Lemezkiadója keltette egy hackertámadás után Britney Spears halálhírét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Halálhírét keltették Britney Spearsnek
2016. december 28. 10:03
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Á,kicsit se erőltetett és gyanús ez a szöveg:
Britney Spears is dead by accident.
We will tell you more soon
#RIPBritney
nekem ennél a szövegnél már feltűnt,hogy nem stimmel valami. Egy normális halálhír így hangzana:
Tájékoztatjuk a rajongókat,hogy drága,szeretett énekesnőnk,Britney Spears 2016. 12. 27-én életét vesztette autóbalesetben.
Nem így,hogy Britney baleset által meghalt.
Britney Spears is dead by accident.
We will tell you more soon
#RIPBritney
nekem ennél a szövegnél már feltűnt,hogy nem stimmel valami. Egy normális halálhír így hangzana:
Tájékoztatjuk a rajongókat,hogy drága,szeretett énekesnőnk,Britney Spears 2016. 12. 27-én életét vesztette autóbalesetben.
Nem így,hogy Britney baleset által meghalt.
2016. december 28. 10:21
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline |
IlYen hazugságot még viccnek is rossz! de hála égnek Britney még él
2016. december 28. 10:26
Gingerinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 261537 offline |
Hát, ez rossz hack. Egyáltalán, miért a Sony közli le elsőként, hogy meghal (hálistennek nem) valaki? Nem a férjének/sztároldalnak/saját oldalán kéne eztleközölni?
Örülök, hogy Britney él és virul, nagyon tehetséges énekesnő szerintem.
Örülök, hogy Britney él és virul, nagyon tehetséges énekesnő szerintem.
2016. december 28. 11:08
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Igen, láttam, nos, már épp indultam volna eret vágni mikor kiírták hogy csak POÉN volt poén:)))))) ki a f***szom viccel ilyennel???? én azt nem élném túl ha Britneyvel történne valami és szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
Nem jön át amúgy hogy mennyire ideges vagyok igazából, de túl sok káromkodást kellene írnom, és nem akarom hogy kitiltsanak úgyhogy megpróbáltam a lehető legszebben megfogalmazni a dologról a véleményem:))) xdd -.-" -.-"
Nem jön át amúgy hogy mennyire ideges vagyok igazából, de túl sok káromkodást kellene írnom, és nem akarom hogy kitiltsanak úgyhogy megpróbáltam a lehető legszebben megfogalmazni a dologról a véleményem:))) xdd -.-" -.-"
2016. december 28. 11:24
Ennyi nyomorékot egy helyen... Dögölne meg az ilyennek a gyermeke (!!) ha az nincs akkor valamelyik szülője vagy testvére. Aztán többet nem szórakoznának ilyennek, szarházi rohadékok...
2016. december 28. 11:53
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Amúgy is bűzlött a szöveg, ha egy hatalmas rajongótáborral rendelkező slágergyáros meghal, azt nem így jelentik be. Nyers a kifejezésmód, nincs benne semmi érzelem. Bár tudnám, hogy a hackerek ebben miért lelik örömüket... Betegek, elvakultan látják a dolgokat szerintem, ezért hiszik, hogy vicces ha ilyen baromságokat csinálnak. Pedig sokan elhitték, 100 %. Őket sajnálom.
2016. december 28. 12:53
Ez egy kicsit durva! Szerencsére Britney él és virul!
2016. december 28. 13:51
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Gyökér az, aki ilyen dologgal viccelődik
2016. december 28. 14:28
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Hogy tudnak ilyennel viccelni
2016. december 28. 16:01
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline |
Engem különös képpen nem érdekel Britney de el kell mondanom hogy ha ez az eset megtörtént volna vele (hál' istennek nem, félre ne értsétek!!) akkor nem így kellett volna közölni, a másik meg hogy nem a férjének vagy a saját oldalán kellene bejelenteni hogy mi van? Szánalmasság már megin
na szép délutánt mindenkinek én nem kérek inkább ezekből, azt se tudom miért kommentelek egyáltalán
na szép délutánt mindenkinek én nem kérek inkább ezekből, azt se tudom miért kommentelek egyáltalán
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni