 11:39)
Köszönöm a lehetőséget és sok sikert a többi pályázónak is. smileeee.gif 
Amit tudni kell róla:
Hayley Kiyoko Alcroft  ismertebb nevén Hayley Kiyoko  amerikai színész és énekesnő. Legismertebb szerepei a híres Varázslók a Waverly Helyből, ahol Steviet alakította és még a Limonádé című filmből is sokan ismerhetik. A színészet mellett szeret énekel is, volt egy bandája  a The Stunners néven.
Kezdetek:
Hayley Kiyoko 1991. április 3-án  született az amerikai Los Angelesben. Szülei által a vérében van japán, skót és angol is. Édesanyja  Sarah Kawahara,édesapja pedig Jamie Alcroft . Már  nagyon fiatalon elkezdett színészkedni. Először főleg csak reklámokban kapott szerepet. 6 éves korában elkezdett dobolni, majd 11 évesen dalokat is elkezdett írni, amit a közeli lemezboltba be is adott. Ennek meg is lett a gyümölcse, mert miután leérettségizett, megkapta élete első lemezszerződését is. Ő koreografálta még a The Agoura High Step Team-et, Hayley nem csak remek színésznő és énekes,hanem nagyon jó táncos is.2005-ben a csapat 3. lett egy nagyon rangos versenyen. A későbbiekben beiratkozott a New York University-re, ahol nagy meglepetésre zenét tanult. 
Karrier:
Színészi karrier:
Hayleyt nagyon fiatalon, 5 évesen fedezte fel egy reklámügynökség. Az iskola után megkapta első lemezszerződését, illetve első nagyobb filmes szerepét is. A Scooby-Doo! - Az első rejtély című filmben,ahol megkapta Vilma szerepét. Majd 2010-ben 4 rész erejéig láthattuk a nagysikerű  Wizards of Waverly Place című Disney sorozatban, ahol együtt játszott a szintén akkori Disney sztár Selena Gomezzel és Jake T. Austinnal is. Karaktere, Stevie, egy varázsló lány, aki elég merész varázslatokat követ el és Alexet rossz útra akarja téríteni. Még ugyanebben az évben a Scooby Doo folytatásában ismét Vilma szerepát játszotta el,a Scooby-Doo és a tavi szörny átka egy újabb Scobbys történet, amit nem kevesebb, mint 3,4 millió embert nézett meg a premieren az USA-ban. 2011-ben jött az igazi áttörés, amikor Hayley a Limonádé című filmben megkapta az egyik főszerepet .Stella karaktere egy lázadó csaj ,aki szeret énekelni és gitározni is egyaránt, így a filmben megmutatta  énekesi adottságait. A film több, mint 5,7 millió embert ültetett a Tv elé a premieren.2011-ben pedig vendégszereplőként láthattuk  a szintén Disney Zeke és Luther című sorozatban. 2012-ben a Blue Lagoon: The Awakening című filmben láthattuk, ami a Kék lagúna egy modernebb változata. Helen a főszereplő egyik barátnőjét játszotta. Itt szereplet együtt a H2O-s Indiana Evanssel. 
Ebben az évben Vámpírnaplók 5. évadának nyitásában kapott szerepet,mint Megan.A sorozatban együtt játszik majd a másik két H2O-s szereplővel, Phoebe Tonkinnal és Claire Holttal. Megan karakteréről  nem sokat lehet eddig tudni. Jövőre is kapott egy szerepet, ugyanis Alisa szerepét játssza a Hello, My Name Is Frank-ben. 
Zenei karrier:
2008-banjelent meg az első lemeze, amin 5 dal volt hallható. 2009-ben még az első klipjét is leforgatta, aminek a címe a Warehouse lett. Még 2007-ben csatlakozott a The Stunners nevű bandához, ahol együtt játszott olyan zenészekkel, mint Allie Gonino, Tinashe, Kelsey Sanders és Marisol Esparza. Allie Gonino a The Lying Game című sorozatban is szerepet kapott, így ő is egy olyan tagja volt a bandának, aki két szakmát kipróbálta. 2009. októberén  egy ötdalos lemezük is megjelent. 2010. február 22-én  megjelent az első önálló kislemezük a We Got It. 2010-ben a Dancin' Around the Truth című daluk hozta meg nekik nagy sikert. Ez volt a banda történetének legsikeresebb klipje és dala is . Justin Bieber 2010-es turnéján is részt vettek,mint  nyitózenekar .2010-ben egy nagylemezük is megjelent, amiről az első dal a Heart Stops Beating lett. Bár a csapatnak egyre nagyobb sikere lett, 2011-ben mégis feloszlottak. 
Ekkor Hayley elkezdett  önálló karrierjére összpontosítani. 2012. január 23-án megjelent az első önálló dal,ami a banda feloszlása óta készült, ez volt a Hunting Man. 2013. március 12-én megjelent első nagylemeze a A Belle to Remember címen-
Érdekességek:
  × Szeret korizni, táncolni és karaktézni is. 
  × 2013-ban egy epizód erejéig szerepelt a Vámpírnaplók című sorozatban. 
  × 2012-ben a Kék lagúna című filmben a H2O-ból híres Indiana Evanssel is együtt játszott. 
  × Kedvenc ruhadarabja a Topshop bőrdzsekije.
  ×Kiskorában beszédhibás volt, nem tudta az r hangot rendesen kimondani.
  ×Szereti Fiona Apple és Adele zenéjét.
  ×Egyik kedvenc sorozata a Grace klinika.
  ×Újévi fogadalma, hogy a kutyájával, Henryvel még többet foglalkozik.
  ×Gyűjti a pandákkal kapcsolatos dolgokat.
×A középiskolában a diáktanács elnöke is volt.
   
