Polyák Lilla, Mészáros Árpád Zsolt, Gömöri András Máté, Dolhai Attila, Feke Pál és Erdei Zsolt is ellátogattak a Magyar Vöröskereszt véradására a Jégteraszra. A hírességek fontosnak tartották a részvételt, tudva, hogy egy véradással akár három betegen is segíthetnek. A rendezvény, amelyen a Nike+ Futóklub futói is adtak vért, nagy sikerrel zárult: a 67 véradó jóvoltából 201-en juthatnak majd a gyógyító vérkészítményhez!
A teljes cikkhez kattints ide!
Vérüket adták a hírességek a Jégteraszon
2016. január 25. 14:51
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2016. január 25. 16:54
![]() |
lulcsy90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 129188 ![]() |
Én is szoktam vért adni, már a 4.-nél járok, utoljára az év utolsó napjaiban, pontosabban december 28.-án adtam vért, de májusban megint adhatok, mert műteni fognak.. Azért írom le ezt, hogy elmeséljem, nem fájdalmas, még az olyan emberek számára sem, akik irtóznak a tűktől és a vértől, max nem nézek oda, de a tudat, hogy megmenthetek 3 embert, jóleső érzéssel tölt el..
Higgye el mindenki, nagyszerű érzés és büszke vagyok a véradókra..

2016. január 26. 03:11
![]() |
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 ![]() |
Minden tiszteletem a véradóké!
Talán a probléma abban gyökeredzik, hogy tíz emberből maximum kettő az, aki ténylegesen eljár rendszeresen vért adni. Ha pár havonta mindenki egyszer elmenne és adna, akkor nem kellene azzal a ténnyel szembesülni, hogy fészbukkon keresnek vért xy páciensnek, mert hiány van a vérbankban. Apukám évekkel ezelőtt majdnem elpatkolt, mert a Délpestiben nem volt B pozitív, de még nulla negatív sem. Ez valahol szégyen. Most már azért igyekeznek pénzt is adni, hátha többen mennek így el. Én megtenném, de autoimmun beteg vagyok valamint az erre szedett gyógyszerek is kizárják azt, hogy bárkin is tudjak segíteni. Ezért is szoktam mindenkit arra sarkalni, hogyha teheti, adjon. Életeket menthet vele.

2016. január 26. 22:46
![]() |
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 ![]() |
Én az orvosoktól rettegek kiskorom óta, illetve attól is félek, hogy nehogy elájuljak vérvétel után, mivel viszonylag elég sokat vesznek le. (egyébként adnék, csak hát a félelem nagy úr).
2016. január 27. 17:04
![]() |
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 ![]() |
Idézet (PinkBarbie @ 2016.01.26. 22:46)
Én az orvosoktól rettegek kiskorom óta, illetve attól is félek, hogy nehogy elájuljak vérvétel után, mivel viszonylag elég sokat vesznek le. (egyébként adnék, csak hát a félelem nagy úr).
Az igazából attól függ, hogy az orvos, aki kiírja a labort, tulajdonképpen mire kíváncsi. Ott ahol én dolgozom az általános rutin összesen két csőből áll - egy piros kupakos zselésből és egy sima lila kupakosból. A lilába pont annyi vákum van, hogy kb. 1,5-2 ml-t szívjon ki, míg a pirosba, még 5 ml sem kell szerintem, hogy a vizsgálatok elvégezhetők legyenek. Ha esetleg a cső csak félig telik meg, nem szúrom meg újra a gyereket, mert felesleges. Véradásnál valóban 3-4 dl vért vesznek le. Pont emiatt vezették azt be, hogy 50 kg alatt nem lehet vért adni.
Kapcsolódó sztárok

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Így áll jelenleg a kapcsolatuk.

Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Kifejtette véleményét az énekesnő.

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.

Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Megjelentek a The Eras turné egyik állomásán.

Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Európában nyaral a két híresség.