Dakota Johnson unja a szexet
2016. április 30. 10:04
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline |
Végülis megértem.Tényleg unalmas lehet
2016. április 30. 10:49
Ha valóban ez a véleménye, akkor az első rész után ki kellett volna szállnia.
2016. április 30. 14:24
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
olvasom a kommenteket..és... mért kell őt most ezért leszólni? Azért vállalta el,mert jól csinálja és én személy szerint nemtudnák mást kitalálni a helyére .. amugymeg... 7 órán át egyfolytában színlelni a szexet? ugyanmár emberek! senki se élvezné ..szoval megértem őt!
2016. április 30. 16:52
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline |
Nem is értem pár ember mit gondol. Csak azért, mert elvállalsz valamit attól még meg lehet róla a véleményed. Szerintem amit mondott egyáltalán nem hangzott nyávogónak..
De ha például Leonardo (Dicaprio) mondta volna, hogy 'Én nagyon nem bírom hogy a hidegben kell felvenni ezeket a jeleneteket.' akkor gondolom mindenki felugrott volna a sajnálkozó vonatra... Szerintem nincs sok különbség a két szituáció között. De hát mit is tudok én?!
De ha például Leonardo (Dicaprio) mondta volna, hogy 'Én nagyon nem bírom hogy a hidegben kell felvenni ezeket a jeleneteket.' akkor gondolom mindenki felugrott volna a sajnálkozó vonatra... Szerintem nincs sok különbség a két szituáció között. De hát mit is tudok én?!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. április 30. 21:34
Magával a nyilatkozatával nincs semmi baj hét órán keresztül néha iskolában nem tudtam ülni nem, hogy aktust színlelni de ettől függetlenül én meg őt unom és nem azért mert szürke ötven árnyalata így-úgy, persze megvan róla a véleményem ennyi, de nem nézek meg több filmet amiben játszik.
2016. május 01. 01:42
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
igazából csak imitálni unja, cím pls.
2016. május 01. 04:35
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Bass-Victoria @ 2016.04.30. 16:52)
Nem is értem pár ember mit gondol. Csak azért, mert elvállalsz valamit attól még meg lehet róla a véleményed. Szerintem amit mondott egyáltalán nem hangzott nyávogónak..
Komolyan a szex színlelését hasonlítod össze azzal a zord időjárási viszonyokkal, mint amikor forgatták a Visszatérőt? Szerintem a kettőt egy lapon sem érdemes emlegetni. A fagy és a hideg sokkal jobban megviseli a szervezetet - kezdve a meghűlésig, felfázásig, vese problémákon át a végtagok lefagyásáig. Tényleg tök olyan, mintha valaki az aktust színlelné. Ez az érvelés talán úgy állná meg a helyét, hogy Leonardo sem panaszkodott, mikor kb. öt sora volt az egész forgatókönyvben, s javarészt a haldoklást kellett színlelnie a hóban, sárban fetrengve két órán keresztül. Most az, hogy Dakotának uncsi ez a szerep, hát ez van. Annyi pénzt kap érte, hogy él, mint Marci hevesen. Ráadásul színésznő. Ezért kapja a fizetését, nem?
2016. május 01. 08:36
cclassyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.20. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 254185 offline |
Gondolom tudta, hogy ezzel jár. A könyv is elvileg erről szolt, ugyhogy valószínűleg nagy meglepetést nem okozhatott neki, a több órás színlelés. Unni meg bármit lehet, de ő mindig hasonlókat nyilatkozik, ha jól tudom, bár lehet hogy tévedek.
2016. május 01. 10:16
Bass-Victoria: Beyla-nak teljesen igaza van. És azért tényleg ne hasonlítsunk össze egy nyavalygós kislányt meg egy legendát, aki egyszer sem panaszkodott, akármilyen szerepet is kapott. Ennyi erővel panaszkodhatott volna a Szabadság útjai c. filmre, amiben egy depressziós embert játszik, meg ugye ott van a Kosaras naplója. Azért is panaszkodhatott, hogy egy drogost játszott el. Na. Ennyi. Meg azért is panaszkodhatott volna, hogy csak most kapott díjat. Panaszkodott? Nem. Örömmel játszotta el a szerepeit és látszik, hogy nem a pénzért hajt, hanem, mert szereti azt csinálni, amit most csinál.. Ennyit erről!
2016. május 01. 12:54
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline |
Undorító ez a film!
2016. május 01. 20:21
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Ő vállalta el..
2016. május 01. 20:31
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ő vállalta el ugyhogy nem tudom miért panaszkodik...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.