A népszerű műsorvezető egy hosszú közleményben tudósított arról, hogy a továbbiakban mindenféle kapcsolatot megszakít az Összezárva című sorozatát sugárzó csatornával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Friderikusz Sándor búcsút int a TV2-nek
2016. március 24. 14:09
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2016. március 24. 14:35
Nekem nem fog hiányozni Friderikusz Sándor a Tv2-ről...
2016. március 24. 18:14
![]() |
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 ![]() |
Teljesen igaza van, Friderikusz egy azon kevés emberek közül, aki ezt látja a TV2-ben. Hogy a TV2 mennyire nem a valóságot mutatja, sokkal inkább azt amit a kormány, amit Andy Vajna stb. szabályoz. Mocskos népség!!
2016. március 25. 17:28
![]() |
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 570 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 ![]() |
Idézet (anzi7 @ 2016.03.24. 18:14)
Teljesen igaza van, Friderikusz egy azon kevés emberek közül, aki ezt látja a TV2-ben. Hogy a TV2 mennyire nem a valóságot mutatja, sokkal inkább azt amit a kormány, amit Andy Vajna stb. szabályoz. Mocskos népség!!
Az RTL meg a másik írányba tolja el a valóságot, mert a német anyacégnek nem tetszik a reklámadó. Akkor most mi van?
2016. március 25. 17:41
Szerintem teljesen igaza van. Bár nekem lehet hiányozni fog...
2016. március 26. 19:33
![]() |
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 ![]() |
Ó jaj, mi lesz most!
Eddig se néztem ezt a nyomoroncot, szóval tőlem Patagóniába is elmehet remetének, ezután sem fog hiányozni.
good riddance
Eddig se néztem ezt a nyomoroncot, szóval tőlem Patagóniába is elmehet remetének, ezután sem fog hiányozni.
good riddance
2016. március 26. 23:21
![]() |
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 492 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 ![]() |
Szerintem ez egy erett megnyilvanulas volt Friderikusz reszerol... nem nezek gyakran tv2-t, de ot kifejezetten birom, remelem talal maganak valami helyet, ahol ervenyesulhet
Kapcsolódó sztárok

Sztárok, akiknek egyik divatház sem akart ruhát kölcsönözni
Sztárok, akiknek egyik divatház sem akart ruhát kölcsönözni
Vörös szőnyeges események előtt történt.

Válik a Vámpírnaplók sztárja, Candice Accola
Válik a Vámpírnaplók sztárja, Candice Accola
Külön folytatják életüket.

Ashley Graham majdnem belehalt ikerszülésébe
Ashley Graham majdnem belehalt ikerszülésébe
Ijesztő dolgot mesélt el.

Így zajlik a Hófehérke új változatának forgatása
Így zajlik a Hófehérke új változatának forgatása
Újabb élőszereplős film készül.

Winona Ryder szerint a Stranger Things egyik színésznője lesz a következő Meryl Streep
Winona Ryder szerint a Stranger Things egyik színésznője lesz a következő Meryl Streep
Szerinte nagyon tehetséges a sztár.

Austin Butler kis híján tönkrement abban, hogy Elvist alakította
Austin Butler kis híján tönkrement abban, hogy Elvist alakította
Kórházba került a sztár.

11 celeb, aki tökéletesen utánozza egy híres kollégáját
11 celeb, aki tökéletesen utánozza egy híres kollégáját
Vicces megszemélyesítések.

Jacob Elordi tényleg Olivia Jade Giannullival jár
Jacob Elordi tényleg Olivia Jade Giannullival jár
Új szerelemre talált a színész.