A népszerű műsorvezető egy hosszú közleményben tudósított arról, hogy a továbbiakban mindenféle kapcsolatot megszakít az Összezárva című sorozatát sugárzó csatornával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Friderikusz Sándor búcsút int a TV2-nek
2016. március 24. 14:09
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 24. 14:35
Nekem nem fog hiányozni Friderikusz Sándor a Tv2-ről...
2016. március 24. 18:14
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Teljesen igaza van, Friderikusz egy azon kevés emberek közül, aki ezt látja a TV2-ben. Hogy a TV2 mennyire nem a valóságot mutatja, sokkal inkább azt amit a kormány, amit Andy Vajna stb. szabályoz. Mocskos népség!!
2016. március 25. 17:28
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Idézet (anzi7 @ 2016.03.24. 18:14)
Teljesen igaza van, Friderikusz egy azon kevés emberek közül, aki ezt látja a TV2-ben. Hogy a TV2 mennyire nem a valóságot mutatja, sokkal inkább azt amit a kormány, amit Andy Vajna stb. szabályoz. Mocskos népség!!
Az RTL meg a másik írányba tolja el a valóságot, mert a német anyacégnek nem tetszik a reklámadó. Akkor most mi van?
2016. március 25. 17:41
Szerintem teljesen igaza van. Bár nekem lehet hiányozni fog...
2016. március 26. 19:33
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Ó jaj, mi lesz most!
Eddig se néztem ezt a nyomoroncot, szóval tőlem Patagóniába is elmehet remetének, ezután sem fog hiányozni.
good riddance
Eddig se néztem ezt a nyomoroncot, szóval tőlem Patagóniába is elmehet remetének, ezután sem fog hiányozni.
good riddance
2016. március 26. 23:21
|
|
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 491 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 offline
|
Szerintem ez egy erett megnyilvanulas volt Friderikusz reszerol... nem nezek gyakran tv2-t, de ot kifejezetten birom, remelem talal maganak valami helyet, ahol ervenyesulhet
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: