A minap talán a lehető legrosszabb hírt közölte a rajongókkal a YG Entertainment: a 2NE1 feloszlott.
A teljes cikkhez kattints ide!
2NE1: feloszlott a csapat
2016. november 27. 18:35
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Annyira sajnálom hogy feloszlottak, bár várható volt. :cc Az egyik kedvenc lánycsapatom voltak és maradnak is, még ha el is váltak egymástól.
2016. november 27. 19:17
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Nagyon szomorú vagyok, hogy feloszlottak, de örülök, hogy CL és Dara szólóban is folytatják.
2016. november 27. 19:28
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
fogalmam sincs, hogy mit csinál mostanában a YG, de Taehyun a Winnerből kilép, a 2NE1 feloszlik... csak azért, mert debütált a Blackpink, nem kellett volna hanyagolni a 2NE1-t
azon nagyon-nagyon kevés lánybanda közé tartoztak ők, akiknek volt akár csak egyetlen számuk is ami tetszett, ez náluk kettő volt, ami nagyon felül lépi a mércémet
nagyon sajnálom, hogy feloszlanak
azon nagyon-nagyon kevés lánybanda közé tartoztak ők, akiknek volt akár csak egyetlen számuk is ami tetszett, ez náluk kettő volt, ami nagyon felül lépi a mércémet
nagyon sajnálom, hogy feloszlanak
2016. november 27. 19:30
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
HÁLA A JÓ ÉGNEK :DDD
bocsánat amúgy mindenkitől, nem kell semmit reagálni
bocsánat amúgy mindenkitől, nem kell semmit reagálni
2016. november 27. 20:00
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Hát. Hivatalosan is mindkét kedvenc lánycsapatomnak vége. Sajnálom őket. És őszintén?..számítottam rá. Már Minzy kilépésekor feloszlott.Bár egy párszor bedőltem a comebacknek és reménykedtem de belül éreztem hogy ebből nem lesz semmi. Nagyon szerettem őket és még mindig. Támogatni fogom őket. És igazából bármennyire is szeretem CL-t, be kell valljam az utóbbi időben nagyon rászálltak, és eléggé elhanyagolták a többieket. Még mindig nem értem hogy tudja szólóban előadni a csapata számait. Nem tudom mi van ezzel a 2016-os évvel de nagyon sokmindenkitől búcsúztunk. Amiből legjobban a 4minute érintett meg hiszen az egy derült égből villámcsapás volt. De mindenesetre sok sikert nekik a továbbiakban,nagyon fognak hiányozni,de szólóban is biztos meg állják a helyüket!
2016. november 27. 20:35
No comment...Erre már nem tudok mit mondani,nagyon elkeserítő, hogy az örök kedvenc bandám is feloszlott. Egyetértek Pocok2001: Attól, hogy a BlackPink debütált,még nem kellett volna a 2NE1-et hanyagolni. Mikor bejelentették, hogy a BP debütálni fog már akkor tudtam, hogy a 2NE1-nek annyi,mert kevés (kb semmi) figyelmet fognak rájuk fordítani. Valahogy most elég erős ellenszenvet érzek a BP iránt, pedig tudom, hogy nem tehetnek róla és attól szeretem is őket, de akkor is xd megmagyarázhatatlan.. Még azon csodálkozok, hogy a BigBang nem oszlott fel,akkor már kész káosz lenne. Ráadásul a kedvenc tagom nem kötött szerződést..
2016. november 27. 21:09
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Ne hibáztassuk már a Blackpinket, a 2ne1 két éve nem adott ki semmit, igencsak várható volt valami hasonló. Főleg Minzy távozása után.
Én nem lepődtem meg, viszont nyilván sajnálom ezt az egészet nagyon, nagyon szerettem a zenéjüket.
Én nem lepődtem meg, viszont nyilván sajnálom ezt az egészet nagyon, nagyon szerettem a zenéjüket.
2016. november 27. 22:18
De a Blackpinket se idén tervezték meg,már jóval korábban tervbe volt véve,a yg meg inkább egy friss lánycsapatot akart magának a 2ne1 helyett vagy én nem tudom. Hogyne hibáztatnánk a blackpinket,mikor a yg-nek azelőtt csak a 2ne1 volt mint lányokból álló csapat ,debütál a blacpink ,elég népszerű is lett aztán hirtelen feloszlik a 2ne1. Én is csak öket tudom hibáztatni. A yg meg undorító. Sajnálom,hogy feloszlott az az egyetlen lány csapat,akiket a kpop imádatom előtt is szerettem
2016. november 28. 09:17
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Szombaton ért a szörnyű hír. Mikor hallottam akkor nagyon ideges lettem s tegnap mikor hallgattam a tenéjüket elkezdtem sírni. :'(
Ők voltak azok akik megismertették velem a Kpop világát, nekik köszönhetően találtam rá magamra.
S most pedig még a feloszlásukkal szertefoszlott az álmom h valaha láthatom és hallhatom őket élőben.
Már Minzy kiszálása is megviselt de hittem a trio visszatérésében, de mostmár ez sincs.
Persze mondják hofy van más banda is és jó vannak más kedvenceim is, de én általuk ismertem meg a többi bandát is és miattuk lettem Kpoper.
Nagyon fognak hiányozni és habár feloszlottak az én szívemben ott maradnak és az én szememben mindig csapat maradnak. <3 <3
Ők voltak azok akik megismertették velem a Kpop világát, nekik köszönhetően találtam rá magamra.
S most pedig még a feloszlásukkal szertefoszlott az álmom h valaha láthatom és hallhatom őket élőben.
Már Minzy kiszálása is megviselt de hittem a trio visszatérésében, de mostmár ez sincs.
Persze mondják hofy van más banda is és jó vannak más kedvenceim is, de én általuk ismertem meg a többi bandát is és miattuk lettem Kpoper.
Nagyon fognak hiányozni és habár feloszlottak az én szívemben ott maradnak és az én szememben mindig csapat maradnak. <3 <3
2016. november 28. 09:39
|
|
Shenki Yorshúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.07. Hozzászólás: 56 Csatolások: 3 Azonosító: 242410 offline
|
Pénteken miután hazamentem megnyitottam a Twittert és ezt láttam... 30 percig biztos sírtam...
:'( :'( :'( első lánybanda volt, akiket megismertem és ennyi volt
2016. november 28. 09:41
|
|
Shenki Yorshúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.07. Hozzászólás: 56 Csatolások: 3 Azonosító: 242410 offline
|
Végül is ha úgy vesszük, akkor örökre együtt maradnak, mert 7 évet nehezen lehet elfelejteni (szerintem)...
2016. november 28. 10:09
|
|
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline
|
Minden banda szinte mindig feloszlik. A Little MIx és a Fifth Harmony is erre a sorsra jut.
2016. november 28. 13:57
Sajnos számítottam rá de ennek ellenére sem bírom felfogni hogy tényleg megtörtént. Ők voltak az első banda akit ismertem, már a kpop imádatom előtt.
Egyébként ne a BlackPinket hibáztassuk emiatt légyszíves, itt a YG a hibás.
Egyébként ne a BlackPinket hibáztassuk emiatt légyszíves, itt a YG a hibás.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: