Starity

Adatlapos topik 3.

171 oldal 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. január 09. 09:01 #3081
idone
idone
Timmy Tim
 
Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.20.
Hozzászólás: 24964
Csatolások: 2316183
Azonosító: 180890
Offline offline
Sziasztok,

el szeretném kérni Nick Jonas adatlapját.
Köszönöm meghajolo.gif

ÉLETE

Nick Jonas, születési nevén Nicholas Jerry Jonas, 1992. szeptember 16.-án született a Texas állambeli Dallasban. Szülei Denise és Paul Kevin Jonas. Három testvére van, Joe, Kevin és Frankie Jonas. Gyermekkorét a New Jersey állambeli Wyckoffban töltötte, tanulmányait pedig magántanulóként végezte el. 2005-ben az orvosok 1-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nála, ekkor Nick csupán 13 éves volt.

KARRIER

Pályafutását korán megkezdte, ugyanis csupán hatéves volt, amikor felfedezték őt egy fodrász szalonban. Először musicalekben tűnt fel, és már fiatal korában fellépett a Broadwayen, ahol olyan karakterek bőrébe bújt, mint Tiny Tim, Chip Potts, Little Jake, és Gavroche.

PÁLYAFUTÁSA A JONAS BROTHERSSZEL

Nick szóló előadóként, 2004-ben meg is kezdte karrierjét a zenei iparban. Első korongja 2004-ben jelent meg limitált változatban a Columbia Records szárnyai alatt, ám ezt a megjelenést követően a kiadó mégis úgy döntött, hogy csúsztatja, majd törli albuma hivatalos megjelenését. Bár a lemezkiadó fejesének tetszett Nick hangja, mégsem sikerült beindítania szóló karrierjét. Később Steve Greenberg felajánlotta, hogy szerződteti őt és két testvérét (Joe és Kevin) mint együttes, így született meg a Sons of Jonas testvér együttes, melynek nevét később Jonas Brothersre kereszteltek át.

Első nagylemezük 2006-ban jelent meg It’s About Time címmel. A korong első kislemeze a Mandy címre elkersztelt dal volt, mely nemcsak debütáló lemezükén jelent meg, ugyanis felkerült a Zoey 101: Music Mix korongra is.123 ezer eladott példánnyal és egy 91.-ik helyezéssel az album nem aratott nagy sikert, ám a fiúk nem hátráltak meg és tovább próbálkoztak. A második és egyben utolsó hivatalosan kiadott kislemez az albumról az Year 3000 címet viseli, és elődjéhez ellentétben sikeresebben tejesitett a slágerlistákon. A dal a második helyen debütált a brit slágerlistán és platina minősitésben részesült több mint 290 ezer eladott példánnyal, valamint felkerült a fiúk második nagylemezére is.

Egy évvel később, 2007-ben megjött számukra az áttörés, amikor kiadták második korongjukat Jonas Brothers címmel. Elődjéhez ellentétben az album sikeresebb lett, és a Billboard 200 albumlistán az ötödik helyen debütált. A korongon olyan sikeres dalok kaptak helyet, mint a Hold On, az S.O.S és a When You Look Me in the Eyes, valamint a Jonas Bonus verzióra felkerült egy, a Hannah Montanával felvett közös dal, a We Got the Party. Az S.O.S melynek megírásában kizárólag Nick vett részt, eredetileg szóló lemezére szánta, ám ennek a dalnak köszönhetik nemzetközi sikerüket és ismeretségükét is. Az album még megtalálható a Kids of the Future című dal is mely később a Meet the Robinsons animációs film betétdala lett.

2008-ban újabb, immáron harmadik korongjukkal jelentkeztek, mely az A Little Bit Longer címet viseli. Az album megjelenésekor a Billboard albumlistán az első helyen debütált, így ez lett a srácok második Top 10-es korongjuk. A lemez többszörös platina és arany minősitésben részesült több országban is. Az első kislemez a korongról a Burnin’ Up lett, mely egy nappal a Camp Rock megjelenése előtt debütált a Disney csatornán. A második kislemez a Lovebug lett, melye a 2008-as MTV VMA díjátadón debütált, végül 2009-ben megjelent róla a harmadik és egyben utolsó kislemez is a Tonight. Az albumból a megjelenési hétén fél millió példány került eladásra, evvel ez lett a srácok legkellendőbb lemezük.

Negyedik nagylemezük 2009-ben jelent meg Lines, Vines and Trying Times címmel. Elődjéhez hasonlóan sikeres lemez lett, az egyetlen különbség köztük az első heti eladási számok voltak. Míg harmadik nagylemezül fél millió példányban kelt el az első héten, ebből a korongból csupán 270 ezer példány talált gazdára. A lemezről csupán két hivatalos kislemez került kiadásra, a Paranoid és a Fly With Me, mely később az Éjszaka a múzeumban második részében is felcsendült. A srácok a korongot olyan műsorokban népszerűsítettek, mint a Live with Regis & Kelly, a Late Show with David Letterman, a Good Morning America, a Jimmy Kimmel Live!, az El Hormiguero, a Larry King Live, a The Today Show, az Ellen és a Late Night with Jimmy Fallon. Az albumok megtalálható egy duett is Miley Cyrusszal, mely a Before the Storm címet viseli.

2012-ben kezdtek el dolgozni ötödik nagylemezükén, mely saját kiadójuknál jelent volna meg. Az első kislemez a Pom Poms lett, ezt követte később a First Time. 2013 októberébe, csupán pár nappal turnéjuk kezdete előtt, srácok törölték annak minden állomását, melyet a bandában levő kreatív elnézésekkel és feszültségekkel indokolták. Végül törölték ötödik albumuk megjelenését is, és egy interjúban a testvérek hivatalosan is bejelentették feloszlásukat, így Nick és Joe szóló karrierbe kezdtek.

2019-ben újra összeállt testvéreivel és megjelent várva várt ötödik korongjuk a Republic Records kiadónál. A lemez a Happiness Begins címet kapta és 2019 júliusában került a lemez boltok polcaira. Az első hivatalos kislemez róla a Sucker volt, melynek megírásában a One Republic frontember, Ryan Tedder volt a fiúk segítségére. A dal sikeresen startolt és több amerikai slágerlistán is az első helyen debütált, valamint elnyerte a Legjobb videónak járó díjat az MTV VMA díj átadón. Második kislemezként a Cool jelent meg, melyben ismét Ryan Tedder máködött közre. A dal elődjéhez ellentétben nem aratott nagyobb sikereket, és az Egyesült Államokban legjobb elért helyezése a 10.-ik pozíció volt. A harmadik és egyben utolsó dal a lemezről az Only Human volt, mely Kanadában az első, míg az Egyesült Államokban a harmadik helyen debütált. A korongon található Hesitate című dal Joe szerelméről Sophie Turnerről szól, míg az I Belive címre elkeresztelt dal, Nick érzéseit felesége, az indiai származású Priyanka Chopra iránt tartalmazza.

SZÓLÓ KARRIER

Nick 2014-ben kezdett szóló karrierbe, miután a Jonas Brothers úgy döntött, hogy külön utakon folytatják pályafutásukat. Ebben az évben jelent meg második önmagáról elnevezett és első hivatalos nagylemeze. A korong a hatodik helyen debütált az Egyesült Államokban és olyan dalokat tartalmazz, mint a Chains, a Jelous, és a Teacher, valamint megtalálható rajta egy közös duett Demi Lovatoval is, mely az Avalanche címet viseli. Lemezét több amerikai műsorban is népszerűsítette, és a kritikusok is pozitívan fogadták munkáját.

2016-ban az Island és Safehouse kiadók közreműködésével megjelent harmadik albuma is, mely a Last Year Was Complicated címet kapta. A korong eredetileg az Unhinged nevet kapta volna, ám pár megbeszélés után, melyet az amerikai rapperrel és zenei producerrel, Jay-Z-vel folytatott, végül a megjelent cím mellett döntött. A korongról két hivatalos kislemez jelent meg, a Close és a Bacon, ám ezenkívül még helyet kapta rajta a Champagne Problems, a Chainsaw és a Good Girls című dalok is. Az Egyesült Államokban a második helyen debütált a korong és elődjéhez hasonlóan e munkája is pozitív fogadtatásban részesült. Ezt követően zenei pályán hosszabb szünetet tartott és inkább színészi pályafutására koncentrált.

Negyedik lemeze végül 2021-ben jelent meg Spaceman címmel. A korongról két hivatalos kislemez látott napvilágot, az első az album címadója, a Spaceman volt, a második pedig a This is Heaven címre elkeresztelt dal lett. A lemez deluxe verzióján megtalálható egy közreműködés testvéreivel, a dal pedig a Selfish címet viseli.

SZÍNÉSZI PÁLYAFUTÁS

Nick pályafutása, mint színész 2008-ban vette kezdetét, amikor testvéreivel közösen főszerepet kapta Demi Lovato mellett a Rocktábor című, a Disney által készített filmben. 2009-ben az Éjszaka a múzeumban második részéhez kölcsönözte hangját, és még ugyanebben az évben a Disney csatorna saját sorozatot ajánlott fel neki és testvéreinek, mely a JONAS címet kapta. 2010-ben ugyancsak testvéreivel együtt, a Rocktábor 2. - A záróbuli című Disney filmben láthattuk őt Nate szerepében, ezt követően pedig olyan szériákban kapott vendégszerepet, mint a Mr. Sunshine, az Apa csak egy van és a Kasszasiker. 2013 és 2015 között visszatérő szereplő volt a CBS sorozatában, a Hawaii Five-O-ban.

Ugyancsak 2015-ben főszerepet játszott a Vigyázz, mit kívánsz! című filmben, melyben partnere az ausztrál származású színésznő, Isabel Lucas volt, valamint ő alakította Boone Clemens szerepét a Scream Queens: Gyilkos történet című sorozatban Emma Roberts oldalán. 2016-ban az Andrew Neel által rendezett drámában, a Beavatásban játszott főszerepet James Franco oldalán, 2014 és 2017 között pedig a Kingdom sorozat egyik főszereplője volt. 2017-ben Dwayne Johnson, Kevin Hart és Jack Black oldalán találkozhattunk vele a Jumanji: Vár a dzsungel című filmben, melynek a 2019-ben megjelent folytatásában is feltűnt. 2021-ben Doug Liman rendezésében, a Chaos Walkingban volt látható Daisy Ridley és Tom Holland mellett, mint Davy Prentiss, Jr. 2022-ben pedig a Jersey Boys LIVE című drámában alakít majd főszerepet.

MAGÁNÉLETE

Nick első komoly szerelme Miley Cyrus volt, akivel 2006 júniusa és 2007 decembere között alkotott egy párt. 2008 márciusában kezdett el járni Selena Gomezzel, ám e kapcsolat sem bizonyult tartósnak, ugyanis mindössze két év után, 2010-ben szakítottak egymással. 2010-ben rövid ideig, mindössze egy hónapig volt együtt kolleganőjével, Nicole Gale Andersonnal, 2011 és 2012 között pedig az ausztrál énekesnővel, Delta Goodremmel alkotott egy párt.

Nicknek az évek során több kapcsolata is volt. 2013 és 2015 között Olivia Culpo volt a barátnője, akit Kate Hudson követett, ám e kapcsolat csak pár hétig tartott. 2016 egy hónapig volt együtt Lily Collins színésznővel. 2017-ben pedig Georgia Fowler volt a barátnője.

2018 májusában ismerkedett meg az indiai származású színésznővel, Priyanka Choprával. Rövid idő után, még ugyanebben az évben, júliusban, röviddel a színésznő születésnapja után, kérte meg a kezét Görögországban. Az esküvőre 2018 decemberében került sor Indiában.

ALBUMOK

THE JONAS BROTHERS

2019 Happiness Begins
2009 Lines, Vines and Trying Times
2008 A Little Bit Longer
2007 Jonas Brothers
2006 It's About Time

SZÓLÓ LEMEZEK

2021 Spaceman
2016 Last Year Was Complicated
2014 Nick Jonas
2005 Nicholas Jonas (limitált verzióban jelent meg)

FILMEK

2022 Jersey Boys LIVE - Frankie Valli
2021 Chaos Walking - Davy Prentiss, Jr.
2019 Jumanji: A következő szint - Seaplane
2019 Midway - Bruno Gaido
2019 Undipofik (szinkronhang) - Lou
2017 Jumanji: Vár a dzsungel - Alex
2016 Beavatás - Brett
2015 Vigyázz, mit kívánsz! - Doug Martin
2010 Rocktábor 2. - A záróbuli (TV) - Nate
2009 Éjszaka a múzeumban 2. (szinkronhang) - Cherub
2008 Rocktábor (TV) - Nate

SOROZATOK

2021 Calls - Sam
2021 Saturday Night Live - Host / Musical Guest
2020 Dash és Lily - Nick Jonas (uncredited)
2014 - 2017 Kingdom - Nate Kulina
2016 Maya & Marty - Various
2015 Scream Queens: Gyilkos történet - Boone Clemens
2013 - 2015 Hawaii Five-0 - Ian Wright
2012 Kasszasiker - Lyle West
2012 Submissions Only - Lonely Dancer
2012 Late Night with Jimmy Fallon - J. Pierrepont Finch
2011 Apa csak egy van - Ryan
2011 Mr. Sunshine - Eli Cutler
2009 - 2010 JONAS - Nick Lucas

SZÍNHÁZ

2012 How to Succeed in Business Without Really Trying - J. Pierrepont Finch
2011 Hairspray - Link Larkin
2010 A nyomorultak - 25. évfordulós díszelőadás - Marius Pontmercy
2003 The Sound of Music - Kurt
2003 Les Misérables - Gavroche
2002 Beauty and the Beast - Chip
2001 Annie Get Your Gun - Little Jake
2000 A Christmas Carol - Tiny Tim
1 felhasználónak tetszik: Alysia
2022. január 10. 19:56 #3082
allisonhale.
allisonhale.
detective girl.
 
Státuszto the stars who listen and the dreams that are answered.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.10.22.
Hozzászólás: 2579
Csatolások: 20631
Azonosító: 267416
Offline offline
Sziasztok!

Szeretném elkérni Vanessa, Isabella és Katelyn adatlapját.

Vanessa életrajza:

KEZDETEK
Vanessa Morgan Mziray néven látta meg a napvilágot 1992. március 23-án, Ottawa-ban, Kanadában. Kanadai színésznő és énekesnő. Anyja skót, apja tanzániai. Vanessa hat évesen kezdett énekelni. Énekelt közösségi rendezvényeken és telethonokon, fellépett a Childhelpnek, és rendszeres vendége volt a College of the Desert nevű ösztöndíjalapítványnak. 1999-ben felfigyelt rá egy hollywoodi ügynök, és ösztöndíjat kapott egy hollywoodi színészakadémián. 1999-ben megnyerte a Junior Miss America versenyt, és első énekes lett a National Date Festivalon. 2000-ben első helyezést ért el egy afro-amerikai énekversenyen. Tizenévesen az Ottawa Athletic Club versenyszerű NTA teniszprogramjának tagja volt. 2010-ben végzett a Colonel By Secondary School-ban, majd filozófiát tanult a Queen's University-n.

SZÍNÉSZI KARRIER
Első szerepét 2000-ben kapta az A Diva's Christmas Carol című karácsonyi filmben, amelyben a fiatal Ebony karakterét játszhatta el. 2007-ben megkapta az egyik főszerepet a The Latest Buzz című tini sitecomban, mint Amanda Pierce. 2010-ben szerepet kapott a Harriet the Spy: Blog Wars című Disney filmben, mint Marion Hawthorne. A film főszereplőjét Jennifer Stone játszhatta el. Még ugyanebben az évben kapott egy kisebb szerepet a Frankie & Alice című filmben. 2011-ben megkapta az egyik főszerepet a My Babysitter's a Vampire című Disney sorozatban, mint Sarah. A sorozathoz egy televíziós film is készült azonos címmel. 2011-ben egy újabb Disney filmben kapott szerepet, méghozzá a Sarah Hyland főszereplésével készült Geek Charming-ban. Ebben Hannah Mornell szerepében volt látható.

2012-ben négy epizód erejéig látható volt az A.N.T. Farm című Disney sorozatban, mint Jeanne Gossamer / Vanessa LaFontaine. 2013-ban két epizód erejéig szerepelt a Degrassi című tinisorozatban, mint Vanessa. Emellett szerepelt a Saving Hope-ban, valamint a The Amazing Race Canada-ban. 2014-ben többek közt Leigh szerepében volt látható, mégpedig a Guilty at 17 című kanadai drámában. Még ugyanebben az évben szerepet kapott a Finding Carter című sorozatban, amelyben Beatrix "Bird" Castro szerepében láthatták őt a nézők. 2015-ben a Some Assembly Required egyik epizódjában tűnt fel. 2017-ben megkapta Lyria szerepét a The Shannara Chronicles című sorozat második évadában. Még ebben az évben megkapta Toni Topaz szerepét a Riverdale című képregényadaptációban, amiben a mai napig látható. 2018-ban a Pimp című filmben tűnt fel, mint Destiny. A közeljövőben a Margaux című filmben lesz látható.

MAGÁNÉLET
2019. július 3-án párjával, a kosárlabdajátékos Michael Kopech-el eljegyezték egymást. 2020. január 4-én tartották meg az esküvőt, ám a házasságuk csak fél évig tartott, ugyanis Michael júniusban már benyújtotta a válópert. Egy hónappal később Vanessa bejelentette, hogy első gyermekét várja. A kicsi a River Kopech nevet kapta.

FILMOGRÁFIA
2000: A Diva's Christmas Carol / A díva karácsonyi éneke … Young Ebony
2007–2010: The Latest Buzz / Aktuális csízió … Amanda Pierce
2010: Harriet the Spy: Blog Wars / Harriet, a kém: Blogháborúk … Marion Hawthorne
2010: Frankie & Alice / Frankie és Alice … 16-year-old Frankie
2010: My Babysitter's a Vampire / Vámpírunk, a gyerekcsősz … Sarah
2011–2012: My Babysitter's a Vampire / Vámpírunk, a gyerekcsősz … Sarah
2011: Geek Charming / Bájos törtető … Hannah Mornell
2012: A.N.T. Farm / Zsenipalánták … Jeanne Gossamer / Vanessa LaFontaine
2013: Degrassi / A Degrassi gimi … Vanessa
2013: Saving Hope / Hope klinika … Ricki Wilkins
2013: The Amazing Race Canada … önmaga
2014: Guilty at 17 … Leigh
2014: The Night Session … Brittany / Intruder
2014–2015: Finding Carter / Carter nyomában … Beatrix "Bird" Castro
2015: Some Assembly Required … Jazlyn Sims
2017: The Shannara Chronicles / Shannara – A jövő krónikája … Lyria
2017-napjainkig: Riverdale … Toni Topaz
2018: Pimp … Destiny
2019: Lip Sync Battle … önmaga
202?: Margaux

Köszönöm!
1 felhasználónak tetszik: duracell
2022. január 11. 20:30 #3083
idone
idone
Timmy Tim
 
Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.20.
Hozzászólás: 24964
Csatolások: 2316183
Azonosító: 180890
Offline offline
Sziasztok,
el szeretném kérni Andrew Lincoln adatlapját.
Köszönöm meghajolo.gif

ÉLETE

Andrew Lincoln, születési nevén Andrew James Clutterbuck, 1973.szeptember 14.-én született Londonban. Édesapja brit származású, és epitőmérnökként tevékenykedett, édesanyja Dél-Afrikából származik és nővérként dolgozott. Családja Hullba költözött, amikor a kis Andrew 18 hónapos volt, később nyolcéves korában, a család végül Bathben telepedett le. A Beechen Cliff iskola tanulója volt, és az itteni színházban szerepet kapott az Oliver című darabban, ekkor mindössze 14 éves volt. A RADA-n (Royal Academy of Dramatic Art) diplomázott le dráma szakon és ekkor változtatta meg nevét Andrew Lincolnra.

PÁLYAFUTÁSA

Első szerepét a Drop the Dead Donkey című sorozatban kapta, melyben csupán egy epizód erejéig volt látható Terry szerepében. Karrierje elején több alkotásban is feltűnt kisebb szerepeket alakítva. 1996 és 1997 között főszerepet alakított az Ilyen az élet című brit szériában, később, 2000-ben pedig a Gengszterek gengsztere című filmben is látható volt, mint Maxie King megformálója. 2001-ben újabb sorozat főszerepet kapott a Teachersben, ám két évad után elhagyta a szériát.

2003-ban szerepelt a nagy sikernek örvendő, és mára már kult filmnek számitó, az Igazából szerelem című alkotásban. A filmben olyan sztárok mellett volt látható, mint Hugh Grant, Colin Firth és Liam Neeson. 2005 és 2006 között ő alakította a férfi főszereplőt a Médium - A túlvilág kalandorai című minisorozatban, 2010-ben pedig a Válaszcsapás című szériában volt látható pár epizód erejéig. Ugyancsak 2010-ben kapta meg az AMC új sorozatának, a The Walking Deadnek egyik főszerepét. A sorozatnak köszönhetően hírneve egyre csak nőtt, ám 2018-ban mégis úgy döntött, hogy nem újítja meg szerződését és kiszállt a sorozatból annak nyolcadik évadának végén.

2020-ban Cameron Bloom szerepében volt látható a Penguin Bloom című filmben, ahol partnere Naomi Watts volt. Ugyanebben az évben látható volt az Old Vic in Camera: A Christmas Carol című filmben, amiben egyben főszerepet is játszott. 2022-ben a mexikói rendező, Guillermo del Toro új sorozatában, a Cabinet of Curiosities-ben lesz látható Rupert Grint és Ben Barnes oldalán. Ezen kívül látható lesz a The Walking Dead sorozathoz készülő filmben is, melynek jelenleg sem címe, sem pedig megjelenési dátuma nem ismert. A filmben a közkedvelt karaktert Rick Grimes-t fogja ismét alakítani.

MAGÁNÉLETE

Andrew 1997-ben ismerkedett meg Tara Fitzgeralddal, ám kapcsolatuk nem volt tartós ugyanis 1998-ban szakítottak egymással. Egészen 2005-ig élt szingli életet, ugyanis ekkor ismerte meg Gael Andersont, aki a skót zenész, Ian Anderson lánya. A pár 2006. június 10-én mondta ki egymásnak a boldogitó igent. A párnak az évek során két gyermeke született, lányuk Matilda 2007-ben született, kisfiúk, Arthur pedig 2010 látta meg a napvilágot.

FILMEK

202? Untitled: The Walking Dead Movie - Rick Grimes
2020 Old Vic in Camera: A Christmas Carol (TV) - Ebenezer Scrooge
2020 Penguin Bloom - Cameron Bloom
2017 Red Nose Day Actually (rövidfilm) - Mark
2010 Harc az egyenjogúságért - Mr. Clarke
2010 Szívrablók - Jonathan
2009 Holdrakéta - Az Apollo 11 repülése (TV) - Michael Collins
2008 Play or Be Played (TV) - Joe
2008 The Pro (rövidfilm)
2008 The Things I Haven't Told You (TV) - DC Rae
2007 This Life + 10 (TV) - Edgar 'Egg' Cook
2006 Szex és szerelem - Jamie
2006 Comme t'y es belle! - Paul
2006 Drámai pillanatok - Christopher Lovell
2004 Lie with Me (TV) - DI Will Tomlinson
2004 Whose Baby? (TV) - Barry Flint
2004 Kitartó szerelem - TV Producer
2003 Igazából szerelem - Mark
2003 Elmeállapot (TV) - Julian Latimer
2001 Ki érti Jane-t? - Party Stonehead 1
2000 Offending Angels - Sam
2000 A Likeness in Stone (TV) - Richard Kirschman
2000 Fixated (rövidfilm) - Andy
2000 Gengszterek gengsztere - Maxie King
2000 Bomber (TV) - Capt. Willy Byrne
1999 A Man's Best Friend (rövidfilm) - Man
1999 Human Traffic - Felix
1997 A fehér ruhás nő (TV) - Walter Hartright
1996 Over Here (TV) - Cappy
1995 Boston Kickout - Ted
1995 N7 (TV) - Andy

SOROZATOK

2022 Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities
2010 - 2018 The Walking Dead - Rick Grimes
2018 Fear the Walking Dead - Rick Grimes
2017 Robot Chicken (szinkronhang) - Rick Grimes
2010 Válaszcsapás - Hugh Collinson
2009 Üvöltő szelek (minisorozat) - Edgar
2005 - 2006 Médium - A túlvilág kalandorai - Robert Bridge
2004 Holby Városi Kórház - Boyfriend to Hep C Patient
2003 Canterbury mesék (minisorozat) - Alan King
2001 - 2003 Teachers - Simon Casey
2003 Trevor's World of Sport - Mark Boden
1999 Mersey Blues - Narrátor
1996 - 1997 Ilyen az élet - Edgar 'Egg' Cook
1996 Bramwell - Martin Fredericks
1994 Drop the Dead Donkey - Terry
1 felhasználónak tetszik: duracell
2022. január 15. 01:10 #3084
idone
idone
Timmy Tim
 
Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.20.
Hozzászólás: 24964
Csatolások: 2316183
Azonosító: 180890
Offline offline
Sziasztok,
el szeretném kérni Bradley James adatlapját.
Köszönöm meghajolo.gif

ÉLETE

Bradley James, születési nevén Bradley James Gregory, 1983. október 11-én született Devonbeli Exeterben, Angliában. Bradley mindössze kilencéves volt, amikor családja Jacksonvillebe költözött, az Egyesült Államokban. Négy évig éltek a floridai városban, majd visszaköltöztek az Egyesült Királyságba. Bradley ezt követően a Madeley Középiskola tanulója volt. 2004 és 2007 között tanulmányait a Drama Centerben Londonban folytatta, és megszerezte diplomáját színészetből. Két húga van, Natalie és Stephanie.

KARRIER

Pályafutását 2008-ban kezdte egy epizódszereppel a Lewis - Az oxfordi nyomozó című szériában, amit még ugyanebben az évben a Dis/Connected című tévéfilm követett. Ismeretségét a Merlin kalandjai című sorozatnak köszönheti, melyben 2008 és 2012 között alakította Arthur király szerepét. 2012-ben Lily James oldalán láthattuk őt a Fast Girls című filmben, 2014-ben pedig epizódszereplő volt a Homeland: A belső ellenség című sorozatban.

2015 ő alakította pár epizód erejéig Lowell Tracey szerepét az iZombie című szériában, 2016-ban pedig Damien Thorn karakterét keltette életre a Damien: A Sátán kegyeltje című sorozatban. Ugyancsak 2016-ban szerepet kapott az Underworld: Vérözön című horrorfilmben, 2017-ben pedig a Bounty Hunters című brit szériában tűnt fel. 2018 és 2019 között Giuliano de' Medici megformálója volt a A Mediciek hatalma című szériában, 2020-ban pedig A felszabadító című minisorozatban alakította Felix Sparks karakterét.

MAGÁNÉLETE

Bradley 2010 januárjában ismerkedett meg Georgia King, brit származású színésznővel. Kapcsolatuk nem bizonyult tartósnak, ugyanis még ebben az évben, decemberében külön váltak útjaik. Később a média egykori kolleganőjével, Angel Coulby-val hozta szóba, ám egyikük sem erősítette meg, hogy együtt lennének.

Bradley később megismerkedett Jay Ellennel, akit végül eljegyzett.

FILMEK

2019 The Resistence Fighter - Tom Dunbar
2016 Underworld: Vérözön - Varga
2012 Fast Girls - Carl
2009 Portobello 196 (rövidfilm) - Jude
2008 Dis/Connected (TV) - Ben

SOROZATOK

2020 A felszabadító (minisorozat) - Felix Sparks
2018 - 2019 A Mediciek hatalma - Giuliano de' Medici
2019 Strange Angel - Forensic Detective
2017 Bounty Hunters - Webb Sherman / Keegan Sherman
2016 Damien: A Sátán kegyeltje - Damien Thorn
2015 iZombie - Lowell Tracey
2014 Homeland: A belső ellenség - J.G. Edgars
2008 - 2012 Merlin kalandjai - Arthur
2009 Children in Need - Arthur
2008 Lewis - Az oxfordi nyomozó - Jack Roth
1 felhasználónak tetszik: duracell
2022. január 16. 17:59 #3085
idone
idone
Timmy Tim
 
Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.20.
Hozzászólás: 24964
Csatolások: 2316183
Azonosító: 180890
Offline offline
Sziasztok,
el szeretném kérni Alyssa Milano adatlapját.
köszönöm meghajolo.gif

ÉLETE

Alyssa Milano, születési nevén Alyssa Jayne Milano, 1972. december 19-én született Brooklynban, New York városában. Édesanyja Lin Milano tehetségügynök és divattervező, édesapja Thomas M. Milano pedig filmes zeneszerző. Van egy öccse, Cory aki 10 évvel fiatalabb nála, és aki szintén kipróbálta magát a szórakoztató iparban. Lyssa olasz felmenőkkel rendelkezik és katolikus családban nevelkedett.

KARRIER

Pályafutását már korán megkezdte, ugyan csupán 7 éves volt, amikor bébiszitterre, szülei tudomása nélkül, elvitte őt az Annie meghallgatására. Ő volt egyike a négy lánynak, akit az ügynökök kiválasztottak az ezerötszáz jelentkező közül. Miután szerepet kapott a darabban, ő és édesanyja 18 hónapot voltak utón, majd mikor visszaértek New Yorkba, reklámfilmekben tűnt fel, valamint szerepeket vállalt Broadway-darabokban is. Első filmbeli szerepét 1984-ben kapta a Girls wanna have fun című alkotásban, majd megkapta első sorozatbeli főszerepét a Ki a főnök? című szériában, amiben nyolc évadon át alakította Tony Danza karakterének lányát, Samantha Micelli-t. A sorozatban való szereplése alatt több filmben is játszott. 1985-ben Arnold Schwarzenegger oldalán tűnt fel a Kommandó című alkotásban, amit az Ágyúgolyó futam 3. - Sebességzóna követett, ezen kívül szerepelt több tévéfilmben is, köztük A canterville-i kisértet és a Ki szeret a végén.

1992-ben az ABC csatorna kaszálta a nagysikernek örvendő sorozatott, ez pedig lehetőséget adott Milanonak, hogy új lehetőségek után nézhessen. A ‘90-es években Lyssa több sikeres filmben is feltűnt. A Csapdában ő alakította Eve karakterét, a Végzetes bűnök című alkotásban pedig David Keith oldalán alakított főszerepet. 1996-ban többek közt a Rettegés című filmben láthattuk őt, 1997-ben pedig a Megfestett rémálom című alkotásban alakította Susanne szerepét. Ugyancsak 1997-ben egy újabb sorozat szerepet ajánlottak fel neki, a Melrose Placeben. Az Aaron Spelling által kreált sorozatban ő alakította Jennifer Mancini szerepét 40 epizód erejéig. A szériából végül 1998-ben távozott, ezt követően pedig egy újabb sikersorozatban kapott szerepet, az ugyancsak Spelling által kreált Bűbájos boszorkákban. A szériának köszönhetően Lyssa világszerte ismert lett, a negyedik évadtól kezdve pedig producerként is közreműködött. A sorozat nyolc évadig futott nagysikerrel, majd 2006-ban véget ért. 2002-ben Ryan Reynolds oldalán alakította Amy szerepét az Én és én meg a tehén című vígjátékban, később pedig a Kis nagy színész című alkotásban volt látható.

A Bűbájos boszorkák után Lyssa több filmben is feltűnt, valamint sorozatokban is szerepelt. 2010-ben epizódszereplő volt a Castle című sorozatban és főszerepet játszott A barátnőm pasija című alkotásban. 2011-ben hangját kölcsönözte a Gazdátlanul Mexikóban című film második részéhez és szerepelt az Elhajlási engedély című filmben. 2013-ban egy újabb ABC csatorna sorozatban kapott szerepet, a Zűrös viszonyokban. A szériában Savannah Davis megformálója volt két évadig, majd otthagyta a sorozatot. 2016-ban a What Goes Around Comes Around című tévéfilmmel tért vissza, 2017-ben pedig a Wet Hot American Summer: 10 Years Later című minisorozatban volt látható. 2018-ban megkapta Coralee Armstrong szerepét a Netflix sorozatában, A telhetetlenben, 2019-ben A Grace klinikában volt epizódszereplő.

2020-ban Cristian de la Fuente oldalán láthattuk őt a You Are My Home című alkotásban, 2021-ben pedig a The Now című minisorozatban volt szereplő. 2022-ben ő alakította Grace szerepét az Arcátlan című filmben. Jelenleg két további filmje van készülőben, a Who Are You People és az Alyssa Milano for Mayor, ám megjelenésükről még nincs pontos információ.

ÉNEKESNŐI KARRIER

Lyssa a színészet mellett énekesnőként is kipróbálta magát, ám e pályafutása rövid ideig tartott, ám mégis négy önálló albummal büszkélkedhet. Első nagylemeze Look in My Heart címmel jelent meg 1989-ben, és még ugyanebben az évben kiadta második albumát is Alyssa címen. 1991-ben újabb zenei újdonsággal jelentkezett, ekkor adta ki soron következő harmadik nagylemezét Locked Inside a Dream címmel. 1992-ben megjelent negyedik és eddig egyben utolsó nagylemeze is, mely a Do You See Me? címet kapta.

MAGÁNÉLETE

Lyssa első nagy szerelme Kirk Cameron volt, akit 1985-ben ismert meg. A pár egy évvel később 1986-ban döntött úgy, hogy külön utakon folytatják, ezt követően pedig ‘86 és ‘87 között Corey Feldman kedvese volt. Miután Feldman és Milano szakítottak egymással, 1987-ben megismerkedett a néhai kanadai színésszel, Corey Haimmel, akivel 1990-ig alkottak egy párt. 1992-ben jött össze Scott Wolffal, aki egy évvel később 1993-ban eljegyezte őt, ám e kapcsolata sem bizonyult tartósnak, ugyanis Lyssa 1994-ben felbontotta az eljegyzést és külön váltak útjaik Scottal. 1998-ban megismerte Cinjun Tate amerikai énekest, aki végül 1999-ben feleségül vette őt, ám házasságuk nem volt tartós, ugyanis meg abban az évben elváltak egymástól.

2000-ben kezdett el randizni Brian Krause színésszel, akit a Bűbájos boszorkák sorozat forgatásán ismert meg, kapcsolatuk egy évig tartott és 2001-ben szakítottak egymással. 2002 és 2003 között Justin Timberlake barátnője volt, majd 2004 és 2005 Barry Zitoval alkotott egy párt. 2007-ben megismerkedett David Bugliari tehetségügynökkel, aki egy évvel később, 2008-ban kérte meg a kezét. A pár 2009. augusztus 15.-én kelt egybe New Jerseyben, és két gyermek büszke szülei. Kisfiúk 2011, kislányuk pedig 2014-ben látta meg a napvilágot.

A pár 2015-ben eladta West Hollywoodban található otthonukat és a kalifornia Bell Canyonba költözött.

FILMEK

202? Alyssa Milano for Mayor (TV)
202? Who Are You People - Judith
2022 Arcátlan - Grace
2020 You Are My Home - Sloane
2019 The Investigation: A Search for the Truth in Ten Acts - K. T. McFarland
2019 Vágyaim vonzásában (TV) - Gabby Cartwright
2018 Pizzarománc - Dora Angioli
2016 What Goes Around Comes Around (TV) - Robin Spiller
2011 Szilveszter éjjel - Nurse Mindy
2011 Elhajlási engedély - Mandy
2011 Gazdátlanul Mexikóban 2. (szinkronhang) - Biminy
2010 Máris hiányzol! (TV) - Jane Claremont
2010 DC Showcase: Superman/Shazam!: The Return of the Black Adam (szinkronhang) - Aimee Brenner
2010 DC Showcase Original Shorts Collection (szinkronhang) - Aimee Brenner
2010 A barátnőm pasija - Jesse Young
2010 DC Showcase: The Spectre (rövidfilm) - Aimee Brenner
2009 The Uncler - Lady Liberty
2008 Me and Everyone Else (TV) - Mia Stevens
2008 Single with Parents (TV) - Louisa
2008 Boncasztal - Gwen Williamson
2008 A bűn csapdájában (TV) - Patty Montanari
2007 Reinventing the Wheelers (TV) - Annie Stevens
2007 The Blue Hour - Allegra
2005 Dinotópia (szinkronhang) - 26
2004 Jimmy Neutron: Win, Lose and Kaboom (TV, szinkronhang) - April
2003 Kis nagy színész - Cyndi
2002 Családi kaleidoszkóp - Amy
2002 Én és én meg a tehén - Amy
2001 Susi és Tekergő 2: Csibész, a csavargó (szinkronhang) - Angel
1997 Pancsolj, pancser! - Hugo
1997 Megfestett rémálom - Susanne
1996 Jimmy Zip (rövidfilm) - Katie
1996 A játék neve: túlélés (TV) - Denise Harris
1996 Elsőszámú közellenség - Amaryllis
1996 Rettegés - Margo Masse
1996 Poison Ivy II - Lily Leonetti
1995 A végzet gyermeke (TV) - Amy Winslow
1995 Végzetes bűnök - Cristina
1995 Glory Daze - Chelsea
1995 Embrace of the Vampire - Charlotte
1994 A medál hatalma - Marian Delario
1994 Confessions of a Sorority Girl (TV) - Rita Summers
1993 Gyertyák a sötétben (TV) - Sylvia Velliste
1993 At Home with the Webbers (TV) - Fan
1993 Csapdában - Eve
1993 Végzetes szenvedély (TV) - Amy Fisher
1992 Pubi hugi - Diana
1992 Bárhol ér a reggel - Kimmy
1990 The American Film Institute Presents: TV or Not TV? (TV) - Sarah
1989 Ágyúgolyó futam 3. - Sebességzóna - Lurleen
1988 Ki szeret a végén (TV) - Shelley Sheridan
1988 Autós iskola (TV) - Vanessa Crawford
1986 A canterville-i kisértet (TV) - Jennifer Canterville
1985 Kommandó - Jenny Matrix
1984 Girls wanna have fun - Diane

