A sorozat executive producere, Jeff Davis a san diegói Comic-Conon jelentette be tegnap, hogy a hatodik évad lesz az utolsó.
A teljes cikkhez kattints ide!
Véget ér a Teen Wolf
2016. július 22. 07:00
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. július 22. 07:09
Gondoltam hogy ez lesz az utolsó, de nagyon várom már ^^
2016. július 22. 07:59
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
Szégyen és gyalázat. Pont most kezdtem megszeretni a sorit, erre... Hát köszönöm szépen. Most igazán boldog vagyok. Annyira boldog, hogy odamennék most azonnal a rendezőhöz és megmondanám neki, hogy mikor is lesz vegé a sorozatnak.
2016. július 22. 08:02
Sajnálom, hogy véget ér, de egyszer minden sorozatnak vége lesz. Kíváncsi leszek rá, hogy hogyan ér véget.
2016. július 22. 08:14
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Egyrészt sajnálom, hogy vége lesz, másrészt pedig örülök, hogy végre lezárják, mert az ötödik évad sem volt már az igazi. Szinte már csak megszokásból néztem. Ettől függetlenül viszont még mindig vannak karakterek, akiket nagyon megszeretettem az eddigi évadok alatt, szóval kíváncsi vagyok, milyen lezárást kap ez a sorozat.
2016. július 22. 08:57
Előbb-utóbb minden sorozatot be kell fejezni, de azért sajnálom, hogy nem lesz több :/
2016. július 22. 09:11
én abba hagytam a Teen Wolfot a harmadik évadnál - tervezem, hogy egyszer majd előröl kezdem -, de szerintem jó döntés itt befejezni, ugyanis egy sorozatot nem kell húzni a halálba, mert az ronthat is a színvonalon - persze azért vannak olyan sorozatok amiknél kell, de itt nem a Vámpírnaplókara gondolok -, illetve hat évad nem kevés. persze megértem a rajongók csalódottságát, én is kiborulnék a helyükbe, ugyanis a GoT is hamarosan végett ér - ami a világ leghíresebb sorozata -, amibe belefogok halni, de megértem, hogy leakarják már zárni a történetet, hisz nem a sok szezon tesz egy műsort fantasztikussá.
2016. július 22. 09:16
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Neee! Én azt hittem, hogy legalább 7 évados lesz, mert ez olyan sorozat, ami nem unható meg, hiszen minden évadban más a sztori. És nem hiszem el, hogy csak novemberben fog kezdődni! Addig nem bírok várni!
Ez a hét szörnyű....Nem lesz a beavatottnak befejező része, és a TW meg csak 6 évados lesz! Miért? Nem akarom!
(Imádom a pllt, de azt meg a végtelenségig húzzák! Azt kellett volna abbahagyni, mert már nem az igazi. Bár ez a 7. évad nagyon jó, de akkor is. A Teen Wolf még simán elbírhatott volna 1-2 évadot! Csak azt sajnálom, hogy már nincs benne Derek, Allison és Isaac!
Egyébként Jeff egyszer azt nyilatkozta, hogy egy filmmel szeretné lezárni! Jó lenne....)
Ez a hét szörnyű....Nem lesz a beavatottnak befejező része, és a TW meg csak 6 évados lesz! Miért? Nem akarom!
(Imádom a pllt, de azt meg a végtelenségig húzzák! Azt kellett volna abbahagyni, mert már nem az igazi. Bár ez a 7. évad nagyon jó, de akkor is. A Teen Wolf még simán elbírhatott volna 1-2 évadot! Csak azt sajnálom, hogy már nincs benne Derek, Allison és Isaac!
Egyébként Jeff egyszer azt nyilatkozta, hogy egy filmmel szeretné lezárni! Jó lenne....)
2016. július 22. 09:24
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline |
A negyedik évadtól kezdve ellaposodott a sorozat.Én már sejtettem,hogy vége lesz.Minden sorozat véget ér egyszer.Ha Jeff le akarja zárni akkor zárja.Csak azt kérem tőle,hogy legyen Stydia a végén.
2016. július 22. 09:38
Neeeee!!!!!!Ez nem igaz!
Bár mindenek egyszer vége lesz.Meg amúgy is a legtöbb sorit csak húzzák.
Bár mindenek egyszer vége lesz.Meg amúgy is a legtöbb sorit csak húzzák.
2016. július 22. 09:40
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline |
Nekem ott vége lett a sorozatnak, amikor Dereket már nem láttuk visszatérni. Az 5. évadot elkezdtem, és még nem fejeztem de. Egy picit fura és véresebb a sztori, de szerintem nem fogok csalódni. De én teljesen korrektnek tartom a 6. évadot. Szerintem pont így jó. /de ha néhány nappal ezelött megkérdezte ezt volna valaki, azt mondtam volna, hogy húzzák a halálig ezt./ De én azt hittem, hogy lesz 7. évad is, és akkor abbahagytam volna a Teen wolfot, pedig szeretem. Kíváncsian várom a 6. évadot, remélem kapunk egy jo kis befejezést (mondjuk annyira happy end-re szerintem ne számítsunk...). Csak ezt már ne csesszék el, és ne haljon meg egy főszereplő.
2016. július 22. 09:44
Lucus18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 525 Csatolások: 0 Azonosító: 210218 offline |
Nem olyan rég kezdtem el nézni és nagyon megszerettem, pedig csak a 2. Évadban járok. Mondjuk inkább hagyják abba mint hogy értelmetlenül húzzák tovább... azért hiányozni fog
Kapcsolódó sztárok
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után