Diszkográfia:
2013 - A Belle to Remember (album) 
2011 - Breakthrough (Lemonade soundtracks) 
2010 - We Got It (single) 
Spin the Bottle (single) 
2009 - The Stunners (album) 
2009 - Bubblegum (single) 
Dancin' Around the Truth (single) 
Santa Bring My Soldier Home (single) 
Filmográfia:
2007 - Nincs mese 
2009 - Scooby-Doo! - Az első rejtély -Vilma
2010 - Varázslók a Waverly helyről - Stevie
2010 - Scooby-Doo és a tavi szörny átka -Vilma
2011 - Limonádé - Stella
2011 - Zeke and Luther 
2012 - Blue Lagoon: The Awakening 
2012 - Adrift 
2013 - Vámpírnaplók -Megan
2014 - Hello, My Name Is Frank -Alisa
http://static.starity.hu/images/profiles/1/8/9/1896341380361090.jpg


Nem akarok én szemétkedni, de durván hasonlít az enyémhez, sőt van, ami ugyanaz is..légy szíves ne másold le, hanem tisztességesen írj egyet. Nekem is nagyon sok időbe telt, amíg megírtam..
2 felhasználónak tetszik: DennyKeh, like me
2013. szeptember 28. 22:18 #5
LoveNessa
LoveNessa
 
StátuszHelló, Nyugat.hu! ;)
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 11.06.17.
Hozzászólás: 1483
Csatolások: 10859
Azonosító: 153158
Offline offline
Köszönet a lehetőségért! smileeee.gif

Amit tudni kell róla:
Hayley Kiyoko amerikai énekesnő, színésznő, táncos és dalszerző. Legismertebb szerepe Vilma volt a Scooby-Doo-filmekből, de olyan Disney-sorozatokban is feltűnt, mint a Varázslók a Waverly helyről, a Zeke and Luther és a 2011-es Limonádé című sikerfilm egyik főszereplőjét, Stellát alakította. A The Stunners nevezetű lánybanda tagja volt, idén pedig megjelent első szóló EP-je, A Belle to Remember címmel.

Biográfia
Kezdetek
Hayley Kiyoko Alcroft néven látta meg a napvilágot 1991. április 3-án Jamie Alcroft és Sarah Kawahara lányaként Los Angelesben, Kaliforniában. Ereiben japán, angol és skót vér is folyik. Kezdetben a tánc volt számára az első, azonban már fiatal korában belekóstolt a színészet világába is, hiszen számtalan reklámban feltűnt, többek között olyan nemzetközi cégeknél, mint a GM Onstar, a Slim Jim és a Cinnamon Toast Crunch.
Hatéves korában kezdett el dobleckéket venni, és zenét komponálni, szerzeményeit pedig 11 évesen a helyi zeneboltban adta el. Fontos volt számára a tanulás és az iskola is, ezért diákelnök volt a középiskolában és más fontos szerepkörben is kipróbálta magát. Ő alapította a The Agoura High Step Team nevezetű csapatot és a koreográfus szerepét is magára vállalta, ezáltal pedig az iskolai klubok közé emelte a tánckart, akik 3. helyezettek lettek 2005-ben az államin.
Az érettségi után a New Jersey-i egyetemhez tartozó Clive Davis School of Recorded Music intézményben folytatta volna tanulmányait, de végül a halasztás mellett döntött, mivel ekkor kezdett beindulni karrierje.