SOROZATOK

2021 The Now (minisorozat) - Sarah
2018 - 2019 A telhetetlen - Coralee Armstrong
2019 A Grace klinika - Haylee Peterson
2019 Ask the StoryBots (szinkronhang) - The Chocolatier
2017 Wet Hot American Summer: 10 Years Later (minisorozat) - Renata
2013 - 2014 Zűrös viszonyok - Savannah 'Savi' Davis
2011 - 2012 Simlisek - Amy Osborn
2010 - 2011 Romantikus kaland - Rebecca Thomas
2011 Az igazság ifjú ligája (szinkronhang) - Pamela Isley / Poison Ivy
2010 Kick Buttowski: A külvárosi fenegyerek (szinkronhang) - Scarlett Rosetti
2007 - 2008 A nevem Earl - Billie Cunningham
1998 - 2006 Bűbájos boszorkák - Phoebe Halliwell
2001 Gyémántvadászok (minisorozat) - Tracey Van der Byl
2001 Family Guy (szinkronhang) - Alyssa Milano
1997 - 2001 Kerge város - Meg Winston
1998 Fantasy Island - Gina Williams
1997 - 1998 Melrose Place - Jennifer Mancini
1998 The Wonderful World of Disney - Frances Ella 'Fizzy' Fitz
1995 Végtelen határok - Hannah Valesic
1994 Rebel Highway - Rita Summers
1984 - 1992 Ki a főnök? - Samantha Micelli
1989 Living Dolls - Samantha Micelli
1 felhasználónak tetszik: duracell
2022. január 17. 20:20 #3086
idone
idone
Timmy Tim
 
Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.20.
Hozzászólás: 24964
Csatolások: 2316183
Azonosító: 180890
Offline offline
Sziasztok,
el szeretném kérni Jason Statham adatlapját.
Köszönöm meghajolo.gif

ÉLETE

Jason Statham 1967 juliús 26-án született Shirebrook-ban, az Egyesült Királyságban. Édesanyja Eileen Yates, táncos volt, édesapja, Barry Statham pedig utcai árusként kereste a pénzét. Később a Norfolkbeli, Great Yarmouthba költözött, ahol eldöntötte, hogy nem fog édesapja nyomdokaiba lépni, és nem fog utcai árusként tevékenykedni, később a harcművészetek mellett döntött. A futball, majd később filmsztárrá avanszlálódott, Vinnie Jonesszal nőt fel.

Miután eltanult minden lényeges mozdulatot, amit csak tudni kell a foci világában, a profi futballistától, Jonestól, összesen öt évig játszott a brit Nyelv iskola csapatában (1978-1983). A foci kívül, igencsak nagy érdeklődést mutatott a merülés iránt, így második kedvenc hobbijaként a merülés szolgált. 12 évig volt tagja Brit National Diving Squad csapatának.

KARRIER

Élete első szerepét 1998-ban kapta, Guy Ritchie – A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, című filmben, ahol Bacon szerepében volt látható, Vinnie Jones és Nick Moran oldalán, ezt követte 2000-ben a Blöff című film, amit szintén a híres rendező Guy Ritchie készített, és amiben Brad Pitt, valamint Benecio Del Toro oldalán láthattuk.

A 2000-es évek elején több filmben is feltűnt, ilyen volt a Turn it Up, A Mars szelleme, Az egyetlen, valamint a Gépállat SC. 2002-ben megkapta Frank Martin szerepét a Luc Besson által írt és Corey Yuen által rendezett film, A szállítóban. A filmnek köszönhetően Jason világhírnévre tett szert. A sikerfilm után, mivel Jason névre tett szert a film világában, olyan alkotásokban szerepelt, mint Az olasz meló, a Collateral – A halál záloga és a Mobil.

2005-ben elkészült A szállító című alkotás második része, amelyben ismét remekül tejesített, ezt követően érkezetek a London, a Káosz, a Crank – Felpörgetve, A király nevében, és a War című filmek. 2008-ban megkapta Terry Leather szerepát, A banki meló című filmben, valamint ezt követte a Halálfutam című akció-remeake, majd ugyancsak 2008-ban érkezett A szállító című film harmadik része, mely egyben az utolsó is volt.

2009-ben érkezett a Crank című film második része, mely a Magasfeszültség címet kapta, majd 2010-ben A 13-as című alkotásban volt látható, ezt követte a The Ependables – A feláldozhatók című mozi, melyben a filmipar szinte összes akció sztárja feltűnt, kezdve Sylvester Stallonétól, egészen Bruce Willis-ig. 2011-ben feltűnt A mestergyilkos címá filmebne, valamint a Blitzben is főszerepet játszott, és ugyanebben az évben kölcsönözte hangját Tybaltnak, a Gnomeo és Júlia című animációs filmben, és ugyanekkor került bemutatásra a Válogatott gyilkosok című film, amiben Clive Owen és Robert De Niro oldalán volt látható.

2012-ben a Safe – A biztonság záloga című akciófilmben alakította a főszereplőt, Luke Wrightot, majd ezt követte a The Expendables második része. Hosszú várakozás után bemutatásra került a Jennifer Lopezzel közös filmje, a Parker, ezt követően a Kolibri-kód című filmben alakította Joey karakterét, és egy pillanatra feltűnt a Halálos iramban című film hatodik részében, és ugyancsak 2013-ban mutatták be a Harcban élve című filmjét, amelyben James Franco oldalán tűnt fel.

2014-ben ismét Lee Christmas karakterét öltötte magára a The Expendables - A feláldozhatók harmadik részében. 2015-ben ő alakította Nick Wild karakterét a Joker című filmben, és ugyanebben az évben volt látható Melissa McCarthy oldalán A kém című alkotásban, mint Rick Ford megformálója. Bár a Halálos iramban hatodik részében csupán pár képkocka erejéig volt látható, a filmsorozat hetedik részében jelentősebb szerepet kapott. 2016-ban A mestergyilkos: Feltámadás című akciófilmben láthattuk őt, mely a 2011-ben megjelent A mestergyilkos folytatásaként szolgált. 2017-ben a Halálos iramban nyolcadik részében ismét látható volt, és 2018-ban ő volt Jonas Taylor megformálója a Meg - Az őscápa című filmben. 2019-ben a Halálos iramban: Hobbs és Shaw című filmben alakított főszerepet Dwayne Johnson oldalán.

2021-ben Guy Ritchie újabb rendezésében, az Egy igazán dühös emberben volt látható Josh Hartnett és Scott Eastwood oldalán. Ugyancsak 2021-ben feltűnt egy rövid pillanat erejéig a Halálos iramban kilencedik részében is. 2022-ben Orson Fortuneként látható majd az Operation Fortune című alkotásban. A film ismét Guy Ritchie nevét jegyzi és Statham mellett feltűnik benne Josh Hartnett és Hugh Grant is. Jelenleg több filmje is készülőben van, köztük a The Expendables negyedik része is, ám a megjelenésükről még nincs pontos információ. 2017-ben jelent volna meg a Viva La Madness című sorozat, melynek főszerepét Jason kapta, ám a széria megjelenése már éve óta tolódik.

MAGÁNÉLETE

1997-ben ismerkedett meg a brit modellel, Kelly Brookkal, akivel egészen 2004-ig volt együtt, ezt követően szétváltak útjaik. Egészen 2010-ig Jason a szinglik listáján volt szamon tartva, ám egyes források szerint az az izraeli Alex Zosmannal volt együtt. 2010-ben megismerkedett Rosie Huntington-Whiteley modell és színésznővel, akivel eljegyzésüket 2016. januárjában jelentették be.2017 februárjában a pár bejelentette, hogy első közös gyermeküket várják. Kisfiúk Jack Oscar 2017. júniusában jött világra.

FILMEK

202? Kém 2 - Rick Ford
202? The Bee Keeper
202? The Expendables 4 - Lee Christmas
2022 Operation Fortune - Orson Fortune
2021 Halálos iramban 9 - Deckard Shaw (uncredited)
2021 Egy igazán dühös ember - H
2019 Halálos iramban: Hobbs és Shaw - Shaw
2018 Meg - Az őscápa - Jonas Taylor
2017 Halálos iramban 8 - Deckard
2016 A mestergyilkos: Feltámadás - Arthur Bishop
2015 Halálos iramban 7 - Deckard Shaw
2015 A kém - Rick Ford
2015 Joker - Nick Wild
2014 The Expendables - A feláldozhatók 3. - Lee Christmas
2013 Harcban élve - Phil Broker
2013 Halálos iramban 6. - Deckard Shaw (uncredited)
2013 Kolibri-kód - Joey
2013 Parker - Parker
2012 The Expendables - A feláldozhatók 2. - Lee Christmas
2012 A biztonság záloga - Luke Wright
2011 Válogatott gyilkosok - Danny
2011 Blitz: Cop-Killer vs. Killer-Cop - Brant
2011 Gnómeó és Júlia (szinkronhang) - Tybalt
2011 A mestergyilkos - Arthur Bishop
2010 The Expendables - A feláldozhatók - Lee Christmas
2010 A 13-as - Jasper
2009 Crank 2.: Magasfeszültség - Chev Chelios
2008 A szállító 3. - Frank Martin
2008 Halálfutam - Jensen Ames
2008 Banki meló - Terry Leather
2007 War - Crawford
2007 A király nevében - Farmer
2006 Crank - Felpörgetve - Chev Chelios
2006 A rózsaszin párduc - Yves Gluant (uncredited)
2005 Káosz - Quentin Conners
2005 Revolver - Jake Green
2005 London - Bateman
2005 A szállító 2. - Frank Martin
2004 Mobil - Ethan
2004 Collateral - A halál záloga - Airport Man
2003 Az olasz meló - Handsome Rob
2002 A szállító - Frank Martin
2001 Gépállat SC - Monk
2001 Az egyetlen - MVA Agent Evan Funsch
2001 A Mars szelleme - Sgt Jericho Butler
2000 Ghetto Superstar - Mr. B
2000 Blöff - Turkish
1998 A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső - Bacon

SOROZATOK

202? Viva La Madness
1 felhasználónak tetszik: duracell
2022. január 18. 05:54 #3087
idone
idone
Timmy Tim
 
Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.20.
Hozzászólás: 24964
Csatolások: 2316183
Azonosító: 180890
Offline offline
Sziasztok,
el szeretném kérni Andy Murray és Alexander Zverev adatlapját.
Köszönöm meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2022. január 18. 20:28 #3088
allisonhale.
allisonhale.
detective girl.
 
Státuszto the stars who listen and the dreams that are answered.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.10.22.
Hozzászólás: 2579
Csatolások: 20631
Azonosító: 267416
Offline offline
Sziasztok!
Szeretném elkérni Rebecca adatlapját.
Köszönöm!
1 felhasználónak tetszik: duracell
2022. január 18. 20:56 #3089
idone
idone
Timmy Tim
 
Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.20.
Hozzászólás: 24964
Csatolások: 2316183
Azonosító: 180890
Offline offline
Sziasztok,
el szeretném kérni Ryan Kwanten adatlapját, és mivel a jelenlegi életrajzot én írtam, így csak bővitettem.
Köszönöm meghajolo.gif

ÉLETE

Ryan Kwanten 1976. november 28-án született Ryan Christian Kwanten néven Sydneyben, amely New South Wales-ben található. Apja Eddie Kwanten, a NSW Maritime-nál dolgozik,anyja Kris pedig koordinátor. Apai ágról holland származású.Nem egyedüli a családban,két fiútestvére van.Az egyiket Mitchellnek hívják aki zenészként tevékenykedik a másikat pedig Lloyd-nak aki orvosként igyekszik segíteni másoknak. Tanulmányait egy katolikusi intézményben végezte el.

KARRIER

Kwanten karrierje sorozatokkal vette kezdetét. Karrierje kezdetén feltűnt a Sherlock Holmes naplójában, az A Country Practiceben, a G.P.-ben és a Hey Dad…!-ben, majd 1994-ben egy rövid szerepet kapott a Bullet a világ ellen című filmben. 1997-ben 26 epizódon keresztül alakította Josh Morgan szerepét a Spellbinder: Land of the Dragon Lord című szériában.

1992-ben csatlakozott az ausztráliai szappanoperához, a Home and Awayhez, ahol összesen három karaktert keltett életre, majd 1997-ben visszatért a szériához a vízimentő Vinnie Patterson bőrébe bújva. Karakterének élete később olyan fordulatot vett aminek következtében 2002-ben otthagyta a sorozatot. Ezt követően feltűnt a The Junction Boys és a Liquid Bridge című alkotásokban. Miközben elköltözött az Egyesült Államokba, megkapta Jay Robertson szerepét a Mindig nyár című sorozatban. A sorozatban partnerei Jesse McCartney, Lori Loughlin, Kay Panabaker és Zac Efron voltak.

2006-ban feltűnt a Flicka című filmben ahol Maria Bello, Tim McGraw és Alison Lohman oldalán alakította Howard McLaughlin karakterét, ezt követően 2007-ben szerepet kapott a Halálos hallgatás című horrorban, ahol Donnie Wahlberg és Amber Valletta oldalán formálta meg Jamie Ashen szerepét.

2008-ban elérkezett a hírnév ideje Ryan számára, ekkor kapta meg Jason Stackhouse szerepét a True lood – Inni és élni hagyni című sorozatban. A sorozat 2014 augusztusában befejeződött a hetedik évaddal. Ezt követően Ryan több szerepet is kapott különböző filmekben és sorozatokban. Feltűnt a Különleges ügyosztály című szériában és a New Girlben is.

2010-ben ő kölcsönözte hangját Kluddnak az, Az Őrzők legendája című animációs filmben, majd megkapta Jackson White szerepét a Don’t Fade Awayben, Mischa Barton és Beau Bridges oldalán. 2012-ben főszerepet alakított a Not Suitable for Children című filmben, 2013-ban pedig a Mystery Road című akció-drámában alakította Pete Bailey szerepét, Hugo Waving és Jack Tomphson oldalán.

Ugyancsak 2013-ban tűnt fel a The Right Kind of Wrong és a Knights of Badassdom című filmekben, utóbbiban, Summer Glau és Margarita Levieva oldalán volt látható. 2014-ben mutatták be a Reach Me, a Northman: A Viking Saga, a Flight 7500 és a Rio, szeretlek! című alkotásokat. 2015-ben a Kidnapping Freddy Heineken című filmben láthatuk és feltűnt az Edge című tévéfilmben is. 2014 és 2015 között hangját kölcsönözte Brewster the Beast Trapper-nek a Jake és Sohaország kalózai című animációs sorozatban.

2016-ban Alicia Silverstone partnere volt a Who Gets the Dog? című filmben. 2017-ben pedig az Apollo Guantlet című sorozatban tűnt fel, mint Superknife megformálója. 2018 és 2019 között a The Oath című sorozatban volt látható, mint Steve Hammond, és ugyancsak 2018-ban a Supercon és a Hurrikán meló című alkotásokban láthattuk őt. 2020-ban ismét sorozatban kapott szerepet, még peddig a Sacred Lies-ban. A szériában Peter megformálója volt Juliette Lewis oldalán. Ismét 2020-ban a 2067 - Időhurok című sci-fi filmben alakított főszerepet Kodi Smit-McPhee mellett. 2021-ben az Ők szériában alakította George Bell karakterét.

2022-ben az Expired és a Section Eight című filmekben lesz látható, ezenkívül munkálatban van egy sorozata és a Devil Inside című filmje, ám a megjelenésről még nincs pontos információ.

FILMEK

202? - Devil Inside
2022 - Section Eight - Jake Atherton
2022 - Expired - Jack
2020 - 2067 - Időhurok - Jude Mathers
2019 - Kill Chain - Lance Ericson
2018 – Hurrikán meló - Breeze
2018 - Supercon - Matt Wheeler
2016 - Who Gets the Dog? Clay Lonnergan
2015 - Edge (TV) - Harknett
2015 - Blinky Bill: A film (szinkronhang) - Blinky Bill
2015 - Blunt Force Trauma - John
2015 – Kidnapping Freddy Heineken - Jan 'Cat' Boellard
2014 – Reach Me - Jack Burns
2014 – Északiak: A viking saga (Northman: A Viking Saga) – Conall
2014 – Rio, szeretlek (Rio, Eu Te Amo) - Jai Arnott
2014 – Flight 7500 - Brad Martin
2013 – Knights and Badassdom – Joe
2013 – The Wright Kind of Wrong - Leo Palamino
2013 – Venom: Tuth in Journalism – Eddie Brock
2013 – Mystery Road - Pete Bailey
2012 – Not Suitable for Children – Jonah
2010 – Don’t Fade Away - Jackson White
2010 – Az Őrzők legendája (Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole, hang) – Kludd
2010 – Griff the Invisible – Griff
2010 – Red Hill - Shane Cooper
2007 – Nurses - Owen Harris
2007 – Halálos hallgatás (Dead Silence) – Jamie Ashen
2006 – Flicka – Howard McLaughlin
2004 – America Brown - Ricky Brown
2003 – Liquid Bridge – Nick McCallum
2002 – The Junction Boys - Claude Gearheart
1994 – Bullet a világ végén (Signal One) – Kid

SOROZATOK

202? - Kindred
2021 - Creepshow - Alex
2021 - Ők - George Bell
2020 - Sacred Lies - Peter
2018 – 2019 - The Oath – Steve Hammond
2017 - Apollo Gauntlet - Superknife
2014 - 2015 - Jake és Sohaország kalózai (szinkronhang) - Brewster the Beast Trapper
2008 – 2014 – True Blood – Innie és élni hagyni (True Blood, 80 epizód) – Jason Stackhouse
2012 – New Girl (1 epizód) – Oliver
2010 – Egy Csepp True Blood (A Drop of True Blood, 1 epizód) – Jason Stackhouse
2008 – Különleges ügyosztály (Law & Order: Special Victims Unit, 1 epizód) - Master Sgt. Dominic Pruitt
2004 – 2005 – Mindig nyár (Summerland, 26 epizód) – Jay Robertson
2004 – Tru Calling – Az őrangyal (Tru Calling, 1 epizód) - Jake Voight
2003 – FBI ügynökök bevetésen (The Handler, 1 epizód) – Barnes
1992 – 2002 – Otthonunk (Home & Away, 181 epizód) – Vinnie Patterson / Robbie Taylor / Boogie Boarder
1997 – Spellbinder: Land of the Dagon Lord (26 epizód) – Josh Morgan
1996 – Watter Rats (1 epizód) – Nipper
1995 – Echo Point (???? epizód) - Nathan Potter
1994 – Hey Dad…! (1 epizód) – Richard
1993 – 1994 – G.P. (2 epizód) – Scott Browning
1992 – A Country Practice (2 epizód) – Ben Llyod
1991 – Sherlock Holmes naplójából (The Case-Book of Sherlock Holmes, 1 epizód) - Stagecoach Driver
1 felhasználónak tetszik: duracell
2022. január 21. 12:18 #3090
BeJoyful
BeJoyful
 
Státusz"Az erőt mi többé tesz, mindig magadban keresd!"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.12.18.
Hozzászólás: 736
Csatolások: 15970
Azonosító: 261400
Offline offline
Sziasztok!
Szeretném elkérni Jonas Blue adatlapját.
Előre is köszönöm!

Amit tudni kell róla
Jonas Blue egy angol DJ, dalszerző és lemezproducer. 2015-ben debütált a zenei életben Fast Car című feldolgozásával. Egy évvel később a JP Cooperrel közöse a Perfect Stranger pedig megnyitotta számára az ismertséghez vezető utat. Azóta számtalan kislemeze jelent meg, 2018-ban pedig kiadta első albumét is Blue címmel.

ÉLETRAJZ

Jonas Blue eredetileg Guy James Robinkent látta meg a napvilágot 1989. augusztus 2-án az angliai Chlemsfordban.

A zenei világban 2015-ben debütált mikor is kiadta Fast Car című feldolgozás kislemezét, melynél Dakota működött közre. A dal eredeti előadója Tracy Chapman, aki még 1988-ban adta ki a dalt. Jonas Blue verziója tarolt az Egyesült királyságban, ugyanis Zayn Malik Pillowtalkját követve második helyen végzett a brit kislemezlistán. Ezzel a helyezéssel maga mögé nyomta az eredetit, hiszen az 1988 májusában mindösszesen az 5. helyig jutott, a 2011-es újra kiadását követően pedig ugyan valamivel feljebb jutott, de nem eléggé. Hazáján kívül viszont Németországban, Svédországban, Ausztráliában és Új-Zélandon első helyet ért el Jonas Blue ezzel a feldolgozással. Valamint az amerikai Spotify-on is sikerült elsőséget szereznie. Végül Olaszországban és Angliában platina lemez lett belőle, Új-Zélandon 2x platinát, míg Ausztráliában 3x platina minősítést kapott.

Első sikerét 2016 június 3-án újabb követte mikor is JP Cooperrel összeállva kiadták a Perfect Stranger dalt a Virgin EMI Records alatt. Az Egyesült Királyság kislemezlistáján megint a 2. helyig kúszott és végül itthon megint platina lemezt kapott, a dal Ausztráliában dupla platina lett, míg Új-Zélandon elérte az arany minősítést.
Októberben megjelent By Your Side címet viselő dala, melyet szintén a Virgin EMI Records alatt tett közzé, és ezúttal a brit énekesnővel Raye-vel dolgozott együtt. Ez a szerzeménye a kislemez listán viszont csak a 15. helyig jutott.

2017. május 5-én jelentkezett új dallal, melyet Mama címmel adott ki és amelynél az ausztrál énekes William Singe működött közre. A dal végül egészen a kislemez lista 4. helyéig tudott felkapaszkodni.
Ezt követően július 14-én kiadta első válogatás albumát Jonas Blue: Electronic Nature – The Mix 2017 címmel.
Szeptember 14-én elkészítette a Heartline című dalt, melyet Craig David énekelt fel saját albumára a The Time is Now-ra. Ez csak a 24. helyig jutott az Egyesült királyság kislemez listáján.
Október 13-án megjelent a We Could Go Back című dala, melynél Moelogo is közreműködött, de a kislemez listán csak a 74- helyen zárt vele.

2018. január 5-én kiadta Arlissával legújabb dalát Hearts Ain’t Gonna Lie címmel. Ezt március 16-án Alien című kislemeze követte, melynél Sabrina Carpenterrel dolgozott együtt. Május 25-én pedig megérkezett a Jack & Jack duóval közös Rise című dala. Ez kicsit visszahozta a köztudatba, hiszen a brit kislemez listán a 3. helyen zárt.
Június 29-én kiadta Joe Jonas közreműködésével az I See Love-ot, mely a Hotel Transylvania 3 film zenéi között és Jonas Blue debütáló albumára is felkerült.
Október 5-én jelent meg legújabb kislemeze a Polaroid, melynél az angol énekes Liam Payne és a kanadai énekesnő Lennon Stella működött közre. Ez volt a 8. kislemez közelgő albumáról és végül a hármas dala egészen a 12. helyig jutott a brit kislemez listán.

Végül november 9-én jelent meg a DJ első stúdió albuma Blue címmel.
Az albumról még két kislemez lett kiadva. A Desperate 2019. január 23-án jelent meg Nina Nesbitt közreműködésével. Majd 10. és egyben utolsó kislemezként február 27-én jelent meg a Wild, melynél Chelcee, Tini és Jhay Cortezzel dolgozott együtt.

Március 9-én Jonas Blue kiadta népszerű Rise dalát új köntösben, ugyanis a dalt az Iz*One koreai projekt lány csapattal vette fel újra. Majd március 22-én új dala is érkezett What I Like About You címmel, melynél Theresa Rex működött közre és a brit kislemez listán egészen a 16. helyig jutott vele.
Május 31-én Tiesto kiadta Ritual című dalát, melyen Jonas Blue és Rita Ora is dolgozott. A trió végül egy 24. helyet szerzett magának az Egyesült királyság kislemez listáján.
Július 19-én megérkezett az I Wanna Dance, melyet kicsit később Younger című száma követett.
November 15-én együtt dolgozott RetroVisionnal az All Night Long című dal kiadásán.
December 12-én pedig kiadta a Billboard című dalt Tifa Chen kínai énekesnővel.

2020. február 28-án kiadta legújabb dalát a Mistakes-et Paloma Faith angol énekes-dalszerzővel. Június 26-án pedig az amerikai énekes Max közreműködésével megjelent Naked című dala. Az elmúlt időszak kiadásait (kivéve a Now or Never) Jonas Blue összefogta és így jelent meg Est. 1989 című válogatás albuma december 11-én.

2021. február 5-én kiadta legújabb dalát Something Stupid címmel, melynél ezúttal Awával dolgozott együtt. Május 28-án egy különleges dallal a Hear My Say-el jelentkezett, melynél ezúttal Léon működött közre. A dal a 65. helyen debütált a brit kislemez listán. A DJ igyekezett ezzel a videóval egy kis pozitív érzést hozni a pandémia időszakában, amikor az utazások korlátozva voltak. Elismerte, hogy dal „érzelmileg üt” és hálás volt amiért a rajongók ilyen jól fogadták ezt a dalt.
Szeptember 10-én megjelent R3habbal közöse a Sad Boy, melynél még Ava Max és Kylie Cantrall is közreműködött.

2022. január 7-én Jonas Blue együtt dolgozott a Why Don’t We fiú bandával a Don’t Wake Me Up című kiadáson, miután a dal népszerűvé vált a Tiktokon..
Valamint a DJ bejelentette, hogy hamarosan megjelenik Together című albuma, amely az összetartozás, egység és pozitivitás témái köré összpontosul. A megjelenés pontos dátuma még nem ismert.


Diszkográfia

Albumok
2018: Blue

Válogatás albumok
2017: Jonas Blue: Electronic Nature – The Mix 2017
2020: Est. 1989

Kislemezek
2015: Fast Car (feat. Dakota)
2016: Perfect Stranger (with. JP Cooper)
2016: By Your Side (feat. Raye)
2017: Mama (feat. William Singe)
2017: We Could Go Back (with. Moelogo)
2018: Hearts Ain’t Gonna Lie (with. Arlissa)
2018: Alien (feat. Sabrina Carpenter)
2018: Rise (with. Jack & Jack)
2018: I See Love (feat. Joe Jonas)
2018: Back & Forth (with. MK & Becky Hill)
2018: Roll with Me (with. Bantu, Shungudzo & ZieZie)
2018: Polaroid (feat. Liam Payne & Lennon Stella)
2019: Desperate (with. Nina Nesbitt)
2019: Wild (feat. Chelcee Grimes, Tini & Jhay Cortez)
2019: What I Like About You (with. Theresa Rex)
2019: Ritual (with. TIesto & Rita Ora)
2019: I Wanna Dance
2019: Younger (with. Hrvy)
2019: All Night Long (with. RetroVision)
2019: Billboard (feat. Tifa Chen)
2020: Mistakes (feat. Paloma Faith)
2020: Naked (with. Max)
2021: Something Stupid (feat. AWA)
2021: Hear My Say (feat. Léon)
2021: Sad Boy (with. R3hab, Ava Max & Kylie Cantrall)
2022: Don’t Wake Me Up (feat. Why Don’t We)

Produceri és dalszerző munkái
2017: Heartline (Craig David)
2018: Blind (Four of Diamonds)
2020: My Head & My Heart (Ava Max)

Egyéb együttműködései
2019: Now or Never (with. Got7)
1 felhasználónak tetszik: duracell
2022. január 21. 13:14 #3091
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.20.
Hozzászólás: 6162
Csatolások: 3306
Azonosító: 234699
Offline offline
Sziasztok!
Kérlek őt és őt csatoljátok a Starity profilra. Köszönöm! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Selz1992
2022. január 23. 10:11 #3092
allisonhale.
allisonhale.
detective girl.
 
Státuszto the stars who listen and the dreams that are answered.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.10.22.
Hozzászólás: 2579
Csatolások: 20631
Azonosító: 267416
Offline offline
Sziasztok!
Szeretném elkérni Ulrikke, Taylor és Kristine adatlapját.
Köszönöm!
1 felhasználónak tetszik: duracell
2022. január 23. 13:56 #3093
BeJoyful
BeJoyful
 
Státusz"Az erőt mi többé tesz, mindig magadban keresd!"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.12.18.
Hozzászólás: 736
Csatolások: 15970
Azonosító: 261400
Offline offline
Sziasztok!

Szeretném elkérni Hien lapját, mivel a jelenlegi életrajzát én írtam, így csak azt bővítettem tovább.

Köszönöm szépen!


Hien szinte a zenével nőtt fel, hiszen már nagyon fiatalon érdeklődést mutatott és hamar kiderült, hogy a kislánynak érdeklődésénél már csak a tehetsége nagyobb. Gyerekkorától kezdve több külön órája is volt, hiszen hegedülni és zongorázni is tanult. Illetve természetes hangszerét a hangszálait is képzés alatt tartotta a külön énekórákkal.

2008-ban mindössze 14 évesen Hien megtette az első lépést a zenei álmai felé és jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába a Megasztár 4-be. A válogatón minden alkalommal meggyőzte arról a zsűrit, hogy helye van az élő showban, így ő is azon 15 szerencsés közé került, akik élőben is megmutathatták tehetségüket. Hien elég szépen menetelt előre, ám végül az 5. élő showban alul maradt, így végül csak a 6. helyezést sikerült megszereznie. A tehetség kutatóban nyújtott remek teljesítményét követően a Tom Tom Records hamar le is szerződtette a fiatal tehetséget.

Hien végül 2009. július 22-én hivatalosan is debütálását tette, mint énekesnő hisz ezen a napon jelent meg első videó klipje, melyet ’Túl szép’ számához forgattak. A klip elkészítésénél inkább a látványosságra törekedtek, így Hient egy greenbox technikával készült virtuális világban láthatjuk. Maga a dal végül egészen szép kört futott, hiszen első számú hazai zene csatorna a Viva tv slágerlistáján a Viva Charton egészen a 3. helyig küzdötte fel magát.
November 10-én viszont megjelent Hien első albuma is ’Játék az egész’ címmel, melyen 12 dal kapott helyet. Az albumon fellelhető a ’Valami történt’ zongoraverziója, a ’Túl szép’ remix verziója valamint egy duett dal a ’Tudom jól’ is helyet kapott rajta melyet SP-vel énekel.

Albuma öt hónappal később 2010. március 3-án felkerült a Mahasz (Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége) album eladási listájának 23. helyére.
Március 11-én pedig immáron második klipje is megjelent, melyet a ’Játék az egész’-hez forgattak. Elődjével ellentétben, viszont most egy igazán mozgalmas videót hoztak össze.
Közel másfél év után Hien 2011. július 11-én adta ki legújabb videó klipjét, melyet Not livin’ in Yesterday dalához forgattak. A dal az énekesnő munkáját dicséri, amihez pedig egy a dalhoz remekül illő képi világot alkottak. Persze annak is jelentősége van, hogy miért angol nyelven született meg a dal. Ugyanis Hien az angol szöveggel szerette volna, ha nem csak hazai viszonylatban, hanem külföldön is érvényesülhetne. Rá is találtak az énekesnőre, ugyanis a Miss Vietnam in Europe szervezői felkérték, hogy lépjen fel az eseményen Berlinben. Hien mellett a vietnámi Idol idei győztese, illetve egy svéd énekesnő is színpadra állhatott.

Hien újabb megjelenésére alig egy évet kellett várni, hiszen 2012. augusztus 30-án került fel hivatalos youtube csatornájára Who Matters dalához forgatott videó. Legújabb kiadása egy dinamikus dance szerzemény, amihez egy újabb igen impozáns klip készült.
Harmadik videó klipje 2013. január 22-én jelent meg, ezt No More számához forgatták.
Március 6-án pedig az énekesnő 19. születésnapján jelent meg 2. albuma a Sweet Talk, melyen 11 angol nyelvű szerzemény kapott helyet. Persze Hien minden dalnál közreműködött, főként zeneszerzőként.
Október 10-én pedig az album egy másik dala a Sweet Talk vagyis az Édes kis suttogás is klipet kapott.

2014. január 21-én The Way I Do dalához forgatott klipjével jelentkezett. Ezen dalával Hien a 2014-es A Dal eurovíziós nemzeti dalválasztó showjának elődöntőjéig jutott el.
2015. január 18-án Hien debütált a Budapesti Operettszínház színpadán is, ugyanis ő alakította a Miss Saigon című musicalben Kim szerepét.
A színházi kitérőt követően március 19-én eddig tőle eltérően egy elég egyszerű klippel jelentkezett, melyet Shapes And Colors dalához forgattak.
A zenei világ mellett viszont részt vett a TV2 Nagy Duett című műsorában is részt vett versenyzőként, melyet májusban meg is nyert amatőrnek számító partnerével a rádiós-műsorvezető Cooky-val.
Ám május 20-án újabb videóval lepte meg rajongóit melyet ezúttal Lova Again dalához forgattak és amit Fehér Balázzsal duettben ad elő.

2016. január 13-án youtube csatornájára feltöltötte egy új dalát a Purple Sunset-et.
Június 9-én pedig Pál Dénessel készült duettje a Viszontlátásra videója jelent meg. A dal klipje igazán kreatív lett, hiszen homok rajzokkal szemléltetik a dalt.
Augusztus 29-én pedig legújabb szerzeménye a Lullaby is kiadásra került, amihez természetesen klip is készült.
2017. január 12-én újabb Bemine dalát tette közé a zenei megosztón.

2019 tavaszán miután sikeresen lediplomázott a Boston-i Bertklee egyetemen április 4-én kiadta legújabb dalát a Boy-t, amihez egy igazán egyedi látványvilággal renelkező klip készült. De maga az énekesnő zenei stílusa is egy teljesen új korszakot nyitott Hien karrierjében.
Hien júniusban facebook oldalán osztotta meg rajongóival , hogy így friss diplomásanNew Yorkba költözik, ahol egy nagy vállalatnál lesz sound designer/producer gyakornok.
De a munka mellett természetesen saját zenéin is fog majd dolgozni. Valamint munka mellett Brooklynban tanít zenét rászoruló fiataloknak.

2021. november 19-én megjelent Hien első angol nyelvű hivatalos kislemeze a Bloom. A mindössze pár dalt felvonultató album egy zenei pályázat útján készült el. A Bloom-hoz tartozó videó klipet egy vietnámi faluban forgatta az énekesnő. Itt egy úgynevezett patriarchális közösségben élte napjait, amely egy olyan különleges törzs Vietnámban, ahol a nőké a vezető szerep és ők irányítanak.

Illetve Hien már több fórumon is elárulta, hogy 2022-ben több magyar kiadást is tervez.


TANULMÁNYAI

2000 – 2006: Lackner Kristóf Általános Iskola (Sopron)
2006 – 2009: Széchenyi István Gimnázium (Sopron)

A Megasztáros és későbbi zenei karrierje érdekében családjával Sopronból Budapestre költöztek, a fővárosban pedig az ELTE Trefort Ágoston Gyakorlóiskolájában folytatta középiskolai tanulmányait, ahol 2012-ben sikeresen leérettségizett.

2014-ben pedig valóra vált az énekesnő álma, hiszen két amerikai egyetemre is felvételt nyert méghozzá ösztöndíjasként. A Los Angeles-i Musicians Institute-ra és a világ legjobb könnyűzenei egyetemére a Boston-i Bertklee College of Musicra. Hien végül a Berklee-t választotta, ahol 2015 májusában kezdte meg tanulmányait Electronic Production and Design és Professional Music szakokon.
Hien 2019 májusában végül sikeresen lediplomázott a Berkleen.


DÍJAK, ELISMERÉSEK

2010: Viva Comet – Legjobb videó klip [Túl dzép]
2014: Viva Comet – Legjobb női előadó


Diszkográfia

Albumok
2009: Játék az egész
2013: Sweet Talk
2021: Bloom


Filmográfia

Musicalek
2015: Miss Saigon – Kim szerepe
1 felhasználónak tetszik: duracell
2022. január 26. 21:18 #3094
idone
idone
Timmy Tim
 
Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.20.
Hozzászólás: 24964
Csatolások: 2316183
Azonosító: 180890
Offline offline
Sziasztok,
el szeretném kérni Taylor Kitsch adatlapját.
Köszönöm meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Alysia
2022. január 26. 21:52 #3095
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!

Szeretném elkérni Kiira Korpi és Laura Lepistö adatlapját! Az életrajzokat még én fordítottam le régebben a Wikipédiáról és most aktualizálnám! smileeee.gif

https://starity.hu/sztarok/kiira-korpi/
https://starity.hu/sztarok/laura-lepisto/
1 felhasználónak tetszik: duracell
2022. január 27. 21:12 #3096
idone
idone
Timmy Tim
 
Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.20.
Hozzászólás: 24964
Csatolások: 2316183
Azonosító: 180890
Offline offline
Sziasztok,
el szeretném kérni Brenda Song adatlapját.
Köszönöm meghajolo.gif

ÉLETE

Brenda Song, születési nevén, Brenda Juliette Song, 1988. március 27.-én született a Kaliforniai állambeli Sacramento külvárosában, Carmichaelben. Édesanyja thaiföldi, míg édesapja vietnámi származású. Nagyszülei apai ágról Xiong klánból származtak, ám később családnevüket Songra változtatták. Szülei Sacramentoban találkoztak egymással. Édesapja tanárként tevékenykedik, míg édesanyja háztartásbeli. Van két öccse, Timmy aki három évvel fiatalabb, valamint Nathan, aki nyolc évvel. Brenda és édesanyja hatéves korában az anyalok városába, Los Angelesbe költöztek színészi pályafutása érdekében, két évvel később pedig a család többi tagja is követte őket.

Tanulmányait magántanulóként végezte, diplomáját pedig 16 éves korában szerezte meg, ezt pedig később közösségi főiskolai kurzusok követték. Felsőfokú bizonyítványát pszichológiai szakon szerezte meg a Berkeleyben található Kaliforniai Egyetemen.

KARRIER

Pályafutását gyermekmodellként kezdte, majd ezt követően több reklámfilmben is látható volt. Színészi pályafutását Elizabeth Sung műveiben kezdte, elsőként 1995-ben volt látható a Requiem című rövidfilmben, majd a The White Foxban volt látható. Két epizód erejéig látható volt a Thunder Alley című szériában, majd később a Fudge gyermeksorozatban tűnt fel. A szériában Jenny megformálója volt. 1996-ban ő alakította Susan karakterét a Muszklimikulás című vígjátékban, 1997-ben pedig a Bízd csak az öcskösre! című alkotásban volt látható. 1999 és 2002 között a Nickeleoden sorozatában, a Kutya legyek...-ben volt látható, mint Sariffa Chung. Ezen kívül még olyan szériákban volt látható, mint a Még egyszer és újra, a Hetedik mennyország, A Garcia testvérek, a Vészhelyzet és az Amynek ítélve.

2000-ben A legszebb karácsonyi ajándék című alkotásban volt látható, alakításáért pedig 2001-ben díjat is nyert a Young Artist díj átadón. 2002-ben a The Bernie Mac Show sorozatban szerepelt, ezt követően pedig a Csodacsuka családfilmben alakította Reg Stevens karakterét. Ezt követően szerződést kötött a Disney csatornával.

Első szerepét a Disneytől a Nyomozólányok című filmben kapta, valamint vendégszerepelt a That's So Raven és a One on One című sorozatokban is. 2004 és 2005 között a Phil a jövőből szériában volt visszatérő szereplő. Ugyancsak 2004-ben szerepelt a Disney csatorna saját gyártású filmjében, a Külvárosi tinisorban. Az alkotásban Natasha Kwon-Schwartz megformálója volt. 2005-ben meghallgatás nélkül kapta meg London Tipton szerepét a Zack és Cody élete című Disney sorozatban, az eredeti forgatókönyv szerint, karakterét eredetileg Parisnek hívták, ám később az alkotók mégis a London név mellett döntöttek. A szériában legjobb barátnője és később a High School Musical főgonosza, Ashley Tisdale is szerepet kapott. A széria 2008-ban ért véget, ám a főszereplők utazása nem vette végét itt, ugyanis a Disney útra indította új izgalmas szériáját, mely a Zack és Cody élete a fedélzeten címet kapta. Az új sorozat három évadot élt meg, és 2011-ben ért véget.

2006-ban a Wendy Wu: Hazatérő harcos című filmben volt látható. A film munkálatai zűrösen kezdődtek, ugyanis a film eredtileg a vígjáték műfajt képviselte volna, ám a készítők nem találtak megfelelő színészt, aki egyszerre tud komikus és tehetséges taekwando-s lenni. Eredetileg Brenda csak mellékszereplő lett volna a filmben de a későbbiek során őt választották meg a főszerepre, tehetsége és humora miatt. 2008-ban a Tan-túra című alkotásban volt látható Nancy szerepében. 2009-ben a Különleges küldemény című filmben volt látható, 2010-ben pedig a Social Network - A közösségi háló drámában tűnt fel Justin Timberlake, Jesse Einsberg és Andrew Garfield oldalán. 2012-ben Natalieként láthattuk őt a Boogie Townban, ezen kívül pedig visszatérő szereplő volt a Botrány című sorozatban, 2013-ban pedig az Új csajban alakította Daisy szerepét négy epizód erejéig.

2013-ban a FOX csatorna új sorozatában, az Így neveld a faterodban volt látható, ám a sorozat nem ért meg egy második évadot, ezt követően pedig vendégszerepelt a Családom, darabokban című szériában. 2016 és 2017 között a Pure Genius című szériában alakította Angie Chang szerepét. A CBS sorozat eredetileg a Bunker Hill címet kapta volna, ám a készítők később mégis az mára már ismert cím mellett döntöttek. 2018-ban csatlakozott 19-es körzet stábjához, a szériában ő alakította JJ szerepét hat epizód erejéig, majd 2020-ban ismét visszatért pár epizód erejéig. 2019-ben a Netflix új filmjében, a Titkos megszállottságban láthattuk őt, és ugyanebben az évben kapta meg Madison Maxwell szerepét a Hulu csatorna új sorozatában, a Dollfaceben. A szériában partnerei Kat Dennings és Shay Mitchell, a második évad pedig 2022 februárjában debütált. 2021-ben a Love Accidentally romantikus filmben láthattuk őt.

MAGÁNÉLETE

2008-ban ismerkedett meg Miley Cyrus testvérével, Trace Cyrus énekes-gitárossal. 2010 májusában lett megerősítve kapcsolatuk, amikor megjelentek a Nylon's Young Hollywood eseményen együtt. A pár többször hullámvölgyeken ment keresztül. Felröppent egy terhességi pletyka is, amit aztán édesanyja megcáfolt. 2011 október 14-én Trace megkérte Brenda kezét, de 2012-ben fel lett bontva az eljegyzésük. Trace egy hivatalos nyilatkozatban elárulta, hogy azért is tettek pontot kapcsolatuk végére, hogy karrierjükre tudjanak összpontosítani.

A Changeland című film forgatása alatt ismerkedett meg Macaulay Culkin színésszel és 2017 júliusában olyan pletykák röppentek föl, hogy randiznak. A hírek még inkább igaznak bizonyultak, ugyanis Brenda és Macaulay egyre többet mutatkoztak együtt nyilvánosan, decemberben pedig csókolózáson kapták őket a lesifotósok. A párosnak 2021. április 5-én megszületett gyermekük, Dakota Song Culkin. 2022 januárjában pedig Culkin megkérte Brenda kezét, aki örömmel mondott igent.

FILMEK

2021 Love Accidentally - Alexa
2020 Bobbleheads: The Movie (szinkronhang) - Kelani
2019 Titkos megszállottság - Jennifer Williams
2019 Changeland - Pen
2017 Real Life (TV) - Lauren
2017 Angry Angel (TV) - Allison Pyke
2015 Take It from Us (TV) - Cailtlin
2012 Boogie Town - Natalie
2012 Table for Three (TV) - Cricket
2012 First Kiss (rövidfilm) - Samantha
2011 Csingiling és a nagy verseny (rövidfilm, szinkronhang) - Chloe
2011 Don Cheadle Is Captain Planet (rövidfilm) - Gi
2011 Zack és Cody egy ikerkísérletben (TV) - London Tipton
2010 Social Network - A közösségi háló - Christy
2009 Wizards on Deck with Hannah Montana - London Tipton
2008 Különleges küldemény (TV) - Alice Cantwell
2008 Little Spirit: Christmas in New York (TV, szinkronhang)
2008 Tan-túra - Nancy
2007 That's So Suite Life of Hannah Montana - London Tipton
2006 A karácsony, ami majdnem elmaradt (szinkronhang) - Treat
2006 Wendy Wu: Hazatérő harcos (TV) - Wendy Wu
2004 Külvárosi tinisors (TV) - Natasha Kwon-Schwartz
2002 Csodacsuka - Reg Stevens
2002 Nyomozólányok (TV) - Jennifer
2000 A legszebb karácsonyi ajándék (TV) - Samantha Elizabeth Kwan
1997 Bízd csak az öcskösre! - Susan
1997 The White Fox (rövidfilm) - Fox Fairy
1996 Muszklimikulás - Susan
1995 Requiem (rövidfilm) - Young Fong

SOROZATOK

2022 The Proud Family: Louder and Prouder (szinkronhang)
2019 - 2022 Dollface - Madison Maxwell
2019 - 2021 Békaland (szinkronhang) - Anne Boonchuy / Anna
2018 - 2020 19-es körzet - JJ
2019 Teen Girl in a Frog World (szinkronhang) - Anne Boonchuy
2014 - 2018 Robot Chicken (szinkronhang) - Misty / Sailor Mars / Prostitute
2017 Superstore - Az agyament műszak - Kristen
2016 - 2017 Pure Genius - Angie Cheng
2016 Családom, darabokban - Bonnie
2015 Miles a jövőből (szinkronhang) - Auntie Frida / Frida
2014 A liga - Rosette
2013 - 2014 Így neveld a faterod - Veronica
2013 Új csaj - Daisy
2012 - 2013 Botrány - Alissa
2012 Key and Peele - Purple Falcon
2008 - 2011 Zack és Cody a fedélzeten - London Tipton
2009 Wizards of Waverly Place - London Tipton
2009 Hannah Montana - London Tipton
2009 Phineas és Ferb (szinkronhang) - Wendy
2005 - 2008 Zack és Cody élete - London Tipton
2007 Yay Me! Starring London Tipton - London Tipton
2007 Király suli (szinkronhang) - Dancing Queen
2006 Amerikai sárkány (szinkronhang) - Cheerleader Tracey
2004 - 2005 Phil a jövőből - Tia
2003 One on One - Asoniti
2003 Lilo & Stitch (szinkronhang) - Mitzi Suzuki
2003 That's So Raven - Amber
2002 George Lopez - Jennifer
2002 For the People - Mia
1999 - 2002 Kutya legyek... - Sariffa Chung
2002 The Nightmare Room - Tessa Wayne
2002 The Bernie Mac Show - Shannon
2001 Amynek ítélve - Vanessa Pran
2001 Vészhelyzet - Lynda An
2001 Bette - Stacey
2000 A Garcia testvérek - Jennifer
2000 Hetedik mennyország - Cynthia
1999 Popular - Mandy Shepherd
1999 MADtv - Trick-or-Treater
1999 Még egyszer és újra - Chrissy
1996 Small Talk - Panelist #2
1995 Fudge - Jenny
1994 - 1995 Thunder Alley - Kathy
1 felhasználónak tetszik: Alysia
2022. január 28. 15:24 #3097
bees knees
bees knees
semper fi
 
Státuszlove thorns all over this rose
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.07.21.
Hozzászólás: 1557
Csatolások: 62
Azonosító: 272577
Offline offline
Sziasztok!
Időhiány miatt sajnos le kell mondanom az alábbi lapjaimról, kérlek csatoljátok őket el tőlem.
Előre is köszönöm.
Adam Scott
Phil Lester
Dan Howell
Logic
Dustin Bates
Olly Alexander
Amy Shark
Amy Poehler
Chelsea Peretti
Manny Jacinto
1 felhasználónak tetszik: Alysia
2022. január 29. 00:10 #3098
idone
idone
Timmy Tim
 
Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.20.
Hozzászólás: 24964
Csatolások: 2316183
Azonosító: 180890
Offline offline
Sziasztok,
el szeretném kérni Vin Diesel adatlapját.
Köszönöm

ÉLETE

Vin Diesel, születési nevén Mark Sinclair Vincent, 1967. július 18-án született a Kaliforniai állambeli Alameda Countyban, később pedig New Yorkba költöztek. Van egy ikértestvére, Paul. Édesanyja, Delora Sherleen Vincent asztrológus, mostohaapja, Irving H. Vincent pedig színészet oktató, és színházi menedzser. Biológiai édesapját soha nem ismerte meg, amit nem is bán, elmondása szerint neki csak egy apja van, az, aki felnevelte őt. Tanulmányait az Anglo American iskolában végezte. Később Diesel a középiskola befejezése után, a színházi szereplései mellett, jelentkezett a New York-i Hunter Főiskolára, színész szakára, majd nevelőapja tanácsára szakot váltott, és forgatókönyvírást tanult, azonban tanulmányait sosem fejezte be. Három évig járt egyetemre, majd, amikor azt ott hagyta, Los Angelesbe költözött, hogy valóra váltsa álmát, ami nem indult zökkenőmentesen. Az angyalok városában kilenc évig kidobóemberként és később telemarketingesként is dolgozott mielőtt sikerült Hollywoodba betörnie.

