Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Kobo Glo E-könyvem van és sokszor lefagy. Azt mondják szoftver frissítés kellene de nem tudom, hogy kell csinálni. Most a 3.13.1 verzió van rajta! El akarom adni de így nem szeretném, hogy nem jó! Olvasásnál nem fagy csak ha valami beállítást szeretnék csinálni.
Nagyon megköszönném a segítságet!
Segítséget kérek!
2015. augusztus 03. 00:05
biush123QueenOfDisaster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline |
Sziasztok valaki tudna segiteni? Már párszor próbáltam regisztrálni tumblr-re de nem tudok tovább haladni....az e-mailt nem küldi el stb. valaki nem tudná megmagyarázni hogyan is működik???
2015. augusztus 23. 10:03
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Sziasztok!
Barátnőmnek lenne olyan gondja az asztali számítógépével, hogy folyton leáll, és most egy új hibaüzenetet írt ki, ami kék háttérrel van és a lényege az, hogy a Windows károsodásának megelőzése végett kikapcsol a gép és, hogy csökkentett üzemmódban lehetne újra kapcsolni, de semmit nem lehet vele kezdeni, se kikapcsolni, se újraindítani, semmit
Valaki tudja esetleg, hogy mi lehet a baj?
Előre is köszönöm
Barátnőmnek lenne olyan gondja az asztali számítógépével, hogy folyton leáll, és most egy új hibaüzenetet írt ki, ami kék háttérrel van és a lényege az, hogy a Windows károsodásának megelőzése végett kikapcsol a gép és, hogy csökkentett üzemmódban lehetne újra kapcsolni, de semmit nem lehet vele kezdeni, se kikapcsolni, se újraindítani, semmit
Előre is köszönöm
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2015. augusztus 23. 12:09
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2015.08.23. 10:03)
Sziasztok!
Előre is köszönöm
Előre is köszönöm
Nekem olyan problémám volt a laptopommal még július elején, hogy egyszer csak frissítés után fogta magát a szerkenytyű és kikapcsolt, utána beakartam kapcsolni, szépen kapcsolt is, aztán azt írta ki, hogy problémát észlelt, szinte ugyanazt, mint neki, kék háttér meg szomorú fej, stb.. Aztán végig azt csinálta, hogy ki be kapcsolt, nem volt képes feldolgozni, a funkcióbillentyűkre nem reagált, vagyis mi nem tudtunk vele mit kezdeni. Elvittük kb. 4-5 külsős szervizhez - mert a laptopom Samsung, így az ő szervizük a biztos - és ők találgattak, hogy alaplap hiba, meg mit tudom én.. Aztán végén egyikük se tudta, hogy mi merre hány centi. A végén bevittük a Samsung szervizbe és ott mondták, hogy vinyo hibáról van szó, aztán megcsináltak, valami szoftverfrissítést kértek le a laptopom gyártójától.
Nem tudom, hogy pontosan neki mit csinál, de talán hasonló a helyzet, mint amilyen nekem volt.
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
SmileyZ
2015. augusztus 23. 22:23
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Idézet (TheDanush @ 2015.08.23. 21:59)
Sziasztok!:hi:
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki tud-e olyan oldalt, ahol paparazzis képeket találhatók a sztárokról? Viszonylag jó minőségben?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki tud-e olyan oldalt, ahol paparazzis képeket találhatók a sztárokról? Viszonylag jó minőségben?
www.hqdiesel.net/gallery/ Itt rengeteg kép van. :)
TheDanush
2015. október 15. 16:51
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Sziasztok!
Szeptemberben lett megcsináltatva a gépem,de persze már megint problémák vannak vele.Most épp azt találta ki,hogy fogja és elveszi az összes helyet a C meghajtóról.Akármit csinálok akkor is azt írja ki,hogy nincs hely.Ha valamit kitörlök akkor egyből elveszi az akkor felszabadult üres helyet is.Volt már itt valakinek hasonló problémája?Mitől lehet ez?
Másik kérdés - eddig semmi bajom nem volt a képfeltöltéssel,most egy fél órája azonban ott ahol eddig a képfeltöltés volt nekem egy sima szürke csíkot ad be és semmit nem csinál.Ez mitől lehet?Mit tudok ellene tenni?
Előre is köszönöm!
Szeptemberben lett megcsináltatva a gépem,de persze már megint problémák vannak vele.Most épp azt találta ki,hogy fogja és elveszi az összes helyet a C meghajtóról.Akármit csinálok akkor is azt írja ki,hogy nincs hely.Ha valamit kitörlök akkor egyből elveszi az akkor felszabadult üres helyet is.Volt már itt valakinek hasonló problémája?Mitől lehet ez?
Másik kérdés - eddig semmi bajom nem volt a képfeltöltéssel,most egy fél órája azonban ott ahol eddig a képfeltöltés volt nekem egy sima szürke csíkot ad be és semmit nem csinál.Ez mitől lehet?Mit tudok ellene tenni?
Előre is köszönöm!
2015. október 15. 19:38
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Idézet (SmileyZ @ 2015.10.15. 16:51)
Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Még egy valamit kihagytam Most már van olyan hely pl a vidto.me ahol már nem is tudok semmit nézni.Eddig azt használtam,most délután is aztán amikor a képfeltöltés elment,az is.
2016. január 08. 14:39
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 36500 Csatolások: 21012 Azonosító: 252965 offline |
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy miért csak 5 percenként írhatok üzeneteket,illetve miért kell várnom pár percet,hogy valakinek újból írhassak az üzenőfalára?
