A minap talán a lehető legrosszabb hírt közölte a rajongókkal a YG Entertainment: a 2NE1 feloszlott.
A teljes cikkhez kattints ide!
2NE1: feloszlott a csapat
2016. november 27. 18:35
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline |
Annyira sajnálom hogy feloszlottak, bár várható volt. :cc Az egyik kedvenc lánycsapatom voltak és maradnak is, még ha el is váltak egymástól.
2016. november 27. 19:17
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
Nagyon szomorú vagyok, hogy feloszlottak, de örülök, hogy CL és Dara szólóban is folytatják.
2016. november 27. 19:28
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
fogalmam sincs, hogy mit csinál mostanában a YG, de Taehyun a Winnerből kilép, a 2NE1 feloszlik... csak azért, mert debütált a Blackpink, nem kellett volna hanyagolni a 2NE1-t
azon nagyon-nagyon kevés lánybanda közé tartoztak ők, akiknek volt akár csak egyetlen számuk is ami tetszett, ez náluk kettő volt, ami nagyon felül lépi a mércémet
nagyon sajnálom, hogy feloszlanak
azon nagyon-nagyon kevés lánybanda közé tartoztak ők, akiknek volt akár csak egyetlen számuk is ami tetszett, ez náluk kettő volt, ami nagyon felül lépi a mércémet
nagyon sajnálom, hogy feloszlanak
2016. november 27. 19:30
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
HÁLA A JÓ ÉGNEK :DDD
bocsánat amúgy mindenkitől, nem kell semmit reagálni
bocsánat amúgy mindenkitől, nem kell semmit reagálni
2016. november 27. 20:00
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline |
Hát. Hivatalosan is mindkét kedvenc lánycsapatomnak vége. Sajnálom őket. És őszintén?..számítottam rá. Már Minzy kilépésekor feloszlott.Bár egy párszor bedőltem a comebacknek és reménykedtem de belül éreztem hogy ebből nem lesz semmi. Nagyon szerettem őket és még mindig. Támogatni fogom őket. És igazából bármennyire is szeretem CL-t, be kell valljam az utóbbi időben nagyon rászálltak, és eléggé elhanyagolták a többieket. Még mindig nem értem hogy tudja szólóban előadni a csapata számait. Nem tudom mi van ezzel a 2016-os évvel de nagyon sokmindenkitől búcsúztunk. Amiből legjobban a 4minute érintett meg hiszen az egy derült égből villámcsapás volt. De mindenesetre sok sikert nekik a továbbiakban,nagyon fognak hiányozni,de szólóban is biztos meg állják a helyüket!
2016. november 27. 20:35
No comment...Erre már nem tudok mit mondani,nagyon elkeserítő, hogy az örök kedvenc bandám is feloszlott. Egyetértek Pocok2001: Attól, hogy a BlackPink debütált,még nem kellett volna a 2NE1-et hanyagolni. Mikor bejelentették, hogy a BP debütálni fog már akkor tudtam, hogy a 2NE1-nek annyi,mert kevés (kb semmi) figyelmet fognak rájuk fordítani. Valahogy most elég erős ellenszenvet érzek a BP iránt, pedig tudom, hogy nem tehetnek róla és attól szeretem is őket, de akkor is xd megmagyarázhatatlan.. Még azon csodálkozok, hogy a BigBang nem oszlott fel,akkor már kész káosz lenne. Ráadásul a kedvenc tagom nem kötött szerződést..
2016. november 27. 21:09
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Ne hibáztassuk már a Blackpinket, a 2ne1 két éve nem adott ki semmit, igencsak várható volt valami hasonló. Főleg Minzy távozása után.
Én nem lepődtem meg, viszont nyilván sajnálom ezt az egészet nagyon, nagyon szerettem a zenéjüket.
Én nem lepődtem meg, viszont nyilván sajnálom ezt az egészet nagyon, nagyon szerettem a zenéjüket.
2016. november 27. 22:18
De a Blackpinket se idén tervezték meg,már jóval korábban tervbe volt véve,a yg meg inkább egy friss lánycsapatot akart magának a 2ne1 helyett vagy én nem tudom. Hogyne hibáztatnánk a blackpinket,mikor a yg-nek azelőtt csak a 2ne1 volt mint lányokból álló csapat ,debütál a blacpink ,elég népszerű is lett aztán hirtelen feloszlik a 2ne1. Én is csak öket tudom hibáztatni. A yg meg undorító. Sajnálom,hogy feloszlott az az egyetlen lány csapat,akiket a kpop imádatom előtt is szerettem
2016. november 28. 09:17
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline |
Szombaton ért a szörnyű hír. Mikor hallottam akkor nagyon ideges lettem s tegnap mikor hallgattam a tenéjüket elkezdtem sírni. :'(
Ők voltak azok akik megismertették velem a Kpop világát, nekik köszönhetően találtam rá magamra.
S most pedig még a feloszlásukkal szertefoszlott az álmom h valaha láthatom és hallhatom őket élőben.
Már Minzy kiszálása is megviselt de hittem a trio visszatérésében, de mostmár ez sincs.
Persze mondják hofy van más banda is és jó vannak más kedvenceim is, de én általuk ismertem meg a többi bandát is és miattuk lettem Kpoper.
Nagyon fognak hiányozni és habár feloszlottak az én szívemben ott maradnak és az én szememben mindig csapat maradnak. <3 <3
Ők voltak azok akik megismertették velem a Kpop világát, nekik köszönhetően találtam rá magamra.
S most pedig még a feloszlásukkal szertefoszlott az álmom h valaha láthatom és hallhatom őket élőben.
Már Minzy kiszálása is megviselt de hittem a trio visszatérésében, de mostmár ez sincs.
Persze mondják hofy van más banda is és jó vannak más kedvenceim is, de én általuk ismertem meg a többi bandát is és miattuk lettem Kpoper.
Nagyon fognak hiányozni és habár feloszlottak az én szívemben ott maradnak és az én szememben mindig csapat maradnak. <3 <3
2016. november 28. 09:39
Shenki Yorshúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.07. Hozzászólás: 56 Csatolások: 3 Azonosító: 242410 offline |
Pénteken miután hazamentem megnyitottam a Twittert és ezt láttam... 30 percig biztos sírtam... :'( :'( :'( első lánybanda volt, akiket megismertem és ennyi volt
2016. november 28. 09:41
Shenki Yorshúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.07. Hozzászólás: 56 Csatolások: 3 Azonosító: 242410 offline |
Végül is ha úgy vesszük, akkor örökre együtt maradnak, mert 7 évet nehezen lehet elfelejteni (szerintem)...
2016. november 28. 10:09
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline |
Minden banda szinte mindig feloszlik. A Little MIx és a Fifth Harmony is erre a sorsra jut.
2016. november 28. 13:57
Sajnos számítottam rá de ennek ellenére sem bírom felfogni hogy tényleg megtörtént. Ők voltak az első banda akit ismertem, már a kpop imádatom előtt.
Egyébként ne a BlackPinket hibáztassuk emiatt légyszíves, itt a YG a hibás.
Egyébként ne a BlackPinket hibáztassuk emiatt légyszíves, itt a YG a hibás.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.