Cikkünkben ezúttal a szimfonikus metál képviselőit vesszük gorcső alá, azon belül is a legalapvetőbb albumokat, amelyek szinte minden kemény zenét kedvelőnek ismerősen csengenek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek a szimfonikus metál alapművei
2016. november 03. 05:38
![]() |
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2035 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 ![]() |
2016. november 03. 08:31
Therion és Within Temptation a szívem csücskei már elég régóta
Én örülök, hogy Sharonék nem maradtak a gótikusnál, hanem több stílust is ötvöznek zenéjükben
A Kamelot-Simone duettet is rongyosra hallgattam anno, mikor rátaláltam. A Nightwishsel kapcsolatban meg már annyiszor kifejtettem a véleményem, hogy most inkább nem teszem.
Christopher Lee hangja elképesztő, mik ki nem derülnek Sarumanról

Christopher Lee hangja elképesztő, mik ki nem derülnek Sarumanról

2016. november 03. 08:50
Jobbnál jobb zenekarok.:3 A Kamelot láttán majd' kiugrottam a bőrömből.
Köszi a cikket.

2016. november 03. 22:56
![]() |
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 783 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 ![]() |
Haggard, Within Temptation, Nightwish

2016. november 04. 19:20
![]() |
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 ![]() |
Imádom gyakorlatilag az összes felsorolt együttest, dalt és albumot *w* A C. Lee-vel készült duettre majd egy éve találtam rá, és annyira fantasztikusan jó
A WT és az Epica is különösen nagy kedvencem, de a legnagyobb a Nightwish (ofc). Ugyanakkor, ha már szimfonikus metál, én nem az Amaranthot raktam volna be...

Kapcsolódó sztárok

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Brenda Songgal két gyermekük van.

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Dúl köztük a szerelem.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.

Megható közös pillanat: videón, ahogy Bruce Willis a lánya kezét fogja
Megható közös pillanat: videón, ahogy Bruce Willis a lánya kezét fogja
Együtt töltötték a Hálaadást.

Kiderült, kik mondtak Meghan Markle szerint rasszista megjegyzéseket a gyerekére
Kiderült, kik mondtak Meghan Markle szerint rasszista megjegyzéseket a gyerekére
Kirobbant a botrány.

Paris Hilton a hálaadásnapi vacsorán tudatta a családjával, hogy lett még egy gyereke
Paris Hilton a hálaadásnapi vacsorán tudatta a családjával, hogy lett még egy gyereke
Mindenkit meglepett az örökösnő.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.