Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő amerikai poszt-apokaliptikus sorozat alig egy hónapja fejezte be negyedik évadának sugárzását, mi pedig elhoztunk nektek 24 érdekességet, melyet valószínűleg még nem tudtál a műsorról.
A teljes cikkhez kattints ide!
24 érdekesség, amit nem nagy eséllyel tudtál A visszatérőkről
2017. június 25. 00:09
pont most fejeztem be a negyedik évadot. annyira szeretem ezt a sorozatot és annyira várom már az ötödik évadot:3 a cikkhez hozzászólva volt amit tudtam, volt amit nem, de az utóbbi többségben volt.
2017. június 25. 00:22
![]() |
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 ![]() |
Imádom a sorozatot*----*
2017. június 25. 09:34
![]() |
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 ![]() |
Imádom a sorozatot!
... ... Azért a 19-est el tudom kepzelni, hogy milyen vicces lehetett. A 16. Pedig teljesülhetne, nem kell eljegyezniük egymást, de valami romantika jöhetne már közöttük.

2017. június 25. 17:18
![]() |
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9490 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 ![]() |
spoiler
a könyveket nem olvastam, de gondolkozom rajta. kár lett volna kihagyni egy ilyen karaktert, mint Murphy
nekem nagyon tetszett az eddigi összes évad és baromira várom már a folytatást :3 de Clarke-ot még mindig ki nem állhatom :/ Octaviával pedig jelenleg barátkozom úgymond, pedig eddig őt sem kedveltem. remélem nem csinál semmi baromságot a karantén alatt. Lexa és Jasper pedig hiányoznak :/
a könyveket nem olvastam, de gondolkozom rajta. kár lett volna kihagyni egy ilyen karaktert, mint Murphy

2017. június 25. 19:40
![]() |
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 ![]() |
Amúgy a sorozat nem a könyv alapján készül, hanem volt egy alapsztori, de a sorozatot előbb elkezdték csinálni, mint a könyvet és párhuzamosan kèszült a kettő, azért van ennyi eltérés...
2017. június 26. 12:48
Érdekes cikk lett. Ez a kedvenc sorozatom. Néhányat már tudtam, de volt olyan is, ami még új volt. A könyveket is olvastam és azokat is imádtam.

2017. június 26. 17:53
![]() |
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 ![]() |
Volt már pár amit tudtam, de ezeken kívül érdekes cikk lett! Személy szerint imádtam Clexat, sokáig nem akartam elfogadni Lexa halálát. Most már Bellarket akarok mindenáron :3 Világ egyik legjobb sorozata

2017. június 26. 23:24
most le lesz harapva a fejem, de fogalmam sincs, miért látnak bele romantikát Clarke és Bellamy kapcsolatába. lehet, én azért utálom ezt a ship-et, mert sem Clarke-ot, sem Bellamy-t nem szívlelem, bár ki tudja.
Lexa, Lincoln és Jasper pedig még mindig elképesztően hiányzik.
2017. június 27. 12:52
![]() |
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 ![]() |
Idézet (Fylia @ 2017.06.26. 23:24)
most le lesz harapva a fejem, de fogalmam sincs, miért látnak bele romantikát Clarke és Bellamy kapcsolatába. lehet, én azért utálom ezt a ship-et, mert sem Clarke-ot, sem Bellamy-t nem szívlelem, bár ki tudja.

2017. június 27. 17:53
Én sem szeretném, ha Clarke és Bellamy szerelembe esnének és nem értem, hogy más nézők, akik szintén kedvelik a sorozatot hogyan tudják szerelmi kapcsolatban elképzelni ezt a két karaktert? Az igazság az, hogy tényleg van köztük egy nagyon erős kapcsolat, de szerintem ez csak mély barátság, vagy olyanok egymásnak, mint a lelkitársak, én többet nem látok bennük. Remélem ez így is marad az 5. évad végéig, mert borzasztóan mérges lennék, ha úgy érne véget a sorozat, hogy ők ketten együtt vannak.
Egyébként nagyon érdekes cikk és öröm volt olvasni a kedvenc sorozatomról, ezt köszönöm a szerzőnek!

2017. június 29. 22:44
Imádom ezt a sorozatot, számomra a dobogó tetején áll. Ahogy látom oszlik a vélemény hogy Clarke-ot kivel látnánk szivesebben. Személy szerint én Clexára szavazok nagyon megragadt bennem mind Lexa, mind Clarke (aki nem a kedvenc szereplőm, de ezeknél a részeknél imádtam) szerepe ezeknél az eseményeknél. A Bellamy Clarke párost én nem tudnám elképzelni, ne kérdezzétek miért, nemtudom szerintem egy párnak nem illenek össze. Na mindenesetre nagyon várom a sorozat 5. évadját, és örülnék ha valamilyen úton-módon még visszatérni Lexa.
Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!