Starity

Harry herceg és Meghan Markle nem angliai keresztelőt tervez a kis Lilibetnek

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. október 13. 19:04 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.03.12.
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Offline offline
Meghan és Harry herceg nem tér vissza Angliába, kislányukat Kaliforniában keresztelik meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. október 13. 22:02 #2
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 2013
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Offline offline
Állitólag nem az ő döntésük volt eredetileg úgy volt visszautaznak és megtartják a keresztelőt de Vilmos azt mondta nekik felejtsék el gyorsan hogy ugyan ott kereszteljék Lilit mint a többi unokát. Minden módon éreztetik velük nincs helyük a családban mintha nem ők lettek volna azok akik miatt elmentek, miután az szennylapok az ő segítségükkel mocskolták jobbról balról Harry-éket, ha az én feleségemről írnának olyan cikkeket amiknek a címe gyapotszedőből hercegnő, vagy majom arcú ku..nak neveznék és a családom ezt végig asszisztálja az életbe nem bocsátanék meg és megmutatnám a világnak milyenek is valójában
2021. október 14. 09:09 #3
BebeQueen
BebeQueen
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 90
Csatolások: 0
Azonosító: 201657
Offline offline
"állítólag" Rosa...biggrin.gif nagyon tetszik, hogy az összes cikk alatt meg akarod védeni ezt a két majmot. Olvass már kérlek kicsit utánuk, Harry a legnagyobb álszent, hogy ott pofázik, milyen rasszisták a brit bulvárlapok, mikor nácinak öltözött és viccesnek találta...:DDDDDD Meghan költ a legtöbbet a királyi családban, mert nem képes elengedni a designer ruhákat, közben a szegénységről papol. Ennél a két embernél álszentebbet még nem látott a világ. De gratulálok, a te értékeid is hasonlóak lehetnek, ha csak őket véded és nem látod a fától az erdőt. Meghan beházasadott egy családba, aminek elfogadta a szabályait, csak mikor rájött, hogy kötelességei is vannak a "hercegnő" megnevezésnek, nem csak jogai, hirtelen kihátrált. Majd gyorsba szült egy gyereket egy Harrynek, hogy az ne hagyja el. Ez ennyi, akármit is szeretnél bele látni. A királyi család sem tökéletes, de látni akarják a kislányt, és Vilmos biztos nem mondana ilyet. Szánalmas, hogy Meghan azzal akarja visszaszerezni a britek és az emberek elveszett szimpátiáját, hogy lépten-nyomon utánozza Dianát. A kislábujjáig sem ér fel annak a nőnek.
2021. október 14. 10:44 #4
Dory013
Dory013
új tag
 
Státusz"First, you have to finish" -Michael Schumacher
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.09.05.
Hozzászólás: 98
Csatolások: 0
Azonosító: 211277
Offline offline
Rosa de szoktál más platformot is olvasni amúgy? De komolyan, ez a 2 pereputty össze-vissza hazudott meg játszották az álszentet, ahogy Bebe is írta. Tudomásom szerint úgy volt, hogy teljes mértékben visszavonulnak, nyugis életet élnek, ehelyett mi megy? Leadnak egy interjút, aminek szerint a fele se igaz, csinálják a cirkuszt, állandóan ők vannak a középpontban, holott nem erről volt szó. Esküszöm sajnálom Archie-t meg Lilit, hogy ilyen szüleik vannak, és a Királynőt is, hogy még bírja idegekkel ezt. És lehet Vilmos jogosan vétózta meg a dolgokat, mert ő se akar még jobban médiacirkuszt. Kiléptek a királyi családból, leléptek Amerikába, maradjanak is ott, az ilyen álszentek csak ne kérjenek szívességet tőlük. Szegény Diana meg forog a sírjában, hogy a kisebbik fia mit tesz egy idióta nőért...remélem ha Lili és Arcie nagyobb lesz ők nem lesznek ilyenek.
2021. október 14. 11:35 #5
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.25.
Hozzászólás: 453
Csatolások: 0
Azonosító: 265083
Offline offline
Én azt imádom, amikor az emberek olyan információkkal próbálják megvédeni őket, amit egyébként ők is az előzőleg mélyen elítélt bulvármédiából szedtek.
Ez az egész mizéria kezd sok lenni, két hónapja ezen a témán rugóznak már, először kiadják, hogy Angliában keresztelik meg a kislányt, utána mégsem, aztán jön a hír, hogy ott szerették volna tartani, de a család megtiltotta... Egyszerűen Meghannek nincs képe visszamenni Harry családjához és most gyártják a kifogásokat. Nem véletlenül hagyott ki már 4-5 eseményt eddig is, amin megjelenhetett volna, biztos ég az arcán a bőr, azért nem mer menni. Nem is értem, ha annyira tönkretette az idegeit a királyi luxus, hogy majdnem öngyilkos lett nyolchónapos terhesen, akkor miért is akarja ennek a szörnyű családnak a jelenlétében megkeresztelni a gyerekét? Ez is az álszentségüket bizonyítja, mint ahogy az is, hogy a saját gyerekeiket még a saját családjuktól is óvják, de a New York-i útjuk során nem okozott nekik problémát nehéz sorsú gyerekeket a szüleik beleegyezése nélkül ölelgetni, miközben a millió dolláros Netflixes sorozatukhoz készítettek felvételeket...
2021. október 14. 16:50 #6
joly30
joly30
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.05.06.
Hozzászólás: 151
Csatolások: 0
Azonosító: 264163
Offline offline
Ez a két ember aztán szégyentelen én elsüllyednék a szégyentől a helyükben. Minden hazugság ami elhagyja a szájukat főleg ennek a nőnek. Eltűnhetnének már a médiából örökre. Nem azt mondták visszavonulnak? De persze azonnal akkor honnan lenne pénzük. Az olyan nő aki szegény negyedbe jár a gyerekekhez több milliós kabátban az inkább ássa el magát. Gusztustalan némber.
2021. október 14. 16:52 #7
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Meghan mindig megkapja a designer ruhákat hord. Helló, Katalin is. Egy kedvence Alexander McQuinn, de más tervezőktől is hord ruhákat. Nekem nem szimpi már egyik család sem.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok