Ez még mindig nagyon durva,felfoghatatlan, hogy milyen emberek vannak.
Részvétem a családnak!
Szörnyű tragédia! Többen meghaltak Ariana Grande koncertje után Manchesterben
2017. május 23. 17:39
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
Ez nem az öngyilkosságról szól, csak simám más emberek gyilkolásáról. Nem tudom megérteni mi járhat egy ilyen ember fejében. Szörnyű világban élünk. És ezek után ne legyen az ember rassszista? Igazából elég tudatlan vagyok ebben az egész iszlám dologban, hogy ki tartozik oda, ki nem... de aggodalmaim mindig lesznek az irányukban.
2017. május 23. 17:44
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Az ilyen egyszerűen felfoghatatlan. Igazából azt sem tudom mit írjak már. El sem tudom képzelni mit éreznek, ha az egyik szerettem lett volna a holtak között...
2017. május 23. 17:45
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Még csak most tudtam meg a hírt, mert most jutottam netközelbe. Le vagyok sokkolva. El se hiszem ezt az egészet. Ez a világ már nem biztonságos. Most már semmilyen helyre nem merek elmenni, sose tudni, hogy hol vannak ilyen elmebeteg terroristák.
2017. május 23. 18:18
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline |
Sajnos gyakran történik terrorcselekmény az utóbbi években, igyekszem nyomon követni azt is, ami Szíriában zajlik most, de mindig az a legdurvább, amikor gyerekek az áldozatok. Ezeket a merénylőket kegyetlenül félrevezetik, hogy azt higgyék, jó, ha megölik magukat és másokat is.
2017. május 23. 18:20
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline |
Idézet (Maiko @ 2017.05.23. 18:18)
Sajnos gyakran történik terrorcselekmény az utóbbi években, igyekszem nyomon követni azt is, ami Szíriában zajlik most, és mindig az a legdurvább, amikor gyerekek az áldozatok. Ezeket a merénylőket kegyetlenül félrevezetik, hogy azt higgyék, jó, ha megölik magukat és másokat is.
2017. május 23. 18:32
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
ez annyira sokkolt tényleg nincsenek szavak...ez borzasztó szegény ártatlan gyerekek.. részvétem..:´(
2017. május 23. 18:41
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline |
Uristen!! Ez borzasztó ! Hogy tehet ilyet valaki ??? Ráadásul ártatlan gyerekek estek áldozatul a robbantásnak ami borzasztó !
2017. május 23. 18:54
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Az a helyzet, hogy folyamatosan ez lesz, mert a hülye politikusok összeülnek csak Brüsszelben, de semmi érdemit nem találnak ki és nem tesznek semmit, hogy másképp legyen.Én tudnánk pár hatásos módszert, de ha soha nem lépnek fel komolyan, akkor Európa széthúlik!
2017. május 23. 19:10
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
Először is, igazán nem értem, hogy történhetett ez meg. A koncerteknek biztonságosaknak kéne lenniük, mindenkit csekkolni kellene, különösen most, hogy mondhatni "mindennapossá" váltak a terrorcselekmények. Persze, azt a rengeteg embert nagy feladat lenne egyesével megvizsgálni, de én szükségesnek tartanám. Safety first. Always.
Másodszor pedig láttam, hogy egy páran azon vannak felháborodva, hogy Ariana lemondta a fellépéseit. Nem tudok ehhez mit szólni. Megértem, hogy fizettek a jegyért, de nem tudják felfogni, hogy ami történt, milyen hatással van rá? Olvastam kommenteket, amikben őt okolják, meg hasonló hülyeségeket. Soha többé nem állnék színpadra ha a helyében lennék, egyszerűen nem bírnám. Úgyhogy nem ártana elgondolkodni egy kicsit.
Harmadszor, részvétem a családtagoknak, és remélem, hogy az eltűnteket megtalálják! Twitteren sok képet tettek ki, és az eltűntek neveinek listáját is, egy retweet nem akkora ár, szerintem aki teheti, tegye meg. Minden kis dolog számíthat.
Másodszor pedig láttam, hogy egy páran azon vannak felháborodva, hogy Ariana lemondta a fellépéseit. Nem tudok ehhez mit szólni. Megértem, hogy fizettek a jegyért, de nem tudják felfogni, hogy ami történt, milyen hatással van rá? Olvastam kommenteket, amikben őt okolják, meg hasonló hülyeségeket. Soha többé nem állnék színpadra ha a helyében lennék, egyszerűen nem bírnám. Úgyhogy nem ártana elgondolkodni egy kicsit.
Harmadszor, részvétem a családtagoknak, és remélem, hogy az eltűnteket megtalálják! Twitteren sok képet tettek ki, és az eltűntek neveinek listáját is, egy retweet nem akkora ár, szerintem aki teheti, tegye meg. Minden kis dolog számíthat.
2 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl,
Lisanne
2017. május 23. 20:10
Ez egyszerűen szörnyű.....nagyon sajnálom a családokat, és Arit. Nem ezt érdemelték
2017. május 23. 20:27
És ez nem az öngyilkosságról szól. Hanem arról, hogy azokat az embereket, akik nem hisznek abban, amiben ők lemészárolják, és a 'Paradicsomba' kerüljenek. Hát nem fognak....
Ami pedig Arit illeti. Képzeljétek el, hogy jöttök le a színpadról egy koncert után. Az aréna tele van a ti rajongóitokkal, akik a nevedet kiabálják még azután is, hogy lejöttetek a színpadról. Aztán egyszer csak egy robbanás, és az egész koncert hangulata, a boldogság, a felszabadultság, csak úgy elveszik. Mert a rajongóitok, akik szeretnek titeket egyszerűen csak....meghalnak. Életük legjobb éjszakáján. Aminek életük legjobb éjszakájának kéne lennie halállal végződik. Lehet, hogy a 22 'kicsi' szám a több millió rajongóhoz képest, de az a 22 a rajongód. 22 ember, aki előtt fényes jövő állt. 22 ember tele álmokkal. 22 ember akik szeretnek. Akiket szerettek. Akik támogatnak. Akik a jó kedvet viszik a napotokba. 22 ártatlan ember, akik semmit nem tettek azért, hogy meghaljanak. Csak rossz helyen voltak rossz időben. És ez a rossz hely a ti koncertetek. Képzeljétek el milyen sokkoló, és fájdalmas lehet egy előadónak, aki majdnem naponta lép fel különböző helyeken. Nem mondom, hogy ez csak róla szól, természetesen a családoknak még fájdalmasabb lehet, hiszen ők személyesen is ismerték az áldozatokat. De Arinak is van oka szomorkodni.
Amúgy nekem sem tetszik ez a kifejezés. 'Hisztérikus állapot'? Nem tudom, nekem erről az jut eszembe, hogy hisztizne amiatt, hogy meghalt 22 ember a koncertjén, a sebesültekről nem is beszélve. Nem hiszem hogy hisztizne emiatt, inkább csak mélységesen szomorú.
Ami pedig Arit illeti. Képzeljétek el, hogy jöttök le a színpadról egy koncert után. Az aréna tele van a ti rajongóitokkal, akik a nevedet kiabálják még azután is, hogy lejöttetek a színpadról. Aztán egyszer csak egy robbanás, és az egész koncert hangulata, a boldogság, a felszabadultság, csak úgy elveszik. Mert a rajongóitok, akik szeretnek titeket egyszerűen csak....meghalnak. Életük legjobb éjszakáján. Aminek életük legjobb éjszakájának kéne lennie halállal végződik. Lehet, hogy a 22 'kicsi' szám a több millió rajongóhoz képest, de az a 22 a rajongód. 22 ember, aki előtt fényes jövő állt. 22 ember tele álmokkal. 22 ember akik szeretnek. Akiket szerettek. Akik támogatnak. Akik a jó kedvet viszik a napotokba. 22 ártatlan ember, akik semmit nem tettek azért, hogy meghaljanak. Csak rossz helyen voltak rossz időben. És ez a rossz hely a ti koncertetek. Képzeljétek el milyen sokkoló, és fájdalmas lehet egy előadónak, aki majdnem naponta lép fel különböző helyeken. Nem mondom, hogy ez csak róla szól, természetesen a családoknak még fájdalmasabb lehet, hiszen ők személyesen is ismerték az áldozatokat. De Arinak is van oka szomorkodni.
Amúgy nekem sem tetszik ez a kifejezés. 'Hisztérikus állapot'? Nem tudom, nekem erről az jut eszembe, hogy hisztizne amiatt, hogy meghalt 22 ember a koncertjén, a sebesültekről nem is beszélve. Nem hiszem hogy hisztizne emiatt, inkább csak mélységesen szomorú.
2017. május 23. 20:50
joly30visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.06. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 264163 offline |
Ez borzasztó mikor jutunk már el arra a pontra mikor az országok azt mondják, hogy elég volt. Össze kéne fogni és végleg ki kéne irtani az Iszlám államot... nagyon sajnálom ami történt az áldozatok nyugodjanak békében :'(
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.