Sokakat tart izgalomban a népszerű sorozat folytatása, ugyanis a nyolcadik évaddal véget ér a vastrónért folyó harc.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ilyen lesz a Trónok harca folytatása – előzetes
2019. január 16. 09:51
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline |
2019. január 16. 15:16
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Úristen annyira várom
Bocsánat a kifejezésért de krvára remélem, hogy a szobrok nem azt jelentik, hogy ezek hárman meghalnak, mert akkor én is meghalok
Az is gyanús, hogy Bran sehol
Meg a toll is jelképez valamit, azt hiszem Jon származásást, szóval valószínűleg azt is megtudja majd mindenki.
Aaaa legyen már április!!4!!!4!4
Bocsánat a kifejezésért de krvára remélem, hogy a szobrok nem azt jelentik, hogy ezek hárman meghalnak, mert akkor én is meghalok
Az is gyanús, hogy Bran sehol
Meg a toll is jelképez valamit, azt hiszem Jon származásást, szóval valószínűleg azt is megtudja majd mindenki.
Aaaa legyen már április!!4!!!4!4
2019. január 16. 16:42
Az "előzetest" láttam már körülbelül 50-szer.. Egyszerűen nem tudok betelni vele és elképesztően várom az új évadot. Szerintem semmi köze ennek a kis előzetesnek ahhoz, hogy ki fog meghalni a következő évadban és nagyon remélem, hogy Jon, Sansa és Arya életben marad. Annyira szomorú, hogy ilyen hamar elteltek az évek és idén lejár ez a tökéletes sorozat. Remélem mihamarabb kapunk egy új, bővebb előzetest, amiben már jelenetek lesznek! Borzasztóan várom az áprilist, biztos vagyok benne, hogy ez lesz minden idők legjobb évada! ^^
2019. január 19. 18:13
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline |
Hajrá kicsi Arya Stark!
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Repülj vissza velünk 2004-be!
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Anya lesz a Született feleségek sztárja.