10+1 dolog, amit nem tudtál a Szerelmünk Lapjairól
2015. augusztus 15. 11:10
Nagyon szeretem a filmet, bár a háttérinfóknak nem jártam utána eddig, szóval számomra majd az összes pont újdonság volt. Különösen meglepő, hogy a 2 főszereplő nagyon nem szimpatizált egymással a forgatás alatt. Mindenesetre remek alkotás került ki az alkotók keze közül, hisz mára már felkerült a kultuszfilmek listájára.
2015. augusztus 15. 23:58
![]() |
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 ![]() |
Ez az egyik kedvenc filmem!

2015. augusztus 16. 12:07
![]() |
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 ![]() |
A Szerelmünk lapjai a világtörténelem legjobb, legmeghatóbb, legcsodálatosabb filmje - ez nem vélemény, ez tény (
) szóval nagyon örültem ennek a cikknek, aminek minden pontja újdonság volt
el sem hiszem hogy Ryan és Rachel utálták egymást! Olyan tökéletesen alakították a fülig szerelmes párt, hogy ez nekem elképzelhetetlen

2015. augusztus 16. 22:42
![]() |
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 ![]() |
Még sohasem láttam a filmet, pedig mindig is érdekelt, csak nem vagyok az a "romantikus lány". Két igazán tehetséges színészből, és egy megható történetből ítélve biztosan nem lehet rossz. Rachelnek a specialitása a romantikus film ( kedvencem a Fogadom).
2015. augusztus 17. 11:11
![]() |
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 ![]() |
szeretem ezt a filmet és ez,hogy utálták egymást a forgatáson nagyon új,mert aztán ők élőben is voltak együtt egy ideig...jó a film meg a történet is,de szerintem már sok egy sorozat belőle...
Kapcsolódó sztárok

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.

Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Meg tud neki bocsántani?

Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Egy biztonsági őrt kapott le Dániában.

Ez volt az a pillanat, amikor Ryan Gosling rájött, családot akar alapítani Eva Mendesszel
Ez volt az a pillanat, amikor Ryan Gosling rájött, családot akar alapítani Eva Mendesszel
Elárulta, mikor jött el ez a pillanat.

Meghan Markle egyre gyakrabban jár partikra Harry herceg nélkül
Meghan Markle egyre gyakrabban jár partikra Harry herceg nélkül
Nem mutatkoznak együtt sokat.

Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Új hajápolási terméket dob piacra.

Máris Barbie baba született Margot Robbie-ról
Máris Barbie baba született Margot Robbie-ról
Ryan Gosling is kapott Kent.