Segítség / Kérdés / Fórum Hiba Topik
2017. szeptember 21. 20:08
Sziasztok! Meg szeretném kérdezni, hogy mikortól lehet véleményeket értékelni? Megvan a titulusom (fél év tagság + 1000 hozzászólás), de nem engedi. Köszönöm előre is!
2017. szeptember 21. 20:56
AlysiaSweet Little Hale ♡ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 69815 Azonosító: 265584 offline |
Idézet (simplegirl. @ 2017.09.21. 20:08)
Sziasztok! Meg szeretném kérdezni, hogy mikortól lehet véleményeket értékelni? Megvan a titulusom (fél év tagság + 1000 hozzászólás), de nem engedi. Köszönöm előre is!
Nekem ugy remlik 1 ev tagsag szukseges hozza, de lehet rosszul emlekszem.
2017. szeptember 21. 21:00
Idézet (Alysia @ 2017.09.21. 20:56)
Nekem ugy remlik 1 ev tagsag szukseges hozza, de lehet rosszul emlekszem.
Köszönöm!
2017. szeptember 21. 21:09
Még nem vagyok egy éve tag, de már tudok véleményeket értékelni egy ideje. Sajnos fogalman sincs mi szükséges hozzá.
2017. szeptember 23. 09:29
Idézet (simplegirl. @ 2017.09.18. 15:42)
Nálam is mindig ez van, mindenkinél szerintem. :/
Most pedig egy képet feltölt, egyet nem.
2017. október 01. 09:30
suti1900új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 247174 offline |
Sziasztok! Sürgősen segítséget kérnék.Most írtam meg a cikket,de nem tudok kiemelt képet berakni, egyszerűen nem reagál. Hiába kattintok a létrehozására,kéri a képet,de feltölteni nem tudom valami technikai probléma miatt
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
2017. október 01. 21:17
Idézet (suti1900 @ 2017.10.01. 09:30)
Sziasztok! Sürgősen segítséget kérnék.Most írtam meg a cikket,de nem tudok kiemelt képet berakni, egyszerűen nem reagál. Hiába kattintok a létrehozására,kéri a képet,de feltölteni nem tudom valami technikai probléma miatt
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Szia! A kiemelt képhez próbáltad feltölteni a .jpg képet? (a címkék alatt)
2017. október 03. 11:40
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline |
Tegnap egy csomó címlapfotót tettem be Doutzen Kroes életrajzába. Ma ezeket nem mutatja. Valaki tudja, hogy miért tűnnek el a linkelt képek az önéletrajzból? Ugyanez a helyzet több modell lapomnál. ( Stephanie Seymour, Natalia Vodianova, stb...)
2017. október 04. 19:07
Idézet (Sugarbird @ 2017.10.03. 11:40)
Tegnap egy csomó címlapfotót tettem be Doutzen Kroes életrajzába. Ma ezeket nem mutatja. Valaki tudja, hogy miért tűnnek el a linkelt képek az önéletrajzból? Ugyanez a helyzet több modell lapomnál. ( Stephanie Seymour, Natalia Vodianova, stb...)
Szia! Lehetséges, hogy nem jó hosztra tetted?
2017. október 08. 18:39
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17816 Csatolások: 223645 Azonosító: 46320 offline |
Sziasztok!
Több Wikipedia-s sztáradatlapnál is láttam, hogy a Starity-ról lettek átmásolva az önéletrajzok.
Minden jog fenntartva. A Starity név a kiadó bejegyzett védjegye, annak használata kizárólag a kiadó engedélyével lehetséges. Az oldalainkon közölt tartalom - kivétel, ahol a forrás külön jelölve van - a kiadó szellemi tulajdonát képezi. Annak másolása, újraközlése kizárólag a kiadó előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.
Mivel a forrás (starity) nincs feltüntetve, úgy gondoltam, ez érdekelhet benneteket. Nagy valószínűséggel végig kellene pörgetni a felkapottabb sztárok Wikipedias adatlapjait, összevetni az itteni önéletrajzokkal, és amennyiben másolás történt, írni az ottani szerkesztőségnek, hogy a jövőben ez elkerülhető legyen.
Több Wikipedia-s sztáradatlapnál is láttam, hogy a Starity-ról lettek átmásolva az önéletrajzok.
Minden jog fenntartva. A Starity név a kiadó bejegyzett védjegye, annak használata kizárólag a kiadó engedélyével lehetséges. Az oldalainkon közölt tartalom - kivétel, ahol a forrás külön jelölve van - a kiadó szellemi tulajdonát képezi. Annak másolása, újraközlése kizárólag a kiadó előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.
Mivel a forrás (starity) nincs feltüntetve, úgy gondoltam, ez érdekelhet benneteket. Nagy valószínűséggel végig kellene pörgetni a felkapottabb sztárok Wikipedias adatlapjait, összevetni az itteni önéletrajzokkal, és amennyiben másolás történt, írni az ottani szerkesztőségnek, hogy a jövőben ez elkerülhető legyen.
2017. október 08. 19:02
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (LaTasha @ 2017.10.08. 18:39)
Sziasztok!
Még ha csak a Wikipédia csinálná ezt, de számtalan rajongói oldal is innen másol vagy az itteni életrajzot egészíti ki egy-két saját mondattal, persze mindezt forrásmegjelölés nélkül. Én már ebbe beletörődtem, mert mindegy egyes oldalt nem tudunk lekövetni.
9 felhasználónak tetszik:
Bessie,
Bae Hee Yeon,
LeerdammerGirl,
LaTasha,
Selz,
Alysia,
idone,
Éowyn,
silenc
2017. október 12. 17:37
Idézet (funny18 @ 2017.10.08. 19:02)
Még ha csak a Wikipédia csinálná ezt, de számtalan rajongói oldal is innen másol vagy az itteni életrajzot egészíti ki egy-két saját mondattal, persze mindezt forrásmegjelölés nélkül. Én már ebbe beletörődtem, mert mindegy egyes oldalt nem tudunk lekövetni.
Én például már láttam macskákkal foglalkozó oldalt, hogy másolt innen két cikket is, ami cicákról íródott, szórul-szóra az egészet, természetesen nem írta oda a forrást - az egyik egyébként az én cikkem volt. A poén az, hogy sem az oldalon, sem a Facebook-os oldalon nem volt üzenetküldési lehetőség, innentől kezdve pedig nagyon nem lehet a dologgal mit kezdeni. :/
2017. október 20. 17:11
Üdv! A mai napon kezdődött ez, hogy kiírja a cím elé (pl. https://starity.hu/forum/topik/588989-segitseg-kerdes-forum-hiba-topik/valasz/) a https-t és a zöld biztonságost. Próbáltam ott mindennel variálni, hogy menjen a képfeltöltés, de egyszerűen mikor már tallóztam a képet (képek feltöltése gomb), eltűnt a https szürke lett és eltűnt a biztonságos kiírás. Úgy tesz, mintha feltöltötte volna, pedig nem. Előtte mintha a Flash-sel lett volna valamia, hogy ott van a jele és megkérdezte, hogy engedélyezem-e, igennel válaszoltam és beállítottam, hogy mindig engedélyezze. Ekkor lett valami. Chrome-ot használok. És G-Portálon tökéletesen tallózza. Előre is köszönöm a válaszadónak!
2017. október 20. 17:18
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
Idézet (simplegirl. @ 2017.10.20. 17:11)
Üdv! A mai napon kezdődött ez, hogy kiírja a cím elé (pl. https://starity.hu/forum/topik/588989-segitseg-kerdes-forum-hiba-topik/valasz/) a https-t és a zöld biztonságost. Próbáltam ott mindennel variálni, hogy menjen a képfeltöltés, de egyszerűen mikor már tallóztam a képet (képek feltöltése gomb), eltűnt a https szürke lett és eltűnt a biztonságos kiírás. Úgy tesz, mintha feltöltötte volna, pedig nem. Előtte mintha a Flash-sel lett volna valamia, hogy ott van a jele és megkérdezte, hogy engedélyezem-e, igennel válaszoltam és beállítottam, hogy mindig engedélyezze. Ekkor lett valami. Előre is köszönöm a válaszadónak!
Szia!
Szerintem itt most nem a te gépeddel lesz a probléma, hanem a szerveroldalon van valami. Vagy legalábbis feltételezem ezt abból, hogy nálam pont feltöltés közben szállt el a cucc. A flash-t pedig pont tegnap frissítettem, szóval az sem lehet. Picit várni kell és akkor majd helyre rázódik.
2017. október 20. 17:21
Idézet (Szandi0820 @ 2017.10.20. 17:18)
Szia!
Szerintem itt most nem a te gépeddel lesz a probléma, hanem a szerveroldalon van valami. Vagy legalábbis feltételezem ezt abból, hogy nálam pont feltöltés közben szállt el a cucc. A flash-t pedig pont tegnap frissítettem, szóval az sem lehet. Picit várni kell és akkor majd helyre rázódik.
Köszönöm! Nálam is, egyszerűen a kis kép rublikába írt ki dolgokat. Firefoxon és Exploreren sem működik. Igen, akkor várok.
2017. október 21. 11:26
Üdv.
Nem tudom, hogy még kinél működik így ez a dolog, de ebbe a topikba nem tudok feltölteni képeket, mert mivel egy üres helyt ad ki
a kép feltöltése után. Talán csak rossz a gépem vagy nem tudom, de szerintem a topikban az utolsó hozzászólónál is ez volt a probléma.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Nem tudom, hogy még kinél működik így ez a dolog, de ebbe a topikba nem tudok feltölteni képeket, mert mivel egy üres helyt ad ki
a kép feltöltése után. Talán csak rossz a gépem vagy nem tudom, de szerintem a topikban az utolsó hozzászólónál is ez volt a probléma.
2017. október 21. 11:29
Idézet (Madilyn @ 2017.10.21. 11:26)
Üdv.
Szia!
Korábban is erről volt szó, amiért írtam tegnap. Nem a te géped a rossz, nem is a böngészővel van a baj. Szerintem mindenkinél ez van, mindegyik képfeltöltéses topiknál. :/
2017. október 21. 11:51
Idézet (simplegirl. @ 2017.10.21. 11:29)
Szia!
Korábban is erről volt szó, amiért írtam tegnap. Nem a te géped a rossz, nem is a böngészővel van a baj. Szerintem mindenkinél ez van, mindegyik képfeltöltéses topiknál. :/
Értem, köszönöm a válaszodat
2017. október 24. 07:59
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Idézet (Madilyn @ 2017.10.21. 11:51)
Értem, köszönöm a válaszodat
Nekem ma is csinálja. Ez az idei 666. alkalom, de már meg sem lepődöm. Csak zavaró, hogy ilyenkor nyitok random egy topikot, amibe semmi sincs...
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.