Starity

Szirmai Gergő kiégett?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. március 09. 15:26 #1
Pocok2001
Pocok2001
freestyler
 
Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.11.03.
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Offline offline
Szirmai Gergő korosztályunk egyik leghíresebb videósa immár hetedik éve gyárt filmkritikákat a Youtube-ra. Az utóbbi időkben azonban elmaradoztak a videói, és senki nem tudja, miért. A zoom.hu interjújában megtörte a csendet.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. március 09. 15:28 #2
BLulu88
BLulu88
Cikk író
 
StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.03.30.
Hozzászólás: 2172
Csatolások: 0
Azonosító: 242008
Offline offline
Én szeretem a videóit de annyira nem hiányzik az egész lénye az életemből hogy még zaklassam is hogy hol vannak már az új videók...
2018. március 09. 16:32 #3
Maiko
Maiko
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.11.27.
Hozzászólás: 1721
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Offline offline
Ő volt az első youtuber, akit megismertem. Addig azt se tudtam, hogy létezik ilyen, és sokáig csak az ő tevékenységét követtem nyomon. Aztán jött az Animegyetem, és ahhoz voltam szokva, hogy igényesen összerakott, rendesen felépített, humorosan előadott kritikákat nézek. Ezért magasak voltak az elvárásaim, igazi tartalmat vártam a videósoktól, és mondjuk egy Polla vagy Dezső Bence féle szenny minimálisan se tudott lekötni.
Az utóbbi időben találtam újabbakat is, akik tetszettek, de még mindig a legjobbnak tartom Gergőt, és bár megértem, ha besokallt, lehet, hogy tényleg valami magánéleti probléma áll a háttérben, remélem, hogy nem tűnik el végleg. Igazi színfoltja a Youtube-nak.
2018. március 09. 16:45 #4
Uncharted
Uncharted
Ps gamer
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.27.
Hozzászólás: 2094
Csatolások: 0
Azonosító: 210588
Offline offline
Hála az égnek úgy is egy gyökér,meglátszik az interjúban adott válaszán.A tartalom amit gyárt pedig nem sokat ér.
2018. március 09. 17:02 #5
- törölt felhasználó -    
Gergő ezek szerint SEMMIT nem értett meg abból, amit a szerkesztőség többször, normális hangnemben megfogalmazott. Vagy annyira nem érdekli, hogy el se olvasta.[...]

Na ezt lereagálnám mégpedig úgy hogy:
Jézus úristen, ez is csak panaszkodni tud. Olvass már el kérlek TE 700 kommentet, köszi rolleyes.gif Az a baj, hogy kb a kommentek 90%-a igen is abból áll ki hogy "miért nincs már új videó?" meg hogy "hol vagy már?" és hogy "miért sz*rsz a fejünkre?"... Ráadásul a sok idióta még lájkolja is az ilyen kommenteket, az értelmesek meg legalulra kerülnek, persze hogy nem fogja meglátni őket.

Szóval igen, abban egyet értek, hogy a rajongókkal, hogy jó lenne ha Gergő őszintén felszólalna, hogy szünet kell neki vagy akkor legalább amit megígért 2-3 videót azt hozza el időbe vagy egy kis csúszással, de azért ne süllyedjünk már le óvódás szintre egy olyan önmagunkat leégető kommenttel, hogy "miért nem olvas el 1000 kommentet"... unsure.gif
2018. március 09. 19:02 #6
Tamcsy2001
Tamcsy2001
 
StátuszJelenleg tök üres a fejem :P tetszik ez az érzés ^ ^
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.04.09.
Hozzászólás: 587
Csatolások: 0
Azonosító: 255514
Offline offline
Az egyik kedvencem a platformon, nagyon hiányzik, remelem hamarosan visszajön
2018. március 09. 19:39 #7
Gureka10
Gureka10
queen of clubs
 
StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.13.
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Offline offline
Az emberek úgy csinálják, mintha a videósoknak semmi más dolguk nem lenne, minthogy egy kamera előtt üljenek egész nap. Persze, vannak akik tényleg ebből próbálnak megélni, de a videósok 80%-a a videózás mellett iskolába jár, tanul, dolgozik, vagy csak szimplán éli az életét. Nem kéne állandóan csesztetni őket, majd ha akarnak, akkor raknak fel videót, nem tudom mi ez az állandó türelmetlenkedés. rohog.gif
A kamera mögött ők is érző, élő emberek..
2018. március 10. 01:08 #8
Pityang
Pityang
 
Státusz//10.27.//
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.05.17.
Hozzászólás: 755
Csatolások: 0
Azonosító: 243873
Offline offline
De most őszintén és komolyan, bele tudja valaki képzelni magát Gergő helyzetébe? Csak mert én valamelyest el tudom képzelni, hogy mit tennék az ő helyében - és nem azt tenném, hogy rögtön elmondom a szerkesztőségnek, hogy mi bajom van. Ha nem tudja lekezelni az érzelmeit kamera előtt, az egy személyes probléma és nem mellesleg egy személyes dolog, amelyre valakit kényszeríteni nem lehet. Gergő mindig is kényes volt arra, hogy mit tesz ki és mivel bővíti ki a csatornáját, abszolút meg tudom érteni, azok után, hogy évek óta nézem a csatornát, és követem az interjúkat meg hasonlókat vele is, hogy miért nem szeretne "leülős-beszélgetős-videót" csinálni, ezzel megmagyarázva a dolgokat. Tök mindegy, hogy a nézői-e, vagy nem, nem tartozik nekik semmivel sem, a privát élete taglalásával legalább is semmiképpen sem, csak hogy a nézők jobban érezhessék magukat. Nyilván az ígérgetésnek is megvoltak a maga okai, talán az, hogy végig azon volt, hogy visszatérjen a videózáshoz, csak aztán soha sem tudott, vagy talán valami teljesen más, de őszintén, ez még akkor sem ok arra, hogy a személyes dolgaival kapcsolatban csikarjanak ki belőle információkat, amelyeket nem akar elárulni senkinek!
A Szerkesztőségnek ez a része úgy viselkedik, mintha Gergő egyetlen dolga az életben az lenne, hogy őket szórakoztassa, holott szerintem munkától és tevékenységtől függetlenül a mentális egészségnek kell az első dolognak lennie az életben. Ha félretolja a nézőközönségét a saját érdekei miatt, én azt, mint a szerkesztősége tagja meg is tudom érteni, és nem kezdenék el Facebookon írogatni, hogy "Mennyire gáz, hogy nincs videó, gyerünk, Greg, siess!". Most komolyan, én értem, hogy itt mi mindannyian szeretjük őt és a videóit, de van élet azok nélkül is, neki viszont szüksége van arra, hogy azzal foglalkozhasson, amivel éppen szeretne és ami boldoggá teszi. Szóval calm your tits, people...
1 felhasználónak tetszik: disco queen
2018. március 10. 10:44 #9
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.15.
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Offline offline
Ő volt A youtuber az életemben, de tényleg, akinek minden videóját hatalmas izgalommal vártam, aki bevezetett az Youtube életébe. És nagyon elszomorít, hogy ennek valószínűleg vége lesz (bár azt hiszem, egy ideje már vége van, csak még senki sem merte kimondani). Megértem, hogy van magánélete, rengeteg problémája és egyáltalán nem várom el tőle, hogy ezekről a gondokról nekünk beszámoljon. De úgy gondolom, annyit megérdemlünk, hogy kimondja: szünet/vége vagy valami.
2018. március 11. 12:37 #10
- törölt felhasználó -    
Kedves kötekedő rajongók és követelőző Szerkesztőség!

Én ugyan nem nyilatkozhatok Gergő nevében, hiszen nem is ismerem, de... Nem is olyan régen a városunkban tartott közönségtalálkozóján egy férfi az én szemem láttára/fülem hallatára kérdezte meg tőle, hogy szabad-e tudni, hogy mikor jönnek újra rendszeresen videók. Gergő akkor őszintén elmondta, hogy a magánélete elég zavaros volt az elmúlt időszakban, nem tudott időt fordítani egy videó leforgatására, összevágására sem, mert összecsapott, szar munka lett volna. Igaz nem faggattuk, de mondta, hogy nem nagyon szeretne többet elmondani, amit tiszteletben kell tartani. Komolyan elgondolkodom az olyan embereken, akik számon kérő kommenteket hagynak a videók alatt. Ebből áll az életetek, hogy Szirmai Gergő videóit nézitek ébredéstől lefekvésig? Nekem is vannak olyan youtuberek, akiket 0-24-ben tudnék nézni, de ha esetleg nincs új videó, akkor a régieket nézem. Attól, hogy te követelsz egy videót, attól az még nem fog elkészülni (vagy mondok jobbat: csináld meg magad). Jobb lenne, ha hagynák Gergőt pihenni, hiszen látszik, hogy erre van szüksége. A bunkó rajongóknak meg annyit üzennék, hogy szerezzenek maguknak életet, ne csak a Hírügynökséget böngésszék egész nap új videó reményében, így talán rájönnek egyesek, hogy van élet a youtube-on túl is.

Csók
2018. március 15. 22:31 #11
- törölt felhasználó -    
Nagyon szeretem Gergőt és a munkásságát, a hozzáállását viszont már kevésbé. Teljesen jogos az emberektől, hogy válaszokat várnak, amiket nem ad meg nekik, csak kerülgeti a témát. Nem is az a baj, hogy nincsenek videói, mert érthető, hogy amíg zűrös az élete, nem akar videózni, mert az nem lenne minőségi. Sokkal inkább azzal van a probléma, hogy már hónapok óta ígérget, utalva arra, hogy a nézők követelőzők, és hogy ez mennyire nem helyénvaló, holott egész egyszerűen ha letisztázná a helyzetet, senki nem kérné számon, hogy hol maradnak a videók. Lehetne egyenesebb is a nézőivel, mindenesetre, ha visszatér, ugyanolyan örömmel fogom nézni, mint eddig.
2018. március 19. 18:45 #12
Buttefly
Buttefly
új tag
 
StátuszThe Wattpad is my life
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.01.26.
Hozzászólás: 14
Csatolások: 0
Azonosító: 268840
Offline offline
Azzal kapcsolatban teljesen igaza van, hogy rengeteg olyan néző van (akinek nem inge ne vegye magára) akik folyamatosan követelik az új tartalmakat és nem érdekli őket, hogy a videósok is emberek és nekik is lehet sz@r napjuk.Én is szeretem a videóit és én is alig várom, hogy kijöjjön egy-egy új videó, de akkor is igenis tiszteletben kell tartanunk az ő magánéletét, mert ő is ugyanolyan ember mint mi. Nem pedig egy robot, aki azzal tölti a mindennapjait, hogy 0-24-ben gyártja a videókat...

Persze igaz, hogy írásos formában legalább már válaszolnia kellett volna DE nem tudhatjuk, hogy mi játszódik le benne JELENLEG! Lehetnek olyan problémák amik miatt arra sem érez elég erőt, hogy leírja, hogy mi a helyzet.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok