Gong Min Ji, azaz Minzy hét év után úgy döntött, hogy kiszáll Dél-Korea egyik leghíresebb lánybandájából, a 2NE1-ból.
A teljes cikkhez kattints ide!
2NE1: Minzy kilépett a csapatból!
2016. április 08. 15:00
Shenki Yorshúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.07. Hozzászólás: 56 Csatolások: 3 Azonosító: 242410 offline |
nee :'( :'( :'( a 2NE1 nem tartozik a favjaim közé de szeretem őket <3
2016. április 08. 16:03
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline |
Nélküle sajnos már nem lesz ugyan olyan a csapat mint eddig... viszont ez az ő döntése volt és tiszteletben tartom További fényes karriert neki és a többi tagnak<3
2016. április 08. 16:26
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline |
Hát beteljesült.. Nagyon szurkoltam hogy ne lépjen ki Nagyon szeretem őket, és nélküle nem igazi a csapat De ő így döntött bármennyire szomorú az egész.. :'( Viszont annak Örülök hogy idén nyáron visszatérnek. Minzynek pedig sok sikert a továbbiakban:)
2016. április 08. 17:43
Minzy!! Második kedvencem volt Cl után..Borzasztóan sajnálom és szomorú is vagyok hogy kilépett,gyönyörű hangjával és jellegzetes tánctudásával sokat segített a bandának..Sajnálom Remélem azért nem végleg fog eltűnni...
I love Minzy Unni
I love Minzy Unni
2016. április 08. 18:06
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Valahol gondoltam hogy ez lesz, YG nagyon leszarta őt, szólója sem volt , pedig jó énekesnek tartom, gondolom megelégelte ezt. Sajnálom, hogy kilépett, hiányozni fog. Kíváncsi vagyok hogyan tovább, kiköt e valahol vagy sem...túl tehetséges és fiatal még.
A comebacknek valamennyire viszont örülök, nagyon hiányoztak már és tényleg azt hittem, hogy nem lesz többé visszatérés CL amerikai karrierje és Bom rejtőzködése miatt, de ajj végre visszajönnek. Bár Minzy nélkül nem lesz ugyanaz, ez tény.
A comebacknek valamennyire viszont örülök, nagyon hiányoztak már és tényleg azt hittem, hogy nem lesz többé visszatérés CL amerikai karrierje és Bom rejtőzködése miatt, de ajj végre visszajönnek. Bár Minzy nélkül nem lesz ugyanaz, ez tény.
2016. április 09. 02:00
Nem, nem, nem és még úgy 5000 NEM! Nem bírom elfogadni. 2009 óta szinte együtt nőttem fel Minzy-vel, erre kilép... Hát csodálatos mondhatom. Valahogy mindig a számomra legfontosabb személyek hagynak el. Meg YG papa is hogy a fenébe gondolta ezt a come back dolgot? Mert addig oké, hogy trióként mennek tovább... De hogyan. Hisz CL volt 2. legfiatalabb a csaptból, azaz most ő a maknae. De makmae nem lehet leader. Dara mondta hogy Ő biztos nem lenne leader, Bom pedig szerintem összeroppanna a veztői szerepben, amit nem akarok, mert így is éjjelek sírok át Minzy miatt.
A legszomorúbb hogy már biztos hogy soha a fenébe nem jutok el egyetlen 2NE1 koncerte sem. Nem köszönhetem meg Minzy-nek, hogy motivált, hogy erődatott... meg úgy azt hogy létezik. #3onstage4inhearts
A legszomorúbb hogy már biztos hogy soha a fenébe nem jutok el egyetlen 2NE1 koncerte sem. Nem köszönhetem meg Minzy-nek, hogy motivált, hogy erődatott... meg úgy azt hogy létezik. #3onstage4inhearts
2016. április 09. 09:48
Örülök, hogy visszatérnek ^^
Minzy nem volt a kedvenceim között, de attól még sajnálom, hogy elhagyta a bandát..
Minzy nem volt a kedvenceim között, de attól még sajnálom, hogy elhagyta a bandát..
2016. április 09. 12:39
Romoliaasgardian princess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.14. Hozzászólás: 3257 Csatolások: 798 Azonosító: 248403 offline |
mi van?! miért?! részből megértem, lehet, hogy saját útját fogja felépíteni, meg van hozzá a tehetsége, de attól még nagyon sajnálom, hogy kilépett. imádom a 2NE1-t, vele, nélküle nem tudom milyen lesz, de biztos, hogy nem az igazi. nélküle nem lesz az igazi a csapat, bár kilépett, ők számomra mindig is egy csapat lesznek.:'(
2016. április 09. 15:23
neee! miért?! pedog annyira szerettem a csapatot :'(
2016. április 09. 15:47
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline |
Miért?:"(( Ez nem lehet igaz. Minzy nélkül nem lesz ugyanolyan a csapat. Nagyon sajnálom hogy kilépett hisz Ő egy gyönyörű hanggal megáldott lány. De ez Minzy döntése volt, és bármennyire is fáj muszáj lesz valahogy elfogadnom. :"(
2016. április 09. 16:22
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
@miyumi111: Miért ne lehetne maknae a leader? Több olyan csapat is van.
2016. április 09. 19:18
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Sosem szerettem, és nem is fogom szeretni a csapatot. Egyedül Minzy volt a legszimpatikusabb és véleményem szerint a legtehetségesebb is a tagok közül.... "Örülök", hogy kilépett, mert olyan szinten semmibe volt nézve a többi tag mellett, hogy az már nekem fájt...
2016. április 09. 19:33
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Én szeretem az osszes csapat tagot. Azt olvastam tobb helyen is ,hogy Minzy és a tobbi tag nincsenek jóba meg láttam ,hogy instán pár hónapja Minzy mindenkit kovetett azaz osszes csapat tagot ot meg senki :S Remélem ,hogy ez nem igaz hogy ilyen rosszab lennének :S
2016. április 09. 19:50
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
@exoverdose: Ez lenne a véleményem erről az egészről; röviden és tömören. Mindenki debütált már szólóban, de rá nem is figyeltek. A közös dalokban alig kapott egy-két sort. Minzy volt a legkevesebb figyelmet kapó tag.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.