KARRIER

Első filmszereplése, bár nem volt hivatalos, az Ébredések drámában volt 1990-ben. 1995-ben a saját maga által rendezett és írt Többarcú című röviddrámában volt látható, mint Mike. A félig önéletrajzi film egy többnemzetiségű színészről szól, aki a többnemzetiségűsége miatt ütközik problémába a meghallgatások során. A filmet az 1995-ben megrendezett Cannesi filmfesztiválon is bemutatták. 1997-ben a Strays című filmben láthattuk őt. 1998-ben Steven Spielberg rendezésében, a Ryan közlegény megmentése-ben szerepelt, 1999-ben pedig hangját kölcsönözte a Szuper haver című alkotáshoz.

2000-ben a Riddick: Into Pitch Black című tévéfilmben tűnt fel, melyből később, ugyancsak 2000-ben, mozifilm is készült ugyancsak az ő főszereplésével. Ezt követően látható volt a Brókerarcok című filmben is, mint Chris Varick megformálója. Később megkapta Dominic Toretto szerepét a Halálos iramban című filmben, mely később egy igencsak népszerű és sikeres filmsorozattá nőte ki magát, és eddig kilenc rész került a mozivásznakra. 2001-ben a Keménykötésűek című amerikai thriller-drámában alakította az egyik főszereplőt, 2002-ben pedig egy újabb sikerfilm főszerepét kapta meg, ő alakította Xander Cage szerepét az xXx című filmben és annak folytatásában is, mely 2017-ben került bemutatásra. 2003-ban a Túl minden című filmben találkozhattunk vele, 2004-ben pedig a Riddick - A sötétség krónikája című akciólfilmben volt főszereplő.

Karrierje során több filmben is bizonyított, 2005-ben a Gorilla bácsiban, 2006-ban pedig a Védd magad!ban volt látható. 2008-ban a francia rendező, Matthieu Kassovitz filmjében, a Babylon A.D.-ben alakította a főszereplőt, Toorop-ot. Ezt követően két újabb Halálos iramban filmben jétszott, valamint a Riddick folytatásában. 2014-ben hangját kölcsönözte Grootnak, A galaxis őrzői című mozifilmben, később pedig annak folytatásaiban is hallható volt hangja, valamint az eddig két utolsó Bosszúállók című filmekben is. 2015-ben Rose Leslie és Elijah Wood oldalán volt látható, ismét főszerepben, Az utolsó boszorkányvadász című alkotásban. 2016-ban a Billy Lynn hosszú, félidei sétájában láthattuk őt, és 2018-ban hangját kölcsönözte a Ralph lezúzza a netet című animációs filmhez. 2020-ban Dave Wilson rendezésében, a Bloodshotban találkozhattunk vele, Eiza Gonzalez és Sam Heughan oldalán. 2023-ban ismét hallható lesz mint Groot, A galaxis őrzői harmadik részében és készülőben van a Tripla x negyedik része is. Ezenkívül látható lesz a Furya című filmben is, melyben ismét Riddick karakterét ölti magára.

MAGÁNÉLETE

1998-tól 1999-ig randevúzott Samantha Phillips-szel, színésznővel. 2001-ben pár hónapig rövid szerelmi kapcsolatban volt a Halálos iramban megismert kollégájával, Michelle Rodriguezzel. Miután Michelle-lel szakítottak, összejött Karrine Steffans-szal, íróval. Vele egy évig volt kapcsolatban. 2002-ben az olasz színésznővel, Asia Argentoval randevúzott. 2004-ben a pletykák szerint Shannon Malone, amerikai színésznővel randizott. 2006-ban megismerkedett a mexikói származású Paloma Jiménezzel. A modell lány 16 évvel fiatalabb Diesel-nél. Arról hogy összeházasodtak semmit nem tudni, pletykák szerint 2012 nyarán már egybekeltek, de ezt egyik fél sem erősítette meg. Első gyermekük 2008. április 2-án született meg, és a Hania nevet kapta. 2010-ben megszületett kisfiuk, Vincent Sinclair. 2015. március 16-én született meg harmadik közös gyermekük, Pauline.

FILMEK

202? Furya - Riddick
202? Muscle
202? xXx 4 - Xander Cage
2023 Guardians of the Galaxy Vol. 3 (szinkronhang) - Groot
2023 Fast & Furious 10 - Dominic Toretto
2022 The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (szinkronhang) - Groot
2021 Halálos iramban 9 - Dominic Toretto
2020 Bloodshot - Bloodshot
2019 Bosszúállók: Végjáték (szinkronhang) - Groot
2018 Ralph lezúzza a netet (szinkronhang) - Baby Groot
2018 Bosszúállók: Végtelen háború (szinkronhang) - Groot
2017 A galaxis őrzői vol. 2. (szinkronhang) - Groot
2017 Halálos iramban 8 - Dom
2017 xXx: Újra akcióban - Xander Cage
2016 Billy Lynn hosszú, félidei sétája - Shroom
2015 Az utolsó boszorkányvadász - Kaulder
2015 Halálos iramban 7 - Dominic Toretto
2014 A galaxis őrzői (szinkronhang) - Groot
2013 Riddick - Riddick
2013 Halálos iramban 6. - Dominic Toretto
2011 Halálos iramban: Ötödik sebesség - Dominic Toretto
2009 Halálos iram - Dominic Toretto
2008 Babylon A.D. - Toorop
2006 Halálos iramban - Tokiói hajsza - Dominic Toretto (uncredited)
2006 Védd magad! - Jackie DiNorscio
2005 Gorilla bácsi - Shane Wolfe
2004 Riddick - A sötétség krónikája - Riddick
2003 Túl mindenen - Sean Vetter
2002 xXx - Xander Cage
2001 Keménykötésűek - Taylor Reese
2001 Halálos iramban - Dominic Toretto
2000 Pitch Black - 22 évente a sötétség - Richard B. Riddick
2000 Brókerarcok - Chris Varick
2000 Riddick: Into Pitch Black (TV) - Richard B. Riddick
1999 Szuper haver (szinkronhang) - The Iron Giant
1998 Ryan közlegény megmentése - Private Caparzo
1997 Strays - Rick
1995 Multi-Facial (rövidfilm) - Mike
1990 Ébredések (rövidfilm) - Hospital Orderly

SOROZATOK

2022 ARK: The Animated Series (szinkronhang) - Santiago
2019 - 2021 Halálos iramban - Kémfutam (szinktonhang) - Dominic Toretto
2015 CelebriD&D - Kaulder
1 felhasználónak tetszik: duracell
2022. január 29. 00:47 #3099
idone
idone
Timmy Tim
 
Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.20.
Hozzászólás: 24964
Csatolások: 2316183
Azonosító: 180890
Offline offline
Sziasztok,
el szeretném kérni Jason Segel adatlapját.
Köszönöm meghajolo.gif

ÉLETE

Jason Segel, születési nevén Jason Jordan Segel, 1980. január 18.-án született Los Angelesben. Habár Los Angelesben született, Pacific Palisadesban nőtt fel. Édesanyja Jill Segel, keresztény, édesapja Alvin G. Segel pedig zsidó, és így is nevelkedett. Van egy féltestvére, akivel korábban nem tartotta a kapcsolatot. Közép és felsőfokú tanulmányait egyaránt a Harvard-Westlake iskolában végezte. Iskolás évei alatt tagja volt a kosárlabda csapatnak is magasságának köszönhetően.

KARRIER

Első szerepét 1998-ban kapta a Buli az élet című filmben, amit később az Egy hulla a szobatársam és a Punk című alkotások követtek. 1999-ben szerepet kapott a Különcök és stréberek című szériában, mint Nick Andopolis megformálója. A sorozat végül 2000-ben véget ért. 2002-ben szerepelt a Svihákok - A nyúl viszi a puskát című alkotásban, 2003-ban pedig a 11:14 c. filmben láthattuk őt. Pályafutása során több filmben és sorozatban is feltűnt, 2004 és 2005 között pedig visszatérő szereplő volt a Helyszínelők című krimisorozatban.

2005-ben megkapta Marshall Eriksen szerepét az Így jártam anyátokkal című sorozatban, melyet a CBS csatorna tűzött műsorra és végül 2014-ben kaszálta azt, kilenc évad után. A szériának köszönhetően világhírnévre tett szert, és újabb lehetőségek nyíltak meg előtte. 2007-ben Seth Rogen és Katherine Heigl oldalán láthattuk őt a Felkoppintva című vígjátékban, később pedig a Spancserek című komédiában alakított főszerepet. 2010-ben ő alakította Horatio szerepét a Gulliver utazásai című filmben, 2011-ben pedig Cameron Diaz mellett láthattuk őt a Rossz tanár című vígjátékban. Ezen kívül pedig szerepelt a Jeff, aki otthon lakik, a Muppets, az Ötéves jegyesség és a 40 és annyi című filmekben.

2014-ben ismét Cameron Diaz oldalán találkozhattunk vele a Szexvideó című filmben, 2017-ben pedig a The Discoveryben alakította Will szerepét. 2020-ban főszereplő volt a Dispatches from Elsewhere című misztikus sorozatban. 2022-ben az Apple+ saját gyártású filmjében, a The Sky Is Everywhereben lesz látható, valamint szerepet kapott Lily Collins oldalán a Windfall című filmben is.

MAGÁNÉLETE

2012 és 2013 Michelle Williams színésznő volt a barátnője, majd szakításuk után kezdett el randizni Alexis Mixter fotóssal. Kapcsolatuk 2021-ben ért véget, és jelenleg szingliként él.

FILMEK

2022 Windfall
2022 The Sky Is Everywhere - Big
2019 A barátunk - Dane Faucheux
2018 Come Sunday - Henry
2017 The Discovery - Will
2015 A turné vége - David Foster Wallace
2014 Szexvideó - Jay
2013 Itt a vége - Jason Segel (uncredited)
2012 40 és annyi - Jason
2012 Ötéves jegyesség - Tom Solomon
2011 Muppets - Gary
2011 Jeff, aki otthon lakik - Jeff
2011 Barátság extrákkal - Brice (uncredited)
2011 Rossz tanár - Russell Gettis
2010 Gulliver utazásai - Horatio
2010 Gru (szinkronhang) - Vector
2009 Spancserek - Sydney Fife
2008 Lepattintva - Peter Bretter
2007 Felkoppintva - Jason
2005 A humor forrása - Smelly Bob
2004 Harry Green and Eugene (TV) - Eugene Green
2004 LolliLove - Jason
2003 11:14 - Leon
2002 Svihákok - A nyúl viszi a puskát - Sam Schechter
2001 North Hollywood (TV) - Gary Huffman
1999 New Jersey Turnpikes
1998 Punk! - Mike
1998 Egy hulla a szobatársam - Kyle
1998 Buli az élet - Watermelon Guy

SOROZATOK

2022 Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (minisorozat) - Paul Westhead
2020 Home Movie: The Princess Bride (minisorozat) - Fezzik
2020 Dispatches from Elsewhere - Peter / Jason
2005 - 2014 Így jártam anyátokkal - Marshall Eriksen
2004 - 2005 Helyszínelők - Neil Jansen
2005 Alias - Sam Hauser
2001 - 2003 Undeclared - Eric
1999 - 2000 Különcök és stréberek - Nick Andopolis
1 felhasználónak tetszik: duracell
2022. január 30. 10:19 #3100
Lordi Angel
Lordi Angel
 
StátuszFirst rule of avoiding disappointment: lower your expectations.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.05.11.
Hozzászólás: 1580
Csatolások: 323
Azonosító: 126872
Offline offline
Kedved Adminisztrátorok!
Elkérhetném Skylar Astin adatlapját? 2018 óta nem volt szerkesztve, szívesen szerkeszteném.
Köszönöm szépen!
meghajolo.gif
171 oldal 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!