Londoni koncertjét egy óra késéssel kezdte meg az énekesnő, mégis fergeteges show-t adott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna a V fesztiválon is késett egy órát
2016. augusztus 23. 14:53
Rihanna mostanában rossz passzban van... vagy csak egyszerűen ilyen ?
2016. augusztus 23. 15:20
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Belgiumban is késett egy órát, de ott - totál jogosan - kifütyülték a francba. A művésznőnek nem ártana pihennie, ha képtelen rá, hogy hozza azt, amiért milliókat fizetnek neki.
2016. augusztus 23. 15:29
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline |
Idézet (Fannii33 @ 2016.08.23. 14:53)
Rihanna mostanában rossz passzban van... vagy csak egyszerűen ilyen ?
Szerintem a karrierje elején ért még valamit de már évek óta csak egy a sok tucatgagyi közül.
2016. augusztus 23. 15:29
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Szimplán nem tiszteli a közönségét, ennyiről van szó. Azt hiszi, érte vannak a rajongók, és nem fordítva, márpedig megnézheti, kik emelték fel... Ha az emberek nem hallgatták volna anno rongyosra a Pon de Replay-t, ő Barbadoson törölgethetné egy bárban az asztalokat!
Én ezek után szerződésbe foglalnám, hogy negyedóránál hosszabb késés esetén redukálódik a gázsi, vagy valamit kezdenék vele, mert eléggé pofátlan, amit ő, és a menedzsmentje művel.
Én ezek után szerződésbe foglalnám, hogy negyedóránál hosszabb késés esetén redukálódik a gázsi, vagy valamit kezdenék vele, mert eléggé pofátlan, amit ő, és a menedzsmentje művel.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. augusztus 23. 15:33
Nem tiszteli a rajongóit! Remélem majd kap valami olyat cserébe ami nem fog neki tetszeni!
2016. augusztus 23. 15:55
Látszódik az arcán hogy nem tiszteli a rajongóit. Az ilyet pofán kellene csapni. A rajongói miatt lett sztár, ezt nem fogja fel? Hát persze hogy nem. Egy kiskutyának magasabb az intelligenciája, mint neki. Beképzelt szajha.
2016. augusztus 23. 16:06
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Idézet (Ninetta Gomez @ 2016.08.23. 15:55)
Látszódik az arcán hogy nem tiszteli a rajongóit. Az ilyet pofán kellene csapni. A rajongói miatt lett sztár, ezt nem fogja fel? Hát persze hogy nem. Egy kiskutyának magasabb az intelligenciája, mint neki. Beképzelt szajha.
Az hát. Miért ne késsen ,amikor o a Rihanna hát persze ,hogy meg teheti. Nagy bunkóság tole! Tisztelhetné a rajongóit ok tették híressé!
2016. augusztus 23. 16:28
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Azért nagy tahóság pont azokat várakoztatni akik híressé tették = vagyis a rajongóit... Mostanság nagyot süllyedt a szememben ez a nő én eddig tényleg próbáltam optimistán hozzá állni de nekem itt vége meg sem érdemli hogy valaki kiálljon mellette mert rengeteget fizetnek neki aztán ilyeneket művel?? Hogy képzeli??
2016. augusztus 23. 17:21
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline |
nem újdonság
egyátalán valaki meglepődött? de ez azért bunkóság hogy pont azokat váratja akik a rajongói.
egyátalán valaki meglepődött? de ez azért bunkóság hogy pont azokat váratja akik a rajongói.
2016. augusztus 23. 17:25
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 853 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline |
Hát eléggé semmibe veszi a fellépéseit mostanában.
Nem számít neki, hogy hányra ér oda, azt hiszi, hogy ez a rajongókat nem érdekli és hogy neki bármit meglehet tenni, a rajongókat meg a késés nem izgatja.
De hát ha ilyen... mit várjunk tőle???
Ahogy öregszik az ember, annál jobban felejt... lehet, hogy Riri is ebben az időszakban van és ezért késett! xd
Nem számít neki, hogy hányra ér oda, azt hiszi, hogy ez a rajongókat nem érdekli és hogy neki bármit meglehet tenni, a rajongókat meg a késés nem izgatja.
De hát ha ilyen... mit várjunk tőle???
Ahogy öregszik az ember, annál jobban felejt... lehet, hogy Riri is ebben az időszakban van és ezért késett! xd
2016. augusztus 23. 17:46
Egyáltalán nem érdekli, hogy mikor kell odaérni. Neki csak a pénz számít!
2016. augusztus 23. 18:04
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Annyira biztos voltam benne, hogy megint megfog jelenni a hozzászólásokban az a bizonyos "szajha" szó.. komolyan, röhejes, hogy olyant írtok le ami nem is igaz, főleg hogy nem is ismeritek.. Pénz számít neki? És, még jó hogy nem azt akarják, hogy ingyen csinálja.. Késett a koncertről? na és? mintha ő lett volna az első a zene történelemben, aki késett.. És, hogy azt állítjátok, hogy lesz*rja a rajongóit, ez alapján kijelenteni baromság. plusz unott fejet vág? mit csináljon, állandóan mosolyogjon??
2016. augusztus 23. 23:48
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Ez elég nagy pofátlanság. Ha valaki egyszer késik, azt még el lehet engedni a fülünk mellett, mert tényleg mindenkivel előfordul, de ilyen kevés idő alatt három ilyen eseményen min. fél órát várnia kell a rajongóinak, akik miatt egyáltalán felléphet?
2016. augusztus 24. 08:35
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Van olyan érzésem, hogy Rihanna "Bitch, I am famous" szindrómában szenved, és leszarja, hogy a rajongók mennyit várnak és fizetnek érte, és mit kapnak tőle... Mindig is volt benne egy ilyen flegmaság, és ezért nem kedveltem sosem. Ettől függetlenül a zenéit általába szeretem.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.