Az lenne a kérdésem,hogy miért csak 5 percenként írhatok üzeneteket,illetve miért kell várnom pár percet,hogy valakinek újból írhassak az üzenőfalára?
2016. január 08. 18:33
Idézet (ScreamQueen @ 2016.01.08. 14:39)
Sziasztok.
Ezen nem fogsz tudni változtatni, eleve így működik.
2016. január 22. 19:23
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17616 Csatolások: 18415 Azonosító: 168141 offline |
A GTA IV telepítésével akadtak problémáim.
Megvettem a játékot, a telepítés során minden rendben volt, egészen addig, míg ki nem írta, hogy "Hiba történt a megjelenési dátum ellenőrzése során"
Rákattintottam az Active manually gombra és aktiváltam is, ám még mindig ugyanezt írja ki és most már az előbb említett gombra sem reagál.
Ha valakinek sikerült aktiválnia a játékot és el is tudja mondani, hogy hogyan, az legyen szíves leírni nekem. A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
Megvettem a játékot, a telepítés során minden rendben volt, egészen addig, míg ki nem írta, hogy "Hiba történt a megjelenési dátum ellenőrzése során"
Rákattintottam az Active manually gombra és aktiváltam is, ám még mindig ugyanezt írja ki és most már az előbb említett gombra sem reagál.
Ha valakinek sikerült aktiválnia a játékot és el is tudja mondani, hogy hogyan, az legyen szíves leírni nekem. A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
2016. február 08. 03:38
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7080 Csatolások: 416193 Azonosító: 206112 offline |
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám,hogy a laptopom nem vesz be se eredeti,se írott dvd-t és cd-t.
Ha valakinek lenne olyan ötlete amivel meglehetne csinálni úgy,hogy nem kerül pénzbe azért nagyon hálás lennék,ugyanis nekem nincs erre semmi pénzem...a téli ruháimat szemeteszsákban tartom,törött ágyban alszom és bőrgyógyászra sincs pénzem,pedig 1-2 havonta járnom kéne,szóval tényleg örülnék,ha meglehetne csinálni ingyen.
Nekem az lenne a problémám,hogy a laptopom nem vesz be se eredeti,se írott dvd-t és cd-t.
Ha valakinek lenne olyan ötlete amivel meglehetne csinálni úgy,hogy nem kerül pénzbe azért nagyon hálás lennék,ugyanis nekem nincs erre semmi pénzem...a téli ruháimat szemeteszsákban tartom,törött ágyban alszom és bőrgyógyászra sincs pénzem,pedig 1-2 havonta járnom kéne,szóval tényleg örülnék,ha meglehetne csinálni ingyen.
2016. február 08. 11:07
Idézet (Pezzie92 @ 2016.02.08. 03:38)
Sziasztok!
Nekem is volt ilyen problémám, de nem fog tetszeni a megoldás. Géphez kapcsolható lejátszót kell venni. Mi 2-3 ezerért vettünk és működik
2016. február 16. 19:07
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline |
Hahó Nekem az lenne a problémám, hogy sokszor letöltök egy UHQ képet, de nem engedi feltenni (mármint starty-ra), mert meghaladja a méretet. Hogyan tudnám ezt a számot csökkenteni úgy, hogy a felbontás/minőség ugyanolyan maradjon?
2016. március 01. 20:17
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7080 Csatolások: 416193 Azonosító: 206112 offline |
Amióta újra lett telepítve a laptopom azóta iszonyatosan lassú lett az internetem,de szó szerint.Percenként elmegy,alig akar betölteni valamit.A baj az,hogy szerintem nem az internettel van a baj,mert mobilon jól megy.
Valakinek van valami ötlete,hogy mi romolhatott el vagy mitől lehet ilyen lassú?
2016. március 05. 11:57
Idézet (Pezzie92 @ 2016.03.01. 20:17)
Amióta újra lett telepítve a laptopom azóta iszonyatosan lassú lett az internetem,de szó szerint.Percenként elmegy,alig akar betölteni valamit.A baj az,hogy szerintem nem az internettel van a baj,mert mobilon jól megy.
Valakinek van valami ötlete,hogy mi romolhatott el vagy mitől lehet ilyen lassú?
Milyen internetetek van? Pl.: 100mb
2016. március 26. 17:31
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (Pezzie92 @ 2016.03.05. 21:04)
Nem tudom,de a speedtest.net szerint 5mb ha jól néztem.
Elképzelhetőnek tartom, hogy régi, vagy a Windows saját vezérlője települt. Az elavult verzióval rendelkező driver szokott/tud ilyen hibajelenséget produkálni.
http://www.3dpchip.com/3dpchip/3dp/net_down_hu.php
A link egy gyűjteményt tartalmaz, amiben elvileg a legfrissebb, internethez szükséges driverek vannak összeszedve. Próbáld meg letölteni le, indítsd el, és próbáld meg frissíteni a drivert. Mivel laptopod van, gondolom wifi-n keresztül csatlakozol az internetre, ezért az ahhoz szükséges drivert kell kiválasztanod. A program nagy előnye, hogy tud magyarul, így ha elolvasod, amit az induló ablakban látsz, akkor nagy gond nem lehet a telepítéssel.
Ha sikerült a telepítés, akkor indítsd újra a géped, és remélhetőleg sem szakadozni nem fog az internet, sem lassú nem lesz.
A program induló ablaka így néz ki:
Pezzie92
2016. március 26. 23:17
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline |
Megvan az 1000 hozzászólásom , de sem az alapadatoknál , sem a profil szerkesztésénél nem tudok titulust váltani , valaki tudna segíteni?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.