Alig egy hónapja jelent meg legújabb klipjük a Take Me Home, ami rövid idő alatt elérte a több mint 2 milliós nézettséget. A banda sikert-sikerre halmoz, népszerűségük egyre csak nő és nem csak az USA-ban, hanem Európában is hódít a RedHead-láz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Felfelé ível a Midnight Red karrierje
2013. október 13. 17:26
![]() |
GeorgiaRoseMNRúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 213174 ![]() |
2013. október 13. 17:30
![]() |
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 ![]() |
Fogalmam sincs kik ezek
Talán majd egyszer meghallgatom az egyik számukat, hogy mi olyan jó bennük.

2013. október 13. 17:40
![]() |
Tamaw_0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.24. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 194596 ![]() |
um.. összekevertem egy másik együttessel (Candlelight Red) és ha már itt vagyok kíváncsiságból bele is hallattam, hát nem az én műfajom ez. A további véleményt meg nem részletezném.. Remélem nem ez lesz az új 1d

2013. október 13. 17:46
![]() |
cathycosgrovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.25. Hozzászólás: 221 Csatolások: 22 Azonosító: 194660 ![]() |
Ezek bekovettek egyszer:DDDDD
2013. október 13. 18:18
![]() |
kreka33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 200169 ![]() |
Annyira imádom ezeket a mondatok, hogy Ezek kik? Nem is ismerem őket! Ők az új 1D? Mert oké, én szeretem őket, úgy ahogy. Igen nem az a műfaj, mint a Fall Out Boy, vagy mint a The Pretty Reckless, The Beatles vagy mint a Gun's and Roses, de ettől még nem kell ilyeneket mondani. Elolvasod a cikket, megtudod, hogy egy amerikai banda, nem pedig egy vajas kenyér. És én eléggé örülnék, ha bekövetnének... vannak olyan jók, mint bármely más banda! Attól, hogy még nem híresek nem jelenti azt, hogy rossz a zenéjük, vagy nem olyan jók, mint a tinilányok által mostanság felkapott drágaságok. Köszönöm a figyelmet. #RedHeadForever
2013. október 13. 18:45
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
Nem tudom kik ők.
2013. október 13. 20:27
![]() |
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1081 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 ![]() |
Idézet (kreka33 @ 2013.10.13. 18:38)
Baybee... akkor nem csak én vagyok felháborodva?
Hát nem. Jó, lehet, hogy nem sértésből mondta, de az "ez" szavacskát még állatokra sem kellene mondani...
2013. október 15. 00:07
![]() |
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 ![]() |
Engem tobb mint egy eve kovettek be twitteren es hat figyelmes lettem rajuk, es adtam egy eselyt nekik, szoval meghallgattam a dalaikat. Es pozitiv velemennyel szolgalhatok csak
sok sikert nekik!

2013. október 16. 17:24
![]() |
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 ![]() |
Köszi a cikkért Fruzsi! Remélem hogy egyre többen ismerik meg őket itt Magyarországon is mivel megérdemlik. Tehetségesek és minden megtesznek értünk, rajongókért is! #RedHeadForever #ProudHungarianRedHead
Ha nem hallottál még eddig róluk akkor itt az ideje!
Ha nem hallottál még eddig róluk akkor itt az ideje!

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Megint együtt a csajcsapat!

Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Botoxoltathatott a színésznő.

Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Volt egy ilyen időszak az életükben.

Anya Taylor-Joy Velencében tartotta az esküvőjét - gyönyörű menyasszony volt
Anya Taylor-Joy Velencében tartotta az esküvőjét - gyönyörű menyasszony volt
Anya Taylor-Joy és Malcolm McRae összeházasodtak!

Így búcsúznak a Harry Potter sztárjai Sir Michael Gambontól
Így búcsúznak a Harry Potter sztárjai Sir Michael Gambontól
A héten hunyt el a színész.

Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Ebben az Angliába költözésről áradozott.