Starity

Adatlapos topik 3.

173 oldal 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. augusztus 10. 16:06 #961
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sabinee @ 2017.08.10. 14:56)
Kedves moderátorok! Nem vagyok teljesen tisztában vele, hogy hogy is működik ez az adatlap elkérés, de ha lehetséges, szeretném elkérni ezt a lapot. A szerkesztő aktív ugyan, de a színésznő profiljára ráférne egy alapos szerkesztés, és szeretném rendbe hozni, ha lehet. Előre is köszönöm a segítséget. 
(Láttam, egy csomóan írtak ide is életrajzot. Nem tudom pontosan, ezt mikor kell így, de ha ennek ez a módja, szívesen megcsinálom, és elküldöm ide is.)

Az életrajz nekem aktuálisnak tűnik, hiszen 2017-es infók is vannak benne, így nem csatolom el. De talán próbálj meg írni szerknek és lehet neked adja.
A szabályokat pedig itt találod. Célszerű először ezzel kezdeni. meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Sellőgirl, Betti90, FruFruChan, Bae Hee Yeon
2017. augusztus 11. 12:08 #962
- törölt felhasználó -    
Kedves Moderátorok!
Szeretném elkérni az Ő adatlapját, ha lehet, szívesen szerkeszteném és bővíteném az életrajzát illetve a Filmográfiát is.
1 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon
2017. augusztus 11. 13:44 #963
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3292
Csatolások: 6247
Azonosító: 24869
Kérlek, csatoljátok Viggo lapját Goldmanhez, mert odaadtam neki smileeee.gif
Köszönjük.
1 felhasználónak tetszik: goldman
2017. augusztus 11. 15:45 #964
Niki0718
Niki0718
Kilencedik év......
Hozzászólás: 3955
Csatolások: 63254
Azonosító: 236119
Sziasztok smileeee.gif
Legyetek szívesek csatoljátok Sabineehez Kevin és Dongjun lapját, mert neki adtam neki. Köszönjük smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon
2017. augusztus 11. 15:51 #965
Liannet
Liannet
visszatérő vendég
Hozzászólás: 132
Csatolások: 311
Azonosító: 229702
Sziasztok
Megkaphatnám Grettel Váldez adatlapját?
2017. augusztus 11. 20:14 #966
- törölt felhasználó -    
Üdv!
Szeretném elkérni Katelyn Nacon adatlapját, előre is köszönöm! smileeee.gif
2017. augusztus 12. 12:16 #967
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

Státuszlife is tricky baby, stay in your magic ⊹₊⋆
Hozzászólás: 36448
Csatolások: 20952
Azonosító: 252965
Üdv smileeee.gif
Igen, megint én.
Olvastam, ha komplett életrajzzal kérek adatlapot, akkor nincs kérési limit, illetve az ő (lejárt szerkesztési határidő, hiányosság) lapja amúgy is életrajzot igényelne.

Amit tudni kell róla:
Frank Iero egy amerikai zenész, aki a My Chemical Romance ritmusgitárosa és háttérénekese volt, illetve ő alapította a post-hardcore együttest, a LeATHERMØUTH-ot. Van egy szóló projektje is, Frank Iero and the Patience néven. Stomachaches című albuma 2014. augusztus 26-án jelent meg, az első dala, a Weighted pedig 2014. július 8-án.

Biográfia
Gyermekkora
1981. október 31-én született Belleville-ben, New Jersey-ben. Gyermekkorában fülfertőzést szenvedett, ami azt jelentette, hogy a gyerekkora nagy részét kórhában töltötte. Frank laktóz intoleráns, és más ételallergiája is van. Gyermekként katolikus iskolában vett részt, majd a Rutgers Egyetemre ment tanulni, de otthagyta az iskolát, hogy csatlakozzon a My Chemical Romance turnéjához.

Iero szülei fiatalkorában válltak el, ő az édesanyjával élt, akinek a pincéjében tanult zenélni. Édesapja és nagyapja is zenészek voltak és mind a ketten nagy hatással voltak a kis Frankre. Az apja arra késztette, hogy doboljon, azonban ő inkább a gitárt választotta.

Karrier
Régebbi zenekarok és Pency Prep (1998–2002)
11 évesen kezdett el egy helyi együttesben játszani. Mielőtt csatlakozott volna a My Chemical Romance-hez, a Pency Prep frontembere volt. A zenekar feloszlása előtt kiadták a Heartbreak in Stereo című albumukat, az Eyeball Records-on keresztül. Miközben a Pencey Preppel játszott, Gerard Way és a többi My Chemical Romance tag lett a barátja, az eredeti demójuk rajongójává vált, és segített nekik az első koncertek megszervezésében. A zenekar felbomlása után Frank számos zenekarban játszott, beleértve az I Am A Graveyardot, a Hybrid-et, a Sector 12-et és az American Nightmare-t, mielőtt felajánlották neki, hogy legyen a My Chemical Romance ritmusgitárosa.
My Chemical Romance (2002–2013)
Frank Iero 2002-ben csatlakozott az együtteshez, nevük Irvine Welsh Ecstasy: Three Tales of Chemical Romance könyvéből származik, amit még az akkoriban könyvesboltban dolgozó Mikey Way talált ki. Végül Gerard hozzárakta a My birtokos névmást és ezáltal személyesebbé tette a banda nevét. 2002-ben az Eyeball Recordsnál kiadták első nagylemezüket, melynek címe I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love lett. 2003-ban lemezkiadót váltottak, ezt követően pedig turnéra indultak Amerikában és Japánban, miközben javában dolgoztak az új albumukon. A turné után jelentették be, hogy Matt Pelisser többé már nem tagja az együttesnek és helyét a The Used hangtechnikusa, Bob Bryar veszi át.
2004-ben megjelent Three Cheers for Sweet Revenge című albumuk, amely meghozta az áttörést a banda számára. Már az első héten több, mint 11.000 darabot sikerült eladniuk és egy év alatt platinalemez lett. Az album borítóját egyébként maga Gerard tervezte meg és némelyik dalhoz videoklippet is készítettek Marc Webb rendezésében.

2005-ben a Green Day előzenekara voltak az American Idiot turnéjukon, később pedig önállóan is koncerteztek, szerte az egész világon. 2006 márciusában megjelent a Life on the Murder Scene című koncertalbumuk és DVD-jük, melyben a zenekar sikerét mutatták be. Az év júniusában pedig megjelent a másik biográfia DVD-jük, a Things That Make You Go MMM! is, melyben olyan emberek interjúit hallhatjuk, akik már a hírnév előtt ismerték a srácokat. Majd megjelent a harmadik nagylemezük előkészületeiről szóló, Something Incredible This Way Comes is, melyet Paul Stenning írt.

