Idézet (Freeze @ 2021.12.09. 15:17)
Ezek anekdoták. https://a.te.ervelesi.hibad.hu/anekdotikus-bizonyitas
Vegyük a fenti sztorit. Jól hangzik, első olvasatra úgy tűnik, hogy megölte a vakcina a nőt, de van erre bármi konkrét bizonyíték azon kívül, hogy elsőre erre gondol aki hallja? Nekem már ott bűzlik az egész, hogy gyógyulás után közvetlenül senki nem javasolt még oltást senkinek. Én ilyet még nem hallottam. Teljesen értelmetlen, hiszen ha legyőzte a szervezet a vírust, akkor már védett. Az oltás csak hónapokkal később javasolt. 
De tegyük fel, tényleg ilyen hülye volt, hogy beadatta egy héttel a fertőzés után. Mi volt a halálok és mi köze volt a vakcinához? Attól, hogy két esemény egymás után következik még nem biztos, hogy oksági viszony is van köztük. (Ha astrát kapott akkor ugye 0,000002% eséllyel kaphatott trombocitopéniát, de tudtommal hazánkban nem volt ilyen eset.)
A másik példánál elképzelhető, hogy a szájdaganat oltás nélkül is kialakult volna. 
"Magyarországon az ajak és szájüregi rosszindulatú daganatos csoportban a Rákregiszter adatai szerint évente mintegy 1500-1600 új esetet fedeznek fel, a legfrissebb adat 2016-os, akkor 1585 beteget regisztráltak – tájékoztatott az Országos Onkológiai Intézet." 
Az napi 4 ember a 10 millióból. Ha ma beoltasz minden embert, akkor onnantól kezdve minden nap 4-en úgy fogják gondolni, hogy az oltástól lett daganatuk, de a sort lehetne folytatni azzal, hogy 50 ember kap átlagosan hirtelen szívinfarktust mindenféle előzmény nélkül. Ha pont előtte oltják, akkor nyilván a legegyszerűbb arra gondolni az oltástól kapta. Erre csak nagy mintán végzett elemzést tud választ adni. Azaz, a szájdaganatok vagy infarktusok számának szignifikánsan meg kellene emelkednie az oltások óta a korábbi időszakhoz képest az adott korcsoportban. Ezeket az adatokat folyamatosan monitorozzák és elemzik, ha találnak valamit frissítik az oltás betegtájékoztatóját.
kírésleti oltás?
A Pfizer már rég nem az, hónapk óta teljes körű engedélye van az USA-ban a Pfizernek, miután elég idő eltelte után igazoltan biztonságosnak és hatékonynak találták.

Anekdota? Ismerős volt. Anitát az ölte meg, hogy Covid betegség után nemsokkal oltották. Ne kérdezd miért és hogy, én már csak a halálhírét olvastam, ahogy sok ismerősömnek.
A szájdaganatos esetet az unokahúgom mondta, aki egy ismerősével találkozott miután fogorvoshoz akart menni, de ahogy mondtam, amiatt nem kezelte.

Az. Kísérleti. Fentebb említettem barátnőmet, aki kórházban dolgozott és anyukája is meghalt (sok betegsége volt, ezt hagyjuk is), neki a boncorvos mondta a szemébe januárban, hogy most nézik kinél hogyan hat. Igen, kísérlet. Az is lesz még egy ideig.