Augusztus 27-én Kaliforniában került megrendezésre a 2017-es MTV Music Awards, ahol a sztárvilág egy része megjelent. Lássuk milyen ruhakölteményekben jelentek meg az eseményen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ruhamustra: MTV Video Music Awards 2017
2017. augusztus 28. 14:24
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3633 Csatolások: 74414 Azonosító: 155975 online |
Az este legjobban öltözöttje egyértelműen Hailee volt, valami fantasztikusan nézett ki Fiúk közül pedig Shawn és Tlyer is nagyon jól nézett ki Ezen kívül még Lorde és Nicki szerelése tetszik.
2017. augusztus 28. 14:33
Demi volt az este legszebbje, tetőtől talpig minden gyönyörű volt rajta. A haja, a kiegészítők, a cipő, a ruha, egyszerűen tökéletes.
2017. augusztus 28. 15:24
thelittlevaleskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 263693 offline |
Hailee es Lorde gyönyörűek voltak. Shawn is elég jól nézett ki.
2017. augusztus 28. 15:29
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
Vanessa és Lorde ruhája a kedvencem.
Shawn
Shawn
2017. augusztus 28. 15:32
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849782 Azonosító: 6038 offline |
Remélem Nicki Minajnak nem kellett sokszor kimennie pisilni. Vanessa Hudgensé elég érdekes, ő ennél jobban szokott kinézni. Michael Jackson lánya úgy borzalom, ahogy van, de Demi Lovato is elég röhejesen néz ki az Aladdin nadrágjában, ami teljesen összenyomja az amúgy sem túl magas csajt, meg a derekánál kicsit bevágó haslefogó bugyijával. Nem a haslefogó bugyival van a bajom, hanem hogy ő azt hirdeti, hogy elfogadta magát olyannak amilyen, meg mindenki úgy szép ahogy van. Akkor ne akarjon soványabbnak tűnni, mint amilyen valójában. Lorde ruhája jó, de hát az az épp meghalni készülő fej neki. Tyler Posey-ről fogalmam sincs hogy kicsoda, de mindig az jut róla eszembe, hogy annyira találó neve van, mert akkora irritáló pózer a csávó...
2017. augusztus 28. 15:33
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline |
Bebe gyonyoru volt <3
2017. augusztus 28. 15:49
Demi nadrágja olyan, mint egy udvari bolondé. nekem egyikük ruhája sem jön be, egyedül Shawn az, aki jól nézett ki, hiába egyszerűbb a megjelenése, mint a többségé.
2017. augusztus 28. 16:18
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline |
Az első képet meglátva arra gondoltam, hogy most végre biztos mindenkin normális ruha lesz, de sajnos nem így volt. Csak Hailee és Lorde ruhája tetszik, és persze Tyler nagyon édes volt.
2017. augusztus 28. 16:34
Reméltem, hogy Ivana Baquero-t megemlítik, mert gyönyörű volt a ruhája, de úgy látszik, csak az ismertebb és sokszor ízlésficamos sztárok a menők. Egyedül Lorde ruhája tetszik az itt felsoroltakból, meg talán Sofia-é, a többi mehet a levesbe.
2017. augusztus 28. 17:15
Hailee, Shawn, Demi, Lorde, Sofia ruhája tetszik. Bebe atyavilág! Tyler meg mintha az utcáról jött volna.
2017. augusztus 28. 17:21
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Nem értem, hol vannak ilyenkor a stylistok? Vagy ezeket ők adták rájuk? Lehet az én ízlésemmel van baj, de ezek a ruhák rondák.
2017. augusztus 28. 17:52
Hailee, Jasmine és Lorde ruhája tetszik Pinkék pedif tök aranyosak Nicki Minajé szerintem borzalmas, Katyn meg az a ruha nagyon furcsa Parisé és Bebeé érdekes.... A többiekéről nincs véleményem.
Kapcsolódó sztárok
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A színésznő nem tudta kimenekíteni őket.
Adam Devine rengeteget fogyott, elárulta, miért
Adam Devine rengeteget fogyott, elárulta, miért
Sokat fogyott a színész.