2006. április 10-én kezdték el felvenni a harmadik nagylemezüket, melynek ideiglenes címe a The Rise and Fall of My Chemical Romance lett. Augusztusig két klippet is leforgattak, azonban azok sokáig nem jelentek meg. Gerard és Bob sérülése miatt kénytelenek voltak törölni egy turnét, végül a sérülésük után először 2006. augusztus 22-én léptek fel Londonban. A Welcome To The Black Parade című daluk 2006. szeptember 11-én jelent meg, a hozzá készített videóklip pedig 27-én. A dal első helyen startolt a brit zenei ranglistákon. A teljes album Nagy-Britanniában szeptember 23-án jelent meg, viszont Amerikában csak egy nappal később. 2007. február 22-én bejelentették a The Black Parade világkörüli turnéjukat, melyen 133 állomás szerepelt. Még ebben az évben kiadták a The Black Parade Is Dead! című lemezüket.

2009-ben megjelent a Desolation Row című daluk, amely a Watchmen egyik betétdala lett. Április 29-én megjelent egy kilenc videót tartalmazó lemezszerűségük, melyen olyan videók szerepelnek, amiket a rajongók azelőtt soha nem tekinthettek meg. Május 27-én pedig elkezdtek dolgozni az új, Gerard szerint jóval rockosabb albumukon. Július 31-én és augusztus első napján az együttes a Los Angeles-ben lévő Roxy színházban lépett fel.

2010 szeptemberében jelentették be, hogy a negyedik stúdiólemezük címe Danger Days: True Lives Of The Fabulous Killjoys lesz, az album pedig november 22-én jelenik meg. 2010. március 3-án Bob Bryar elhagyta az együttest és "divatzenekarnak" nevezte őket, helyét Michael Pedicone töltötte be.
Way olyan zenekarokkal is megszólalt, mint az Every Time I Die, a Head Automatica, a Say Anything, és a The Oval Portrait.
2011 februárjában a Wembley arénában léptek fel és még ebben az évben az UK fesztiválon is részt vettek. Michael Pedicone kilépését követően a bandatagok azonnal nekiláttak, hogy új dobost szerezzenek és megnyugtatták a rajongókat, hogy a turnéjukig találni fognak valakit. Alig két nap alatt meg is találták Jarrod Alexander személyében, aki 2012-ig zenélt az együttesben.
2012 februárjában ismét stúdióba vonultak, hogy elkészítsék ötödik stúdióalbumukat. Az album öt kisebb részben jelent meg, az első októbar 30-án, míg az utolsó 2015. február 5-én lett kiadva.
2013. március 22-én a My Chemical Romance bejelentette, hogy felbomlanak. Legutolsó lemezük 2013 októberében jelent meg és ezzel végleg lezárult a történetük. A rajongók aláírásgyűjtő akciót indítottak, amivel azt akarták elérni, hogy megszervezzenek egy utolsó turnét, azonban ez hiába volt.
LeATHERMØTH, önálló- és mellékprojektek (2007-től napjainkig)
Az Epitah Records-on keresztül, Iero 2009. januárjában adta ki a Leathermouth debütáló albumát, melynek címe XO. A banda 2010-ben oszlott fel. Részt vett a The Love Cats nevű zenekarban is, később pedig a Reggie and the Full Effect együttesben basszusgitározott. Egyik dala, a This Song Is A Curse benne volt a Frankenweenie című Tim Burton filmben. Tizenkét perc alatt felvett egy anti-Xmas számot, amit viccként rögzített, és ezt követte a The Be Baby dal, ami eredetileg a The Ronettes zenekaré volt.

2010. december 7-én Iero elválasztotta a Skeleton Crew lemezkiadó cégét, amelyet ő és felesége évekkel korábban alapítottak, hogy családjával és zenéivel összpontosítson a My Chemical Romance-ra, és kijelentette, hogy bár ő szerette volna folytatni, újszülött lányai miatt nem tudott egyidejűleg zenélni a bandában és működtetni az üzletet. Bíró volt a hetedik Music Awardson, hogy támogassa a független művészeket.

A 2013-as évek elején Iero és James Dewees bejelentették, hogy egy új projekten dolgoznak, a Death Spells-en. Azt is bejelentették, hogy egy turné erejéig támogatják a Mindless Self Indulgence-t. A Mindless Self Indulgence turné előtt egy héttel a Death Spells éjfélkor egy új dalt mutatott be, melynek címe Where Are My Fucking Pills? lett. A teljes hosszúságú album 2013-ban jelent, 2013 közepétől pedig a Death Spells már inaktív.

Nem sokkal a Death Spells inaktivitás után, Iero élő szóló dalokat mutatot be, és másokat is megjelentetett a Soundcloud-on, ami azt jelentette, hogy egy teljes albummal rendelkezik.

2013. november 28-án a hivatalos honlapján és Twitter-fiókján keresztül bejelentette, hogy a For Jamia... című albuma december 10-én jelenik meg. Miután egykori zenekara felbomlott, Frank az otthoni stúdiójában kezdett dalokat írni. A 2013-as év hátralévő részében számos dalt játszott el rendezvényeken, megjelent a "Joyriding" bemutató dala, és rögzített egy teljes hosszúságú lemezt. Az albumon az összes hangszeresen Frank játszik, kivéve a dobot. 2014 júniusában bejelentette, hogy Staples Recordsnál írt alá szerződést és augusztus 25-én megjelentette debütáló albumát, a Stomachaches-t. Ezt követte egy turné és a Weighted című szerzeménye, aminek videoklippje 2014. augusztus 4-én jelent meg. A zenekar bejelentette, hogy 2015-ben Mexikóban, az Egyesült Államokban és Európában koncertezik, illetve a Reading és Leeds fesztiválon is játszik. A zenekar megnyitotta az Against Me nyári turnéját az Egyesült Államokban és ezzel lezárta az évet.

Berendezések
A My Chemical Romance elején Iero főként Gibson SG és Epiphone Les Paul gitárokat használt, illetve Marshall erősítőket, viszont azóta átváltott Gibson Les Pauls-ra. A Desolation Row videójában Fender Stratocaster-t használt. 2011-ben az Epiphone-val közösen alakította ki a Wilshire Phant-O-Matic gitárt, amelyet a My Chemical Romance World Contamination turnéján, a Honda Civic Touron és a Reading And Leeds fesztiválokon használt.

Magánélet és politikai nézetek
Frank számos tetoválással rendelkezik, köztük a Black Flag és The Misfits zenekarok lógóival, a New Jersey-i iránti szeretét is szimbólumokkal fejezte ki. Néhány tetoválását Kat Von D készítette el, melyek megtalálhatól Kat könyvében, illetve Iero megjelent az LA Ink valóságshowban is. A fent említett könyvben Von D kijelentette, hogy jelen volt Frank Iero esküvőjén, jelezve, hogy a ők ketten közeli barátok.

Iero több alkalommal is kifejezte, hogy támogatja a biszexuálisokat, illetve a homoszexuálisokat is. Van egy piros, "Homophobia is gay" feliratú pólója, amely az efyik rajongó kedvence lett. A Rock Sound magazin azt is kiderítette, hogy a 2008-as elnökválasztáson Barack Obamára szavazott. Gyermekkorában felfedezte, hogy a rossz bánásmódú állatok a vágóhidakon és a tenyésztőtelepeken élnek, ezért vegetáriánus lett. 2008-ban a PETA Iero-t választotta a világ egyik legszexibb vegetáriánusának, az Alyssa Milano mellett.

