Az iZombie című amerikai vígjátéksorozat tavaly indult hódító útjára, és bár hazánkban még egy csatorna sem tűzte műsorára, mégis egyre nagyobb rajongótáborral büszkélkedhet itthon is. Ha még nem volt hozzá szerencséd, eláruljuk, miért érdemes belekukkantanod!
A teljes cikkhez kattints ide!
4 ok, amiért az iZombie a te életedből sem maradhat ki
2016. június 01. 17:38
Én nagyon megszerettem ezt a sorozatot és a cikkben leírtakkal is teljesen egyet tudok érteni.
2016. június 01. 20:50
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Nagyon jó! én csak ajánlani tudom... minden részét imádtam,mondjuk a 2. évad vége egy icipicit nemtetszett egy dolog miatt de amugy uhh nagyon várom a 3. évadot
2016. június 02. 17:03
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline |
Imádom ezt a sorozatot, tök jó a története is, meg mindig megnevetett.
2016. június 02. 17:05
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline |
ja, és a haját is imádom Livnek.:3
2016. június 02. 18:04
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline |
Most hogy évadzárók voltak a kedvenc sorozataimban, kedvet kaptam a cikk miatt hogy belenézzek, tegnap óta megnéztem 7 részt szóval mondhatjuk hogy új kedvencnek ígérkezik.
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.