Karrier
Színészet
Ötévesen fedezték fel színészi tehetségét, amikor egy barátját elkísérte egy fotózásra és reklámfelvételre. A rendező akkor megkérte, hogy álljon a kamera elé, és végül a KnowledgeWare reklámarca lett. Később a Nickelodeon munkatársai Culver City műjégpályáján pillantották meg és felkérték, hogy legyen narrátora az I'm Hayley, a Skater című rövidfilmnek, ami egy sportoló kislányról szól. Ezek után iskolai darabokban is játszott, hetedik osztályos korában pedig saját reklámügynököt fogadtak neki, miután látták, hogy mennyi hozzá hasonló eurázsiai lány szerepel J. C. Penney-reklámokban. 2007-ben megkapta első kisebb szerepét a Nincs mese című sorozat egy részében és meghallgatásokra járt, ahol számos alkalommal őt választották ki, de elmondása szerint akkor a színészkedést csak azért csinálta, hogy pénzt gyűjtsön a főiskolára és zenei karrierjéhez.
Miután sikeresen leérettségizett és elballagott a középiskolából 2009-ben, megkapta első nagy filmszerepét Vilma Dinkley-ként a Scooby-Doo! - Az első rejtély című családi vígjátékban Kate Melton, Robbie Amell és Nick Palatas mellett. A szerepről majdnem lecsúszott imidzse miatt, végül mégis megkapta és a szeptember 13-ai premieren összesen hatmillió nézőt vonzottak a képernyők elé, ezzel pedig a Cartoon Network történetének legnézettebb filmjét sikerült összehozniuk. Egy év múlva ismét Vilma bőrébe bújt a film folytatásában, a Scooby-Doo és a tavi szörny átkában, ami 3,4 milliós nézettséget tudhatott magáénak az első napon. A film premierje 2010. október 16-án volt, 2011. március elsején pedig DVD-n is megjelent.
Szintén 2010-ben feltűnt a Disney nagysikerű misztikus sorozatában, a Varázslók a Waverly helyről című szériában, ahol összesen négy epizódon keresztül játszotta a gonosz varázslót, Stevie Nicholst. Ezután kapta meg a lázadó Stella Yamada szerepét a csatorna vadonatúj filmjében, a Limonádéban, ahol énektudását is megcsillogatta Bridgit Mendler, Adam Hicks, Naomi Scott és Blake Michael oldalán. A családi musical premierje 2011. április 15-én volt az amerikai Disney csatornán és majd hatmillió fiatalt ültetett a képernyők elé. A film megjelenése után számos show-ba kaptak meghívást, így szerepeltek a Good Morning Americában, The View-ban, Day Breakben és a So Random!-ban is.
A Limonádé nagy sikere után egy epizód erejéig feltűnt kollegája, Adam Hicks sorozatában is. 2011. május 23-án debütált a tengerentúlon a Zeke és Luther harmadik évadának 11. része, melyben a deszkás lány, Suzi Vandelintzer szerepében volt látható.
A Limonádé hatalmas sikere után 2012-ben felreppentek olyan hírek, miszerint második részt is fognak készíteni hozzá, ezen feltételezésekről azonban hamar kiderült, hogy nem fognak megvalósulni, mivel a stáb úgy érezte, már befejeződött a történet és nincs értelme a folytatásnak.
2012 februárjában megkapta Helen szerepét a Kék-lagúna: az ébredés című filmben, ahol az Indiana Evans által játszott főszereplőlány, Emma egyik legjobb barátnőjét alakította. Szintén ez évben forgatta le Adrift című rövidfilmjét, melyben Jessként volt látható Shanley Caswell, Rachel Brosnahan és Chris Brochu mellett.
2013-ban fel fog tűnni a The CW sikersorozatában, a Vámpírnaplókban, ahol az ötödik évad első részében öltheti majd magára Megan szerepét.
2014-re várható a Hello, My Name Is Frank című filmje, melynek főszereplőjét, Alisát játssza. A komédia és dráma kategóriákba besorolt produkción jelenleg az utómunkálatokat végzik és Hayley mellett feltűnik még Brandon Jones, Mary Kate Wiles, Nate Hartley, Wayne Duvall és Garrett M. Brown is.