2007. február 5-én Iero feleségül vette hosszú távú barátnőjét, Jamia Nestort. 2010. szeptember 7-én Iero bejelentette a My Chemical Romance hivatalos honlapján, hogy ő és felesége, Jamia, két kislányt várnak, Cherry-t és Lily-t. 2012. április 6-án bejelentette a hivatalos Twitter oldalán, hogy megszületett fia, Miles.

2016. október 13-án Iero megsérült egy gépjármű-balesetben, amikor is egy utasok nélküli busz beléjük hajtott, miközben ő és zenésztársai kirakottak a furgonjukból Sydney-ben, Ausztráliában. Érthető okokból megszüntette a 2016-os koncertjeit.

Diszkográfia
frnkiero and the cellabration
Stomachaches
Frank Iero and the Patience
Parachutes
Solo
This Song Is a Curse
For Jamia
B.F.F
Extraordinary Girl
Pencey Prep
Heartbreak in Stereo
Reggie and the Full Effect
No Country for Old Musicians
My Chemical Romance
I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love
Three Cheers for Sweet Revenge
The Black Parade
Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys
LeATHERMØUTH
XO
Death Spells
Nothing Above, Nothing Below

Filmográfia
2005-2006: Video on Trial - önmaga
2007: The Tonight Show with Jay Leno - önmaga
2007: Punk's Not Dead - önmaga
2007: Friday Night with Jonathan Ross - önmaga
2007: LA Ink - őnmaga
2008: Punk Rock Holocaust 2 - önmaga
2008: My Chemical Romance: The Black Parade Is Dead! - önmaga
2010: X-Play - önmaga
2010: Jimmy Kimmel Live! - önmaga
2010: A Different Spin with Mark Hoppus - önmaga
2011: Conan - önmaga
2011: Late Night with Jimmy Fallon - önmaga
2011: Yo Gabba Gabba! - önmaga
2015: Addiction: A 60's Love Story - Frankie
2016: Drunk Bus - Frank Iero
2017: (Romance) in the Digital Age - Frank Iero
2017. augusztus 12. 13:08 #968
- törölt felhasználó -    
Idézet (ScreamQueen @ 2017.08.12. 12:16)
Üdv smileeee.gif
Igen, megint én.
Olvastam, ha komplett életrajzzal kérek adatlapot, akkor nincs kérési limit, illetve az ő (lejárt szerkesztési határidő, hiányosság) lapja amúgy is életrajzot igényelne.
Amit tudni kell róla:
Frank Iero egy amerikai zenész, aki a My Chemical Romance ritmusgitárosa és háttérénekese volt, illetve ő alapította a post-hardcore együttest, a LeATHERMØUTH-ot. Van egy szóló projektje is, Frank Iero and the Patience néven. Stomachaches című albuma 2014. augusztus 26-án jelent meg, az első dala, a Weighted pedig 2014. július 8-án.
Biográfia
Gyermekkora
1981. október 31-én született Belleville-ben, New Jersey-ben. Gyermekkorában fülfertőzést szenvedett, ami azt jelentette, hogy a gyerekkora nagy részét kórhában töltötte. Frank laktóz intoleráns, és más ételallergiája is van. Gyermekként katolikus iskolában vett részt, majd a Rutgers Egyetemre ment tanulni, de otthagyta az iskolát, hogy csatlakozzon a My Chemical Romance turnéjához.
Iero szülei fiatalkorában válltak el, ő az édesanyjával élt, akinek a pincéjében tanult zenélni. Édesapja és nagyapja is zenészek voltak és mind a ketten nagy hatással voltak a kis Frankre. Az apja arra késztette, hogy doboljon, azonban ő inkább a gitárt választotta.
Karrier
11 évesen kezdett el egy helyi együttesben játszani. Mielőtt csatlakozott volna a My Chemical Romance-hez, a Pency Prep frontembere volt. A zenekar feloszlása előtt kiadták a Heartbreak in Stereo című albumukat, az Eyeball Records-on keresztül. Miközben a Pencey Preppel játszott,  Gerard Way és a többi My Chemical Romance tag lett a barátja, az eredeti demójuk rajongójává vált, és segített nekik az első koncertek megszervezésében. A zenekar felbomlása után Frank számos zenekarban játszott, beleértve az I Am A Graveyardot, a Hybrid-et, a Sector 12-et és az American Nightmare-t, mielőtt felajánlották neki, hogy legyen a My Chemical Romance ritmusgitárosa. 
Frank Iero 2002-ben csatlakozott az együtteshez, nevük Irvine Welsh Ecstasy: Three Tales of Chemical Romance könyvéből származik, amit még az akkoriban könyvesboltban dolgozó Mikey Way talált ki. Végül Gerard hozzárakta a My birtokos névmást és ezáltal személyesebbé tette a banda nevét. 2002-ben az Eyeball Recordsnál kiadták első nagylemezüket, melynek címe I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love lett. 2003-ban lemezkiadót váltottak, ezt követően pedig turnéra indultak Amerikában és Japánban, miközben javában dolgoztak az új albumukon. A turné után jelentették be, hogy Matt Pelisser többé már nem tagja az együttesnek és helyét a The Used hangtechnikusa, Bob Bryar veszi át.
2004-ben megjelent Three Cheers for Sweet Revenge című albumuk, amely meghozta az áttörést a banda számára. Már az első héten több, mint 11.000 darabot sikerült eladniuk és egy év alatt platinalemez lett. Az album borítóját egyébként maga Gerard tervezte meg és némelyik dalhoz videoklippet is készítettek Marc Webb rendezésében.
2005-ben a Green Day előzenekara voltak az American Idiot turnéjukon, később pedig önállóan is koncerteztek, szerte az egész világon. 2006 márciusában megjelent a Life on the Murder Scene című koncertalbumuk és DVD-jük, melyben a zenekar sikerét mutatták be. Az év júniusában pedig megjelent a másik biográfia DVD-jük, a Things That Make You Go MMM! is, melyben olyan emberek interjúit hallhatjuk, akik már a hírnév előtt ismerték a srácokat. Majd megjelent a harmadik nagylemezük előkészületeiről szóló, Something Incredible This Way Comes is, melyet Paul Stenning írt.
2006. április 10-én kezdték el felvenni a harmadik nagylemezüket, melynek ideiglenes címe a The Rise and Fall of My Chemical Romance lett. Augusztusig két klippet is leforgattak, azonban azok sokáig nem jelentek meg. Gerard és Bob sérülése miatt kénytelenek voltak törölni egy turnét, végül a sérülésük után először 2006. augusztus 22-én léptek fel Londonban. A Welcome To The Black Parade című daluk 2006. szeptember 11-én jelent meg, a hozzá készített videóklip pedig 27-én. A dal első helyen startolt a brit zenei ranglistákon. A teljes album Nagy-Britanniában szeptember 23-án jelent meg, viszont Amerikában csak egy nappal később. 2007. február 22-én bejelentették a The Black Parade világkörüli turnéjukat, melyen 133 állomás szerepelt. Még ebben az évben kiadták a The Black Parade Is Dead! című lemezüket.
2009-ben megjelent a Desolation Row című daluk, amely a Watchmen egyik betétdala lett. Április 29-én megjelent egy kilenc videót tartalmazó lemezszerűségük, melyen olyan videók szerepelnek, amiket a rajongók azelőtt soha nem tekinthettek meg. Május 27-én pedig elkezdtek dolgozni az új, Gerard szerint jóval rockosabb albumukon. Július 31-én és augusztus első napján az együttes a Los Angeles-ben lévő Roxy színházban lépett fel.
2010 szeptemberében jelentették be, hogy a negyedik stúdiólemezük címe Danger Days: True Lives Of The Fabulous Killjoys lesz, az album pedig november 22-én jelenik meg. 2010. március 3-án Bob Bryar elhagyta az együttest és "divatzenekarnak" nevezte őket, helyét Michael Pedicone töltötte be.
Way olyan zenekarokkal is megszólalt, mint az Every Time I Die, a Head Automatica, a Say Anything, és a The Oval Portrait.
2011 februárjában a Wembley arénában léptek fel és még ebben az évben az UK fesztiválon is részt vettek. Michael Pedicone kilépését követően a bandatagok azonnal nekiláttak, hogy új dobost szerezzenek és megnyugtatták a rajongókat, hogy a turnéjukig találni fognak valakit. Alig két nap alatt meg is találták Jarrod Alexander személyében, aki 2012-ig zenélt az együttesben.
2012 februárjában ismét stúdióba vonultak, hogy elkészítsék ötödik stúdióalbumukat. Az album öt kisebb részben jelent meg, az első októbar 30-án, míg az utolsó 2015. február 5-én lett kiadva.
2013. március 22-én a My Chemical Romance bejelentette, hogy felbomlanak. Legutolsó lemezük 2013 októberében jelent meg és ezzel végleg lezárult a történetük. A rajongók aláírásgyűjtő akciót indítottak, amivel azt akarták elérni, hogy megszervezzenek egy utolsó turnét, azonban ez hiába volt.
Az Epitah Records-on keresztül, Iero 2009. januárjában adta ki a Leathermouth debütáló albumát, melynek címe XO. A banda 2010-ben oszlott fel. Részt vett a The Love Cats nevű zenekarban is, később pedig a Reggie and the Full Effect együttesben basszusgitározott. Egyik dala, a This Song Is A Curse benne volt a Frankenweenie című Tim Burton filmben. Tizenkét perc alatt felvett egy anti-Xmas számot, amit viccként rögzített, és ezt követte a The Be Baby dal, ami eredetileg a  The Ronettes zenekaré volt.
2010. december 7-én Iero elválasztotta a Skeleton Crew lemezkiadó cégét, amelyet ő és felesége évekkel korábban alapítottak, hogy családjával és zenéivel összpontosítson a My Chemical Romance-ra, és kijelentette, hogy bár ő szerette volna folytatni, újszülött lányai miatt nem tudott egyidejűleg zenélni a bandában és működtetni az üzletet. Bíró volt a hetedik Music Awardson, hogy támogassa a független művészeket.
A 2013-as évek elején Iero és James Dewees bejelentették, hogy egy új projekten dolgoznak, a Death Spells-en. Azt is bejelentették, hogy egy turné erejéig támogatják a Mindless Self Indulgence-t. A Mindless Self Indulgence turné előtt egy héttel a Death Spells éjfélkor egy új dalt mutatott be, melynek címe Where Are My Fucking Pills? lett. A teljes hosszúságú album 2013-ban jelent, 2013 közepétől pedig a Death Spells már inaktív. 
Nem sokkal a Death Spells inaktivitás után, Iero élő szóló dalokat mutatot be, és másokat is megjelentetett a Soundcloud-on, ami azt jelentette, hogy egy teljes albummal rendelkezik. 
2013. november 28-án a hivatalos honlapján és Twitter-fiókján keresztül bejelentette, hogy a For Jamia... című albuma december 10-én jelenik meg. Miután egykori zenekara felbomlott, Frank az otthoni stúdiójában kezdett dalokat írni. A 2013-as év hátralévő részében számos dalt játszott el rendezvényeken, megjelent a "Joyriding" bemutató dala, és rögzített egy teljes hosszúságú lemezt. Az albumon az összes hangszeresen Frank játszik, kivéve a dobot. 2014 júniusában bejelentette, hogy Staples Recordsnál írt alá szerződést és augusztus 25-én megjelentette debütáló albumát, a Stomachaches-t. Ezt követte egy turné és a Weighted című szerzeménye, aminek videoklippje 2014. augusztus 4-én jelent meg. A zenekar bejelentette, hogy 2015-ben  Mexikóban, az Egyesült Államokban és Európában koncertezik, illetve a Reading és Leeds fesztiválon is játszik. A zenekar megnyitotta az Against Me nyári turnéját az Egyesült Államokban és ezzel lezárta az évet.
Berendezések
A My Chemical Romance elején Iero főként Gibson SG és Epiphone Les Paul gitárokat használt, illetve Marshall erősítőket, viszont azóta átváltott Gibson Les Pauls-ra. A Desolation Row videójában Fender Stratocaster-t használt. 2011-ben az Epiphone-val közösen alakította ki a Wilshire Phant-O-Matic gitárt, amelyet a My Chemical Romance World Contamination turnéján, a Honda Civic Touron és a Reading And Leeds fesztiválokon használt. 
Frank számos tetoválással rendelkezik, köztük a Black Flag és The Misfits zenekarok lógóival, a New Jersey-i iránti szeretét is szimbólumokkal fejezte ki. Néhány tetoválását Kat Von D készítette el, melyek megtalálhatól Kat könyvében, illetve Iero megjelent az LA Ink valóságshowban is. A fent említett könyvben Von D kijelentette, hogy jelen volt Frank Iero esküvőjén, jelezve, hogy a ők ketten közeli barátok. 
Iero több alkalommal is kifejezte, hogy támogatja a biszexuálisokat, illetve a homoszexuálisokat is. Van egy piros, "Homophobia is gay" feliratú pólója, amely az efyik rajongó kedvence lett. A Rock Sound magazin azt is kiderítette, hogy a 2008-as elnökválasztáson Barack Obamára szavazott. Gyermekkorában felfedezte, hogy a rossz bánásmódú állatok a vágóhidakon és a tenyésztőtelepeken élnek, ezért vegetáriánus lett. 2008-ban a PETA Iero-t választotta a világ egyik legszexibb vegetáriánusának, az Alyssa Milano mellett. 
2007. február 5-én Iero feleségül vette hosszú távú barátnőjét, Jamia Nestort. 2010. szeptember 7-én Iero bejelentette a My Chemical Romance hivatalos honlapján, hogy ő és felesége, Jamia, két kislányt várnak, Cherry-t és Lily-t. 2012. április 6-án bejelentette a hivatalos Twitter oldalán, hogy megszületett fia, Miles. 
2016. október 13-án Iero megsérült egy gépjármű-balesetben, amikor is egy utasok nélküli busz beléjük hajtott, miközben ő és zenésztársai kirakottak a furgonjukból Sydney-ben, Ausztráliában. Érthető okokból megszüntette a 2016-os koncertjeit. 
Diszkográfia
Stomachaches 
Parachutes 
Solo
This Song Is a Curse
For Jamia 
B.F.F
Extraordinary Girl
Pencey Prep
Heartbreak in Stereo 
My Chemical Romance
The Black Parade 
LeATHERMØUTH
XO 
Death Spells
Filmográfia

Át kellene fogalmazni értelmes, magyar mondatokra. Webfordítós. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: ScreamQueen
2017. augusztus 12. 14:35 #969
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

Státuszlife is tricky baby, stay in your magic ⊹₊⋆
Hozzászólás: 36448
Csatolások: 20952
Azonosító: 252965
Idézet (Audrey Jane @ 2017.08.12. 13:08)
Át kellene fogalmazni értelmes, magyar mondatokra. Webfordítós.  meghajolo.gif

Megpróbáltam egy kicsit változtatni rajta.

Amit tudni kell róla:

Biográfia
Gyermekkora
1981. október 31-én született Belleville-ben, New Jersey-ben. Gyermekkorában fülfertőzésben szenvedett, ami azt jelentette, hogy a gyerekkora nagy részét kórházban töltötte. Frank laktóz intoleráns, és más ételallergiája is van. Gyermekként katolikus iskolába járt tanulni, majd a Rutgers Egyetemre járt, de otthagyta az iskolát, hogy csatlakozzon a My Chemical Romance turnéjához.

Iero szülei fiatalkorában válltak el, ő az édesanyjával maradt és a pincéjükben tanult zenélni. Édesapja és nagyapja is zenészek voltak és mind a ketten nagy hatással voltak a kis Frankre. Az apja arra késztette, hogy doboljon, azonban ő inkább a gitárt választotta.

Karrier
11 évesen kezdett el egy helyi együttesben játszani. Mielőtt csatlakozott volna a My Chemical Romance-hez, a Pency Prep frontembere volt. A zenekar feloszlása előtt, az Eyeball Records-on keresztül kiadták a Heartbreak in Stereo című albumukat. Miközben a Pencey Prepben játszott, összeismerkedett a My Chemical Romance tagjaival, a rajongójukká vált és segített nekik az első koncertek megszervezésében. Mielőtt felajánlották neki, hogy legyen a My Chemical Romance ritmusgitárosa, Frank számos zenekarban játszott, beleértve az I Am A Graveyardot, a Hybrid-et, a Sector 12-et és az American Nightmare-t.
2004-ben megjelent Three Cheers for Sweet Revenge című albumuk, amely meghozta az áttörést a banda számára. Már az első héten több, mint 11.000 darabot sikerült eladniuk és egy év alatt platinalemez lett. Az album borítóját Gerard tervezte meg és némelyik dalhoz videoklippet is készítettek Marc Webb rendezésében.

A Leathermouth az Epitah Records-on keresztül adta ki XO című debütáló albumát 2009. januárjában, de 2010-ben feloszlottak. Játszott a The Love Cats nevű zenekarban is, később pedig a Reggie and the Full Effect együttesben basszusgitározott. Egyik dala, a This Song Is A Curse hallható a Frankenweenie című Tim Burton filmben. Viccből, tizenkét perc alatt felvett egy anti-Xmas számot és ezt követte a The Be Baby dal, ami eredetileg a The Ronettes zenekaré volt.

2010. december 7-én Iero megszüntette a Skeleton Crew lemezkiadó cégét, amelyet ő és felesége évekkel korábban alapítottak, hogy családjára és a My Chemical Romance-ra összpontosítson. Kijelentette, hogy bár ő szerette volna folytatni, családja miatt nem tudott egyidejűleg zenélni a bandában és működtetni egy lemezkiadó céget. Bíró volt a hetedik Music Awardson, hogy támogassa a független művészeket.

A 2013-as évek elején Iero és James Dewees bejelentették, hogy egy új projekten dolgoznak, a Death Spells-en. Azt is bejelentették, hogy egy turné erejéig támogatják a Mindless Self Indulgence-t. A Mindless Self Indulgence turnéja előtt egy héttel a Death Spells éjfélkor egy új dalt mutatott be, melynek címe Where Are My Fucking Pills? lett. A teljes hosszúságú album 2013-ban jelent, ugyanazon év közepétől pedig a Death Spells már nem adott ki új szerzeményeket.

Nem sokkal a Death Spells inaktivitása után, Iero élő szóló dalokat mutatott be, illetve néhányat megjelentetett a Soundcloud-on, ami azt jelentette, hogy egy teljes albummal rendelkezik.

2013. november 28-án a hivatalos honlapján és Twitter-fiókján keresztül bejelentette, hogy a For Jamia... című albuma december 10-én fog megjelenni. Miután egykori zenekara felbomlott, Frank az otthoni stúdiójában kezdett dalokat írni. A 2013-as év hátralévő részében számos dalt játszott el rendezvényeken, megjelent a "Joyriding" címet viselő bemutató dala, és rögzített egy teljes hosszúságú lemezt. Az albumon az összes hangszeren Frank játszik, kivéve a dobot. 2014 júniusában bejelentette, hogy a Staples Recordsnál írt alá szerződést és augusztus 25-én megjelentette debütáló albumát, a Stomachaches-t. Ezt követte egy turné és a Weighted című szerzeménye, aminek videoklippje 2014. augusztus 4-én jelent meg. A zenekar bejelentette, hogy 2015-ben Mexikóban, az Egyesült Államokban és Európában koncerteznek, illetve a Reading And Leeds fesztiválon is fellépnek majd. A banda az Egyesült Államokban indította el az Against Me névre keresztelt nyári turnéját és ezzel lezárta az évet.

Berendezések

Frank számos tetoválással rendelkezik, köztük a Black Flag és a The Misfits zenekarok lógóival, a New Jersey iránti szeretét is tetoválásokkal fejezte ki. Néhány tetoválását Kat Von D készítette el, melyek megtalálhatóak Kat könyvében, illetve Iero megjelent az LA Ink valóságshowban is. A fent említett könyvben Von D kijelentette, hogy jelen volt Frank Iero esküvőjén, jelezve, hogy a ők ketten közeli barátok.

Iero több alkalommal is kifejezte, hogy támogatja a biszexuálisokat, illetve a homoszexuálisokat is. Van egy piros, "Homophobia is gay" feliratú pólója, amely az egyik rajongó kedvence lett. A Rock Sound magazin azt is kiderítette, hogy a 2008-as elnökválasztáson Barack Obamára szavazott. Gyermekkorában felfedezte, hogy a rossz bánásmódú állatok a vágóhidakon és a tenyésztőtelepeken élnek, ezért úgy döntött, hogy vegetáriánus lesz. 2008-ban a PETA Iero-t választotta a világ egyik legszexibb vegetáriánusának, Alyssa Milano mellett.

2007. február 5-én Iero feleségül vette hosszú távú barátnőjét, Jamia Nestort. 2010. szeptember 7-én Iero bejelentette a My Chemical Romance hivatalos honlapján, hogy felesége, Jamia, két kislánnyal várandós, Cherry-vel és Lily-vel. 2012. április 6-án pedig megszületett fia, Miles.

2016. október 13-án Iero megsérült egy gépjármű-balesetben, amikor is egy utasok nélküli busz beléjük hajtott Sydney-ben, Ausztráliában. Érthető okokból megszüntette a 2016-os koncertjeit.

Diszkográfia
Stomachaches
Parachutes
Szóló
This Song Is a Curse
For Jamia
B.F.F
Extraordinary Girl
Pencey Prep
Heartbreak in Stereo
My Chemical Romance
The Black Parade
LeATHERMØUTH
XO
Death Spells

Filmográfia
2017. augusztus 12. 18:34 #970
TokyoGhoullel
TokyoGhoullel
stayourself

StátuszTick tock, tick tock, gettin' closer
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 8182
Azonosító: 250454
Sziasztok,
Kérlek csatoljátok hozzá az ő lapját, hozzám pedig az övét, mivel cseréltünk.
Köszönjük meghajolo.gif
2017. augusztus 12. 18:46 #971
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Kedves moderátorok! Szeretném elkérni az ő lapját, mivel már fél éve nem volt szerkesztve, és én szívesen megtenném. Előre is köszönöm!
2017. augusztus 12. 20:52 #972
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Elszeretném kérni az ő adatlapját. Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2017. augusztus 13. 15:14 #973
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Sziasztok! ^.^
Légyszíves csatoljátok AliceLiza-hoz Blake adatlapját, mert neki adtam. ^^
Előre is köszönjük ^^
2017. augusztus 13. 21:05 #974
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6163
Csatolások: 3306
Azonosító: 234699
Sziasztok! Szeretném elkérni Bereczki Zoli lapját, bár még nincs lejárva, a legutóbbi infó 2013-as az életrajzában. Előre is köszönöm! meghajolo.gif

Amit tudni kell róla:
Bereczki Zoltán EMeRTon-díjas magyar énekes és színész. 2001-ben jelent meg első szólólemeze Száz év címen, ezt pedig 2010-ben az Álomkép követte, mely aranylemez minősítést is szerzett. Zoli emellett számos musical szereplője volt, jelenleg is színészkedik.

Korai évek:
Bereczki Zoltán 1976. május másodikán látta meg a napvilágot Budapesten. Öt éves korától egészen tíz éves koráig a Vasas SC klubban úszott versenyszerűen, később pedig kajakozott az MTK-ban. Az Ernst Thälmann iskolában kezdte tanulmányait, majd átíratkozott a Sallai Imre Általános Iskolába. Középiskolás éveit a Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskolában töltötte, ahol sikeresen leérettségizett. Mivel kezdett erősebben érdeklődni a zenei iránt, Toldy Mária énektanárnő szárnyai alá vette az akkor még középiskolás fiút. Első zenekarát is ekkoriban hozta létre Styx néven. Zoli két évig hegedült és dobolt, majd szintén két évig a Magyar Rádió Gyermekkórusában énekelt. Több tévéfilmben is szerepelt; 1985-ben a Postarablókban, 1987-ben a Hosszú szökésben, 2000-ben pedig a Koldus és királyfiban, valamint a Pasikban láthattuk.

2001 - 2006: Első album & musicalek
2001-ben a Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakán végzett. Ebben az évben indult be igazán karrierje, ugyanis kiadta első szólóalbumát Száz év címen. Főiskolás évei alatt levelezőn elvégzett egy közgazdasági iskolát is. Ezt követően a Budapesti Operettszínházhoz került. A 2004-es évben ő készítette az Operett Angyalai formáció hangszerelését, majd az Operettszínház Mozart! című darabjának CD-jét. Szintén 2004-ben mutatták be az ismert Rómeó és Júlia musicalt, melynek albuma aranylemez minősítést szerzett. Zoli a darabban Mercutiót kelette életre. Emellett számos más színapadi játékban is szerepelt, többek között a Szentivánéji álomban, melyben Zubolyt alakította, A Szépség és a Szörnyetegben, ahol Lángőrként lépett színpadra, A nyomorultakban, a Rudolfban és az Elisabethben. 2005-ben a Sorstalanság című játékfilmben volt látható. Ez évben Súgó Csiga díjat is kapott. 2006-ban egy eMeRton-díjat sikerült bezsebelnie, ő lett „Az év musical színésze”.

2007 - 2012
A 2007-es évben szerepelt a Csináljuk a fesztivált nevű televíziós vetélkedőben, melyet meg is nyert; 2008-ban pedig ismét visszatért a műsorba. 2008-ban a Szombat esti láz műsorvezetője volt, valamint két díjat is elnyert (Fonogram díj, Story Ötcsillag-díj). 2009-ben egy újabb Fonogram díjjal lett gazdagabb, melyen Szinetár Dórával osztoztak. A 2010-es évben debütált második korongja Álomkép címen, mely később aranylemez minősítést szerzett. 2011-ben a TV2 A nagy duett című showjában láthattuk, melyben Peller Mariann-nal alkotott egy párt, s másodikként végeztek. 2012-ben a Megasztár hatodik évadában zsűrizett. Ebben az évben került a Centrál Színházhoz.

2013 - 2015
2013-ban elstartolt a TV2 Sztárban sztár nevű vetélkedője, melyet Zoli nyert meg, s ezzel ő lett „Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze”. A műsor második, harmadik és negyedik évadába zsűriként tért vissza. A 2014-es évben a Játékkészítő nevű musicalben szerepelt Hüvely Matyiként. A darab Álmodd meg a csodát! című videoklipjében is láthattuk. Ez év januárjában A Dal című műsorban duettezett élő adásban a Kossuth-díjas Kovács Katival. 2015-ben megkapta Ferdinand Clegg szerepét A Lepkegyűjtő nevű színdarabban. Az Allee Elegancia díjat és a Centrál Színház közönségdíját is megnyerte ebben az évben.

2016 - jelenleg
2016-ban és 2017-ben is Sztárban Sztár + 1 kicsi nevű műsorban énekelt Berki Artúr oldalán, majd bejelentette, hogy szeretne felhagyni a televíziózással. Jelenleg koncerteket ad és színdarabokban szerepel.

Magánélet:
2005. június 17-én feleségül vette Szinetár Dóra színésznőt, akivel több közös dalt is megjelentettek, valamint számos színházi darabban játszottak együtt. 2007-ben megszületett eslő gyermekük, Bereczki Zora Veronika. 2013-ban azonban végleg elváltak útjaik.

