Az iZombie című amerikai vígjátéksorozat tavaly indult hódító útjára, és bár hazánkban még egy csatorna sem tűzte műsorára, mégis egyre nagyobb rajongótáborral büszkélkedhet itthon is. Ha még nem volt hozzá szerencséd, eláruljuk, miért érdemes belekukkantanod!
A teljes cikkhez kattints ide!
4 ok, amiért az iZombie a te életedből sem maradhat ki
2016. június 01. 17:38
Én nagyon megszerettem ezt a sorozatot és a cikkben leírtakkal is teljesen egyet tudok érteni.
2016. június 01. 20:50
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Nagyon jó! én csak ajánlani tudom... minden részét imádtam,mondjuk a 2. évad vége egy icipicit nemtetszett egy dolog miatt de amugy uhh nagyon várom a 3. évadot
2016. június 02. 17:03
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline |
Imádom ezt a sorozatot, tök jó a története is, meg mindig megnevetett.
2016. június 02. 17:05
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline |
ja, és a haját is imádom Livnek.:3
2016. június 02. 18:04
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline |
Most hogy évadzárók voltak a kedvenc sorozataimban, kedvet kaptam a cikk miatt hogy belenézzek, tegnap óta megnéztem 7 részt szóval mondhatjuk hogy új kedvencnek ígérkezik.
Kapcsolódó sztárok
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.