A tavalyi évben is összesítették az internet népe által megválasztott leghelyesebb férfiakat. Egy 100-as listából választhattak a közösségi médiát használó tagok és így derült ki, kik kerültek a TOP 10-be. Bemutatjuk nektek ezeket az igazán helyes adoniszokat!
A teljes cikkhez kattints ide!
10 vonzó pasi a világ minden tájáról
2019. március 19. 21:45
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
William Levy-t az árva angyal című sorozatból ismerem. 12 éves koromban mennyire odavoltam érte, te jó ég...
2019. március 20. 01:05
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
ha itt a 10. az elsohely minthogy és az 1. az utolsó hely...akkor egyet értek a listával amugy nagyon nem
2019. március 20. 10:03
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Michael B. Jordan-t az első helyre raknám a többi olyan mehh.
2019. március 20. 10:46
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 36499 Csatolások: 21012 Azonosító: 252965 offline |
Akárhányszor látom ezt a listát, nem bírom ki nevetés nélkül Látszik, hogy ez is szavazásos alapon történt, ergo ezt a listát csak a rajongótábor nagysága határozza meg, semmi más...
Az összes közül az első helyet tartom a legnevetségesebbnek, like what the fuck, de amekkora népszerűségnek örvendenek mostanában a koreai előadók, nem csodálom, hogy ő lett megszavazva, pedig aztán a listán voltak sokkal vonzóbb emberek... és akkor most szépen fogalmaztam, lol.
Az összes közül az első helyet tartom a legnevetségesebbnek, like what the fuck, de amekkora népszerűségnek örvendenek mostanában a koreai előadók, nem csodálom, hogy ő lett megszavazva, pedig aztán a listán voltak sokkal vonzóbb emberek... és akkor most szépen fogalmaztam, lol.
2019. március 20. 13:09
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline |
Igazán egyik se a zsánerem, de ok, görgetek lefelé...elmennek...erre majdnem megfulladok a szendvicsemben. Ez a kályha melegséget sugárzó ázsiai kisfiú miért van itt?
Vagyis wtf? Most ilyen lesz a szexideál? Megérett ez a világ a pusztulásra.
Az én kisvárosomban meg tudnék nevezni 10 ezeknél jobb pasast. Gyenge lett a lista, vagy curva jó helyen élek?
(lol, olyan jó pasi mégegy nem lesz mint Joey Tempest a Prisoners in Paradise korszak-keressetek nekem olyan pasit-alatt annó. Személyes vélemény, lehet nekem esni)
Vagyis wtf? Most ilyen lesz a szexideál? Megérett ez a világ a pusztulásra.
Az én kisvárosomban meg tudnék nevezni 10 ezeknél jobb pasast. Gyenge lett a lista, vagy curva jó helyen élek?
(lol, olyan jó pasi mégegy nem lesz mint Joey Tempest a Prisoners in Paradise korszak-keressetek nekem olyan pasit-alatt annó. Személyes vélemény, lehet nekem esni)
2019. március 20. 13:49
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Hát gyerekek, mindenkinek más az izlése. A koreai srác tényleg kilóg kicsit a sorból, de szerintem szép arca van.
2019. március 20. 14:16
unikornis23visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.10.30. Hozzászólás: 426 Csatolások: 0 Azonosító: 271043 offline |
Az még oké hogy a kóreai fent van a listán mert szép lányos képe van de hogy az első legyen az már lehetetlen!!! Akik a listán vannak azok közül nekem 3,4,8 tetszik! Amúgy én még a listára tettem volna Dant az Imagine Dragonsból,G-eazyt és Messit!!!
2019. március 20. 14:50
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17616 Csatolások: 18415 Azonosító: 168141 offline |
Nem bántásból, de a Man of Steel (amiben H.C. Superman-t alakítja) évekkel a Batman v Superman előtt került mozikba. Tehát a "balszerencsés" szériája már akkor véget ért.
Amúgy, kinek a pap, kinek a papné - tartja a mondás. De hogy ezzel a listával rothadtul nem értek egyet, az is biztos. Rengeteg olyan férfi van, aki sokkal vonzóbb a fenti listán található egyedeknél. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogyan lehet ez egy végleges lista.
Amúgy, kinek a pap, kinek a papné - tartja a mondás. De hogy ezzel a listával rothadtul nem értek egyet, az is biztos. Rengeteg olyan férfi van, aki sokkal vonzóbb a fenti listán található egyedeknél. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogyan lehet ez egy végleges lista.
2019. március 20. 18:39
Rozikaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.24. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 250940 offline |
A legtöbben az előttem kommentelők közül csúfolódnak V-n. Nem azért beszélek, mert kedvelem mind a személyét és a munkásságát is, hanem mert nem értek egyet azzal, hogy valakit olyasmi megfelelőkkel kellene illetni, mint "kályha melegséget sugárzó kisfiú", "koreai kislány", stb. Még ha meleg is lenne, amit nem tudhatunk, sem szabadna ilyen jelzőket használni, sértő és etikátlan. Mint ahogyan kislánynak nevezni egy felnőtt férfit sem illő. Az, hogy a megjelenése femininebb, mint a többi emberé akik a listán vannak, Dél-Korea kultúrájából és szépségideáljából ered. Nem lehet mindenki "macsó, erős izomzattal és nyugati vonásokkal rendelkező adonisz". Ízlések és pofonok. Bárki fujjolhatna arra, akire akar, de van értelme? Származik bármi jó valakinek abból, ha mást ócsárol?
Másrészt, szerintem sok más olyan férfi van, aki helyesebb, vonzóbb, mint a listán felsoroltak - az én nézőszögemből.
Másrészt, szerintem sok más olyan férfi van, aki helyesebb, vonzóbb, mint a listán felsoroltak - az én nézőszögemből.
1 felhasználónak tetszik:
Romolia
2019. március 20. 18:49
Tőlem aztán akárhány férfit felsorolhatnak az emberek egy ilyen listán, amíg az elején nem Sebastian Stan vagy Chris Hemsworth áll, addig egyik sem bizonyul számomra hitelesnek.
Michael B. Jordan pedig előrébb is lehetne a listán, az a férfi egy álom.
Michael B. Jordan pedig előrébb is lehetne a listán, az a férfi egy álom.
2019. március 20. 21:04
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline |
Valahogy nem tiszta ez a lista. XD Először is, Henry Cavill az egyetlen számomra a listán, aki be is jön, s habár tényleg van köztük egy két szemrevaló férfi....de hogy kerülhetett az első helyre ez a rózsaszín hajú fiúcska? Amikor a lista végére értem legalább egy jóízűt nevethettem, ennyi értelme volt.... XD
Számomra egyébként amúgy is Cameron Monaghan az isten, nála jobb pasi nincs eme bolygón....
Számomra egyébként amúgy is Cameron Monaghan az isten, nála jobb pasi nincs eme bolygón....
2019. március 22. 01:40
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Taehyung-nak vannak sokkal jobb, férfiasabb képei is. Most ehhez a cikkhez épp egy rosszabb kép lett választva és a hajszín sem áll jól neki. De higyjétek el sötétbarna/fekete hajjal igazán jóképű és férfias!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.