FILMOGRÁFIA

Musicalek & színházi darabok
~ Fame (Nick) – Vasutas Musical Stúdió
~ Elisabeth (musical) (Ferenc József) – Szegedi Szabadtéri Játékok, Budapesti Operettszínház
~ A nyomorultak (Marius) – Madách Színház
~ Sors bolondjai (Jay Morrison) – Madách Színház
~ Háztűznéző (Anucskin) – Színház- és Filmművészeti Egyetem (Ódry Színpad)
~ Chicago (Billy Flynn) – Madách Színház
~ A pókasszony csókja (Molina) – Budapesti Kamaraszínház – Tivoli
~ West Side Story (Tony) - Budapesti Operettszínház, Thália Színház
~ Kabaré (Cliff) – Budapesti Operettszínház – Raktárszínház
~ Mozart! (Schikaneder) – Budapesti Operettszínház
~ Rómeó és Júlia (Mercutio) – Budapesti Operettszínház, Szegedi Szabadtéri Játékok
~ Helló! Igen?! (A szenátor) – Budapesti Operettszínház – Raktárszínház
~ A Szépség és a Szörnyeteg (Lángőr) – Budapesti Operettszínház
~ Jövőre, Veled, Itt! (George) – Budapesti Operettszínház – Raktárszínház
~ Rudolf (Pfeiffer) – Budapesti Operettszínház, Szegedi Szabadtéri Játékok
~ Szentivánéji álom (Zuboly) – Szegedi Szabadtéri Játékok, Budapesti Operettszínház
~ Rebecca – A Manderley-ház asszonya (Maxim de Winter) – Budapesti Operettszínház
~ Jézus Krisztus szupersztár (Pilátus)
~ "Előbb a has jön, aztán a morál" – Bánfalvy Stúdió
~ Illatszertár (Kádár úr) – Centrál Színház
~ Függöny fel! (Garry) – Centrál Színház
~ A Játékkészítő (Hüvelyk Matyi) – Tüskecsarnok
~ A Lepkegyűjtő (Ferdinand Clegg) – Centrál Színház
~ Pillanatfelvétel (James Dodd) – Átrium Film-Színház
~ Van, aki forrón szereti (statiszta) – Budapesti Operettszínház
~ Utazás (forradalmár) – Ferencvárosi Nyári Játékok

Szinkronszerepei
~Az oroszlánkirály 2 – Szimba büszkesége (további dalelőadó - főcímdal: Ő benned él; A csaló, a galád)
~ Pokémon: Az első film – Mewtwo visszavág (további dalelőadó)
~ Mi kell a nőnek? (Cameron)
~Susi és Tekergő 2. – Csibész, a csavargó (Csibész hangja)
~ Lilo és Stitch – A csillagkutya (David Kawena hangja)
~ Mickey egér – Volt kétszer egy karácsony (Jason Mardsen hangja), további dalelőadó (Hadd legyek jó)
~ Charlie angyalai: Teljes gázzal (további magyar hang)
~Mackótestvér (további magyar hang)
~ Rocksuli (Tony)
~ Egy hisztérika feljegyzései (Sam)
~ A velencei kalmár (Launcelot Gobbo)
~ Dinotopia (epizódszerep)
~ Charlie és a csokigyár (Az umpa-lumpák énekeiben)
~ PiROSSZka - A jó, a rossz, a farkas, MEGAnagyi (további dalelőadó)
~ Barbie, a Sziget hercegnője (Pat hangja)
~ Hupikék törpikék (Okoska hangja)
~ Hupikék Törpikék: Karácsonyi ének (Okoska)
~ Lorax (Fiatal Valahász)
~ Hupikék törpikék 2 (Okoska hangja)
~ Khumba (Khumba hangja)
~ Hupikék törpikék – A Törpösvölgy legendája (Okoska)
~ Csingiling és a soharém legendája – 1000 év (további dalelőadó)
~Trollok (Felnőtt Ágas)

Játékfilmek
Helyfoglalás, avagy a mogyorók bejövetele (2000)
Sorstalanság (2005)
Gondolj rám! (2016)
Aurora Borealis - Északi fény (2017)

Tévéfilmek   
Postarablók (1985)
Hosszú szökés (1987)
Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten (1999)
Koldus és királyfi (2000)
Pasik (2000)

Tévéműsorok
Csináljuk a fesztivált 1, 2, 3 (2007–2008)
Musical slágerek (2008)
Szombat esti láz, műsorvezető (2008)
Broadway Szilveszter – a Budapesti Operettszínház szilveszteri műsora (2009)
A nagy duett, szereplő (2011); zenei producer (2013, 2014)
Megasztár 6, zsűritag (2012)
Legenda: R-GO
Sztárban sztár, szereplő (2013); zsűritag (2014, 2015, 2016)
Sztárban sztár +1 kicsi, szereplő (2016–2017)

DISZKOGRÁFIA

Szólóalbumok
Száz év (2001)
Álomkép (2010)

Videoklipek
Száz év
Száguldj tovább!
Ajándék
Kerek egész

Vendégszereplőként
Az összefogás dala – Együtt az ország (2010)
Anti Fitness Club – Végső kiáltás (2011)
Álmodd meg a csodát! – A Játékkészítő (2014)

Díjak
Súgó Csiga díj (2005)
EMeRTon-díj – Az év musical színésze (2006)
Fonogram díj – Az év hazai szórakoztató zenei albuma: Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra – Musical Duett (EMI) (2008)
Story Ötcsillag-díj (2008)
Fonogram díj – Az év hazai szórakoztató zenei albuma: Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra – Musical Duett 2. (2009)
Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze 2013-megnyerte a Sztárban sztár című showműsor első évadját
Centrál Színház közönségdíja (2015)
Allee Elegancia díj (2015)
2017. augusztus 13. 22:27 #975
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Legyetek szívesek csatoljátok Kun lapját exoverdose-hoz, mert neki adtam.
Köszönöm szépen! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: exoverdose
2017. augusztus 14. 15:02 #976
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Az alábbi lapokat kérlek csatoljátok ezekhez a felhasználókhoz, mert lemondtam róluk. smileeee.gif
Hyuk - Yoona05
Alessia Cara - simplegirl.
Jasmine Thompson - Carries
Valamint BeJoyful nekem adta Yuto, Wooseok és Kino lapját.
Köszönjük! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: BeJoyful
2017. augusztus 14. 15:41 #977
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 3667
Csatolások: 40063
Azonosító: 158683
Sziasztok!

Szeretném elkérni az alábbi adatlapokat, bár van életrajzuk azért írok mindegyiknek ide:

NESLIHAN ATAGÜL 1992. augusztus 20-án született Isztambulban. Édesapja vezetõ, édesanyja háztartásbeli. Egy bátyja van Ilkay Atagül. Neslihan a Yeditepe Egyetem színház tagozatán diplomázott.

Első szerepét 2006-ban az Ilk Ask-ban kapta, majd 2008 és 2009 közt a Yaprak Dökümü Denizét alakította. 2011-ben két sorozatban, a Hayat Devam Ediyor-ban és a Canim babam-ban is szerepelt.

2012-ben a A pokol kapujában című drámában alakított főszerepet, majd ezt követte a Fatih Harbiye romantikus tévésorozat, melyben szintén főszerepet kapott, ebben partnere későbbi férje, Kadir Dogulu volt.

2015-ben került bemutatásra Ekin Koçcal közös filmje a Senden Bana Kalan. Valamint megkapta a Végtelen szerelem című sorozat főszerepét. Nihan Sezint, a Burak Özcivit által alakított Kemal szerelmét alakította a sorozatban, melyből 2 évad készült.

MAGÁNÉLETE

A színésznő 2013-ban kezdett el randevúzni Kadir Dogulu török színésszel, aki 2015. novemberében eljegyezte Neslihant, az esküvőre 2016. július 7-én került sor.

-------------------------------------------

HAZAL FILIZ KÜCÜKKÖSE 1988. február 9-én született Mersinben, Törökországban. Ankarában járt középiskolába, majd a Kırıkkale Egyetem biológiai szakára járt, majd az Ankarai Tudományegyetem Kémiai szakán folytatta tanulmányait.

Első szerepét a Deniz Yıldızı című sorozatban kapta 2009-ben, majd következett a Kalbim Seni Seçti és az Ustura Kemal.

2014-ben főbb szerepet kapott a Günahkar drámasorozatban, majd 2015-ben megkapta Zeynep szerepét a Végtelen szerelem című sorozatban, melynek második évadát 2017-ben forgatták le.

A sorozat végeztével Hazal főszerepet kapott a Rüya-ban, melyben partnere Ceyhun Mergiroglu.

MAGÁNÉLETE

2014-ben ment feleségül Tuan Tunalıhoz.

FILMOGRÁFIA

2017 .... Rüya - Elif Ardali
2015-2017 .... Végtelen szerelem / Kara Sevda - Zeynep Soydere Kozcuoğlu
2014 .... Günahkar - Aslıhan Karasu
2014 .... Beni Affet - Leyla
2012 .... Uçurum
2012 .... Ustura Kemal - Kalisto
2011-2012 .... Kalbim Seni Seçti - Ada
2009-2010 .... Deniz Yıldızı - Gözde

----------------------------------------------

FAHRIYE EVCEN 1986. június 4-én született a németországi Solingenben. Anyai ágról cserkesz, apai ágról pedig török származású. A középiskola után egy évig szociológiát tanult Németországban, majd 19 éves korában Törökországba költözött, ahol a Boğaziçi Egyetemen, Isztambulban folytatta tanulmányait.

2006-ban kapta első szerepét a Hasret című sorozatban, majd egy jelentősebb szerep következett a Yaprak Dökümü-ben. 2008-ban az Ask Tutulmasi romantikus filmben főszerepet alakított, csakúgy mint a 2011-es Yalanci Bahar thrillersorozatban.

2014-ben Zerrin Tekindor lányát Mürvetet alakította a Szerelemben, háborúban című kosztümös sorozatban, melyben Kivanç Tatlitug volt a partnere.

2013-ban újabb főszerepet kapott ezúttal Burak Özçivit oldalán a Çalikusu-ban. 2015-ben érkezett Fahriye és Burak főszereplésével az Ask Sana Benzer című romantikus film.

2017-ben a színésznő egy akció-drámasorozatban, az Ölene Kadarban kapott főszerepet, itt a Piszkos pénz, tiszta szerelemből és a Fatmagülből megismert Engin Akyürek volt a partnere.

2017. márciusában mutatták be Törökországban a színésznő és Murat Yildirim (Az éjszaka királynője) közös romantikus moziját a Sonsuz Askot.

ÉRDEKESSÉGEK FAHRIYÉRŐL:

× 2015 januárjában a L'oreal paris és Koton arca lett

MAGÁNÉLETE

2008 és 2010 közt Fahriye a népszerű török színésszel Özcan Denizzel élt párkapcsolatban. 2014-ben a Çalikusu című sorozat forgatásai alatt melegedett össze partnerével Burak Özçivittel. 2017. június 29.-én a Sait Halim Paşa Palotában került sor Fahriye és Burak esküvőjére, majd a Maldív szigetekre utaztak nászútra.

FILMOGRÁFIA

SOROZATOK

2017 .... Ölene Kadar - Selvi Nardan
2013-2014 .... Çalikusu - Feride
2014 .... Szerelemben, háborúban / Kurt Seyit ve Sura - Murvet / Murka
2011 .... Yalanci Bahar - Zeynep Karaman
2006-2008 .... Yaprak Dökümü - Necla Tekin
2006 .... Hasret - Söngül

FILMEK

2017 .... Sonsuz Ask - Zeynep
2015 .... Ask Sana Benzer - Deniz
2012 .... Evim Sensin - Leyla
2010 .... Sinyora Enrica ile Italyan Olmak
2010 .... Takiye: Allah yolunda - Sevde Aksu
2008 .... Ask Tutulmasi - Pinar
2008 .... Cennet - Kiz

Köszönöm!
2017. augusztus 14. 15:49 #978
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Legyetek szívesek hozzá csatolni ezt a lapot!
Ezt Starity profilra.

Köszönöm!
2017. augusztus 14. 18:23 #979
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!^^ El szeretném kérni Kang Seung Sik lapját, mivel nincs szerkesztője és fel venni sem lehet. smileeee.gif
2017. augusztus 14. 22:03 #980
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Sziasztok!

Szeretnék rendbe tenni néhány lapot, amiket aztán visszaadnék.

http://starity.hu/sztarok/hazal-kaya/eletrajz/
http://starity.hu/sztarok/yasemin-allen/eletrajz/
http://starity.hu/sztarok/serkan-altunorak/eletrajz/
http://starity.hu/sztarok/selim-bayraktar/

KAAN URGANCIOGLU 1981. május 8-án született Izmírben. Édesapja török, édesanyja pedig arab-albán származású. Középiskolai tanulmányait egy török magángimnáziumban végezte. Középiskola után Isztambulba költözött és beiratkozott a Marmara Egyetemre.

2002-ben kapta első szerepét a Karaoglan című minisorozatban, majd Tolga szerepe következett a Kampüsistanban. 2005-ben négy produkcióban is feltűnt. 2008-ban Amerikába utazott, ahol 6 hónapot töltött, ez idő alatt beletanult a színészet rejtelmeibe, majd 2012-ben a Düsman Kardesler komédiasorozatban Mehmetet alakította.

A 2013-as A.S.K. című drámasorozatban Hazal Kaya-val és Asli Tandogannal játszott együtt.

2015-ben megkapta a kegyetlen Emir Kozcuoglu szerepét a Végtelen szerelem című sorozatban, melyben Neslihan Atagül, Burak Özcivit és Melisa Pamuk a partnerei.

FILMOGRÁFIA

SOROZATOK

2015-2017 .... Végtelen szerelem / Kara Sevda - Emir Kozcuoglu
2013 .... A.S.K. - Can
2012 .... Düsman Kardesler - Mehmet
2012 .... Acayip hikayeler - Alper
2010 .... Dürüye'nin gügümleri - Ümit
2007 .... Tutsak - Mehmet Erçelik
2006 .... Azap yolu - Yigit
2006 .... Ah polis olsam - Nezih
2005 .... Körfez atesi
2005 .... Seni çok özledim - Ates Erturç