A színésznő a Love Hard című karácsonyi romantikus vígjátékban lesz látható.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Netflix új karácsonyi filmjében lesz látható Nina Dobrev!
2021. október 08. 18:16
![]() |
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 840 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 ![]() |
Ilyenkor úgy hianyzik a “vámpírnaplók”időszaka, tudom hogy a komédia hozzá közelebb áll, de mégis annyira jól jatszodta a drámaibb szerepet. Rosa82 szeribten is túl kiszámítható, és a magasságbeli különbség is direkt volt így kialakítva… mondván nm a külső hanem a belső számít, es mivel ez egy komédia meg ra is tettek egy lapáttal
2021. október 08. 18:46
![]() |
tonhalszendvicsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.09. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 290751 ![]() |
egy aprócska nevetést azért sikerült kicsalnia belőlem, ngl. ami meg ninát illeti, nem tudom, eljön-e számára az igazi nagy áttörés filmek terén, a tvd óta semmi relevánsban nem szerepelt tudtommal, hiába vágyott annyira mozivászonra a sorozat elhagyása után.
2021. október 08. 19:34
![]() |
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 840 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 ![]() |
Nagyon megváltozott az arca amikor elkezdett éredtebb nővé válni, akkoriban rengeteg cikk szólt róla hogy mennyire más lett csupán 2-3 év leforgása alatt.. ami ritka, főként Hollywoodban.

2021. október 09. 17:26
![]() |
Bessiefunkcionális ♑ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15769 Csatolások: 67562 Azonosító: 27941 ![]() |
Idézet (ComMD @ 2021.10.08. 18:16)
Ilyenkor úgy hianyzik a “vámpírnaplók”időszaka, tudom hogy a komédia hozzá közelebb áll, de mégis annyira jól jatszodta a drámaibb szerepet. Rosa82 szeribten is túl kiszámítható, és a magasságbeli különbség is direkt volt így kialakítva… mondván nm a külső hanem a belső számít, es mivel ez egy komédia meg ra is tettek egy lapáttal
Akkor még elviseltem, de ahogy jöttek az évadok úgy idegesített. Később pedig rájöttem, nem valami jó színésznő. Szép, karcsú, ennyi. Elena szerepe jól állt, de azóta semmi értelmes filmben, sorozatban nem láttam. Nincs amúgy vele bajom, nehogy azt hidd, de szerintem vannak tőle tehetségesebb emberek.

De várom, hogy megcáfoljon ez a film. Tőle pár fokkal jobbnak tartom Josh Hutchersont.

2021. október 09. 19:02
![]() |
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 ![]() |
Szeretem ezeket az agykikapcsolos romkomokat, mar nagyon varom ezt a filmet
Szerintem Nina nagyon jo szineszno, szuperul alakitott ket ellentetes karaktert, Elenat es Katherine-t egyszerre, plane mikor Katherine-kent kellett Elenat eljatszania.

Szerintem Nina nagyon jo szineszno, szuperul alakitott ket ellentetes karaktert, Elenat es Katherine-t egyszerre, plane mikor Katherine-kent kellett Elenat eljatszania.
2021. október 19. 19:55
![]() |
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 1921 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 ![]() |
Bessie igazad van ahogy jöttek az évedaok úgy lett idegesítőbb. Nina szép csinos és nagyon kedves segítőkész de be kell ismerni pocsék színésznő aranyos meg minden de nem jó erre a pályára nálam az első helyen áll Katherine Mcnamaraval a legrosszabb színésznők listáján emberileg mindketten pozitív nyomot hagytak bennem de színészi képeségük nulla. Elena Katherine kettőse a sorozatban jó lett volna ha képes lett volna két különböző karaktert élethűen eljátszani Katherine jó volt mondhatni de Elena nyivákolós előadásmodjától agybajt kaptam nagyon erőltetett volt és idegesítő főleg amikor Damon miatt nyávogott
2021. október 27. 08:30
![]() |
pendrivedealerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 202987 ![]() |
Egészen megfogott a előzetese. Érdekesnek tűnik. Habkönnyű ugyan, de kell az ilyen is egy kis könnyed kikapcsolódásra.

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Taylor Swift új dalában utalt rá, miért szakított Joe Alwynnel?
Taylor Swift új dalában utalt rá, miért szakított Joe Alwynnel?
Nem akarta feleségül venni?

Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Így áll jelenleg a kapcsolatuk.

Austin Butler eljegyezte Kaia Gerbert?
Austin Butler eljegyezte Kaia Gerbert?
A múlt hónapban történhetett.

Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Kifejtette véleményét az énekesnő.

Dua Lipa Barbie-nak öltözött új klipjében
Dua Lipa Barbie-nak öltözött új klipjében
Megjelent a Barbie-film egyik hivatalos dala.

Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Megjelentek a The Eras turné egyik állomásán.