Január 20-án indul hódító útjára Khloe saját beszélgetős műsora, melynek első részében testvérei szerelmi életét elemezgeti.
A teljes cikkhez kattints ide!
Khloe Kardashian megerősítette, hogy húga Harry Stylesszal randizik
2016. január 11. 12:37
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. január 11. 12:43
Na hurrá ♠♠
Akkor most már biztosan mindenki nyugotabban fog aludni,hogy végre 100% hogy együtt vannak...Személy szerint én örülök neki,szerintem össze illenek..
Akkor most már biztosan mindenki nyugotabban fog aludni,hogy végre 100% hogy együtt vannak...Személy szerint én örülök neki,szerintem össze illenek..
2016. január 11. 13:38
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Jesszus, kicsit merész az a ruha meg a smink egy beszélgetős műsorba, vagy csak én látom rosszul? Ettől függetlenül nagyon jól néz ki Khloe, jót tett neki a változás.
2016. január 11. 13:44
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Mi köze van a szexiségnek egy párkapcsolathoz? Már úgy értem... jó persze, a testi kapcsolatban nagy szerepe van annak, hogy ki hogy néz ki, de külső megítélőként tényleg számít az akár egy fikarcnyit is, hogy hogyan néznek ki? Én már megmondtam egyszer, hogy most nem az irigység beszél belőlem, én egészen egyszerűen azt látom, hogy nem illenek össze. Ezt az ömlengést sem értem, amit a fanok éppen levágnak. Tényleg nem azért, én tudom hogy némelyek csak boldognak akarják látni Harryt - köztük természetesen én is - csak azt nem értem hogy miért nem látják be, hogy ez a két ember nem illik össze, bárki bármit mond....
Azt meg hogy ez a csaj minek kapott műsort, azt külön nem értem... meg úgy általában, neki mi köze van a magánéletükhöz? Vagy én értelmeztem félre valamit a testvéri kapcsolatokat illetően?
Azt meg hogy ez a csaj minek kapott műsort, azt külön nem értem... meg úgy általában, neki mi köze van a magánéletükhöz? Vagy én értelmeztem félre valamit a testvéri kapcsolatokat illetően?
2016. január 11. 14:15
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Khloe jól néz ki.
2016. január 11. 14:26
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
De meddig? Érdekes, hogy még nem jeletették be hivatalosan.
2016. január 11. 15:17
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Jézus , már minden világos , mert valaki a megerősítette a családból , akkor ez jelenti h járnak .....taps. Majd ha Harry megerősíti
2016. január 11. 16:15
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Jó van, majd ha Styles vallja be, akkor hiszek neki. Amúgy nekik nem hiszek szóval nekem Harry még mindig szingli.
2016. január 11. 16:36
Hát sorry,de ez nekem nem tűnik megerősítésnek...
Sőt...
A hajón levő egyik alkalmazott cáfolta is,hogy csak reklámfogás...
Meg ők sem jelentették ki...
Jó,azt mondjuk nem nagyon lehet félreérteni ahogy lefotózták őket, Kendall valósággal rámászott Harryre,de nekem ez akkor is reklámfogásnak tűnik.
Sőt...
A hajón levő egyik alkalmazott cáfolta is,hogy csak reklámfogás...
Meg ők sem jelentették ki...
Jó,azt mondjuk nem nagyon lehet félreérteni ahogy lefotózták őket, Kendall valósággal rámászott Harryre,de nekem ez akkor is reklámfogásnak tűnik.
2016. január 11. 16:37
Szerintem nem illenek össze.. de azért remélem nem csúnya szakítás lesz a vége..
2016. január 11. 16:40
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
xixo daniella , ezt honnan veszed? ( Ez egy örömhír nekem )
2016. január 11. 17:01
Számomra ez nem megerősítés... majd ha Harry mondja. Egyébként Khloe-tól rendkívül kedves dolog volt kiteregetni a magánéletüket. /szarkazmus/
2016. január 11. 17:32
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline |
Hát...nem mondom, Khloe nem szivbajos.
Azért én a családomat ilyen szinten nem beszélném ki, még egyetlen embernek sem, még talán a barátaimnak sem, nemhogy az egész világnak..
Viszont annak örülök, hogy Kendall és Harry kapcsolata igaz, mert Harryt boldognak látom. Azok pedig akik azt mondják, hogy nem illenek össze.. már nem azért, de Harry képes magának illő barátnőt választani, és, ha Kendallt választotta, akkor szerintem meg van az oka.
Sok boldogságot nekik!
Azért én a családomat ilyen szinten nem beszélném ki, még egyetlen embernek sem, még talán a barátaimnak sem, nemhogy az egész világnak..
Viszont annak örülök, hogy Kendall és Harry kapcsolata igaz, mert Harryt boldognak látom. Azok pedig akik azt mondják, hogy nem illenek össze.. már nem azért, de Harry képes magának illő barátnőt választani, és, ha Kendallt választotta, akkor szerintem meg van az oka.
Sok boldogságot nekik!
2016. január 11. 17:36
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline |
hát..... szegény fiú....
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.