Hetek óta különvált Liptai Claudia és Szabó Benjámin. A műsorvezető még régebben mondta azt a Borsnak, hogy nem a 14 év korkülönbség miatt váltak el, hanem a közös hang nem volt meg köztük.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liptai Claudia nem akar többé fiatalabb fiút
2013. november 24. 11:33
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
Jól van nem érdekel annyira senkit szerintem hogy idősebb vagy fiatalabb férfit akkar ez a nő. sztem neki tök mindegy úgyis lesz még fiatalabb pasija csak a szakítás után meg minden
2013. november 24. 11:33
Szerintem Claudiát a szakitás megviselte és azért nyilatkozta csak ezt,de tudjuk hogy kb.két hónap múlva úgyis egy jóval fialatabb fiúval fog járni.Szóval........
2013. november 24. 11:35
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Szerintem úgyis lesz még fiatalabb pasija, szóval nem tudom mit beszél. Lehet, hogy csak a szakítás miatt mondta, de biztos vagyok benne, hogy lesz még nála fiatalabb pasija...
2013. november 24. 12:07
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Annyira utálom ezt a nőt..
2013. november 24. 12:40
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Az ő dolga kivel szeretne lenni!
2013. november 24. 13:40
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Nem az én dolgom, hogy beleszóljak, de hadd mondjam el, nem túl természetes, hogy egy idősebb nő, és egy fiatalabb férfi jöjjön össze. Komolyan, nézzétek csak meg az állatvilágot! Csak az embereknek van az a hülye hóbortjuk, hogy a 65 éves tanárnő bármikor lefeküdhet a 15 éves diákkal. Az állatoknál is a nősténynek kell fiatalabbnak lennie, hogy a kölyköt meg tudja szülni, és fel tudja nevelni. Állítólag az emberekben is megvan ez az ösztön, de nem mernék rá fogadni...
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. november 24. 14:18
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
én szerintem is Mirrors
2013. november 25. 21:50
Ez egy hatalmas túlzás! Én néztem a műsort. Mary beöltözött Biebernek és viccből mondta neki, amikor véleményeznie kellett, hogy " Kedves Justin. Nem értem miért énekeltél nekem, sosem kezdenék fiatalabb fiúval." Itt volt egy hatalmas közönségtaps és utána azért mondta, hogy telefonszámot a műsor után adjon. Az egész duma vicc volt. Nem értem mit kell így felfújni és poénos megjegyzést. -.-"
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni