A Hands To Myself énekesnőjét kihozták a sodrából, amikor ismételten azzal gyanúsították: még mindig nincs túl exbarátján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez kiakadt: „Nem az exemről szól az életem”
2016. február 26. 08:58
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. február 26. 09:35
Na, ennek nagyon örülök hogy végre próbál kilépni Justin árnyéka mögül..Szerintem is igaza van (fura)de így van..Végre benőtt a feje lágya "reméljük" és rájött hogy már nagyon szánalmas ez a 'SE VELED SE NÉLKÜLED' "feeling"..Amúgy csak azt nem értem hogy miért pont a rajongói hozzák fel állandón Justint mikor pont hogy ők akarják a legjobban a "Jelena" kapcsolat végét ...
2016. február 26. 09:37
Nem tudom miért nem lehet már békén hagyni szegény lányt! Pontosan tudom milyen érzés ...!
2016. február 26. 10:07
Hagyják már végre békén, most hogy végre talpra állt nem kéne minden hüjeség miatt újra felhozni a kapcsolatát Justinnal...
2016. február 26. 10:41
Remélem azért az Instagram fiókját nem törli emiatt! Megértem, a bulvársajtó és a rajongók túlzását nehéz lehet elviselni!
2016. február 26. 13:57
Nagy Nikolett160új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.21. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 253337 offline |
Ne faggassátok már szegény selénát így is van bőven baja meg dolga.ha már megírta hogy nincs együtt az exével akkor minek faggatjátok jobban?? Hagyjátok békén ezzel a témával...
2016. február 26. 14:07
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Hagyják már békén őket! Miért ilyen hülyék az emberek,hogy nem tudják felfogni,hogy ami elmúlt az elmúlt, kész, vége, már a múltté. Ha pedig a jövőben együtt akarnak lenni, akkor majd együtt lesznek, ezzel csak még távolabb űzik őket egymástól...nem mintha én azt akarnám,hogy jöjjenek össze...csak elegem van már a Jelena drámából, és,hogy már tényleg nem ők csinálják,hanem az idióta rajongók...
2016. február 26. 14:28
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline |
Tényleg leakadhatnának már a Jelena témáról , szép volt , jó volt , de vége!
1 felhasználónak tetszik:
Vans
2016. február 26. 15:23
Engem már annyira hidegen hagyna, de egyfolytában a képembe tolják a soha véget nem érő szappanoperájukat..
2016. február 26. 15:54
kutyuli2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 230757 offline |
,,Domi05:
Már annyira unom ezt. Csak tudnám, Selena akkor miért hozza elő folyton!"
Nem ő hozza elő! Ha interjúban beszél róla akkor a műsorvezető hozza elő. És ebben a helyzetben a "rajongója" hozta elő. A már egy màs kérdés, hogy reagál rá vagy sem , de nem ő hozza fel a témát
Már annyira unom ezt. Csak tudnám, Selena akkor miért hozza elő folyton!"
Nem ő hozza elő! Ha interjúban beszél róla akkor a műsorvezető hozza elő. És ebben a helyzetben a "rajongója" hozta elő. A már egy màs kérdés, hogy reagál rá vagy sem , de nem ő hozza fel a témát
2016. február 26. 16:13
Hagyják már ezt a témát, nincsenek együtt és pont.
2016. február 26. 18:13
DoriAjtaivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.29. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 251960 offline |
Jaaj itt most lehet mondani, hogy Selena hozza elo ezt a temat de nem latjatok hogy masok variálnak? Annyira elegem van mar hogy csakntalalgatni tudtok, en nagyon szerettem Justinnes Selenat egyutt de mar nincsenek egyutt es mint mondta Selena nem az exerol szol az élete! De azert hadd álljon mar ki maga mellett akit meg nem érdekel bújjon el vagy ne nézze meg a cikket vagy ha meg nézte ne kommentaljon ilyen egyszeru!
2016. február 26. 19:43
györeadri2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225299 offline |
Szerintem Selenának igaza van! Nem az exével kell egyfolytában foglalkozni!
2016. február 26. 19:50
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline |
Meddig húzzák még ezt? Miért nem lehet felfogni hogy nincsenek már együtt.. nagyon kiakasztó néha, inkább maguknak keressenek pasit nem Sel-el kel foglalkozni.
♥
♥
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.