Ha úgy érzed, már nagyon rászorulnának egy hajvágásra a fürtjeid, akkor várj, amíg meg nem látod az Illinoisból származó Tere Lynn Svetlecich Russell frizuráját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rapunzel valóban létezik: ez a nő még sosem vágatott a hajából
2015. december 04. 16:14
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. december 04. 16:24
Van egy bizonyos pont, ahol már nem tetszik a hosszú haj, viszont eléggé szerencsések...én nem tudom a hátam közepéig sem rendesen megnöveszteni, mert töredezik :/
2015. december 04. 16:31
Szerintem az ilyen hosszú haj már kimondottan undorító. Igaz, az ő élete azt csinál, amit akar.
2015. december 04. 16:40
A kislányoknak a videóban még jól áll, de az anyjuknak nem. Tényleg jó, hogy ilyen szép hosszú (nekem is ért a derekam alá), de valamilyen fazonnal legalább jobb lenne. Hogy nem csak "nő, ahogy nő" alapon. Tényleg jó a hosszú haj, de már a hátközépig érőt is nehéz felfogni, ha dús. Fürdésnél mit csinálnak? Hogyan kontyolják fel? Mert az anyukáét nem fogja meg gumi. Akkor minden nap hajat mosnak? xD Kinek van rá ideje 3 órát szárítgatni?
Meg azt senki se próbálja beadni, hogy amikor töredezett a vége akkor nem kellett belőle egy fél centit levágni xD
Meg azt senki se próbálja beadni, hogy amikor töredezett a vége akkor nem kellett belőle egy fél centit levágni xD
2015. december 04. 16:41
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Pfuu ha még szőszi lenne azt mondanám szép, de barnába nekem csak az jut eszembe h csunya..
2015. december 04. 16:44
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
hát ez egyáltalán nem szép sőt én inkább azt mondanám hogy undorító persze a kislányoknak még csak-csak de az anyjuknak borzalmas
2015. december 04. 16:48
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline |
@werwolf: Akinek ilyen hosszú haja van, az heti 1-nél többször nem mossa. Van egy ismerősöm, akinek ugyan nem ennyire hosszú, viszont sokkal dúsabb és ő csak hetente 1x mossa, mégis gyönyörű és egészséges a haja (szerintem pont ezért is, amennyi vegyszert raknak a samponokba meg hasonlókba...).
Nekem anno valamivel derék alá ért a hajam, és annyira nehéz volt hajmosáskor, hogy csomókban hullott, akkor döntöttem el, hogy levágatom.
Nekem anno valamivel derék alá ért a hajam, és annyira nehéz volt hajmosáskor, hogy csomókban hullott, akkor döntöttem el, hogy levágatom.
2015. december 04. 17:00
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Szerintem ez már nem szép
2015. december 04. 17:04
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Szerintem ez már nem oké !
2015. december 04. 17:18
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Szerintem ez már nem szép. Nekemis seggig érő hajam van, de legalább van valami formája ez meg csak nőtt egyenesen...szerintem azért hajban is van egy határ, amíg szép, a kislányoké az, de a nőé már nem.
Amúgy kegyetlen lehet azzal a hajjal élni, hogyan alszik én ígyis mindig ráfekszem a hajamra. Meg mire azt kifésűli...
Amúgy kegyetlen lehet azzal a hajjal élni, hogyan alszik én ígyis mindig ráfekszem a hajamra. Meg mire azt kifésűli...
2015. december 04. 17:23
És ha túlzás? Nekik ez tetszik. Nekem is volt térdig érő haja például. (Soha , ismétlem , SOHA nem lesz többet!)
Amúgy elképesztően gyönyörű hajuk van a kicsiknek.
Amúgy elképesztően gyönyörű hajuk van a kicsiknek.
2015. december 04. 17:35
Violetta_Tini_21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 249139 offline |
a kisiknek szép haja van de az anyukáé szentem tulzás!!!!!
2015. december 04. 17:38
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline |
Szerintem ez undorító.Mármint... soha...de komolyan soha nem váagott a hajából? A hajunk vége egy idő után eltöredezik,sokan már csak hajápolás céljából is rendszeresebben járnka fodrászhoz,ami nem árt. Hiszen ennek valóban semmi formája,csak nőtt és nőtt.... nem tetszik. A kislányoknál...az első lánynak egész szép állapotban van,de a többi nekem nem tetszik.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.