Augusztus 13-án, Los Angelesben adják át a díjakat egy nagyszabású ceremónia keretein belül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Teen Choice Awards 2017 – Íme a jelöltek!
2017. június 20. 09:48
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2017. június 20. 09:53
Eme, PLL, LM, Troi, Lucy, Ashley, Shay, Sasha, Gal, Ari, Cami, TW, Dylan
2017. június 20. 09:53
Egyáltalán nem lepődök meg a jelölteken... Alessiának örülök, de sajnos szerintem nem ő fog nyerni
2017. június 20. 09:58
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Bruno, Ari, Camii <3333
2017. június 20. 10:01
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Úristen! Rengeteg kedvencem szerepel a listákon..a lényeg nekem, h Nina Dobrev nyerjen a legjobb színésznő (akció filmekben) kategóriát.
2017. június 20. 10:04
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Chris Evans ♥
2017. június 20. 10:22
DYLANNEK ÉS A TEEN WOLFNAK NYERNIE KELL❤
van egy olyan érzésem, hogy én nagyon boldog leszek mikor kiosztják a díjakat mert annyi kedvencem benne vaan
tuti nyer majd valaki én pedig irtó büszke leszek rájuk❤
illetve majd remélem a legjobb színésznő drámában kategóriában Hailee fog nyerni. persze ott van a két Emma, akiket mindenkit annyira szeret, és igen, rohadtul tehetségesek, de Hailee messziről leköröz mindenkit színészedésben.
van egy olyan érzésem, hogy én nagyon boldog leszek mikor kiosztják a díjakat mert annyi kedvencem benne vaan
tuti nyer majd valaki én pedig irtó büszke leszek rájuk❤
illetve majd remélem a legjobb színésznő drámában kategóriában Hailee fog nyerni. persze ott van a két Emma, akiket mindenkit annyira szeret, és igen, rohadtul tehetségesek, de Hailee messziről leköröz mindenkit színészedésben.
2017. június 20. 10:26
Rengeteg mindenkit jelöltek, akik nagyon megérdemlik. De a legjobban Grantéknek örültem. :3
2017. június 20. 10:35
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3574 Csatolások: 69243 Azonosító: 155975 online |
Azért Legjobb színésznő (drámasorozatban) kategória jelöltjei Remélem idén végre Troian nyeri Idén egész elégedett vagyok a jelöltekkel, főleg LM, Riverdale, PLL, The 100, Shawn, Hailee, Nicki
2017. június 20. 11:19
nadinemendesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.11. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 262437 offline |
Nagyon remélem, hogy elsősorban Shawn és a Little Mix, valamint Ariana, Selena, Hailee és az Imagine Dragons is a nyertesek között lesz <3
2017. június 20. 11:24
Végre a Little mixet is jelölték, nem csak a Fifth harmonyt és Camilának is nagyon örülök, remélem nyer valamelyik kategóriában. Ja és persze Arinak is szurkolok
Kapcsolódó sztárok
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Újabb fejlemény - Liam Payne ki akart szökni a szobájából, amikor a mélybe zuhant
Újabb fejlemény - Liam Payne ki akart szökni a szobájából, amikor a mélybe zuhant
Új elmélet terjed a haláláról.
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Nagyon megható dolgot tett.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.