A 21 éves énekes-színésznő együttműködött a BloodPoppal és elkészült közös kisfilmjük a Capital Letters című számhoz, mely A szabadság ötven árnyalata film egyik betétdala.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Hailee Steinfeld - Capital Letters
2018. január 31. 20:31
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Szép lány, a hangja se rossz, de mindegyik dala ugyanolyan tucat és unalmas. Reméltem hogy végre valami hallgatható lesz, mert tényleg próbáltam megkedvelni a zenéit, de nem ment. Bár kinek mi, ízlések és pofonok.
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2018. február 01. 15:15
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
A dal és a klipp is nagyon jó lett, nagyon büszke vagyok Haileere
2018. február 01. 15:48
|
|
allisonhale.phoenix girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2704 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Tetszik ez a dal, a klip pedig még inkább, nagyon jól sikerült. Nem igazán ismerem Hailee dalait, eddig nem nagyon néztem utána a munkásságának, de ez alapján egy egész tehetséges énekesnőnek tűnik, szép hangja van.
2018. február 02. 09:26
Ha még meghallgatnám jó párszor, akkor biztos jobban tetszene, de eddig az elmegy és rossz között vacillálok a dalt illetően. Nagyon aranyos és szimpatikus egyébként, de nagyon sajnálom, hogy a zenei munkássága nem kedvencem, pedig már sokszor próbálkoztam megbarátkozni a dalaival.
2018. február 03. 12:31
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
Számomra Hailee zenei terén valamiért sosem alkot maradandót; címeket tudnék mondani tőle, de maga a számok szövegét, dallamát nem tudnám felidézni. Végtelenül tehetséges fiatal lány, egy igazán bájos kisugárzással, így kissé bánt, hogy csak színészként tudom őt elismerni.
Viszont! Ezzel a dallal egészen más a helyzet. A videóval együtt teljesen levett a lábamról. Gyönyörű a látványvilága, és maga a dal is nagyon-nagyon tetszik. Az Árnyalat-filmekhez általában mindig jó számok készülnek, most sem nyúltak mellé.
Viszont! Ezzel a dallal egészen más a helyzet. A videóval együtt teljesen levett a lábamról. Gyönyörű a látványvilága, és maga a dal is nagyon-nagyon tetszik. Az Árnyalat-filmekhez általában mindig jó számok készülnek, most sem nyúltak mellé.
2018. február 03. 18:02
|
|
petra_radcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 268523 offline
|
DEJOOOO
2018. február 04. 14:28
|
|
littiniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 17 Azonosító: 268635 offline
|
Idézet (Alysia @ 2018.01.31. 20:28)
A 21 éves énekes-színésznő együttműködött a BloodPoppal és elkészült közös kisfilmjük a Capital Letters című számhoz, mely A szabadság ötven árnyalata film egyik betétdala.
Nagyon tetszik ez a dal, jó hogy kirakták!
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.