Augusztus 13-án, Los Angelesben adják át a díjakat egy nagyszabású ceremónia keretein belül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Teen Choice Awards 2017 – Íme a jelöltek!
2017. június 20. 09:48
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2017. június 20. 09:53
Eme, PLL, LM, Troi, Lucy, Ashley, Shay, Sasha, Gal, Ari, Cami, TW, Dylan

2017. június 20. 09:53
Egyáltalán nem lepődök meg a jelölteken... Alessiának örülök, de sajnos szerintem nem ő fog nyerni
2017. június 20. 09:58
![]() |
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 ![]() |
Bruno, Ari, Camii <3333

2017. június 20. 10:01
![]() |
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 ![]() |
Úristen! Rengeteg kedvencem szerepel a listákon..a lényeg nekem, h Nina Dobrev nyerjen a legjobb színésznő (akció filmekben) kategóriát.
2017. június 20. 10:04
![]() |
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 ![]() |
Chris Evans ♥
2017. június 20. 10:22
DYLANNEK ÉS A TEEN WOLFNAK NYERNIE KELL❤
van egy olyan érzésem, hogy én nagyon boldog leszek mikor kiosztják a díjakat mert annyi kedvencem benne vaan
tuti nyer majd valaki én pedig irtó büszke leszek rájuk❤
illetve majd remélem a legjobb színésznő drámában kategóriában Hailee fog nyerni. persze ott van a két Emma, akiket mindenkit annyira szeret, és igen, rohadtul tehetségesek, de Hailee messziről leköröz mindenkit színészedésben.
van egy olyan érzésem, hogy én nagyon boldog leszek mikor kiosztják a díjakat mert annyi kedvencem benne vaan
tuti nyer majd valaki én pedig irtó büszke leszek rájuk❤
illetve majd remélem a legjobb színésznő drámában kategóriában Hailee fog nyerni. persze ott van a két Emma, akiket mindenkit annyira szeret, és igen, rohadtul tehetségesek, de Hailee messziről leköröz mindenkit színészedésben.
2017. június 20. 10:26
Rengeteg mindenkit jelöltek, akik nagyon megérdemlik. De a legjobban Grantéknek örültem. :3
2017. június 20. 10:35
![]() |
Selz1992leighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 2961 Csatolások: 28613 Azonosító: 155975 ![]() |
Azért Legjobb színésznő (drámasorozatban) kategória jelöltjei
Remélem idén végre Troian nyeri
Idén egész elégedett vagyok a jelöltekkel, főleg LM, Riverdale, PLL, The 100, Shawn, Hailee, Nicki

2017. június 20. 11:19
![]() |
nadinemendesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.11. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 262437 ![]() |
Nagyon remélem, hogy elsősorban Shawn és a Little Mix, valamint Ariana, Selena, Hailee és az Imagine Dragons is a nyertesek között lesz <3
2017. június 20. 11:24
Végre a Little mixet is jelölték, nem csak a Fifth harmonyt
és Camilának is nagyon örülök, remélem nyer valamelyik kategóriában. Ja és persze Arinak is szurkolok

Kapcsolódó sztárok

Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja
Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja
Összehozta a családot a diagnózis.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.

Selena Gomez megerősítette, hogy kapcsolatban van
Selena Gomez megerősítette, hogy kapcsolatban van
Kiderült, kivel randizik a színésznő.

Blake Lively szupercuki közös fotókat posztolt Taylor Swifttel és Beyoncéval
Blake Lively szupercuki közös fotókat posztolt Taylor Swifttel és Beyoncéval
Az énekesnő premierjén járt.

Billie Eilish bejelentette, hogy queer
Billie Eilish bejelentette, hogy queer
Az énekesnő erről nyilatkozott.

Izzik köztük a levegő: Sophie Turner tényleg összejött Peregrine Pearsonnal
Izzik köztük a levegő: Sophie Turner tényleg összejött Peregrine Pearsonnal
Új szerelemre talált.

Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben
Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben
Elmondta a véleményét a sztár.

Brooklyn Beckham akadályozta meg, hogy Selena Gomez elessen a ruhájában
Brooklyn Beckham akadályozta meg, hogy Selena Gomez elessen a ruhájában
Segített az énekesnőnek a híresség.