Új szereplők, új történet, elveszett karakterek? Jeff Davis, a sorozat készítője beszámolt a lehetséges folytatásokról a sikersorozat ötödik évadához!
A teljes cikkhez kattints ide!
Teen Wolf: mire számíthatunk az ötödik évadban?
2014. augusztus 20. 10:54
Viktória2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 79 Csatolások: 4 Azonosító: 206600 offline |
Lehet elkezdem elejéről
2014. augusztus 20. 10:56
SelenaForever99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 215755 offline |
Izgalmasnak ígérkezik remélem nem Lydia megy el, bár Derek távozásának se örülnék
2014. augusztus 20. 10:57
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
Az biztos, hogy nagyon jó évad lesz. Várom már. Bár az, hogy Derek vagy Lydia nem lesz az 5. évadban. Hát.. sokkolt. Két kedvenc karakterem, imádom mind a kettejüket. Nem tudnék választani.. Szerintem Derek nem lesz benne, de Lydia pedig már most alig szerepel.. szóval nem tudom A 3. évad B részétől, már nekem nem az igazi a sorozat Olyan sok minden változott, egy csomó szereplő elment, és csak jönnek az újak. Szétbontják a sorozatot..
1 felhasználónak tetszik:
Ria1997
2014. augusztus 20. 10:57
Érdekesnek ígérkezik ez az évad is. Viszont nem tudom eldönteni, hogy Derek vagy Lydia hiánya fájna-e jobban. Dereket mindig is bírtam, Lydiát pedig különösen a negyedik évadban kedveltem meg igazán. Mindenesetre kíváncsian várom az évad végét és az új évadot is.
2014. augusztus 20. 11:01
Nee, nem akarom, hogy Hoechlin ne térjen vissza. Az első résztől kezdve az Ő karaktere áll hozzám a legközelebb, de viszont Lydiát is nagyon bírom. Mért kell Jeffnek ezt tennie velünk?! Már így is teljesen kikészített az elmúlt néhány résszel.
1 felhasználónak tetszik:
iannina
2014. augusztus 20. 11:02
Nagyon érdekesnek ígérkezik az új évad *-* Már nagyon várom.^^ Remek cikk lett köszönjük! <3
2014. augusztus 20. 11:08
mercibabusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 71 Csatolások: 1 Azonosító: 151327 offline |
Nagyon várom! *-* Igaz még eltart egy ideig!
2014. augusztus 20. 11:17
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline |
Hát, nagyon érdekesnek ígérkezik az ötödik évad! És ez is tele lesz meglepetésekkel, mint ahogy azt már megszokhattuk! Viszont, hogy Derek vagy Lydia fog távozni, az szerintem egyértelmű... Én úgy gondolom, hogy Derektől kell búcsút intenünk. Pedig egyik kedvencem volt Derek!
De ettől függetlenül, már nagyon várom!!
De ettől függetlenül, már nagyon várom!!
2014. augusztus 20. 11:26
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Na szép. Allison halála után azt hittem mostmár a többiek legalább biztonságban lesznek, de álmodik a nyomor. Lydia vagy Derek, Derek vagy Lydia...ha pisztolyt szorítanak a fejemhez se tudnék választani közülük. Bármelyikőjük is távozik, a Teen Wolf nem lesz már az igazi. Sajnálatos, de így van.
2014. augusztus 20. 11:28
Renee08visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 206 Csatolások: 1 Azonosító: 211774 offline |
Jaj,alig várom már *.* Viszont nem akarom sem Derek,sem pedig Lydia távozását,mindkét szereplőt imádom!<3 Amúgy is elég volt szerintem Allison halála(amin úgy bőgtem szerintem mint még soha az életben,pedig még a kedvencem sem volt),most meg nehogy már mégegy főszereplő eltűnjön...Inkább hozzák vissza Isaacet és Jacksont:)))Na mindegy,a lényeg hogy már nagyon várom
Kapcsolódó sztárok
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.