A brit énekes és a német DJ új slágergyanús szerzeménye a Get Low címet viseli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Liam Payne és Zedd közös dala
2017. július 07. 12:18
így elsőre nem igazán nyűgözött le, de majd még adok neki esélyt
2017. július 07. 12:34
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Nem tetszik. Zedd-től többet vártam.
2017. július 07. 12:55
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline |
Sima tuc-tuc szám, esetleg mixelve lehetne többet kihozni belőle, de eddig elég gyengécske
2017. július 07. 13:34
thelittlevaleskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 263693 offline |
Féltem egy Liam közreműködéstől és úgy látom nem indokolatlanul. Nem értem, hogy Liam mikor van a gyerekével? A hírnév megvárja. Addig ne erőltesse ezt a stílust mert nem áll jól neki, sem hangzásban sem sehogy! Semmi pluszt nem tud mutatni és a dalt hallgatva egy ének tanarhoz is elmehetne hogy megtanulja szépen kötni a sorokat. Zeddtől is egy gyenge mix lett. Annyira összecsapott az egész!
2017. július 07. 13:56
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Az a helyzet, hogy annak tudatában, milyen lett a Strip That Down, nem is vártam én olyan nagyon sokat ettől sem... hát nem is volt ez hiba, mármint hogy nem voltak túl nagy elvárásaim, mert csalódtam volna, az előző szólómunkájára, meg minden második "nagy nyári slágerre" emlékeztet engem, amit ebben az évben még a tavalyi évben hallottam.
Azon kívül meg valamilyen szinten osztom azt a véleményt, miszerint kicsit furcsa, hogy családapaként, tartós párkapcsolatban ilyen dalokat énekel, mert ezen túlságosan is hallatszik, hogy melyik korcsoportot próbálta megcélozni. És nem a melódiával, hanem a szöveggel, amit megint csak minden második, ebben az évben hallott számhoz tudnék hasonlítani. Persze, csináljon azt, amit akar, és csinálja azt, amit szeret, de nekem ez az új Liam-stílus nagyon nem jön be, mert csak beleolvad a tömegbe.
Azon kívül meg valamilyen szinten osztom azt a véleményt, miszerint kicsit furcsa, hogy családapaként, tartós párkapcsolatban ilyen dalokat énekel, mert ezen túlságosan is hallatszik, hogy melyik korcsoportot próbálta megcélozni. És nem a melódiával, hanem a szöveggel, amit megint csak minden második, ebben az évben hallott számhoz tudnék hasonlítani. Persze, csináljon azt, amit akar, és csinálja azt, amit szeret, de nekem ez az új Liam-stílus nagyon nem jön be, mert csak beleolvad a tömegbe.
2017. július 07. 14:21
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline |
Imádom mikkor ki jött rá egy órára hallgattam meg és aww új nyári kedvenc*---*
2017. július 07. 15:08
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Nem tudom ha nem tetszik Liam stilusa miért hallgatjátok?
Szerintem igenis jól áll Liam-nek.
Szerintem igenis jól áll Liam-nek.
2017. július 07. 16:35
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 853 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline |
Első hallásra nem nagyon fülbemászó, meg szerintem a legjobb Zedd szám Alessia Carával készült. Gondolom azért fogják adni a rádiókban, de ennek nem lesz bombasikere annyira.
2017. július 08. 12:32
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
Nem ellene akarok felszólalni, de az előző dala se nyerte el a tetszésem, roppant egynyári slágernek bizonyosodott be, de ez is csak a maximum feltételezés. Nem vártam sokat ettől a daltól, és még a várt színvonalat se tudta hozni.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.