Zene
Hede
2007 novemberében alakult a Hede nevezetű zenekar, amit Hayley nagyapja után neveztek el és, ahol a főénekes, dalszerző szerepeket töltötte be. Annak ellenére, hogy a megalakulás előtt nem ismerték egymást a bandatagok, az idő múlásával igen közel kerültek egymáshoz és helyi sikereket értek el.
2008-ban adták ki a Myspace-en az öt dalt tartalmazó, önmagukról elnevezett albumuk, amit maguk a tagok árultak. 2009-ben jelent meg Warehouse című dalukhoz készült videoklipjük, de számos helyi rendezvényen felléptek és még egy Bandák Csatája versenyt is megnyertek.

The Stunners
Szintén 2007-ben lehetőséget kapott arra, hogy csatlakozzon egy amerikai lánybandához, a The Stunnershöz, Tinashe Kachingwe, Allie Gonino, Marisol Esparza, Lauren Hudson és Kelsey Sanders mellé. Hat hónappal a megalakulás után leszerződtek a Columbia Recordshoz és kiadták debütáló kislemezüket, a Bubblegumot, majd felvettek egy dalt a Nickelodeon nagysikerű sorozatának, az iCarlynak hivatalos albumához.
2009-ben otthagyták a Columbiát és átigazoltak a Lionsgate Entertainmenthöz, ráadásul leforgattak egy pilotepizódot az MTV-nek egy új show-hoz. Még ez év októberében kiadtak egy öt dalt tartalmazó EP-t és elkészítették videoklipjüket a We Got It című kislemezükhöz, ami 2010. február 22-én jelent meg.
Szintén 2009-ben, egészen pontosan decemberben megjelentettek egy ünnepi kislemezt, a Santa Bring My Soldier Home-ot Desmond Child produceri munkája alatt, és arra ösztönözték az embereket, hogy adományozzanak a külföldön időző katonáknak, akik nem tudják családjukkal tölteni az ünnepeket. A dalt a The Today Show-ban és a The Wendy Williams Show-ban is előadták.
A sikereknek köszönhetően rengeteg cég és ügynökség versenyzett értük, de végül a Universal Republic Recordshoz szerződtek le 2010-ben és kiadták vadonatúj kislemezüket, a Dancin' Around the Truth-t, amelyben közreműködött a New Boyz. A kisfilm június 2-án debütált, majd bejelentették, hogy Justin Bieber My World nevezetű turnéján fogják betölteni az előzenekari szerepet. 20 állomás után visszatértek Los Angelesbe, hogy új dalokat rögzítsenek olyan producerekkel és dalszövegírókkal, mint Toby Gad, The Cataracs, Dave Broome, Livvi Franc, Sheppard Soloman, Jimmy Harry és Tony Kanal. Novemberben leforgatták negyedik klipjüket a kaliforniai sivatagban Spin The Bottle című dalukhoz, ami december 31-én jelent meg.
Ez utánra ígérték első, teljes hosszúságú albumukat, ami tartalmazta volna második hivatalos kislemezes dalukat, a Heart Stops Beatinget, amit Tinashe és Allie írtak, de a munkálatok abbamaradtak, mivel a banda feloszlott 2011-ben.

Szólókarrier
2012. január 23-án Hayley feltöltött egy élő stúdiós mixet a Hunting Manből a YouTube-ra, egy általa írt szólódalt, amit saját maga kísért basszusgitárral. Október 15-én elindított egy rajongók által finanszírozott zenei projektet, a Pledge Music kampányt , amelynek értelmében biztosíthatták egy EP megjelenését anyagi támogatással. A projekt végül december 12-én sikeresen megvalósult, a hat dalt tartalmazó EP pedig A Belle to Remember címmel 2013. március 12-én meg is jelent, melyen olyan híres és elismert producerekkel, dalszövegírókkal dolgozott együtt, mint Jacques Brautbar, Owen Thomas, Lily-May Young, James Flannigan és Anders Grahn. A Belle to Rememberhöz készült videoklip július 8-án a YouTube-ra is felkerült és elmondása szerint a Vogue 2003-as Aliz Csodaországban témájú fotósorozata ihlette, melyet Annie Leibovitz készített el.

