Vince Aliz Liza távozott ma az X-Faktorból
2016. november 27. 08:06
Én Szandit már az elején hazaküldtem volna. De valahogy Liza se annyira jó, hogy eddig eljusson. Lehet azért, mert az esetek nagy részében fura volt a dalválasztás, nem tudom, de nekem már mindkettő kiesett volna, és egy teljesen más döntős csapatom lenne. Jó, nem teljesen más: Opitz Barbiban aztán benne van a hang, a Ham Ko Ham se rossz egyáltalán és..ennyi. A többiek számomra az "eltűröm" kategória..
-Senkit nem szeretnék a véleményemmel megsérteni -
-Senkit nem szeretnék a véleményemmel megsérteni -
2016. november 27. 08:26
örülök neki! sok olyan ment már haza akinek nem kellett volna, már Lizát nagyon nagyon korán ki kellett volna rakni. meg Mata Ricsit akit csak azt tart a műsorban hogy kismillió 10 éves szavaz rá, pedig még múltkor a szöveget is elfelejtette. Gáz. Mondjuk nem csodálkozom a egész műsor bunda...
2016. november 27. 08:29
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Szerintem szörnyűv ez az x faktor. Lizat konkrétan a mentora cseszte el. Miért kellett úgy öltöztetni mint egy idiótát? Miért adtak neki egy ilyen sz@r számot? Komolyan nem is értem. Amúgy Szandra is egy nagy nulla volt. Itt egyedül Dimitrij es Barbi az akiknek van keresnivalójuk.
2016. november 27. 08:30
Ashbensonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 254819 offline |
Byalexnek teljeden igaza volt *-*.Én is Szandrát szavaztam volna ki,nem azért mert,Liza huu de nagyon jól énekel,hanem mert neki ez volt az első párbaj és a nézők szerintem már megmutatták többször is,hogy kit nem szeretnének látni az X faktorban.Szandrácska...
2016. november 27. 09:10
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline |
AZ eddigi legnagyobb egyéniséget küldték haza. Egy karaktert. Akinek van saját stílusa. Nem is értem.
2016. november 27. 09:18
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline |
Szegény Szandrát úgy sajnálom nem hiszem ,hogy minden héten párbajoznia kéne mert szerintem k.rva erős a hangja és van benne bőven alázat is.
Hát Liza... nem tudom. Nekem ő soha nem tesztet de ez nem miatta van hanem mert borzalmas dalokat adott neki a mentora. Nagyon próbálta a Gabi tolni neki ezt az alternatív vonalat pedig jól állt volna neki néha valami poppos vagy rockos nóta is. Na mindegy személy szerint örülök ,hogy Szandra maradt mert igenis van itt keresni valója de ha jövőhéten is párbajozik akkor szerintem már ki is fog esni
És ,hogy a többiekről is ejtsek pár szót: Mata Ricsi a műsor legnagyobb csalódása legalábbis számomra és szerintem. Én is 15 éves vagyok és mégis megtudok fogalmazni egy normális, összeszedett magyar mondatot mindenféle erőlködés nélkül még neki nem megy. Lehet a Petinek azzal bevédenie ,hogy még csak gyerek meg tök fiatal 15 éves de könyörgöm 15 évesen az emberek vizsgáznak, szakdolgozatokat írnak, és ARTIKULÁLVA (neki még az sem megy) megtudnak fogalmazni egy értelmes magyar mondatot.
Hát Liza... nem tudom. Nekem ő soha nem tesztet de ez nem miatta van hanem mert borzalmas dalokat adott neki a mentora. Nagyon próbálta a Gabi tolni neki ezt az alternatív vonalat pedig jól állt volna neki néha valami poppos vagy rockos nóta is. Na mindegy személy szerint örülök ,hogy Szandra maradt mert igenis van itt keresni valója de ha jövőhéten is párbajozik akkor szerintem már ki is fog esni
És ,hogy a többiekről is ejtsek pár szót: Mata Ricsi a műsor legnagyobb csalódása legalábbis számomra és szerintem. Én is 15 éves vagyok és mégis megtudok fogalmazni egy normális, összeszedett magyar mondatot mindenféle erőlködés nélkül még neki nem megy. Lehet a Petinek azzal bevédenie ,hogy még csak gyerek meg tök fiatal 15 éves de könyörgöm 15 évesen az emberek vizsgáznak, szakdolgozatokat írnak, és ARTIKULÁLVA (neki még az sem megy) megtudnak fogalmazni egy értelmes magyar mondatot.
2016. november 27. 09:20
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Már ideje volt.
2016. november 27. 09:20
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Én örülök, mert a versenyben csak szenvedett végig, Gabi jó sz-r számokat adott neki. Ez a Supernem dal is paródiája volt csak az eredetinek. Én szeretem Szandrát, a hangját, igazi túlélő itt a párbajokban
Számomra a legnagyobb meglepetés a Ham Ko Ham énekese vol (Most néztem először végig egy adást, és nem csak az engem érdeklő produkciókat kerestem vissza). Az énekes gyereknek milyen jó hangja van! Egyáltalán nem cigányos, hanem tiszta, artikulált. Pozitív csalódás. És a Péterfy Bory feldolgozás is igazán jól sikerült.
Számomra a legnagyobb meglepetés a Ham Ko Ham énekese vol (Most néztem először végig egy adást, és nem csak az engem érdeklő produkciókat kerestem vissza). Az énekes gyereknek milyen jó hangja van! Egyáltalán nem cigányos, hanem tiszta, artikulált. Pozitív csalódás. És a Péterfy Bory feldolgozás is igazán jól sikerült.
2016. november 27. 09:35
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
Olyan kár! én Szandrát kuldtem volna haza! Nagyon sajnálom! Liza egy nagyon nagy személyiség volt! és jó hangja is volt,kulonleges.Sajnálom!!!
2016. november 27. 10:08
überA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.01. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 404 Azonosító: 257618 offline |
Én sajnálom a Lizát.Én annak örültem volna ha a Ricsi megy haza.Mindenki oda van érte meg minden de egyszer ha már úgy hivták vissza akkor biztos nem annyira k.rva tehetséges.Az én részemről ennyi!Hajrá Szandra!Hajrá Barbi!Hajrá Dimitri!
Kapcsolódó sztárok
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Olaszországban ment férjhez Millie Bobby Brown, 4 menyasszonyi ruhája volt - fotók!
Olaszországban ment férjhez Millie Bobby Brown, 4 menyasszonyi ruhája volt - fotók!
Óriási lagzit csaptak a szerelmével.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Az énekesnőnek elege lett.
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nemrég közös fotót posztoltak.
Eminem nagypapa lesz! A rapper lánya első gyermekével várandós
Eminem nagypapa lesz! A rapper lánya első gyermekével várandós
Hailie Jade áldott állapotban van.