Érdekességek
- versenytáncos volt még színészi karrierje előtt
- Scotty Nyugennel is táncolt együtt
- feketeöves karatés, emiatt pedig szívesen szerepelne akciófilmekben is
- Fiona Apple és Adele a kedvenc előadói
- igazi fashionista, álma, hogy saját kollekciója, márkája legyen
- imádja A Grace klinikát
- egyetemre szeretne menni, mivel felvették az NYU-ra
- tud dobolni, gitározni és zongorázni
- rajongói Kiyokiansnek nevezik magukat
- jelenleg Los Angelesben él családjával

Filmográfia
Filmek
Hello, My Name Is Frank – Alisa (2014)
Blue Lagoon: The Awakening – Helen (2012)
Limonádé - Stella Yamada (2011)
Scooby-Doo és a tavi szörny átka – Vilma (2010)
Scooby-Doo! - Az első rejtély – Vilma (2009)

Sorozatok
Vámpírnaplók – Megan (2013 – 1 epizód)
So Random! – saját maga (2011 – 1 epizód)
Zeke és Luther – Suzi Vandelintzer (2011 – 1 epizód)
Varázslók a Waverly helyről – Stevie Nichols (2010 – 4 epizód)
Nincs mese – rappelő, táncoló lány (2007 – 1 epizód)

Rövidfilmek
Adrift –Jess (2012)
Scooby-Doo: The Whole World Loves You! (2010)

Videoklipek
Hede
Warehouse (2009)

The Stunners
Spin the Bottle (2010)
We Got It (2009)
Bubblegum (2009)
Dancin' Around the Truth feat. New Boyz (2009)

Szóló
A Belle to Remember (2013)

Diszkográfia
Szólókarrier
A Belle to Remember (2013 - EP)
- A Belle to Remember
- Rich Youth
- Maple
- Hit & Run
- Wild & Wicked World
- Better Than Love

Egyéb albumokon:
Limonádé (2011)
- Turn Up the Music
- Determinate
- Here We Go
- Breakthrough

Radio Disney Jams (15th B-Day Edition) (2011)
- Determinate

The Stunners
The Stunners (2009 - EP)
Kislmezek:
Spin the Bottle (2010)
We Got It (2010)
Santa Bring My Soldier Home (2009)
Dancin' Around the Truth feat. New Boyz (2009)
Bubblegum (2009)

Egyéb albumokon:
iCarly (2008)
- Let's Hear It for the Boy

Hede
Hede (2008 - EP)

Egyéb albumokon:
Soul Grooves, Vol. 2 (2001)
- Nobody But Me
14 felhasználónak tetszik: Bessie, Filmfan719, Pumpkin, szavy, DennyKeh, Boscorelli, Grace Benning, kurrek, joe_r, duracell, funny18, Lindsay019, Glamster, Coco Selly
2013. szeptember 29. 11:10 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (kurrek @ 2013.09.28. 12:41)
Nem akarok én szemétkedni, de durván hasonlít az enyémhez, sőt van, ami ugyanaz is..légy szíves ne másold le, hanem tisztességesen írj egyet. Nekem is nagyon sok időbe telt, amíg megírtam..


Az "Érdekességek" részt szinte csak lemásolta.
1 felhasználónak tetszik: kurrek
2013. szeptember 29. 11:15 #7
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Másolni még mindig tilos. mad.gif Nem tudom, hogy ToTo megkeresett-e már levélben, de ha nem, tanácsolnám, hogy írd át az életrajzot, mert kétlem, hogy el lesz fogadva. (Másolt életrajzra gondoltam természetesen.)
8 felhasználónak tetszik: Pumpkin, Filmfan719, kurrek, Luckie, DennyKeh, Lindsay019, FruFruChan, Kazuo
2013. szeptember 30. 16:04 #8
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus
 
StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 05.03.01.
Hozzászólás: 12493
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Offline offline
Itt LoveNessa kapta a szavazatokat, így ő kapja a lapot, gratula taps.gif

A másolásos dologra meg jobban figyeljetek a jövőben :raklamalo:
4 felhasználónak tetszik: kurrek, LoveNessa, Bessie, Kazuo
2013. szeptember 30. 16:44 #9
LoveNessa
LoveNessa
 
StátuszHelló, Nyugat.hu! ;)
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 11.06.17.
Hozzászólás: 1483
Csatolások: 10859
Azonosító: 153158
Offline offline
Idézet (_ToTo_ @ 2013.09.30. 16:04)
Itt LoveNessa kapta a szavazatokat, így ő kapja a lapot, gratula taps.gif
A másolásos dologra meg jobban figyeljetek a jövőben :raklamalo:

Köszönöm meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: DennyKeh, kurrek, Bessie, Kazuo
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!